User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 13

Design 74: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungWow...x sangka set bakul tilam baby sy nie mndpat sambutan yg mnggalakkan Dah rmai yg preoder..Sbb tu cpt2 sy kluarkan design terbaru Cantik x design baru nie...wrna lembut je design baru nie...saya buat bnyak perubahan tau..terutama set bakul..1)sarung set bakul boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months ago.

 

Cirit-Birit..Apa Yang Anda Perlu Lakukan?

rawatan dan tindakan yang perlu dilakukan ketika terkena cirit-birit.ok hari nie yuk nak share pasal cirit-birit...sape kat cni pernaj kena cirit-birit angkat tangan hihi..yuk pasti mesti ramai yang pernah kenacirit-birit kan..ya Allah seksa kan kalau kenacirit-birit nie...kena ulang alik g...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months ago.

 

Resepi Manggo Crepe Cakes

Resepi Manggo Crepe Cake yang simple(pic kredit tofb azlina ina fans)siapa kat cni pernah makan manggo crepe? sedap kan..tapi arie nie yuk bukan nak ajar buat manggo crepe..tapi nak ajar buat manggo crepe cake.mesti uols x pernah dengar kan..pasal crepe cake kan..sekarang tengah viral tentang crepe...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months ago.

 

memahami kontrak Insurans Hayat

kontrak polisi insurance hayatnie..yuk nak pesan ckit..sebelum membeli insurance hayat tu..kna lar baca kontrak dulu..baca syarat2 dia..baru beli tau..jangan main beli je..baca dan faham kontrak anda dulu...klau x faham..tanya je kdp penjual insurance tu..dengan pembelian insurance hayat ,tidak kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months ago.

 

Tips untuk Merawat Jerawat (part 1)

tips untuk bebas daripada jerawatsape yang x nak muka licin dan bebas daripada jerawat kan...klau boleh nak kulit muka tu cam telur kan..hihi..sbb tu ramai orang x kisah untuk berbelanja beribu-ribu ringgit semata-mata ingin mendapatkan kulit muka yang bebas cela..so hari nie yuk nak bagi tips untuk bebas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months ago.

 

Resepi Kek Butter Pelangi

resepi kek mentega pelangi yang sedap dan simple(pic kredit tofb azlina ina fans)ok...semua dah sedia ke untuk belajar resepi baru??ok hari nie kita belajar buat kek butter pelangikek butter nie lain dari yang lain tau..sbb ia ada bahan rahsiajadi kek butter nie mmang sedap n moist.kos untuk buat dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months and a week ago.

 

Design 73: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungTAHUN BARU...DESIGN BARU...CORAK BARU. tahun nie...saya dah tukar design ye..nak berubah angin plak..design baru nie...saya buat bnyak perubahan tau..terutama set bakul..1)sarung set bakul boleh buka n basuh...jadi klau kotor jgn bimbang..sarung set bkul tu..uols boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and a week ago.

 

Resepi Kek Pisang Almond Simple

resepi kek pisang almond yang simple dan sedap(pic kredit tofb azlina ina fans)hujan plak hari nie..sejuk2 nie sedap makan kek pisang..tiba2 plak nak makan kek pisang..kek pisang kat kedai x sedap..kena buat homemade kek pisang baru sedap.rasa kek pisang yang homemade lain tau dari yang beli kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months and 2 weeks ago.

 

ISU E-CIGARETTE (VAPE) DAN CECAIR NIKOTIN E-CIGARETTE

PENJELASAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BERKENAAN E-CIGARETTE (VAPE) DAN CECAIR NIKOTIN E-CIGARETTEok..baru2 nie kita selalu dengar tentang isu vapu dan vape yang bebas nikotine..orang ramai mempertikaikan kenapa kerajaan mengharamkan penjualan vape dan ramai juga kedai yang menjual vape gulung tikar..ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Tiramisu simple @ Unbaked Tiramisu

resepi tiramisu yang simple dan senang(pic kredit tofb azlina ina fans)ok dah bersedia ke nak belajar resepi baru nie???hari nie yuk nak ajar resepi tiramisu yang x yah bakar..jadi bg sesiapa yang tiada oven kat umah..jgn sedih2uols boleh lar cuba resepi nie ye..bahan-bahan untuk buat tiramisu nie pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months and 2 weeks ago.

 

kelebihan isi kelapa kepada ibu mengandung

kebaikan isi kelapa kepada ibu mengandungurm...betul ke isi kelapa boleh memberi kebaikan kepada ibu mengandung??cam xpercaya je..huhu..tular siapa sangka isi kelapa mempunyai banyak kebaikan kepada pregnant mother..mula2 tu yuk oun x percaya gak..tapi..lepas baca and done some research..mmang betul isi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Mangga Aiskrim Cheese Kek

resepi ice-cream cheesecake mangga yang simple dan senang(pic kredit : fb azlina ina fans)ok..hari nie yuk nak ajar cara-cara untuk buatmangga ice-cream cheesecake yang senang..yuk share resepi yang simple-simple je untuk uols..resepi nie famous tau..sedap..n ramai dah cuba..n yang paling penting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months and 3 weeks ago.

 

Ready Stock : Mickey Orange

beli barang baby onlineSelamat malam semuaDah tido ke??sabar dulu..nie yuk nak tunjuk design baru.. Urm..sblum nie sy buat design biasa kan..Tp kali nir..design special edition..Sy buat khas bg sape yg oder..huhuApe yg special??Set bkul dia brsarung.so boleh buka n basuh..Ada 2 bakul yg berpenutup..n ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 3 weeks ago.

 

kencing berbuih...normal atau tidak?

kencing anda berbuih??kencing berbuih..pernah dengar x??x pernah dengar..xpe..biar yuk terangkan ape tu kencing berbuih..jangan rasa pelik plak bila yuk cakap memang ada orang yang kecing berbuihkenapa kencing mereka berbuih..yang tu kna baca sampai habis,,baru uols tahu kenapa sesetengah orang kencing dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 3 weeks ago.

 

pokok bunga yang disukai kelulut

bunga yang disukai kelulutpernah dengar tentang kelulut??mesti pernah dengar kan..klau dalam english kelulut dipanggil stingless be..so dari nama tu mesti uols boleh agak kan yang kelulut nie x sengat orang..yuk dulu pun x kenal jugak kelulut nie..first time yuk tengok kelulut secara live when yuk kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 3 weeks ago.

 

Design 72: set tilam bakul bayi

Yeah...design baru Kali nie..design love pink Cantik kan...Tanah Warna pink yg lembut..Tp..warna loveyg striking mmbuatkan design sangat menyerlah..Saya yakin design nie akn mndapatak sambutan hangat pasnie..Jadi ape tunggu lg...ambik phone n wasap+017-9345465 utk preoder..Cepat sblum sold...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 3 weeks ago.

 

Segmen Pray 4 Aleppo by Husein Rider

dah lama plak yuk x join segmen..rasa nak join segmen plak..sbnarnya yuk nie jenis memilih jgak klau nak join segmen..yuk akan join segmen yang yuk rasa bagus n syarat segmen dia senang..hihi..\so kenapa yuk join segmen nie??sbb segmen nie lain dari yang lain..yuk salute lar kat+Husein Rider sbb...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Roti Jala Simple

resepi roti jala simple,senang dan sedapsumber:says.comdah lama kan yuk x update pasal resepi..so hari nie yuk nak share satu resipi roti jala yang paling mudah..yuk suka sangat dengan resepi yang simple2 nie sbb sambil baring pun boleh buat kan..haha..roti jala nie sedap makan klau kita cicah dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months ago.

 

Movie Review: Hunt for the Wilderpeople

review filem hunt for the wilderpeoplenie lar first time yuk tngok movie yang diarahkan oleh taiki waititiand yuk fall in love ngan hasil kerja taiki waiti..amazing..n best..sbb tu lar yuk nak share movie nie..ok..,,mula2 biar yuk cter synopsis filem hunt for the wilderpeople nie dulu..movie nie merupakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months ago.

 

jenis-jenis insurance

adakah anda tahu yang insurance pun ada banyak jenis?x tau...yeah..yuk ada geng..yuk pun x tau insurans nie ada banyak jenis..igtkan ada 1 jenis je..hihimungkin ada yang kat cni mmang dah tahu yang insurans nie ada banyak jenis,,tapi..adakah anda benar2 memahami ciri-ciri skop perlindungan tersebut?ke uols...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months ago.