User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 9

BEN 10 Needs Your Help To Save The World!

In the exciting build-up to the launch of brand-new episodes, Cartoon Network is bringing the world of Ben 10 to life across TV, online, and social media. We all know that 10-year- old Ben Tennyson turned from zero to hero when he chanced upon a paranormal wristwatch called the Omnitrix that crashed to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and a week ago.

 

THYMOS | Membantu Mengurangkan Sinus Allergic Dengan Satu Semburan

Pernahkah korang mengalami gejala hidung tersumbat, kerap bersin pada setiap pagi, hidung berbau busuk dan kerap sakit kepala serta gatal-gatal muka? Yer inilah gejala masalah sinus atau lebih dikenali penyakit resdung. Mama akui mama kerap mengalami sinus ini ketika bangun pagi dan mama kerap sakit kepala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and a week ago.

 

7 Skin Kiss Me Now | Collagen 7 Galaxy Foundation Yang Berasaskan Salmon Collagen

7 Skin Kiss Me Now | Collagen 7 Galaxy Foundation Yang Berasaskan Salmon Collagen - Tidak dinafikan wanita dan mekap tidak dapat dipisahkan. Macam mama sendiri kalau nak keluar pasti akan mekap dengan sedikit bedak untuk muka tidak nampak pucat dan dapat cover cela di wajah. Dengan mekap penampilan wanita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and a week ago.

 

KULIN SEA Seven Days Later Puresh | Skincare Halal Dari Korea

KULIN SEA Seven Days Later Puresh | Skincare Halal Dari Korea - Wanita sangat impikan kulit yang licin di wajah tapi nak mencari produk yang sesuai memang susah sebenarnya. Tambah di pasaran banyak produk skincare tetapi setiap kulit wanita sangat berbeza-beza. Macam mama sendiri pun mempunyai kulit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 2 weeks ago.

 

Cartoon Network-branded Cruise Ship to Set Sail in Late 2018

For the first time, some of the world’s most famous cartoon characters will set sail on their very own cruise liner, Cartoon Network Wave. This fully-branded ship is the result of a partnership between Oceanic Group, Asia-Pacific's leading cruise management company and Turner, the global media giant...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 2 weeks ago.

 

STARBUCKS Celebrates The Season Of Love With Limited-Time Offerings

Starbucks Malaysia invites everyone to celebrate this heartwarming season by bringing people together to share warm and special moments over a cup of coffee, along with perfectly paired new food offerings. A selection of specially curated merchandise that is perfect for gifting for yourself and loved ones...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 2 weeks ago.

 

COOLBLOG Open Its LARGEST STORE In Melawati Mall

Marking their 10th year in the industry, CoolBlog is opening its first ever largest store in Melawati Mall. Being a kiosk based beverage brand, CoolBlog has now taken a leap into its branding by revealing its new, refreshed and urbanised look.What started as a kiosk-based dessert beverage brand has...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 2 weeks ago.

 

Street Churros Outlet Baru Di SOGO Kuala Lumpur

Street Churros Outlet Baru Di SOGO Kuala Lumpur| Bagi pengemar Street Churros pasti akan ternanti-nanti outlet baru yang bakal dibuka berhampiran korang kan. Mama pun tak terkecuali sebab mama memang penggemar Churros ni. Street Churros merupakan cafe yang menjual churros terkenal dari Korea dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

ACNE FIGHTING Dengan Acne Soothing Good Bye Mata Panda Dengan Micrite Eye Cream Dari Swissvita

Umur dah masuk 3 series ni kalau masalah seperti jerawat di muka dan eye bag di bawah mata memang menghantui diri mama. Kalau eye bag tu yer memang tak nafikan sebab kurangnya tidur mengakibatkan lingkaran bawah mata dan eye bag berkilo-kilo. Fuh jangan tak tahu miss jerawat pun kekadang seronok duk buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink | Minuman Kesihatan Mata Daripada Bahan Sumber Asli

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink | Minuman Kesihatan Mata Daripada Bahan Sumber Asli - Kekerapan menghadap skrin komputer dan phone sangatlah tidak elok bagi mata kita. Mata sangatlah penting bagi kita agar rasa selesa, sihat dan penglihatan mata yang jelas serta tajam. Mama sendiri kerap menggunakan kanta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Siput Buluh Goreng Pedas Berserai

Resepi Siput Buluh Goreng Pedas Berserai | Rasanya last makan siput papahat ni ada la 15 tahun yang lepas. Lepas tu nan ado. hahaha punyalah lama. Masa makan tu pun Cu bawak makan kat Bagan Lalang. Ehh ingat lagi tau. tapi nak masak sendiri macam ehh susahnya. Hari Sabtu pergi Mydin ternampak pulak siput...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

Balm Bayi Tok Syed | Melegakan Batuk, Selesema Hidung Tersumbat

Balm BayiTok Syed| Melegakan Batuk, Selesema Hidung Tersumbat- Benda yang paling mama risaukan apabila anak-anak mengalami batuk, selesema dan hidung tersumbat. Dek kerana masalah ini mereka tidak selesa duduk tambah-tambah bayi kan. Kalau kita yang besar ni pun rasa tak selesa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

Keseronokan Bersukan Dengan Koleksi ‘SUKAN RIA’ CARRIE JUNIOR

Kita telah mencapai zaman di mana teknologi mula mengambil alih interaksi ibu bapa dengan anak-anak secara perlahan-lahan. Kanak-kanak yang terdedah kepada teknologi akan lebih cenderung ke arah menjalani gaya hidup tidak aktif kerana leka dengan alatan gajet. Kanak-kanak secara semulajadi gemar bermain dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 4 weeks ago.

 

Pengalaman Buat Hydrafacial Spa Di Dr Medispa Wellness

Kali terakhir mama buat facial muka? Hmm rasanya lama giler kot tak buat facial spa muka ni.. Selalunya buat sendiri jer kat rumah. Setakat scrub, masker dan mask jer yang dapat buat. Nak buang blackhead, whitehead lagi lah tak sempat. Sob sob sob.. Secara jujurnya kulit muka mama bukan la flawless bak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 4 weeks ago.

 

KoffeeKabin | Cafe Kopitiam Tempat Makan Best Di Senawang

KoffeeKabin | Cafe Kopitiam Tempat Makan Best Di Senawang - Agak lama mama dah tak pergi ke Senawang, Negeri Sembilan. Semenjak maksu dah tak duduk sana lagi la mama jarang pergi ke sana. Asal nak makan kat luar mesti pergi ke Bangi dan Kajang. Asyik situ jer tempat port kita orang makan. Jemu jugak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

‘OK K.O.! Let’s Be Heroes’ Newest Show On Cartoon Network

K.O. may one day be the greatest hero but for now, he’s the greatest fanboy. Created by Ian Jones-Quartey, OK K.O.! Let’s Be Heroes! is the latest Cartoon Network original series to launch in Malaysia.Premiering this Saturday, 20 January at 11.00 am on Cartoon Network (Astro Ch 616), the show follows...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

Daftar Lindungi TRADEMARK Perniagaan Anda Dengan MyIPO

"Trademark" atau "Cap Dagangan" merupakan salah satu komponen penting dalam harta intelek Malaysia. Oleh itu, ia sangatlah penting kerana ia berkait rapat dengan perusahaan dan juga perniagaan untuk melindungi Trademark mereka. Dalam tempoh 10 tahun yang lepas, usahawan di Malaysia telah menunjukkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

Starbucks® Designer Collection Merchandise – Alice + Olivia

Let’s all share some love and make a little magic this season with the exclusive Starbucks® merchandise collection – “Simply Show Some Love” designed by Alice + Olivia (A + O)! Starbucks continues to strive to elevate customers’ experience through collaboration with acclaimed fashion designers...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

KAYLIZ Granola Oat | Sarapan Pagi Bagi Yang Ingin Diet Kurus

Sejujurnya mama bukanlah pengemar makan oat. Huhuhu ntah la memang tak boleh masuk tekak langsung. Sebenarnya oat ni sangat bagus untuk kesihatan dan bagus juga bagi yang ingin kuruskan badan. Hehehe macam mana nak kurus kalau hari-hari asyik makan nasi lemak jer kan. Tak elok ok memang tak elok untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

Lirik Lagu Fall In Love - Nominos

Lirik Lagu Fall In Love - Nominos | Hahh fall in love sangat dengan Pakcik Remy ni.. ehhh citer ni lahh.. sebab citer ni mama rajin google lagu2 dia.. kofkofkof.. kalo tak haremm tak tau tajuk.. main nyanyi jer hahhh.. Kasi change la nak layan dan tersenyum2 depan tv kan.. jarang la mama layan time magrib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.