User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 16

Wordless Wednesday #115 - Open House

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #115 - Open House22 Syawal 1439 H Menghadiri jamuan hari raya office sendiri ngeh! ngeh! ngeh!Mulanya Mrs. A macam malas nak pergi tapi bos kata datanglah sekejap pun takpe tunjuk muka. Hurm... iyolah bos saya yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months ago.

 

Surprise! Birthday For Coach

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Surprise! Birthday For Coach.Last Friday time biasa training petang tu team netball dah pakat-pakat nak buat surprise birthday untuk coach. Manager siap pesan jangan wish coach dulu sehingga petang. Memang kebetulan tarikh birthday coach...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months ago.

 

Program Audit Akademik UPSR Bersama Ibubapa

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Program Audit Akademik UPSR Bersama Ibubapa.Tahun ini adalah tahun Adik ambil UPSR. Hurm... sekejap aje Adik dah 12 tahun. Biasalah selalunya bagi kelas-kelas yang akan menghadapai peperiksaan pihak sekolah memang akan menganjurkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and a week ago.

 

Balik Kampung Makan Buah Durian dan Rambutan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Balik Kampung Makan Buah Durian dan RambutanFriday petang mak Mrs. A dah calling-calling tanya balik kampung ke tidak? Mulanya Mrs. A macam malas nak balik cos Saturday morning tu Adik ada taklimat di sekolah dan sebelah petang pula ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and a week ago.

 

'GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP'

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway Souvenirs By SitiyangmenaipSedang blogwalking tadi terjumpa pula Giveaway Souvenirs By Sitiyangmenaip. Bila teliti syarat-syaratnya alahai mudahnya dah tu pulak boleh dapat T-Shirt dengan fridge magnet lagilah lelaju Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 2 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #114 - Jalinan Mesra Aidilfitri PKNNS

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #114 - Jalinan Mesra Aidilfitri PKNNSEh! masih berhari raya lagi la uols! semalam baru 19 Syawal 1439 H. Rayakan sebulan....Jom kita wefie ajak Sis NSemalam kami pi raya sini der...Booth cendol. Alhamdulillah dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 2 weeks ago.

 

Netball Update : Training Dah Mula Balik

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Netball Update : Training Dah Mula BalikHa! ingat lagi tak beberapa bulan yang lalu [SINI] Mrs. A pernah citer kisah persediaan team netball SAINS untuk ke SBAM. Setelah berapa banyak kali ntah tertangguhnya last up-date tarikh 28- 30...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 3 weeks ago.

 

Pakatan Raya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pakatan Raya.Pakatan Raya pada 4 Syawal 1439 H. Sorry tajuk macam berbaur politik eh! tetiba muahahahaaa... Actually takde kena mengena langsung dengan politik. Pakatan raya tu adalah kami semua (family side Mr. A) sepakat untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 3 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #113 - #stokinthekitten

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Wordless Wednesday #113 - #stokinthekittenSelamat meninggalkan dunia Stokin. Mungkin mati itu adalah yang terbaik buat kamu. WaallahualamDah lama tak up-date story kisah kekucing Mrs. A since Mrs. A dah wujudkan account instagram khas untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 3 weeks ago.

 

Happy Birthday Puteri Talia Nur Qaseh Qaisarah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Birthday Puteri Talia Nur Qaseh Qaisarah.Pada hari pertama Mrs. A kena kerja selepas cuti hari raya iaitu 6 Syawal 1439 H time itu jugaklah Adik Alang Mrs. A plan nak buat birthday celebration anak-anak depa. Abih camno?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 4 weeks ago.

 

Cerita 1 Syawal 1439 H

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Cerita 1 Syawal 1439 HAlhamdulillah bulan Syawal dah hampir seminggu berlalu. Rata-rata SocMed yang Mrs. A tengok meriah kisah raya masing-masing. Macam-macam color tema sedondon ada, termasuklah familyMrs. A ngeh! ngeh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 4 weeks ago.

 

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Mohon Maaf Zahir Batin

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Psssttttt pinjam Mr. A punya ucapan raya jer... takpe kot yang penting ikhlas.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months ago.

 

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcomPertama sekali Tahniah!!! Mrs. A ucapkan buat owner blog kerana telah berjaya mencapai 7 juta page views a.k.a PV. Terima kasih juga sebab invited Mrs. A join segmen ini sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months ago.

 

Turn The Boys Shopping Raya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Turn The Boys Shopping Raya.Oleh kerana time pergi Mitsui Outlet aritu The boys tak jumpa bebaju yang mereka berkenan kekdahnya malam tadi The boys pun pergilah shopping kat Parkson Grand Seremban, Prima jer... Mrs. A pun ikutlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and a week ago.

 

Jalan-Jalan Mitsui Outlet dan Berbuka Puasa Di Royale Chulan, Seremban

Bismillahhirrahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Mitsui Outlet dan Berbuka Puasa Di Royale Chulan, Seremban.Tak sangka cuti hari Wesak dapat jalan-jalan ke Mitsui Outlet Park, di KLIA Sepang bukan itu sahaja dapat juga berbuka puasa di Royale Chulan, Seremban hew! hew! hew!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and a week ago.

 

Girls Day Out: Shopping Raya

As Salam and greetings to dear readers. Girls Day Out: Shopping RayaSiapa girls yang dimaksudkan tu? Actually dua orang jer... ngeh! ngeh! ngeh! iaitu Aryssa dan Mrs. A. Aryssa tu dalam seminggu ni sibuklah duk nyanyi kat Mrs. A nak pi beli baju raya. Nak pilih color sendiri katanya cos color tema babah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and a week ago.

 

Mystery Giveaway By Flavnesz

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Mystery Giveaway By Flavnesz.Today barulah sempat nak buat post GA ini. Yessss... Mrs. A suka misteri itu pasal yang Mrs. A join tu, muahahahaaa...Syabas Mrs. A ucapkan kepada Flavnesz aka Hanis kerana berani mencuba untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 2 weeks ago.

 

Dodol Ongah Den

Bismillahhirrahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Dodol Ongah Den.Siapa suka dodol atau penganan? Kita gang! sep sket! Orang kampung Mrs. A biasa panggil dodol ni penganan. Time kekecik dulu memang Mrs. A pun panggil penganan tapi sekarang ni seiring dengan perkembangan masa, zaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 2 weeks ago.

 

Happy Birthday To Me

As Salam and greetings to dear readers. Happy Birthday To MeAlhamdulillah syukur kehadrat ilahi kerana masih sihat dan bernafas di alam maya ini. Pada hari ini iaitu 30 Mei 2018 genaplah usia Mrs. A 43 tahun. Hurm... dah tua rupanya muahahhaahaha... Walaupun bagi sesetengah orang umur itu rahsia tapi bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 2 weeks ago.

 

Selamat Bercuti Dan Selamat Menyambut Hari Wesak.

As Salam and greetings to dear readers. Selamat Bercuti Dan Selamat Menyambut Hari Wesak.Yeay! esok cuti lagi.... selamat bercuti buat readers dan selamat menyambut hari Wesak buat mereka yang beragama Buddha dan yang meraikannya. Tapi Mrs. A rasa ramai yang sedang dan masih bercuti lagi ni al-maklumlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.