User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 16

Salam Jumaat : Kuliah Dhuha

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat : Kuliah DhuhaSalam Jumaat readers dan selamat berpuasa hari ke sembilan Ramadan. Alhamdulillah pagi tadi Mrs. A berjaya join kuliah Dhuha anjuran office. Actually company, setiap bulan dalam sekali atau dua kali di hari Jumaat akan mengadakan kuliah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

Terima Kasih Blogger Anies

As Salam and greetings to dear readers. Terima Kasih Blogger Anies.Alhamdulillah rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari ha! tak gittewww... Terima kasih blogger Anies. Mrs. A dapat lagi souvenir daripada rakan blogger Anies cos Anies memang pemurah orangnya [SINI]. Semoga rezeki Anies bertambah-tambah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

Selamat Berpuasa

As Salam and greetings to dear readers. Selamat Berpuasa.Selamat berpuasa Mrs. A ucapkan buat readers blog picisan Mrs. A ini. Tak lupa juga mohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki andai ada terkasar bahasa dan terlanjur perkataan di dalam penulisan blog ini. Salam kosong kosong ya...Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months ago.

 

Selamat Hari Guru 2018

As Salam and greetings to dear readers. Selamat Hari Guru 2018.Guru Pemacu Transformasi Pendidikan.Guru Oh GuruJika hari ini seorang Perdana Menteri berkuasaJika hari ini seorang Raja menaiki takhtaJika hari ini seorang Presiden sebuah negaraJika hari ini seorang ulama yang muliaJika hari ini seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months ago.

 

Hadiah Menang 'SPM Result Giveaway' Dah Sampai

As Salam and greetings to dear readers. Hadiah Menang 'SPM Result Giveaway' Dah Sampai.Finally sampai juga hadiah Mrs. A menang SPM Result Giveaway by Abam Kie. Fuh! serius lama tau Mrs. A tunggu. Abam Kie dah WhatsApp kat Mrs. A parcel consignment note yang dia dah post since 28 April lagi tapi petang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months ago.

 

Kisah PRU Mrs. A #malaysiamemilih

As Salam and greetings to dear readers. Kisah PRU Mrs. A #malaysiamemilihWow! bahang pilihanraya umum kali ke 14 (PRU14) dah hampir sampai ke kemuncaknya tinggal satu hari aje lagi. Selamat mengundi Mrs. A ucapkan buat readers dan juga kepada seluruh rakyat Malaysia tidak kira di mana jua berada.Pagi tadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

Karaoke Birthday Tengok Avengers Infinity War

As Salam and greetings to dear readers. Karaoke Birthday Tengok Avengers Infinity War.Punyalah fikir apakah title yang sesuai untuk post ini kekdahnya jadilah cenggitu Karaoke Birthday Tengok Avengers Infinity War. Nak kata family days out pun boleh juga tapi this time Along tak ikut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

Seminar Aspirasi Setiausaha

As Salam and greetings to dear readers. Seminar Aspirasi Setiausaha.Walaupun bulan April telah tiga hari berlalu tapi kisah bulan April Mrs. A ke Seminar Aspirasi Setiausaha anjuran Puspanita Negeri Sembilan belum up-date lagiks!! hew! hew! hew! Kepada mereka yang bergelar setiausaha ataupun dikenali juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 2 weeks ago.

 

Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018

As Salam and greetings to dear readers. Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018.Mrs. A selalu aje terlepas peluang untuk turut serta dalam Segmen ataupun Giveaway yang dianjurkan oleh sifu blogger Hasrul Hassan hew! hew! hew! Tapi mujurlah untuk Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018 ini masih belum sampai lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

Birthday Aryssa Dan Aqil

As Salam and greetings to dear readers. Birthday Aryssa Dan Aqil.Birthday celebration Aryssa dan juga Aqil a.k.a Adik pada tahun ini adalah di kampung Mrs. A iaitu di Lubok China. Kebetulan sangat tarikh yang nak buat celebration tu memang sama dengan date of birth mereka berdua iaitu pada Ahad lepas 22...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

“Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa”

As Salam and greetings to dear readers. Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa.Hari ini barulah Mrs. A berkesempatan untuk buat entry "Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa". Actually dah terbaca berkenaan segmen ini seawal ianya dilancarkan tapi tak sempat nak buat entry time tu. No worry...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 3 weeks ago.

 

Family Days Out : Tengok Filem Dukun

As Salam and greetings to dear readers. Family Days Out : Tengok Movie DukunMrs. A memang teringin nak tengok filem Dukun ni, mahunya tidak 12 tahun cold storage huhuhu... bertambah excited kat newspaper tulis filem Dukun ini berdasarkan kisah bomoh Mona Fandey yang pernah viral pada tahun 1993 dahulu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Pertandingan Bola Tampar Antara Sekolah-Sekolah

As Salam and greetings to dear readers.Pertandingan Bola Tampar Antara Sekolah-Sekolah.Kejadian pertandingan bola tampar antara sekolah-sekolah ini adalah pada Selasa [10042018] minggu lepas. Kalau tahun lepas Adik duk busy dengan bersukan kriketnya [SINI]. Tetapi pada tahun ini adik busy pula dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

MRS. A JOIN 'SPM RESULT GIVEAWAY'

As Salam and greetings to dear readers. MRS. A JOIN 'SPM RESULT GIVEAWAY'Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan keputusan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang diumumkan pada 15 Mac 2018 lalu, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Result...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

#Gogegaria Di Dataran Centrio Seremban 2

As Salam and greetings to dear readers. #Gogegaria Di Dataran Centrio Seremban 2.Ha! siapa pergi Gegaria kat Dataran Centrio Seremban 2 last Saturday? #kitaOK eh! kita geng. Pada mulanya Mrs. A tak nak pergi pun tapi tulah kids sibuk sangat duk nyanyi-nyanyi nak pergi. Lagipun babah depa ada kat sana dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and a week ago.

 

Belasungkawa - Turut Berduka Cita

As Salam and greetings to dear readers. Belasungkawa - Turut Berduka Cita.Sedih dengan pemergian seorang sahabat buat selama-lamanya iaitu arwah Mohammad Fuad bin Jamaluddin. Arwah adalah anak saudara kepada kawan Mrs. A we all adalah kawan sekampung. Bersahabat sedari kecil hinggalah sekarang. Adat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 2 weeks ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 2 weeks ago.

 

#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!

As Salam and greetings to dear readers. #SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!Sepuluh hari yang lalu Mrs. A dah terbaca pasal segmen ni. Tapi tulah pilih last day juga baru nak buat post muahahahaaa.... Kalau nak dikira kisah aku seorang blogger. Kisah Mrs. A sebagai seorang blogger biasa-biasa aje.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 2 weeks ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 3 weeks ago.