User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 9

7 Tip Kembalikan Aura Romantis Suami Isteri

7 Tip Kembalikan Aura Romantis Suami Isteri | Apabila usia sesuatu perkahwinan dah banyak tahun, sedikit sebanyak aura romantis antara suami isteri semakin berkurangan. Hal ini mungkin berlaku disebabkan beberapa faktor seperti peningkatan usia. Hmm siapa kata bila dah tua tak boleh nak romantis macam baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and a week ago.

 

Keputusan Anugerah Juara Lagu 33

Sana sini orang bercerita pasal Anugerah Juara Lagu tadi. Kinah ni bukak je tv tu tapi tak berapa sangat layan AJL tu sebab Thahirah ajak main. Layankan je la si kecik tu. Kekadang tu ada la jugak jeling jeling tengok persembahan artis-artis yang bertanding. So far ok je persembahan semua.Lepas habis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 2 weeks ago.

 

Pemenang Giveaway Let's Beauty by Apekinah.com

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga giveaway kinah yang berlangsung pada Januari lepas. Terima kasih kepada mereka yang menyertai giveaway tersebut. Mintak maaf ye kali ni kinah cuma sediakan hadiah untuk seorang je pemenang. InsyaAllah ada rezeki lebih kinah buat lagi.Pada yang tidak berjaya, jangan sedih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 2 weeks ago.

 

Travel Trip Ke Singapore Part 1

Phewww baru je settle cerita balik dari Thailand, kinah nak story pulak trip ke Singapore pulak. Balik je dari rumah mak dah kena gerak ke Johor sebab kalau ikut plan suami dia nak habiskan cuti ganti dia yang ada dengan bercuti. Penat tak habis lagi kot berjalan kat Thailand aritu dah ke Singapore...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 2 weeks ago.

 

Senarai Peserta Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com

Maaf sangat lewat update senarai peserta yang join giveaway kinah ni. Alhamdulillah ramai juga yang join giveaway ni Terima kasih pada yang join. Tanpa membuang masa jom kinah senaraikan nama yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com

Hari ni kinah nak lancarkan satu giveaway. First time ni nak buat giveaway. Harapnya dapatlah sambutan dari kawan-kawan semua. Dah lama sebenarnya nak buat tapi asyik bertangguh je sebab kekangan masa. Tanpa membuang masa jom baca dulu syarat mudah.Syarat UtamaMestilah tinggal di Malaysia sahajaBuat satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 2 weeks ago.

 

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Assalamualaikum semua. Baru nak timbul hehe. Maafla ye, busy memanjang. Hari ni kinah nak join segmen. Lama kot tak join segmen. Segmen kali ni dari Abam Kie. Beliau siap whatsapp lagi tau invite kinah join segmen beliau.Korang yang belum join lagi boleh join sekali. Sempat lagi ni hehe

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 2 weeks ago.

 

Review Hotel : Wansiri Mansion Di Songkhla

Review Hotel : Wansiri Mansion Di Songkhla| Kalau korang masih ingat lagi kinah ada kongsikan pengalaman kinah berjalan di bumi Thailand baru-baru ni. Kalau korang nak tahu, masa di sana kami menginap tiga buah hotel dan salah satunya Wansiri Mansion di Songkhla iaitu hotel pertama kami check in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 3 weeks ago.

 

Gel Mandian Wangian ENCHANTEUR Paris Baharu

Wangian berupaya menghidupkan suasana dan menenangkan jiwa. Menikmati belaian lembut sewaktu mandi bagi menghilangkan tekanan dan kesibukan sepanjang hari, merupakan rutin harian yang wajib diamalkan para wanita. Sebaik sahaja anda menjejakkan kaki di bawah pancuran bilik mandi, sentuhan gel mandian beserta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 3 weeks ago.

 

Itinerary Trip Ke Thailand Part 3

Mesti korang bosan sebab takde gambar kan? Maafla ye, bukan tak nak tangkap gambar cuma bateri handphone dah liaw. Tangkap gambar mana yang sempat je. Nak charge, charger tak ngam dengan plug. So, next time kalau korang nak pergi travel ke luar negara jangan lupa beli travel charger yang compatible dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 3 weeks ago.

 

Nutribear Minuman Kesihatan yang Dapat Membantu Meningkatkan Kolagen

Nutribear Minuman Kesihatan yang Dapat Membantu Meningkatkan Kolagen | Sensitif betul bila orang tegur,"eh muka awak dah berkedut la", ko rase? Itu menunjukkan kita kena buat sesuatu. Bukanlah nak menafikan kedut tu, semua orang akan mengalami proses tersebut dan ini menunjukkan tahap kolagen kita semakin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months and 4 weeks ago.

 

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)Kredit:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months ago.

 

Bawak Thahirah Mandi Swimming Pool di Sentul

Pada minggu lepas, tak tahu nak buat aktiviti apa kami bertiga menghabiskan masa bersama di swimming pool di Tamarind Condo di Sentul. Kehadiran kami ke sini atas kebenaran pak sedara suami yang tinggal di Singapore. Baru-baru ni beliau ada datang ke Kuala Lumpur dan beri kebenaran kepada kami untuk guna...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months ago.

 

Itinerary Trip ke Thailand Part 2

Itinerary Trip ke Thailand Part 2|Kita bersambung di bahagian 2 pulak. Selepas saja tukar duit dan simcard Thailand jenama Ais di Danok, kami pun bergerak ke Songkhla nak check in hotel yang dah kami booking. Perjalanan dari Danok ke Songkhla memakan masa dalam satu jam lebih jugak la. Fokus utama kami masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months and a week ago.

 

Atasi Masalah Kedut dan Garis Halus Dengan Murad Dew A Little Travel Pack

Atasi Masalah Kedut dan Garis Halus Dengan Murad Dew A Little Travel Pack | Perempuan mana yang tak nak cantik, cuba bagitau kinah.. haa semua nak cantik kan.. Begitulah juga kinah ni. Walaupun usia baru nak melangkah 30 an tahun ni, penjagaan kulit muka sangat penting tau supaya kita ni takde la nampak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months and a week ago.

 

Printcious | Gift Shop Dalam Talian Terbaik Di Malaysia

Printcious | Gift Shop Dalam Talian Terbaik Di Malaysia Bila sebut je Printcious, kebanyakannya ramai yang dah tahu betapa bagusnya servis daripada Printcious ni. Kinah pernah menggunakan servis mereka dan sememangnya servis mereka ni tiptop. Hmm mungkin ada dalam kalangan pembaca blog ni masih "blur" lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months and a week ago.

 

Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser

Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Cuba korang periksa balik beg make up korang tu, mesti penuh dan banyak sangat barang make up dengan cleanser, foundation, serum, bedak, lipstick ehh macam-macam la sampai tak boleh nak zip beg tu. Hmm...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months and 2 weeks ago.

 

Hadiah Krismas Dari Althea

Hohoho akhirnya hadiah krismas yang dinanti-nantikan kunjung tiba. Ngam ngam je sampai dari kampung aritu kurier call nak hantar barang. Tapi masa tu kinah tak sampai rumah lagi, melencong ke bengkel motor kejap sebab suami nak mintak pomen tengokkan motornya. Disebabkan orang kurier ni kinah pernah roger...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months and 2 weeks ago.

 

Itinerary Trip ke Thailand Part 1

Itinerary Trip ke Thailand Part 1 | Semuanya kami plan last minit termasuklah buat passport. Haha memang sungguh kerja gila. Pada mulanya kami cuma nak hadiri majlis perkahwinan adik kawan baik kinah masa sekolah teknik dulu di Baling. Lepas salam dan berselfie berdua, kinah dan suami decide nak pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months and 2 weeks ago.

 

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea | Pada minggu lepas kinah sekeluarga pergi bercuti. Nak pergi bercuti kot, semestinya benda yang paling penting kena bawak Stay Fresh Body Sparkling Mist by TitiKamalXAlthea ni. Takde benda ni memang rasa macam tak lengkap je hari kinah. Selepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 months and 2 weeks ago.