User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 11

TERKEJUT???

Berita yang di siarkan dalam SINAR HARIANhari ini.Terkejut dengan angka yang dibagi? Kata menteri kos ambil lesen bukan faktor utama ramai yang menunggang tanpa lesen.Tapi menteri mungkin lupa, remaja yang layak untuk dapatkan lesen for sure belum berkemampuan untuk membayar kos siling yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th November 2016 6:34pm

 

MAHAL ITU ORI,MURAH ITU COPY??

image dari googleItu antara soalan yang sering kami (admin-admin) dapat dalam pm di page facebook.com/mhmhype.Terutama bila berkaitan dengan kasut Shimano yang kami jual. Tapi bila kami tanya balik ada tak kasut shimano yang copy / clone atau macamana nak bezakan kasut shimano tu copy,clone atau fake tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3rd October 2016 10:20am

 

BARANG BASIKAL CLONE ATAU COPY?

Bersawang dah blog aku rupanya maklumlah sibuk concentratre dekat page di facebook ja sekarang nih.Ok balik kepada tajuk asal aku kat atas tuh, barang basikal clone atau copy? Umumnya kita tau yang kebanyakkan produk-produk berjenama untuk basikal nih datangnya dari China dan Taiwan.Jenama bersar dunia pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
17th September 2016 10:50am

 

BARANG CHINA??

Yup...barang dari China. La ni aku ambil order untuk bawak masuk barang dari China. BNukan PREORDER tapi aku buat DIRECT ORDER!.Aku pasti hangpa semua dah biasakan dengan konsep direct order. Direct order ni pun sama ja macam kita beli kat seller-seller lain yang dok menjual online tu. Cuma tempoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
19th August 2016 10:10am

 

#myHOKI KAMI MENANG!!!

Minggu lepas buat pertama kalinya pasukan hoki OFA turun beraksi untuk TNB-PSHA Hockey League.Untuk perlawanan pertama yang diadakan pada hari Sabtu 07/05/2016, OFA telah mengalahkan pasukan "adik" sendiri Penang Free School dengan jaringan 3 berbalas 1.Perlawanan kedua yang diadakan pada hari Ahad pula,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th May 2016 12:54pm

 

PIALA OFMA 2016

Semalam telah diadakan untuk kali kedua kejohanan bolasepak Piala OFMA. Tahun ni 3 kategori dipertandingkan berbanding tahun lepas.Kali nih kami turun dengan nama Enermax9+ dan bertanding di kategori NYDP1. Untuk makluman Enermax ialah minum isotonic rami kejohanan OFMA tahun ni.Memang agak sedih pasal tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2nd May 2016 10:42am

 

#myHOKI KEPUTUSAN PERLAWANAN MINGGU KETIGA TNB-PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

Keputusan penuh perlawanan minggu keduaTNB PSHA HOCKEY LEAGUE 2016yang telah berlangsung minggu lepas.27/04/2016USM STUDENTS (3) vs TUDM (2) - Kump A30/04/2016ICT (5) vs PENANG2020 (4) - Kump BM.I A (5) vs MISCF (2) - Kump A01/05/2016PESSCA (6) vs PENANG 2020 (4) - Kump BKSS USM (3) vs TUDM (3)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2nd May 2016 10:21am

 

#myHOKI KEDUDUKAN PASUKAN TNB-PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

Kedudukan pasukan setakat minggu kedua yang berakhir semalam.Kumpulan A didahului oleh TUDM yang diikut rapat oleh KSS USM yang masih kurang 1 perlawanan berbanding TUDMKumpulan B buat masa sekarang dipimpin oleh PSC dan keputusan tidak banyak berubah memandang kan kebanyakkan pasukan baru bermain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th April 2016 12:58pm

 

#myHOKI JADUAL PERLAWANAN MINGGU KETIGA TNB-PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

Jadual perlawanan untuk minggu ketiga adalah seperti berikut:27/04/2016USM STUDENTS vs TUDM8.00pm@ USM Turf01/05/2016PESSCA vs PENANG 20204.00pm@ USM turfAMKPP-MPSP vs MISCF5.30pm@ USM turfKSS USM vs TUDM8.00pm@ USM TurfM.I B vs ICT4.00pm@ M.I TurfM.I A vs KBY5.30pm@ M.I...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th April 2016 12:38pm

 

#myHOKI KEPUTUSAN PERLAWANAN MINGGU KEDUA TNB PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

Keputusan penuh perlawanan minggu keduaTNB PSHA HOCKEY LEAGUE 2016yang telah berlangsung minggu lepas.20/04/2016USM STUDENT (9) vs MISCF (1) - KUMP A23/04/2016KSS USM (5) vs KBY (2) - KUMP AM.I A vs MISCF - KUMP A (ditunda)ICT vs PENANG 2020 - KUMP B (ditunda)24/04/2015TUDM (2) vs AMKPP MPSP...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th April 2016 10:01am

 

#myHOKI KEPUTUSAN MINGGU PERTAMA TNB PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

KEPUTUSAN PERLAWANANMINGGU PERTAMA 16/04/2016MUTIARA IMPIAN A (1) vs TUDM (3) -Kump AKSS USM (7) vs USM STUDENTS (3) - Kump BKEPUTUSAN PERLAWANANMINGGU PERTAMA 17/04/2016TUDM (10) vs MISCF (0) - Kump AAMKPP (4) vs KBY (2) - Kump APENANG 2020 (4) vs PSC (6) - Kump B

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
21st April 2016 12:19pm

 

#MYHOKI TNB-PSHA HOCKEY LEAGUE

Lepas agak lama menyepi, liga hoki PSHA dah pun dimulakan balik pada hujung minggu lepas. Terima kasih kepada MHC yang bagi geran "bersyarat" sebanyak RM50000 untuk setiap persatuan hoki negeri.Tapi sedikit ralat bila liga PSHA dirasmikan oleh TKM1 Pulau Pinang diadakan di Stadium Astroturf Sungai Petani.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
21st April 2016 11:56am

 

APA CERITA DENGAN LAROME

Mungkin ada yang perasan,aku lama tak update pasal produk L'arome. Produk keluaran Bob2e yang menjadi fenomena kat Malaysia sebelum nih.Untuk makluman,produk ni masih wujud dan masih berada dalam pasaran Malaysia. Sekarang dikenali dengan nama Larome Warm Serum.Kenapa aku slow dengan produk nih?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
6th August 2015 2:16pm

 

#MH370 AKHIRNYA TERJAWAP

515 hari...akhirnya terjawap misteri kehilangan MH370.Mungkin sukar dan berat untuk ahli keluarga mangsa menerima berita ini tapi sekurangnya sedikit sebanyak dapat merungkaikan misteri kehilangan.Apa yang mampu kita yang berada diluar lingkungan mangsa lakukan hanya sedekahkan Al fatihah dan mengharapkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
6th August 2015 12:07pm

 

DAH BELI TOUCH n GO?

Hangpa dah beli ka kad touch n go nih?Terutamanya orang yang selalu ulang alik ke arah utara dan jambatan Pulau Pinang...bukan apa mulai bulan depan Plaza tol Jitra dan Bukit Kayu Hitam semua guna kad ni saja sebagai pembayaran.Tol Jambatan Pulau Pinang, BKE (Plaza tol Kubang Semang dan Lunas) pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th August 2015 4:43pm

 

DHARMA KEMBALI?

BEKAS ketua jurulatih skuad hoki lelaki negara, Muhammad Dhaarma Raj Abdullah mengaku berminat untuk kembali menyertai kem kejurulatihan sekiranya Konfederasi Hoki Malaysia (MHC) masih mempercayai kredibiliti dimilikinya.Ketika ini, Dhaarma dikatakan berada dalam perancangan MHC untuk dilantik semula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th August 2015 11:20am

 

TIDAK BERMARUAH KATA MENTERI

Panas jugak pasal pemain naturalisasi sejak Dollah buat cadangan lepas perlawanan dengan Liverpool hari tu.Ramai yang berikan pendapat pro dan con tentang isu ini...dan terbaru pak menteri kita pulak kata "Tidak Bermaruah".Aku bukan lah reti sangat nak ulas soal maruah ni, tapi kalau guna pemain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4th August 2015 2:58pm

 

MALBREW E LIQUID TERHANGAT DIPASARAN

Berniaga kena ikut peredaran semasa atau ikut trend kata orang. So bila ada peluang depan mata terhidang apa salah kita cubakan..La ni trending ialah rokok elektronik atau vape, kat media sosial muncul macam cendawan lepas hujan. Dah ribuan page atau group yang wujud.Yang offline pulak,semua ceruk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3rd August 2015 11:36am

 

HOKI PULAU PINANG...DIBUNUH DENGAN KEJAM

Gambar yang disumberkan dari google image...walaupun sukan hoki Malaysia bertaraf dunia berada dikedudukan ke 12 dalam ranking, dah jejak ke Piala Dunia dan Olimpik (walaupun yang terbaru ni terkandas) tapi sayangnya... Pulau Pinang seakan membunuh perkembangan sukan nih.Agak malang untuk satu negeri yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
27th July 2015 1:43pm

 

NOBI TITAN SERIES [VIDEO INSIDE]

Macam best je bunyi ekzos aftermarket nih. Harga pun dalam lingkungan mampu milik bawah RM300.00.Nak dengar bunyi? Kat bawah ni aku belanja bunyi NOB1 yang aku dapat dari PitStop Motor....

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th July 2015 4:38pm