User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 16

Tanda-Tanda Anda Mempunyai Anak Genius

10 tanda anak anda seorang yang sangat bijak(genius)semua ibu bapa meninginkan anak yang genius..mana ada ibubapa yang nak anak mereka kurang bijak kan,,tapi adakah anda tahu yang anak anda seorang yang genius??ok...jika anda membaca article nie..bermakna anda bertuah sebab nanti anda akan mengetahui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 months and a week ago.

 

Golden-B bydrazlan(madu kelulut)

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!!GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato' Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.Sangat sesuai untuk pesakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and a week ago.

 

Kopi Durian Emas

kopi durian emas mampu membakar lemak 3X ganda lebih pantasanda gemuk??susah untuk kurus??Masalah Ini Bukan Salah Anda !!!Anda tidak perlu menyalahkan diri anda jika anda mempunyai masalah kegemukan atau perut buncit. Kenapa? Ini kerana ramai di luar sana tidak tahu apa punca sebenarnya masalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 months and a week ago.

 

Penyakit Anjing Gila(Rabies)

tanda,gejala dan rawatan penyakit anjing gila atau rabiesdulu time kat universiti yuk ada jugak lar belajar tentang penyakit rabies nie dalam subject microbiology..huhuhupenyakit anjing gila nie mmang menakutkan...kenapa??jap lagi yuk cter..tapi time belajar dulu..ingatkan penyakit nie berlaku kat oversea...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Tip Simpan Sayur Tahan Lama #1

cara simpan lengkuas,serai,cili api lada merah supaya tahan lamahari nie kita share tips lar plak..x kan asyik nak share resepi je kan..hari nie yuk nak share resepi cara-cara untuk kita simpan lengkuas,serai,cili api dan lada merah supaya tahan lama dalam peti sejuk..biasa klau lengkuas dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and 2 weeks ago.

 

B-Smart Gummy bydrazlan

b-smart gummy supplement untuk otak anak anda.Suplemen untuk anak-anak sudah menjadi satu keperluan, bukan lagi pilihan semata. Anak-anak kita sering terdedah dengan persekitaran yang kotor dan penuh dengan radikal bebas, mereka juga sering memilih makanan mengikut apa yang mereka suka sahaja. Keadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 months and 2 weeks ago.

 

Golden-B bydrazlan

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!!GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato' Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.Sangat sesuai untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 months and 2 weeks ago.

 

Kes Penyakit Anjing Gila(Rabies) di Sarawak,Malaysia

fakta Kes Penyakit Anjing Gila(Rabies) di Sarawak,MalaysiaKementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ingn memaklumkan berkaitan kejadian tiga (3) kes di kalangan kanak-kanak yang dilaporkan telah dijangkiti virus rabies di negeri Sarawak.Pada 29 Jun 2017, Bahagian Kawalan Penyakit, KKM telah menerima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Face Solution Soap(FSS)

face solution soap..merawat resdung dan jerawat tanpa bahan kimia!!Sabun pertama di Malaysia yang diformulasikan dengan 100% herba semulajadi bergred makanan. Keluaran terbaru hasil penyelidikan RD daripada Asst. Prof. Dr. Norazlanshah Hazali telahpun dipasarkan. Sabun ini dirumus khas daripada herba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 months and 2 weeks ago.

 

Khalifah-T bydrazlan

khalifah-t membantu masalah kesuburan lelaki goutKhalifah-T merupakan formulasi herba yang telah dikaji oleh saya dan pakar2 penyelidik yang lain sejak tahun 2012.Sehingga kini, 2 jurnal berindeks berjaya diterbitkan dan Projek penyelidikan herba ini telah menelan belanja RM186,600.00 daripada 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 months and 2 weeks ago.

 

resepi strawberry cheese cake

resepi cheese cake strawberryok hari nie yuk nak share resepi ala-ala hotel 5 bintang gitu..hah;;hebat kan..haha..lepas nie uols boleh je buat strawberry cheese cake nie kat umah..x yah nak gi hotel ke..cafe ke..or cameron higlands untuk makan strawberry cheese cake nie...dah lar mahal kan,,huhu...zaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and 2 weeks ago.

 

Movie Review: The Invisible Guest(Contratiempo)

review filem spanish the invisible guest (contratiempo)ok hari nie yuk nak review movie dari sepanyol plak..the invisible guest atau dalam bahasa spanish contratiempo is very great movie..urm..klau x best..x kan yuk nak review kan..yuk biasa review movie yang best2 je...klau movie yang x best..yuk malas nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Body Solution Soap(BSS)

body solution soap...sabun bebas bahan kimiaSabun pertama di Malaysia yang diformulasikan dengan 100% herba semulajadi bergred makanan. Keluaran hasil penyelidikan daripada Asst. Prof. Dr. Norazlanshah Hazali telah pun dipasarkan. Sabun ini dirumus khas daripada herba yang berkualiti tinggi yang bertindak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 months and 3 weeks ago.

 

Triple-T by dr azlan

Research....kaji..selidik..selamat....berkesan...Triple-t byDrAzlanBUKANprodukHIT RUNTriple-t byDrAzlanBUKANprodukREPACKTriple-t byDrAzlan adalah"GENUINE"INFO TRIPLE-TTriple T (TT) adalah sejenis minuman kesihatan dalam bentuk teh herba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 months and 3 weeks ago.

 

Ubat Kumur..Perlu Ke??

perlukah mengambil ubat kumur??sekarang nie kan banyak kat pasaran yang jual ubat kumur..iklan dalam tv pun banyak tentang ubat kumur nie..tapi sejauh manakah kita perlu mengambil ubat kumur nie..??atau hanya sekadar cukup dengan memberus gig??ada gak yuk dengar orang bgtau kena ambik gak ubat kumur untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months ago.

 

resepi bangkit susu

resepi kuih bangkit@ cheeseok hari nie kita belajar buat kuih bangkit plak ye..yuk bukan nak ajar kuih bangkit santan,,tapi kuih bangkit susu,,klau kuih bangkit santan x sesuait untuk buat kuih raya,,sbb takut kalau simpan lamm dia berbau tengik..so x sedap lar kan,,[wajib cuba: resepi semperit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months ago.

 

Resepi Cili Jeruk Mudah

resepi cili jeruk@ cili potong ranggup dan mudahok hari nie kita belajar buat cili jeruk plak ye..mudah je nak buat cili nie sbnarya..bukan ssah pun..hihi..klau dekat kelantan cili jeruk nie orang panggil cili potong..cili jeruk nie klau makan degan mee sup atau char kueh tiaw mmang sedap..rasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and a week ago.

 

11 Kaum Yang Dibinasakan Oleh Allah

kaum yang dibinasakan dan dihapuskan oleh allahok hari nie..yuk nak share ckit ttang kaum yang allah hapuskan dari muka bumi nie..yuk juga baru tahu...banyak jugak kaum yang allah binasakan..yang biasa kita dengar..kaum nabi luth..kaum nabi salleh..tapi..hakikatnya banyak lagi yang telah allah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and a week ago.

 

Tips Menghias Rumah Ketika Musim Perayaan

cara menghias rumah ketika hari rayapic kredit to google imageamboi yuk...puasa baru je cukup seminggu dah prepare untuk raya ke..hihi..biasalar..klau bab2 raya nie mmang semangat ckit..klau nak menghias rumah untuk hari raya kena lar awal2..bukan ape..bulan puasa nie.memang letih ckit kan..so kita kemas2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

resepi semperit gebu

resepi semperit klasik yang gebuok..sbb dah nak masuk bulan puasa..so..untuk bulan ramadhan nie..yuk akan share resepi biskut yer..yelar..yuk tahu mesti uols tengah cari resepi biskut yang senang dan sedap kan..xpe..yuk faham..hihi..ok..hari nie yuk nak share resepi semperit gebu..semperit nie..yuk panggil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 2 weeks ago.