User Profile: mahamahu

Show pings in: English | Malay | All

 

mahamahu

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 40

Kaki Bola Di Malaysia Jom Kita Ke Manchester!

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Bola sepak, mempunyai dan sentiasa menjadi sebahagian daripada budaya Malaysia. Muda atau tua, untuk peminat bola sepak yang mati-matian, tidak ada yang lebih besar daripada menonton perlawanan bola sepak secara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months ago.

 

Membeli-Belah Dengan Gembira Di ezbuy

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha tahu korang memang kaki shopping kat online tapi macam mana nak cari laman shopping yang betul-betul terbaik untuk pembelian kita? Maha banyak dah tengok laman shopping online ini, tapi nak jumpa satu laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months ago.

 

Stiq Rahsia Masakan Beef, Lamb Dan Chicken Istimewa Di Wangsa Maju

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalau kat KL ni nak makan steak memang banyak tempat nak yang mahal yang murah dan juga yang tepi jalan. Tapi ada ker yang kualiti masakan seperti hotel 5 bintang tapi harga pada level street food.Ada sebab Maha...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months ago.

 

WHISK Memudahkan Kerja Memasak Di Rumah Buat Mereka Yang Sibuk

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang mesti pernah sampai satu masa tak tahu nak makan apa. Nak masak kat rumah pulak bila buka peti ais kosong tak ada langsung bahan untuk dimasak. Maha sendiri kadang-kadang buntu tak tahu nak masak apa nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and a week ago.

 

Menikmati Kemakmuran Di Bufet Tahun Baru Cina Di Armada Hotel Petaling Jaya

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Hari ni kita dah masuk pertengah bulan Jan tahun baru begitu cepat masa berlalu. Bulan Feb kita akan sambut pula Tahun Baru Cina. Hotel-hotel dan restoran mula sibuk membuat persiapan untuk bufet tahun baru yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and a week ago.

 

OPPO Smart Phone No. 1 Pilihan Di Asia

Laporan pemantauan pasaran baru-baru ini oleh firma analisis industri global, Counterpoint menggambarkan status OPPO No.1 di pasaran Asia. Mengambil 15% daripada syer pasaran dalam jumlah penghantaran Rantau Asia, OPPO telah mengungguli jenama telefon pintar lain pada suku ketiga 2017 dengan rangkaian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 months and a week ago.

 

Copyright Salah Satu Khidmat MyIPO Kepada Penggeluar Hasil Sastera, Muzik Dan Filem

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sebelum ini Maha ada tulis pasal MyIPO atau Perbadanan Harta Intelek Malaysia yang menjaga banyak akta untuk paten, tanda dagangan, hak cipta dan banyak lagi. Salah satu khidmat yang penting disediakan oleh MyIPO...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and a week ago.

 

Sunny Queen Sunway Pyramid Menghidangkan Makanan Itali

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan jug rakan-rakan sekalian. Hari cuti tahun baru last esok kita ada sehari sebelum menjelangnya 2018. Mana yang korang dah pergi makan restoran Jepun, restorant Jamaica atau restoran Italiano. Yahuuu sempena dengan tahun baru ni Maha nak bawa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 3 weeks ago.

 

Restoran Hana Japanese Dining Terletak Dalam Ikano Power Center Mutiara Damansara

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Baru-baru ini kebetulan dengan cuti Hari Natal dan juga Tahun Baru Maha jalan-jalan lah kat area IPC Mutiara Damansara. Jalan punya jalan perut lapar dan tiba-tiba nak makan makanan Jepun lak. Kebetulan memang kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 3 weeks ago.

 

Cheers Cheese IOI City Mall Putrajaya

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Nak rasakan minuman yang penuh dengan cheese melimpah di dalamnya. Kalau korang tak pernah rasa atau nak cuba apa kata datang ker Cheers Cheese IOI City Mall Putrajaya. Baru-baru ini mereka mengadakan sambutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 4 weeks ago.

 

Kopi Hijau Alana Lebih Memberi Kesihatan Luar Dan Dalam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu kita minum green tea sahaja tapi pernah kita cuba kopi hijau pula. Kali ini apa kata kita cuba satu minuman baru yang dihasilkan daripada kopi hijau iaitu kopi yang belum dipanggang.Kelebihan kepada kopi ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 months and 4 weeks ago.

 

Kerepek Mission Multigrain Serta Jagung Dan Beras Yang Berkualiti Untuk Masa-masa Bahagia

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sapa tak tahu produk Mission Foods yang cukup dikenali ramai sebagai antara jenama snek sihat. Sekarang ni mereka menampilkan kerepek dengan dua perisa baharu iaitu Multigrain serta jagung dan beras.Diperbuat 100%...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

Nikmati Keseronokan Raikan 25 Tahun Sunway Lagoon Musim Cuti Sekolah Ini

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Apa perancangan korang cuti sekolah ini adakah untuk balik kampung bawa anak-anak atau nak berjimba-jimba sambil berseronok mandi-manda. Jom kita ke Sunway Lagoon bersempena dengan sambutan 25 tahun taman teman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

TV Alhijrah Terima Anugerah TV Islam Terbaik Asia

Semalam, stesen TV gaya hidup Islam itu diraikan dalam sebuah majlis penghargaan yang mengiktiraf kecemerlangan stesen tersebut dalam memperjuangkan jenama dan industri halal di Malaysia dan peringkat antarabangsa.TV AlHijrah diumumkan sebagai penerima Anugerah TV Islam Terbaik Asia.Ketua Pegawai Eksekutif...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 months ago.

 

Korang Pernah Makan Snack Rangup Dari Kulit Ikan Produk HOFU

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Tanya lagi sekali korang pernah makan snack yang dihasilkan daripada kulit ikan. Selalu snak atau kerepek kita makan dari kentang atau dari ubi lain betul tak. Tapi kali ini pasti korang akan suka makan tanpa henti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

Cara Lain Untuk Nikmati Kimchi Jom Cuba Resipi Maggi Kimchi

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang semua mesti ramai yang suka Kimchi ini kan. Kalau nak makan Kimchi mesti nak kena pergi ke restoran Korea baru dapat yang original. Tapi sekarang ni dah ada produk Kimchi keluaran tempatan yang di jamin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

Patutlah Krim Dari Eropah Pilihan Chef Pastri Di Seluruh Dunia

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu kita makan roti atau kek yang sedap-sedap kat hotel ni sebenarnya mereka menggunakan produk krim dari Eropah. Dari mereka buat Ganache sampai ke Creme Brulee semua menggunakan krim dari sana patut lembut dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months ago.

 

Tahniah Aishah Kemenangan Dijangka Gegar Vaganza 4 Paling Meriah

Telah temat semalam petandingan akhir Gegar Vaganza 4 yang telah di adakan secara langsung di Johor. Menyaksikan 6 peserta iaitu Aishah, Liza Hanim, Lan Solo, Hazami, Firman dan Tia Jinbara bersaing dengan membuar dua persembahan. Persembahan pertama adalah lagu solo manakala persembahan kedua adalah lagu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 months and a week ago.

 

Lagi Buffet Di Armada Hotel Petaling Jaya Sempena Musim Perayaan Dan Tahun Baru

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Tahun ini kembali lagi kemeriahan sambutan cuti sekolah hujung tahun dan juga sambutan tahun baru akan datang 2018. Macam biasalah bila masuk bulan Disember ini apa lagi yang kita raikan iaitu Hari Natal. Sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and a week ago.

 

Sendiri Masak Terung Panggang Berdaging Dengan Menggunakan Lingham's Sos Cili

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Yer sempena dengan cuti sekolah yang panjang dan juga cuti hujung tahun ada ibubapa ambil kesempatan untuk bercuti dirumah bersama keluarga. Juga ada yang jalan-jalan bawa anak-anak balik kampung atau bergi makan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 months and a week ago.