User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 11

#myHOKI KEPUTUSAN PERLAWANAN MINGGU KETIGA TNB-PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

Keputusan penuh perlawanan minggu keduaTNB PSHA HOCKEY LEAGUE 2016yang telah berlangsung minggu lepas.27/04/2016USM STUDENTS (3) vs TUDM (2) - Kump A30/04/2016ICT (5) vs PENANG2020 (4) - Kump BM.I A (5) vs MISCF (2) - Kump A01/05/2016PESSCA (6) vs PENANG 2020 (4) - Kump BKSS USM (3) vs TUDM (3)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2nd May 2016 10:21am

 

#myHOKI KEDUDUKAN PASUKAN TNB-PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

Kedudukan pasukan setakat minggu kedua yang berakhir semalam.Kumpulan A didahului oleh TUDM yang diikut rapat oleh KSS USM yang masih kurang 1 perlawanan berbanding TUDMKumpulan B buat masa sekarang dipimpin oleh PSC dan keputusan tidak banyak berubah memandang kan kebanyakkan pasukan baru bermain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th April 2016 12:58pm

 

#myHOKI JADUAL PERLAWANAN MINGGU KETIGA TNB-PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

Jadual perlawanan untuk minggu ketiga adalah seperti berikut:27/04/2016USM STUDENTS vs TUDM8.00pm@ USM Turf01/05/2016PESSCA vs PENANG 20204.00pm@ USM turfAMKPP-MPSP vs MISCF5.30pm@ USM turfKSS USM vs TUDM8.00pm@ USM TurfM.I B vs ICT4.00pm@ M.I TurfM.I A vs KBY5.30pm@ M.I...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th April 2016 12:38pm

 

#myHOKI KEPUTUSAN PERLAWANAN MINGGU KEDUA TNB PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

Keputusan penuh perlawanan minggu keduaTNB PSHA HOCKEY LEAGUE 2016yang telah berlangsung minggu lepas.20/04/2016USM STUDENT (9) vs MISCF (1) - KUMP A23/04/2016KSS USM (5) vs KBY (2) - KUMP AM.I A vs MISCF - KUMP A (ditunda)ICT vs PENANG 2020 - KUMP B (ditunda)24/04/2015TUDM (2) vs AMKPP MPSP...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th April 2016 10:01am

 

#myHOKI KEPUTUSAN MINGGU PERTAMA TNB PSHA HOCKEY LEAGUE 2016

KEPUTUSAN PERLAWANANMINGGU PERTAMA 16/04/2016MUTIARA IMPIAN A (1) vs TUDM (3) -Kump AKSS USM (7) vs USM STUDENTS (3) - Kump BKEPUTUSAN PERLAWANANMINGGU PERTAMA 17/04/2016TUDM (10) vs MISCF (0) - Kump AAMKPP (4) vs KBY (2) - Kump APENANG 2020 (4) vs PSC (6) - Kump B

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
21st April 2016 12:19pm

 

#MYHOKI TNB-PSHA HOCKEY LEAGUE

Lepas agak lama menyepi, liga hoki PSHA dah pun dimulakan balik pada hujung minggu lepas. Terima kasih kepada MHC yang bagi geran "bersyarat" sebanyak RM50000 untuk setiap persatuan hoki negeri.Tapi sedikit ralat bila liga PSHA dirasmikan oleh TKM1 Pulau Pinang diadakan di Stadium Astroturf Sungai Petani.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
21st April 2016 11:56am

 

APA CERITA DENGAN LAROME

Mungkin ada yang perasan,aku lama tak update pasal produk L'arome. Produk keluaran Bob2e yang menjadi fenomena kat Malaysia sebelum nih.Untuk makluman,produk ni masih wujud dan masih berada dalam pasaran Malaysia. Sekarang dikenali dengan nama Larome Warm Serum.Kenapa aku slow dengan produk nih?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
6th August 2015 2:16pm

 

#MH370 AKHIRNYA TERJAWAP

515 hari...akhirnya terjawap misteri kehilangan MH370.Mungkin sukar dan berat untuk ahli keluarga mangsa menerima berita ini tapi sekurangnya sedikit sebanyak dapat merungkaikan misteri kehilangan.Apa yang mampu kita yang berada diluar lingkungan mangsa lakukan hanya sedekahkan Al fatihah dan mengharapkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
6th August 2015 12:07pm

 

DAH BELI TOUCH n GO?

Hangpa dah beli ka kad touch n go nih?Terutamanya orang yang selalu ulang alik ke arah utara dan jambatan Pulau Pinang...bukan apa mulai bulan depan Plaza tol Jitra dan Bukit Kayu Hitam semua guna kad ni saja sebagai pembayaran.Tol Jambatan Pulau Pinang, BKE (Plaza tol Kubang Semang dan Lunas) pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th August 2015 4:43pm

 

DHARMA KEMBALI?

BEKAS ketua jurulatih skuad hoki lelaki negara, Muhammad Dhaarma Raj Abdullah mengaku berminat untuk kembali menyertai kem kejurulatihan sekiranya Konfederasi Hoki Malaysia (MHC) masih mempercayai kredibiliti dimilikinya.Ketika ini, Dhaarma dikatakan berada dalam perancangan MHC untuk dilantik semula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th August 2015 11:20am

 

TIDAK BERMARUAH KATA MENTERI

Panas jugak pasal pemain naturalisasi sejak Dollah buat cadangan lepas perlawanan dengan Liverpool hari tu.Ramai yang berikan pendapat pro dan con tentang isu ini...dan terbaru pak menteri kita pulak kata "Tidak Bermaruah".Aku bukan lah reti sangat nak ulas soal maruah ni, tapi kalau guna pemain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4th August 2015 2:58pm

 

MALBREW E LIQUID TERHANGAT DIPASARAN

Berniaga kena ikut peredaran semasa atau ikut trend kata orang. So bila ada peluang depan mata terhidang apa salah kita cubakan..La ni trending ialah rokok elektronik atau vape, kat media sosial muncul macam cendawan lepas hujan. Dah ribuan page atau group yang wujud.Yang offline pulak,semua ceruk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3rd August 2015 11:36am

 

HOKI PULAU PINANG...DIBUNUH DENGAN KEJAM

Gambar yang disumberkan dari google image...walaupun sukan hoki Malaysia bertaraf dunia berada dikedudukan ke 12 dalam ranking, dah jejak ke Piala Dunia dan Olimpik (walaupun yang terbaru ni terkandas) tapi sayangnya... Pulau Pinang seakan membunuh perkembangan sukan nih.Agak malang untuk satu negeri yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
27th July 2015 1:43pm

 

NOBI TITAN SERIES [VIDEO INSIDE]

Macam best je bunyi ekzos aftermarket nih. Harga pun dalam lingkungan mampu milik bawah RM300.00.Nak dengar bunyi? Kat bawah ni aku belanja bunyi NOB1 yang aku dapat dari PitStop Motor....

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th July 2015 4:38pm

 

DAH REZEKI DEPA

Cerita empat beranak ni berjaya mencuri perhatian jutaan rakyat Malaysia untuk Syawal tahun ni. Bukan depa mencari simpati atau belas ihsan tapi netizen Malaysia yang bagi viralkan kisah depa ni.Mata aku masuk habuk jugak la bila baca yang yang tertulis dalam paper termasuk yang terbaru semalam..."Saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th July 2015 4:16pm

 

MATA MASUK HABUK

“Tak perlulah susah payah sampai hendak kumpul duit belikan saya kereta kerana bukan niat saya untuk meraih simpati orang ramai dengan cara menunjukkan kesusahan hidup kami empat beranak.“Saya bukan hendak tolak rezeki, tetapi sejak gambar kami empat beranak menaiki sebuah motosikal ‘kapcai’ dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
24th July 2015 11:05am

 

SELAMAT TINGGAL RIO 2016

Sisa-sisa harapan yang ada untuk Speedy Tigers ke Sukan Olimpik nampak gayanya berkubur.Brazil dah meranapkan impian yang sekelumit tu bila berjaya melayakkan diri ke separuh akhir Pan Am Games malah berjaya juga berada dikelompok 4 terbaik (syarat FIH untuk Brazil sebagai tuan rumah sekurangnya ditangga ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
22nd July 2015 12:33pm

 

WADIAH TRADING PELUANG UNTUK LABUR DAN JANA

Salam...Mungkin ramai yang sedang mencari peluang untuk cover balik modal yang dikeluarkan semasa raya yang lepas.Aku sekadar nak kongsikan peluang dengan Wadiah Trading ni itupun kalau berminat lah kan...tak paksa pun.Kalau nak income pasif semata-mata pulangan setiap minggu selama 24 minggu pun boleh.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
22nd July 2015 12:01pm

 

SCRAMBLER DUCATI DARI NEXT BIKE

Selepas hampir sembilan bulan ia dipertontonkan secara umum kepada masyarakat tempatan, barulah Scrambler Ducati dilancarkan secara rasmi di negara ini.Harga ditawarkan Next Bike Sdn Bhd (Ducati Malaysia) selaku pengedar rasmi jenama Ducati di Malaysia boleh dianggap berbaloi bagi model yang sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
22nd July 2015 11:31am

 

OH MENTERI KU...

Salam...Kekadang tuh aku terpikiaq juga macam mana depa ni boleh menang piliharaya dan di lantik menjadi menteri kat Malaysia nih.Nak buat sebarang operasi kena masukkan dalam paper,kena panggil sidang media dan kena war-warkan kepada semua sebelum buat?Itu bab nak buat operasi...yang nih nak tangguh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
14th July 2015 4:10pm