User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 14

Family Days Out : Tengok Filem Dukun

As Salam and greetings to dear readers. Family Days Out : Tengok Movie DukunMrs. A memang teringin nak tengok filem Dukun ni, mahunya tidak 12 tahun cold storage huhuhu... bertambah excited kat newspaper tulis filem Dukun ini berdasarkan kisah bomoh Mona Fandey yang pernah viral pada tahun 1993 dahulu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months ago.

 

Pertandingan Bola Tampar Antara Sekolah-Sekolah

As Salam and greetings to dear readers.Pertandingan Bola Tampar Antara Sekolah-Sekolah.Kejadian pertandingan bola tampar antara sekolah-sekolah ini adalah pada Selasa [10042018] minggu lepas. Kalau tahun lepas Adik duk busy dengan bersukan kriketnya [SINI]. Tetapi pada tahun ini adik busy pula dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months ago.

 

MRS. A JOIN 'SPM RESULT GIVEAWAY'

As Salam and greetings to dear readers. MRS. A JOIN 'SPM RESULT GIVEAWAY'Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan keputusan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang diumumkan pada 15 Mac 2018 lalu, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Result...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and a week ago.

 

#Gogegaria Di Dataran Centrio Seremban 2

As Salam and greetings to dear readers. #Gogegaria Di Dataran Centrio Seremban 2.Ha! siapa pergi Gegaria kat Dataran Centrio Seremban 2 last Saturday? #kitaOK eh! kita geng. Pada mulanya Mrs. A tak nak pergi pun tapi tulah kids sibuk sangat duk nyanyi-nyanyi nak pergi. Lagipun babah depa ada kat sana dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and a week ago.

 

Belasungkawa - Turut Berduka Cita

As Salam and greetings to dear readers. Belasungkawa - Turut Berduka Cita.Sedih dengan pemergian seorang sahabat buat selama-lamanya iaitu arwah Mohammad Fuad bin Jamaluddin. Arwah adalah anak saudara kepada kawan Mrs. A we all adalah kawan sekampung. Bersahabat sedari kecil hinggalah sekarang. Adat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 2 weeks ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 2 weeks ago.

 

#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!

As Salam and greetings to dear readers. #SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!Sepuluh hari yang lalu Mrs. A dah terbaca pasal segmen ni. Tapi tulah pilih last day juga baru nak buat post muahahahaaa.... Kalau nak dikira kisah aku seorang blogger. Kisah Mrs. A sebagai seorang blogger biasa-biasa aje.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 3 weeks ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 3 weeks ago.

 

WONDERFUL MARCH GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI

As Salam and greetings to dear readers. WONDERFUL MARCH GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI.Hurm... rupanya masih belum terlambat lagi untuk Mrs. A join Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi. Mrs. A memang teringin nak join sewaktu pertama kali Raydah invited tu tapi busy dan terleka terus ingatkan dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 3 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #112 - LRA Sawah Raja

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #112 - LRA Sawah RajaKalau nak tahu cerita klik [SINI] Apa!!! tak nak tahu!!? It's okay ada aku kisah muaahahaaahahaa...Sejenis yang tak tahu camera mana yang patut dipandangSebelum hantar print check dulu beratus kali supaya jangan salah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months ago.

 

LiSUS Peringkat Daerah Seremban 2018

As Salam and greetings to dear readers. LiSUS Peringkat Daerah Seremban 2018.Kepada peminat netball mesti tahu apakah itu LiSUS? LiSUS adalah singkatan daripada Liga Sukan Untuk Semua. LiSUS ini anjuran bersama KBS dan PBJ negeri masing-masing. Setakat yang Mrs. A ingat LiSUS diadakan pada setiap tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months ago.

 

Travel Totebag Dah Sampai.

As Salam and greetings to dear readers. Travel Totebag Dah Sampai.Alhamdulillah hadiah menang Giveaway Travel Totebag by Ana Suhana telah selamat Mrs. A terima. Thank you Ana Suhana. Tapikan ada pula terselit extra hadiah yang tidak disangka-sangka hehehehe... senyum sensorang sampai ke tinge.Kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months ago.

 

Semoga Mendapat Umrah Yang Mabrur

As Salam and greetings to dear readers. Semoga Mendapat Umrah Yang Mabrur.Alhamdulillah. Semoga mendapat umrah yang mambrur. Eh! siapa yang pergi umrah tu? Ngeh! ngeh! ngeh! yang pasti belumlah Mrs. A lagi In Sha Allah suatu hari nanti. Actually yang pergi menunaikan ibadah umrah tu adalah s.i.l dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and a week ago.

 

Perasmian Loji Rawatan Air (LRA) Sawah Raja Fasa II

As Salam and greetings to dear readers. Perasmian Loji Rawatan Air Sawah Raja Fasa II.Semalam 8 Mac 2018 Mrs. A kena bertugas di luar daerah. Hah! ke Ghombau kito ngeh! ngeh! ngeh! sempena Perasmian LRA Sawah Raja Fasa II. Pepagi lagi committee yang nak naik kenderaan office kena berkumpul di office seawal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and a week ago.

 

Wordless Wednesday #111 - #TeamTokMat

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #111 - #TeamTokMatDah lama tak buat post Wordless Wednesday. Rasanya tahun 2018 belum pernah ada post Wordless Wednesday last sekali November 2017. So today moh ler... kita buat post WW tak kisahlah walaupun dah petang ha gitew!!!On Wednesdays all...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

Mrs. A Salah Seorang Daripada 13 Orang Pemenang #GoldLabel GA by Anies

As Salam and greetings to dear readers. Mrs. A Salah Seorang Daripada 13 Orang Pemenang #GoldLabel GA by Anies.Alhamdulillah rezeki yang tidak disangka dan Mrs. A pun menang walaupun tak dapat hadiah utama tudung Aidijuma tapi dapat saguhati macam yang kat bawah ini pun dan excited uols!Cup pad a.k.a alas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway:Travel Totebag by Ana Suhana.Untung sabut timbul manalah tahu untung Mrs. A dapat totebag. Macam comel jer... macam comel jer... totebag tu eh! tapi memang comel pun. Kekdahnya Mrs. A pun join sekaki, selain daripada itu sengajalah nak support rakan-rakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 3 weeks ago.

 

Cuti CNY : Balik Kampung Pergi Wedding

As Salam and greetings to dear readers.Cuti CNY : Balik Kampung Pergi Wedding.Readers bercuti ke mana sempena CNY last Friday? Kalau tanya Mrs. A bercuti balik kampung aje kemudian konvoi pergi wedding anak cousin Mrs. A yang sebelah arwah Abah di Seremban 2. Walaupun plannya nak balik di awal pagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 4 weeks ago.

 

Persediaan Team Netball SAINS Ke Sukan Bekalan Air Se-Malaysia 2018

As Salam and greetings to dear readers. Persediaan Team Netball SAINS Ke Sukan Bekalan Air Se-Malaysia 2018.Hah! tu dia tajuk tak boleh blah!!! ngalahkan persediaan nak ke olimpik lagaknya muahahhaaaaa.... Pada tahun 2018 ini tuan rumah bagi Sukan Bekalan Air Se-Malaysia a.k.a SBAM adalah Syarikat Air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months ago.