User Profile: zahra95642

Show pings in: English | Malay | All

 

zahra95642

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 31

Teka-Teki Lawak: Kenapa batu tenggelam di dalam air?

Teka-Teki Lawak: Kenapa batu tenggelam di dalam air? JawapanKlikDi SiniBatu tak pandai berenang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Siapakah orang pertama yang minum air zam zam?

Teka-Teki: Siapakah orang pertama yang minum air zam zam? JawapanKlikDi SiniNabi Ismail A.S

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Apakah yang boleh tengok dengan cermin tak boleh tengok dengan mata?

Teka-Teki: Apakah yang boleh tengok dengan cermin tak boleh tengok dengan mata? JawapanKlikDi SiniTelinga

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Ini Panduan Buat Blog Terbaik.Tapi...

Ntah macam mana. Aku boleh masuk dalam Facebook group blogger WordPress.Walaupun aku ni blogger kat platform Blogspot.Tapi aku banyak belajar dari diorang ni.Semua dah power.Power rangers pun kalah.Diorang ni memang dah tahap world class..Aku memang tak mampu bersuara kat group tu nanti kena kecam. Hehe.Aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Benda apa yang kalau kita nak guna kena pecahkan dulu?

Teka-Teki: Benda apa yang kalau kita nak guna kena pecahkan dulu? JawapanKlikDi SiniTelur

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Cara Unik Buat Duit Online 2018

Terlalu banyak cara buat duit online. Kita sudah hampir menghabiskan tahun 2017 dan bakal menerima kunjungan tahun 2018. Tahun 2018 juga adalah antara tahun di mana idea buat duit online semakin berkembang dan peluang terbuka untuk semua orang, bukan hanya untuk mereka yang mempunyai pelajaran yang tinggi.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
1 month and 2 weeks ago.

 

Cara Terbaik Memujuk Pasangan Merajuk

Cara Terbaik Memujuk Pasangan Merajuk. Tiada lautan yang tidak berombak. Begitu jugalah dengan kehidupan berumahtangga. Begitulah juga dengan ikatan suami isteri. Tidak dinafikan, kadang kala berlaku masalah antara suami isteri yang boleh membawa kepada pasangan kita merajuk.Walaupun selalunya merajuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Buku apa yang tak ada kulit dan muka surat?

Teka-Teki: Buku apa yang tak ada kulit dan muka surat? JawapanKlikDi SiniFacebook

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Api apa yang tak panas?

Teka-Teki: Api apa yang tak panas? JawapanKlikDi SiniApi Cinta

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Kambing apa yang tak ada kepala?

Teka-Teki: Kambing apa yang tak ada kepala? JawapanKlikDi SiniKambing golek

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Siapakah orang pertama yang menggunakan kalendar hijrah?

Teka-Teki: Siapakah orang pertama yang menggunakan kalendar hijrah? JawapanKlikDi SiniSaidina Umar Al Khattab R.A

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Benda apa yang jatuh di sungai hancur, tapi jatuh dilantai tak hancur?

Teka-Teki: Benda apa yang jatuh di sungai hancur, tapi jatuh dilantai tak hancur? JawapanKlikDi SiniTisu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Antara 1 juta dan ikan.

Teka-Teki: Joyah berjalan-jalan di tepi pantai, dia terjumpa duit RM 1 juta dan seekor ikan. Joyah tidak mengambil RM 1 juta, tetapi Joyah mengambil ikan, kenapa? JawapanKlikDi SiniJoyah seekor kucing

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 2 weeks ago.

 

Cara Aku Uruskan Pendapatan Blog..

Gambar atas ni memang tak ade kaitan dengan tajuk blog. Aku letak gambar ni sebab ia sangat comel.Haha 😁Kembali pada topik kita.Apa yang korang buat dengan pendapatan dari blog?Tak kira sikit atau banyak, pendapatan blog tu perlu diuruskan dengan baik.Apa yang aku maksudkan adalah pendapatan dari blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
1 month and 2 weeks ago.

 

Teka-Teki: Ada seorang yang buta, dia boleh jalan seperti biasa tanpa menggunakan tongkat. Kenapa?

Teka-Teki: Ada seorang yang buta, dia boleh jalan seperti biasa tanpa menggunakan tongkat. Kenapa? JawapanKlikDi SiniDia buta sebelah mata sahaja

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Siapakah orang pertama yang menyusukan Nabi Muhammad S.A.W semasa bayi?

Teka-Teki: Siapakah orang pertama yang menyusukan Nabi Muhammad S.A.W semasa bayi? JawapanKlikDi SiniThuwaibah R.A

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Apakah yang terletak di antara langit dan bumi?

Teka-Teki: Apakah yang terletak di antara langit dan bumi? JawapanKlikDi SiniDAN

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 3 weeks ago.

 

Teka-Teki: Benda apa yang orang tak suka, tapi tetap di sedut?

Teka-Teki: Benda apa yang orang tak suka, tapi tetap di sedut? JawapanKlikDi SiniHingus

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Soalan Teka Teki
1 month and 3 weeks ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Aplikasi Duit Percuma

Cara Buat Duit Dengan Aplikasi Duit Percuma. Terdapat pelbagai untuk buat duit. Antara cara yang unik untuk buat duit adalah dengan menggunakan aplikasi duit percuma.Ya percuma.Anda tidak perlu bayar apa-apa untuk menggunakan aplikasi duit percuma ini. Tetapi anda berpeluang menjana duit dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
1 month and 3 weeks ago.

 

Cara Beli Barang di Lazada Malaysia

Sebelum ini saya ada kongsikan cara membeli di Lazada Malaysia dengan lebih jimat. Tetapi bila saya semak semula, rupanya tiada lagi artikel tentang cara untuk membeli barang dari Lazada Malaysia.Lazada Malaysia adalah salah satu ecommerce yang terkenal di Malaysia dan juga di negara - negara di rantau Asia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
1 month and 3 weeks ago.