User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 60

NUH KE HUD?

NUH KE HUD? Apadia pulak ni.. Nuh ke hud? Mesti ada yang terpinga pinga baca tajuk entri. Yang kita tau Nuh hud tu nama nabi kan.. Yer.. Tapi kisahnya bukan nak share kisah kisah nabi. Kalau ada yang terbaca entri sebelum ni saya ada share tentang kelahiran anak kedua saya. Masa tu belum ada nama la..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

SERVIS URUT TRADISIONAL JAWA

SERVIS URUT TRADISIONAL JAWA. Mengurut ni memang sinonim dengan masyarakat melayu.. erkk.. rasanya bukan orang melayu je. Kat malaysia ni rasa semua bangsa pun suka mengurut badan. Tu tak termasuk urutan yang bukan bukan. Lagi la kepelbagaian bangsa ada. Tapi bukan la saya nak cerita pasal servis urut yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

LAGU RAYA ARTIS 90AN DI PINGGIRKAN STESEN RADIO WALAU SEDAP

LAGU RAYA ARTIS 90AN DI PINGGIRKAN STESEN RADIO WALAU SEDAP. Tu dia.. semua pakat dah on mood raya katanya. Yang mana belum buat preparation raya tu time ni confirm dah sibuk. Almaklum la cuti sekolah pun dah start ni kalau pergi mana2 Mall, pasaraya confirm bercium bontot la. Masing masing ambil peluang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 3 weeks ago.

 

AWAS! 12 PRODUK KOSMETIK DI KESAN MENGANDUNGI RACUN BERJADUAL

AWAS! 12 PRODUK KOSMETIK DI KESAN MENGANDUNGI RACUN BERJADUAL. Lagi produk kosmetik tempatan di kesan mengandungi racun berjadual. Ni press release dari KKM untuk 23 Mei 2019 yer. Bermakna fresh from oven lagi la semasa entri ni di tulis. Kalau hangpa baca entri tahun 2020.. dah tak baru la.Seperti biasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 3 weeks ago.

 

PENGASAS PRODUK DNARS MENINGGAL DUNIA DALAM KEMALANGAN?

PENGASAS PRODUK DNARS MENINGGAL DUNIA DALAM KEMALANGAN?Innalillahhiwainnalillahhirojiun.. Jika betul perkhabaran yang di terima salam takziah di ucapkan kepada seluruh ahli keluarga, sahabat saudara mara kepada pengasas produk kosmetik terkenal yang di khabarkan telah meninggal dunia dia hatyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months ago.

 

BILA DI UJI DENGAN SUAMI KAKI PEREMPUAN

BILA DI UJI DENGAN SUAMI KAKI PEREMPUAN. Wanita yang malang adalah wanita yang tersalah pilih suami.. Seorang pakar motivasi pernah berkongsi kata kata tu yang bagi saya mampu membuatkan perempuan yang di uji dengan suami yang perangai maha nirrojim ni akan rasa down rasa diri dia terlalu malang. Bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months ago.

 

ASAM JAWA DAPAT BANTU MASALAH KULIT WAJAH

ASAM JAWA DAPAT BANTU MASALAH KULIT WAJAH. Asam jawa biasanya kita guna dalam masakan sebab penambah perisa atau ada juga masakan yang guna asam jawa sebagai bahan utama rasa masakan tersebut contoh macam masak asam. Of course la rasa asam tu sebagai rasa utama bahan utama untuk menjadikan rasa asam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and a week ago.

 

HERO! LAHIR PADA USIA KANDUNGAN 35 MINGGU

HERO! LAHIR PADA USIA KANDUNGAN 35 MINGGU. Assalamualaikum.. Tu dia. Hari ke 5 berpantang dah update blog katanya. Gigih tak gigih la kan.. Bukan apa just nak inform.. Saya dah selamat bersalin anak kedua. Tak ada apa nak rahsia atau surprise sangat la. Saya bukan retis. Tak salah nak share cerita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 3 weeks ago.

 

AKTIVIS LANTANG TUNTUT PENJELASAN BERKAITAN PRODUK DARI BLOGGER TERKENAL?

AKTIVIS LANTANG TUNTUT PENJELASAN BERKAITAN PRODUK DARI BLOGGER TERKENAL? Tu dia tajuk entri macam tajuk ruangan gosip kat surat khabar je kan? ternampak satu diskusi panas antara aktivis lantang seorang blogger/Instafamous juga sekarang dah jadi founder produk jus yang katanya boleh kuruskan badan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months ago.

 

RESEPI SAMBAL UDANG SANTAI SANTAI

RESEPI SAMBAL UDANG SANTAI SANTAI. Tu dia macam mana nak masak sambal udang sambil santai santai? Hang kalau buat tajuk entri boleh dak tak gimik sangat? Sambal udang ja kot..Hamboi!!! Kalau resepi kat blog lekatlekit ni opkos la santai santai je. Resepi cheq ni resepi yang simple. Target dia golongan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months ago.

 

SAMBAL GORENG PADU BOLEH SIMPAN LAMA SUNGGUH ENAK DI MAKAN DENGAN APA SAJA

SAMBAL GORENG PADU BOLEH SIMPAN LAMA SUNGGUH ENAK DI MAKAN DENGAN APA SAJA. Tu dia tagline ala ala roti gardenia katanya. Ala ala je bukan sama.. Hope tak kena saman lah yer hahahaha. Bukan apa tagline tu untuk mengambarkan apa keistimewaan sesuatu produk tu. So dari tagline tu kadang kadang boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months ago.

 

RAMAI BLOGGER BUAT BENDA NI TAPI CUMA CIK MAT GEBU TIDAK BERNASIB BAIK

RAMAI BLOGGER BUAT BENDA NI TAPI CUMA CIK MAT GEBU TIDAK BERNASIB BAIK. Sapa tak kenal dengan blogger masakan Cik Mat Gebu blog beliau dapur tanpa sempadan tu kan? Dari blog dia la saya banyak belajar memasak masa awal awal kawen dulu. Selain cik mat gebu ni juga salah seorang kawan blogger di alam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and a week ago.

 

MEMBAZIR BAGI PADA GELANDANGAN BAIK SEDEKAH PADA PELAJAR TAK CUKUP MAKAN

MEMBAZIR BAGI PADA GELANDANGAN BAIK SEDEKAH PADA PELAJAR TAK CUKUP MAKAN. Apa persepsi korang bila nampak golongan bergelandangan? Mesti pertama kita fikir.. kesian mereka susah.. Mesti tak cukup makan pakai. Macam mana la rasanya tidur di kaki lima, kesejukkan, kelaparan. Maka banyak individu atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and a week ago.

 

PRODUK BAYI YOUNG LIVING BEBAS KANDUNGAN SLS, PARABEN PEWANGI

PRODUK BAYI YOUNG LIVING BEBAS KANDUNGAN SLS, PARABEN PEWANGI. Bukan lagi rahsia bagi mereka yang mengikuti saya di Facebook. Selain kes saman antara saya founder tati tu.. Ni kes antara saya dengan orang dalam perut. Macam hangpa dok baca kat facebook kadang kadang kadang saya ada update...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and a week ago.

 

PENJELASAN TENTANG PRODUK CETAPHIL YANG DI KATAKAN MENGANDUNGI BAHAN TIDAK SELAMAT

PENJELASAN TENTANG PRODUK CETAPHIL YANG DI KATAKAN MENGANDUNGI BAHAN TIDAK SELAMAT. Khairul Yoi satu entiti yang dalam kategori anonymous tapi sebenarnya tak berapa anonymous juga. Cuma ramai yang tak tahu siapa dia termasuklah saya. Saya cuma banyak follow posting posting berkaitan info info produk di page...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 2 weeks ago.

 

DAH TAK PERLU SEDUT HINGUS ANAK GUNA MULUT

DAH TAK PERLU SEDUT HINGUS ANAK GUNA MULUT. Pernah dengar tak orang sedut hingus bayi atau kanak kanak kecil yang masih tak reti nak hembus keluar hingus guna mulut. Masa saya bujang muda remaja katanya.. Tak silap masa lepas SPM tengah tunggu result kerja kat kilang. Geng geng ahkak yang dah berkahwin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 2 weeks ago.

 

MENU RAYA UNTUK ORANG BERPANTANG, NASI IMPIT BERSAMA SERUNDING HALIA

MENU RAYA UNTUK ORANG BERPANTANG, NASI IMPIT BERSAMA SERUNDING HALIA. Kebiasaannya kita makan serunding daging, ayam atau ikan bilis kan.. Tapi sekarang dah makin popular serunding halia. Sebelum ni saya sendiri cuma tengok je orang jual atau makan serunding halia ni. Nampak sedap tapi dok membayangkan rasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 2 weeks ago.

 

BLOGGER BAJET SESUAI REVIEW PRODUK SAMPAH JE

BLOGGER BAJET SESUAI REVIEW PRODUK SAMPAH JE. Sapa kat sini kategori blogger bajet lagi? Alah.. tak paham pulak blogger bajet tu apa. Blogger yang ada buat servis penulisan review di blog dengan kadar harga yang masih bajet rendah macam den ni la. Eeven blog dah masuk tahun ke 10 hidup di arena blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 2 weeks ago.

 

EH EH BAZAAR UNTUK PENIAGA ONLINE PASARKAN PRODUK

EH EH BAZAAR UNTUK PENIAGA ONLINE PASARKAN PRODUK. Perkataan Bazar ni memang amat membuatkan rakyat malaysia teruja. Bukan apa.. Bila dah di panggil bazaar maka terbayang bermacam aneka barangan, makanan macam macam ada di sana. Terutama yang kaki membeli belah la kan. Yang pasti kaum wanita ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 3 weeks ago.

 

ALASAN 'PRIVATE PARTY' MENGHALALKAN MAJLIS BERKONSEPKAN KEMALUAN LELAKI

ALASAN 'PRIVATE PARTY' MENGHALALKAN MAJLIS BERKONSEPKAN KEMALUAN LELAKI. Semalam ternampak perkongsian gambar dari sebuah majlis tertutup tak tahu majlis untuk majlis apa tapi memang agak menjelikkan la. Dalam majlis tu nampak ramai juga perempuan menutup kepala atau kita panggil bertudung la kan.. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 3 weeks ago.