User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 11

GEJALA PM DI FACEBOOK

PM...PM PLS...SIS PM...BOS PM...ADMIN PM...Kalau hangpa ada buat iklan tak kira lah apa barang sekali pun, tak kira sama ada hangpa online seller mahupun personal seller dah pasti akan jumpa dua huruf ni kat ruangan komen post... PMAku still boleh terima kalau tak dak details lengkap pada post yang menjual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
23rd June 2017 4:10pm

 

TALIAN WHATSAPP JPJ...PASTIKAN HANDPHONE JUGA DALAM KEADAAN BAIK!!

Pic : googleSelain dari kenderaan yang bakal digunakan untuk balik kampung berhari raya, hang pa juga kena pastikan yang handphone juga berada didalam keadaan yang memuaskan.Pastikan jugak bateri full (prepare powerbank ataupun in car charger) dan patikan dah topup kredit siap-siap untuk pengguna prepaid...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
21st June 2017 5:22pm

 

STILL BELOQ AKU

Up entri pasal biz ja la ni...dah tukaq jadi blogshop ka?Eh tak lah, still beloq aku,ikut suka aku lah kan...Lagi pun dari biaq bersawang nak up entri baik up sedikit sebanyak pasal produk yang aku jual.Dapat gak lah traffic ke page-page aku tu.Lagi pun aku bukan lah blogger tersohor pun, entah-entah entri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
21st June 2017 11:16am

 

DULU #XGLARE SEKARANG #mhmspeX

Dulu produk ini dijual dengan nama #Xglare. Harga kami yang termurah dipasaran iaitu RM65.00 (SM) / RM85.00 (SS) berbandinga harga pasaran yang lain dimana sekitar RM130.00 hingga RM180.00 satu set.Model 2208 ini antara yang terhangat sebab ramai kata ada design ala-ala Wayfarer. Walaupun kami jarang simpan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
10th June 2017 3:00pm

 

ALHAMDULILLAH...TERIMA KASIH

Alhamdulillah...terima kasihEh kenapa pulak?Dengan sokongan hangpa semua la ni kami dah ceburi lagi satu cabang baru...jual kacamata!Dengan ditambah baik dari segi produk, jaminan kualiti dan juga slowly kepada branding mhmspeX.Untuk permulaan kami akan stop order untuk model-model #Xglare 5 in 1 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th June 2017 12:12pm

 

PORSCHE DESIGN

Koleksi PORSCHE DESIGN kini berada di facebook.com/mhmhype .Harga macam biasa pasti mampu milik, jangan risau kami bagi harga direct supplier siap pos.Dengan #mhmhype akan pastikan anda tidak rugi dan membazir.Tunggu apa lagi jom lah pakat-pakat order

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
24th April 2017 1:28pm

 

SKMEI SMART SPORT WATCH

SKMEI merupakan salah satu jenama jam keluaran China. Di Malaysia kita mungkin tak berapa nak pandangkan jenama ni.Maklumlah ramai yang prefer kepada jam dari keturunan G-Shock walaupun copy kan.SKMEI walaupun original tapi harga jauh lebih murah dari G yang copy tu.Kalau dilihat sekali imbas SKMEI ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
8th April 2017 11:37pm

 

#XGLARE HARGA MURAH

#XGLARE 5 DALAM 1, Sunglasses yang sedang trending di facebook sekarang.Harga pasaran online sekitar RM179.00 .Tapi kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?Di facebook.com/mhmhype kami hanya letak harga RM65.00 (SM) / RM85.00 (SS) siap pos sampai ke rumah lagi.Sama ke kualiti? Kenapa murah? Ori ke?Antara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1st April 2017 2:27pm

 

BUKAN MEMBAZIR TAPI BIJAK!

Ya!! Kita hanya perlu bijak untuk bergaya bukan membazir.Contoh macam model #MHMHYPE ni, dengan harga yang cukup munasabah beliau dapat bergaya pada bila-bila masa dan dimana juga.Tak kira siang atau pun malam...Tak kira berjalan,memandu atau menunggang motosikal, beliau ada #XGLARE yang sesuai.Harga? Pasti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3rd March 2017 10:35pm

 

DARI CHINA KE MALAYSIA HANYA 5 JAM!!

Kenapa order ambil masa 7 ke 14 hari untuk sampai?1. Ya betul perjalanan dari China ke Malaysia sekitar 5 jam penerbangan...TAPI 2.Simple order process Anda order beserta pembayaran (+1-2 hari) bergantung kepada masa order dan payment serta cara payment dibuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3rd March 2017 2:00pm

 

KE MANA KITA??

Kalau tengok gaya macam lah nak ride long distance kan.Walaupun nampak jauh perjalanan tapi cuma seberang sempadan Penang ngan Kedah ja.Ke Miew Biker Sungai Petani hantar motor salin kulit ja pun

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
25th February 2017 4:30pm

 

YANG PENTING SIKAP KITA!!

Aku pasti ramai yang tidak akan bersetuju dengan kenyataan TPM. Bagi aku semuanya terletak pada sikap penunggang tu sendiri. Tak kira kecik atau besaq motor yang ditunggang tu.Dan lagi satu fakta kemalangan selalunya pada jumlah dan peratusan saja tanpa ambil kira kepada pecahan kecil yang menyebabkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
11th February 2017 12:12pm

 

RFID BLOCKING SLEEVE UNTUK KAD PAYWAVE ANDA

"Jika dulu penyeluk saku memerlukan kepantasan tangan untuk mencuri dompet,kini mereka hanya menggunakan aplikasi khas yang boleh membaca data pada cip kad bank mangsa. Penyeluk saku ini hanya perlu mendekati mangsa untuk mencuri wang didalam akaun" - hmetroDengan berita yang keluaq semalam jugak lah buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
18th January 2017 12:51pm

 

KAD DEBIT

Ok off pasal bisnes,nak story pasal kad debit pulak sat. Maklumlah kecoh sangat sejak kebelakang ni pasal isu tukaq kad debit nih.Aku ni pun jenis yang malas nak melangut buang masa kat bank. Bila dok tengok kengkawan dok hapdet kat fb pergi bank pukul 9 pagi lepas empat lima jam baru settle nak dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
19th December 2016 5:55pm

 

BORONG JEEP CLUTCH (WALLET) MURAH

Selalu sebelum aku post sesuatu produk untuk iklan kat page, aku akan survey sebanyak mungkin perbezaan harga antara seller-seller.Memang terpaksa untuk compare harga dulu sebelum berikan yang terbaik untuk bakal prospek di page.Macam Jeep clutch/wallet purse ni, paling murah sama ada untuk yang ready...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
12th December 2016 1:55pm

 

MUNAFIE RM7.00??

RM7.00/pcs RM7.00/pcs#MUNAFIE HIGH WAIST PANTIES masih lagi #trending??Nak borong dengan harga murah??Nak guna sendiri dengan harga murah??Kami bantu anda dapatkan dengan HARGA MURAH nak tak??MOQ 12 pcs / RM85.00 WMMOQ 12 pcs / RM105.00...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th December 2016 3:01pm

 

HELLO KITTY TRAVEL KIT BRUSH SET

Kaum hawa mesti kenal tahu dengan kegunaan set hello Kitty ni kan.Kalau survey harga di facebook, ianya dijual diantara RM20.00 ke atas tidak termasuk kos postage.So MHMHYPEnak buat offer kepada adik manis, hakak gojes, makcik ohsem dengan harga borong ja...RM80.00 untuk 10 set siap pos sampai ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9th December 2016 11:24am

 

MHC NATIONAL VETERAN HOCKEY 2016

MHC National Veteran Hockey Tournament 2016 yang baru berakhir semalam telah diadakan di Stadium Hoki MPSPk.Dengan 13 pasukan yang mengambil bahagian dan dibahagikan pada 3 kumpulan.Terengganu dan Pahang dinobatkan Juara Bersama kejohanan tahun nih sebab keadaan cuaca yang tidak mengizinkan.Team...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th December 2016 5:30pm

 

PESTA HOKI USM KALI KE 43

Pesta Hoki USM kali ke 43 telah diadakan pada pertengahan bulan lepas. Tahun ini diadakan lebih awal dari selalu, pasai apa aku pun tak sure.Untuk kejohanan yang telah diadakan selama 42 tahun sebelum ni, pada pendapat aku Pesta Hoki USM ni dah kehilangan taring atau prestij.Dengan persaingan dari kejohanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th December 2016 11:36am

 

GROUP BORONG DARI CHINA

Aku bukan terdiri dari golongan pakar yang boleh buat kelas,buat seminar untuk bantu hangpa mulakan bisnes kecil-kecilan dengan import direct dari China.Aku cuma boleh bantu hangpa untuk dapatkan produk-produk dari China tanpa perlu hangpa pi sampai ke sana.Kalau hangpa berminat lah...follow ja page...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
22nd November 2016 4:24pm