User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 89

Tonton online red velvet episod 9

Apakah izzat menerima permintaan sophie itu? Apalah izzat nih tak sporting tol. Kalau aku memang dah pilih sophie tuh. Dahla anak orang kaya, selalu tolong business izzat nih. Namun mesti ada sebab... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Selamat menduduki peperiksaan spm 2017

Hari ini merupakan peperiksaan sijil pelajaran malaysia (spm). So buat semua calon spm tahun ini kita harapkan semua dapat lakukan dengan baik sekali. So disini aku ingin berkongsi gambar ucapan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton live streaming semi final muzik-muzik 32 minggu 2 2017

Separuh akhir kedua dalam persembahan minggu yang ke 2 , 10 peserta yang akan membuat persembahan hari ini yang bertanding dalam pentas muzik-muzik kali ke 32. Persembahan diaorang tadi : Aepul dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online dia episod 7

Dia episod yang ke 7. Apakah Adit akan berkahwin dengan Emelda? More from my siteTonton online menantu bilal episod 7Tonton online menanti februari episod 7, tv3Tonton online cucu tauke beras episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming gegar vaganza 4 minggu ke 2 2017

Macam mana persembahan untuk minggu ke 2 kali ini? Adakah akan ada penyingkiran? raja azura diantara markah terendah. Adakah celoteh jenaka Nabil dan Jihan akan lebih terkawal atau sama jer? Itu yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming manchester city vs arsenal epl 5.11.2017

Pertembungan epik hari ini diantara pasukan Mancheser city vs Arsenal dalam saingan liga epl 2017. Mampukah arsenal memadam rekod tanpa kalah manchester city di stadium etihad. Bukan mudah beb, rekod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Keputusan peperiksaan online ptd 2017

Keputusan peperiksaan online ptd m41 yang telah baru-baru korang jawab akan dapat pada 11 november 2017. So, jangan lupa untuk dapatkan keputusan korang tuh. Seramai calon  61738 calon telah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

JDT Juara Piala malaysia 2017 tewaskan kedah 2-0 

Credit to artortoise fb page. Tahniah buat pasukan jdt yang telah menjulang piala malaysia 2017 untuk kali pertama. Bukan mudah untuk menang dalam bertemu dengan kedah. Kedah selaku penyandang juara... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Keputusan penuh senarai pemenang anugerah Skrin 2017 (mencipta fenomena)

TAHNIAH kepada semua finalis dan juga pemenang bagi anugerah skrin edisi 2017. Kali ini bertemakan mencipta fenomena sudah tentunya mengangkat pengkarya-pengkarya seni tanah air kita yang bertungkus... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming JDT vs KEDAH FINAL piala malaysia 2017

Pasukan manakah yang akan menjulang piala malaysia 2017? Bukan mudah untuk pasukan jdt untuk melangkah sejauh ini . Pasukan kedah ialah penyandang juara pastinya tidak akan mudah memberikan kejuaraan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online Sepahtu Reunion live musim2 2017

Live streaming sepahtu reunion kembali lagi dalam versi live memang spontan habis. Jom kita saksikannya, minggu kali ini dalam cerita dahulu kala katanya. Zaman kesultanan melayu melaka ke agaknya?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming anugerah skrin 2017 tv3

Tonton siaran langsung. Anugerah skrin 2017, mencipta fenomena. Di hoskan oleh, Syuk, Jehan dan Fahrin ahmad. Wow gojes mojes jer diaorang nih. Siaran langsung dibawakan khas oleh zikrihusaini.com.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online red velvet episod 8

Jom kita tonton online red velvet episod 8. Apa reaksi ayah sophie bila jumpa ? Nampkanya izzat ada banyak order 2000 pcs cup cake nak kena siapkan . Sempat ke? Perlukan pertolongan helena. Sophie... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online red velvet episod 7

Datuk dah tahu dimana helena berada. setelah dia psiko si Fareeq suruh bukak cerita. Yerla nak dapat balik jawatan dan gaji bulan lepas yang tertunggak tuh. Tapi dia ada plan sendiri. Dia tak mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Sinopsis drama red velvet.

Merupakan drama adaptasi dari Novel hot selling gitu. Aku baru dapat gambaran macam mana cerita ini berkisar tentang apa. Ramai yang mengkritik lakonan Neelofa yang terlalu kaku macam kayu. tetapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming manchester united vs Benfica 1.11.2017

Perlawanan liga juara-juara untuk kumpulan A hari ini diantara pasukan manchester united vs benfica . More from my siteLive streaming Swansea city vs Manchester United epl 19.8.2017Live streaming... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton line red velvet episod 6

Red velvet episod yang ke 6. Saksikannya dibawah ini. Apa yang helena buat semua macam tak kena. Dah kena marah dengan Izzat sebab punca mak dia kena macam tuh. Tapi dalam diam izzat suka sebenarnya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming meletop ulang tahun ke 5 31.10.2017

Meletop sudah sampai 5 tahun rupanya. Dihoskan oleh Neelofa dan Nabil. Apa yang datuk fazley yaakob buat dekat set tuh?? tengah buat kek meletop ke? Jom kita saksikannya secara live dibawah ini. More... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online red velvet episod 5

Helena kerja di kedai Izzat. Hurm jom kita saksikannya . Jom terus tonton disini. Boleh terus tonton di apps periscope search mohdfesbuk More from my siteTonton online red velvet episod 4Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod akhir (28)

Sedar tak sedar, dah nak habis dah cerita ini. Jalan cerita sama jer sebenarnya, cuma kadang-kadang tak logiklah kalau korang boleh fikir dengan waras. Haha. Apakah yang akan berlaku pada aisy? Dia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.