User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 11

SKMEI SMART SPORT WATCH

SKMEI merupakan salah satu jenama jam keluaran China. Di Malaysia kita mungkin tak berapa nak pandangkan jenama ni.Maklumlah ramai yang prefer kepada jam dari keturunan G-Shock walaupun copy kan.SKMEI walaupun original tapi harga jauh lebih murah dari G yang copy tu.Kalau dilihat sekali imbas SKMEI ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
8th April 2017 11:37pm

 

#XGLARE HARGA MURAH

#XGLARE 5 DALAM 1, Sunglasses yang sedang trending di facebook sekarang.Harga pasaran online sekitar RM179.00 .Tapi kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?Di facebook.com/mhmhype kami hanya letak harga RM65.00 (SM) / RM85.00 (SS) siap pos sampai ke rumah lagi.Sama ke kualiti? Kenapa murah? Ori ke?Antara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1st April 2017 2:27pm

 

BUKAN MEMBAZIR TAPI BIJAK!

Ya!! Kita hanya perlu bijak untuk bergaya bukan membazir.Contoh macam model #MHMHYPE ni, dengan harga yang cukup munasabah beliau dapat bergaya pada bila-bila masa dan dimana juga.Tak kira siang atau pun malam...Tak kira berjalan,memandu atau menunggang motosikal, beliau ada #XGLARE yang sesuai.Harga? Pasti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3rd March 2017 10:35pm

 

DARI CHINA KE MALAYSIA HANYA 5 JAM!!

Kenapa order ambil masa 7 ke 14 hari untuk sampai?1. Ya betul perjalanan dari China ke Malaysia sekitar 5 jam penerbangan...TAPI 2.Simple order process Anda order beserta pembayaran (+1-2 hari) bergantung kepada masa order dan payment serta cara payment dibuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3rd March 2017 2:00pm

 

KE MANA KITA??

Kalau tengok gaya macam lah nak ride long distance kan.Walaupun nampak jauh perjalanan tapi cuma seberang sempadan Penang ngan Kedah ja.Ke Miew Biker Sungai Petani hantar motor salin kulit ja pun

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th February 2017 4:30pm

 

YANG PENTING SIKAP KITA!!

Aku pasti ramai yang tidak akan bersetuju dengan kenyataan TPM. Bagi aku semuanya terletak pada sikap penunggang tu sendiri. Tak kira kecik atau besaq motor yang ditunggang tu.Dan lagi satu fakta kemalangan selalunya pada jumlah dan peratusan saja tanpa ambil kira kepada pecahan kecil yang menyebabkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
11th February 2017 12:12pm

 

RFID BLOCKING SLEEVE UNTUK KAD PAYWAVE ANDA

"Jika dulu penyeluk saku memerlukan kepantasan tangan untuk mencuri dompet,kini mereka hanya menggunakan aplikasi khas yang boleh membaca data pada cip kad bank mangsa. Penyeluk saku ini hanya perlu mendekati mangsa untuk mencuri wang didalam akaun" - hmetroDengan berita yang keluaq semalam jugak lah buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
18th January 2017 12:51pm

 

KAD DEBIT

Ok off pasal bisnes,nak story pasal kad debit pulak sat. Maklumlah kecoh sangat sejak kebelakang ni pasal isu tukaq kad debit nih.Aku ni pun jenis yang malas nak melangut buang masa kat bank. Bila dok tengok kengkawan dok hapdet kat fb pergi bank pukul 9 pagi lepas empat lima jam baru settle nak dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
19th December 2016 5:55pm

 

BORONG JEEP CLUTCH (WALLET) MURAH

Selalu sebelum aku post sesuatu produk untuk iklan kat page, aku akan survey sebanyak mungkin perbezaan harga antara seller-seller.Memang terpaksa untuk compare harga dulu sebelum berikan yang terbaik untuk bakal prospek di page.Macam Jeep clutch/wallet purse ni, paling murah sama ada untuk yang ready...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
12th December 2016 1:55pm

 

MUNAFIE RM7.00??

RM7.00/pcs RM7.00/pcs#MUNAFIE HIGH WAIST PANTIES masih lagi #trending??Nak borong dengan harga murah??Nak guna sendiri dengan harga murah??Kami bantu anda dapatkan dengan HARGA MURAH nak tak??MOQ 12 pcs / RM85.00 WMMOQ 12 pcs / RM105.00...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th December 2016 3:01pm

 

HELLO KITTY TRAVEL KIT BRUSH SET

Kaum hawa mesti kenal tahu dengan kegunaan set hello Kitty ni kan.Kalau survey harga di facebook, ianya dijual diantara RM20.00 ke atas tidak termasuk kos postage.So MHMHYPEnak buat offer kepada adik manis, hakak gojes, makcik ohsem dengan harga borong ja...RM80.00 untuk 10 set siap pos sampai ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th December 2016 11:24am

 

MHC NATIONAL VETERAN HOCKEY 2016

MHC National Veteran Hockey Tournament 2016 yang baru berakhir semalam telah diadakan di Stadium Hoki MPSPk.Dengan 13 pasukan yang mengambil bahagian dan dibahagikan pada 3 kumpulan.Terengganu dan Pahang dinobatkan Juara Bersama kejohanan tahun nih sebab keadaan cuaca yang tidak mengizinkan.Team...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th December 2016 5:30pm

 

PESTA HOKI USM KALI KE 43

Pesta Hoki USM kali ke 43 telah diadakan pada pertengahan bulan lepas. Tahun ini diadakan lebih awal dari selalu, pasai apa aku pun tak sure.Untuk kejohanan yang telah diadakan selama 42 tahun sebelum ni, pada pendapat aku Pesta Hoki USM ni dah kehilangan taring atau prestij.Dengan persaingan dari kejohanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th December 2016 11:36am

 

GROUP BORONG DARI CHINA

Aku bukan terdiri dari golongan pakar yang boleh buat kelas,buat seminar untuk bantu hangpa mulakan bisnes kecil-kecilan dengan import direct dari China.Aku cuma boleh bantu hangpa untuk dapatkan produk-produk dari China tanpa perlu hangpa pi sampai ke sana.Kalau hangpa berminat lah...follow ja page...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
22nd November 2016 4:24pm

 

TERKEJUT???

Berita yang di siarkan dalam SINAR HARIANhari ini.Terkejut dengan angka yang dibagi? Kata menteri kos ambil lesen bukan faktor utama ramai yang menunggang tanpa lesen.Tapi menteri mungkin lupa, remaja yang layak untuk dapatkan lesen for sure belum berkemampuan untuk membayar kos siling yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th November 2016 6:34pm

 

MAHAL ITU ORI,MURAH ITU COPY??

image dari googleItu antara soalan yang sering kami (admin-admin) dapat dalam pm di page facebook.com/mhmhype.Terutama bila berkaitan dengan kasut Shimano yang kami jual. Tapi bila kami tanya balik ada tak kasut shimano yang copy / clone atau macamana nak bezakan kasut shimano tu copy,clone atau fake tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3rd October 2016 10:20am

 

BARANG BASIKAL CLONE ATAU COPY?

Bersawang dah blog aku rupanya maklumlah sibuk concentratre dekat page di facebook ja sekarang nih.Ok balik kepada tajuk asal aku kat atas tuh, barang basikal clone atau copy? Umumnya kita tau yang kebanyakkan produk-produk berjenama untuk basikal nih datangnya dari China dan Taiwan.Jenama bersar dunia pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
17th September 2016 10:50am

 

BARANG CHINA??

Yup...barang dari China. La ni aku ambil order untuk bawak masuk barang dari China. BNukan PREORDER tapi aku buat DIRECT ORDER!.Aku pasti hangpa semua dah biasakan dengan konsep direct order. Direct order ni pun sama ja macam kita beli kat seller-seller lain yang dok menjual online tu. Cuma tempoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
19th August 2016 10:10am

 

#myHOKI KAMI MENANG!!!

Minggu lepas buat pertama kalinya pasukan hoki OFA turun beraksi untuk TNB-PSHA Hockey League.Untuk perlawanan pertama yang diadakan pada hari Sabtu 07/05/2016, OFA telah mengalahkan pasukan "adik" sendiri Penang Free School dengan jaringan 3 berbalas 1.Perlawanan kedua yang diadakan pada hari Ahad pula,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th May 2016 12:54pm

 

PIALA OFMA 2016

Semalam telah diadakan untuk kali kedua kejohanan bolasepak Piala OFMA. Tahun ni 3 kategori dipertandingkan berbanding tahun lepas.Kali nih kami turun dengan nama Enermax9+ dan bertanding di kategori NYDP1. Untuk makluman Enermax ialah minum isotonic rami kejohanan OFMA tahun ni.Memang agak sedih pasal tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2nd May 2016 10:42am