User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 89

Tonton online drama tv3 tangisan izara

Tangisan izara. Cerita drama kali ini mengisahkan seorang eksekutif bernama Haikal (Raja Afiq) dan isterinya Raihana (Janna Nick) yang bekerja sebagai kerani di syarikat swasta. Pasangan muda itu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Tonton online dia episod 12

Dia episod yang ke 12. Aku dah ketinggalan untuk beberapa episod. Nanti aku catchup macam mana perjalanan cerita ini. Baca juga sinopsis Penuh Dia More from my siteTonton online Dia tv3 episod 1... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming sepahtu reunion minggu ke 3 2017

Minggu lepas kureng sangat persembahan sepahtu reunion live. Rugi je ada pelakon power, zila bakarin, uwasha senrose, sofi jikan dan ahmad tarmimi sinegar. Aku rasa sebab sketch yang agak kelam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 3 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 16

Sebelum episod 17-20 minggu depan. Red velvet episod yang ke 16. Izzat dengan hal izzat, helena dengan hal helena. Izzat dengan Sophie, helena dengan jeff. Yang si fareeq tuh tak sedar2x... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Tarikh permohonan br1m (brim) 2018! 

Permohonan baru/kemaskini BR1M 2018 bermula *27 NOV 2017 31 DIS 2017. Maknanya tahun ini mesti settle dalam mengisi borang brim br1m, bram brom edisi 2018. Boleh rujuk cara isi borang pada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 15

Episod yang ke 15 red velvet. Manakala si gila bayang nih, Fareeq tak boleh dengan mudah nak menceraikan Suhaila sebab dia masih ada hutang dengan keluarga suhaila. Yuran pelajaran dia tuh, siapa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Permohonan brim 2018! Bajet 2018

Seperti mana yang telah diumumkan dan diusulkan oleh YAB Perdana Menteri kita, Datuk Najib Tun Razak, mengumumkan BRIM masih ada seperti biasa diperuntukkan untuk mereka yang layak, seperti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 14

Helena tidak diberi ruang untuk memberitahu kejadian yang sebenar. Menyebabkan keadaan menjadi semakin tegang dan semakin konflik diantara mereka berdua. Izzat begitu menyayangi helena, tetapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 13

Minggu ini mungkin sudah sampai ke puncak, dah ada touching2 nih. Kalau ikut apa yang neelofa cakap masa carta 40 era sabtu hari tuh. Tonton disini More from my siteTonton line red velvet episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Senarai 12 lagu yang layak ke final AJL kali ke 32 !!

Tahniah kepada semua peserta yang layak ke separuh akhir . 30 buah lagu yang bersaing dalam pentas muzik-muzik kali ke 32 2017. Jom kita tengok senarai lagu yang layak ke final ajl kali 32 . Berdebar... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Live streaming muzik-muzik separuh akhir 3, 2017

Muzik-muzik semi final yang ke 32 malam ini. Kemungkinan pengumuman 12 lagu yang layak akan diumumkan. tengoklah macam mana. 1. Syamel Lebih Sempurna (Komposer Lirik: Syamel) 2. Tajul... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Live streaming gegar vaganza 4 minggu ke 3 2017

Gegar vaganza kembali lagi, kali ini tinggal 11 peserta sahaja. Ferhad tersingkir minggu lepas. Markah tak jauh beza pun sebenarnya. Terselamat kak engku. Siapa agaknya yang akan tersingkir kali ini?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Tonton online dia episod 9

Dia episod 9. Aira dah start keje di firma guaman faiz assosiates. Rupanya kira ada sedara jugakla dengan keluarga emelda tuh ha. Baru start kerja dah kena buli. Huhu. MAk aira dah berhenti kerja ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Skim my deposit, bajet 2018

Kepada yang tak tahu, kerajaan telah perkenalkan sistem MyDeposit. Tujuannya untuk membantu golongan M40 iaitu golongan isi rumah yang berpendapatan RM3,000-RM9,000 dengan membiayai deposit rumah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming malaysia vs korea utara 10.11.2017, kelayakkan piala asia 2018

Perlawanan yang tertangguh untuk beberapa bulan dah. Macam mana agaknya persembahan pasukan malaysia vs Korea Utara malam ini? Skuad Nelo Vingada ditagih untuk mendapat tiga mata penuh jika mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Maksud tak tun tuang, tak tung tuang

Macam-macam hal!! Tak tun tuang, tak tun tuang betul lah hang nih!! Ramai orang update status pasal tak tun tuang, tak tun tuang. Tak cukup dengan itu, macam-macam parodi ada, versi seram lah, versi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Live streaming sepahtu reunion live episod 2, 2017

Minggu lepas kisah hang tuah. Menampilkan ziana zain dan amy search. Apa agaknya sketch sepahtu reunion minggu ini? Bagaimana pula artis jemputan minggu ini? Kita harapkan persembahan yang baik di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online red velvet episod 12

Sebelum habis episod minggu ini , kita preview dulu bagaimana perjalanan cerita ini untuk episod 12.  Apa kes kedai izzat tuh, dibomohkan pulak oleh rakan sekolejnya dulu. Dahla nak sailang dia punya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online red velvet episod 11

Dah tahu dah apa mesej yang nak dibawa apabila Suhaila (isteri kepada fareeq) . Dia nak bagitahu kalau boleh jangan ada hal lagi dengan fareeq, lagipun dia dah mengandung. Tak payah nak menggatal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online red velvet episod 10

Apakah reaksi helena bila tahu dia di prank oleh izzat dan rakan-rakan? Adakah dia terharu, atau dia marah? atau sebaliknya? kita pun tak tahu macam mana perasaan helena ini? Entah apa mamat tuh nak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.