User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 11

RIZQ Islamic School | Memperkenalkan RIZQ Studio Watak Animasi TATAN Dalam Pendidikan

Mesti ramai yang tahu kan mengenai sekolah Tahfiz yang popular di Sungai Ramal Bangi ni. Ini lah sekolah RIZQ Islamic School merupakan sekolah Tahfiz International yang sangat moden. Kalau lalu jer tempat ni mesti mama akan tengok walau hanya bangunan sekolah sahaja. Serius sebab sekolah ni best weh. Teruja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

Sista Stardust FIB'RE ROSE | Bagus Untuk Menurunkan Berat Badan

Sista Stardust FIB'RE ROSE | Bagus Untuk Menurunkan Berat Badan - Mempunyai berat badan yang berlebihan sangatlah menghantui diri setiap wanita. Tambah pulak lepas melahirkan anak jer mulalah badan dipam-pamkan. Kemudian menyusukan anak lagilah rasa lapar sampai terketar-ketar. Nak kurus time tu terpaksa la...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

Kempen GROW | Mendidik Generasi Muda Menanam Sayur Secara Hydroponic Di Tropicana City Mall

Kalau mama sebut jer nak tanam pokok, anak-anak pasti teruja nak menolong dari mencangkul, buang lalang, menanam dan menyiram pokok tersebut. Tapi anak-anak tengok tanah jer dah mula geli geleman. Hahaha anak bandar macam tu la tak der tanah yang luas untuk bercucuk tanam. Tapi jangan risau sekarang serba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

Rasai Iftar Yang Ke-20 @ Verandah, Cyberview Resort Spa

Rasai Iftar Yang Ke-20 @ Verandah, Cyberview Resort Spa | Lagi beberapa minggu nak sambut bulan Ramadhan mesti ada yang tengah ligat untuk fikir nak masak menu juadah berbuka kan. Yeahhh orang kata sekali sekala berbuka di luar apa salahnya. Reward diri sendiri dan keluarga sesambil mengeratkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 3 weeks ago.

 

COCO2U Nature's Miracle | Skincare Yang Selamat Dari Virgin Coconut Oil

COCO2U Nature's Miracle | Skincare Yang Selamat Dari Virgin Coconut Oil - Sekarang ni banyak sangat produk skincare yang terdapat di pasaran. Tapi nak mencari skincare yang sangat natural dan selamat digunakan sangat susah nak jumpa tau. Terbaru mama mencuba satu produk skincare yang diformulasi dari bahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

Menangi Duit Raya RM110,000 Dengan Lam Soon Peraduan Raya Fiesta Berganda

Ramadan semakin menjelang tiba dan dengan itu datang penyucian rohani, jasmani dan pembersihan rumah secara rapi sebelum tibanya Hari Raya.Memahami tekanan kenaikan kos sara hidup terutama ketika melakukan persiapan untuk musim perayaan, jenama-jenama penjagaan rumah dan peribadi di bawah Lam Soon telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

Flowers That Makes You Feel Like A Celebrity

A Better Florist is that one florist that enables you to have flowers that makes you feel like a celebrity. Their luxurious arrangements are affordable and for everyone, not just for those who have the budget to enjoy in beautiful arrangements. A Better Florist makes gorgeous arrangements that you will have...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

CARRIE JUNIOR FUNTIME WIPES | Kelembapan Terbaik Bersih Sepanjang Masa

Permulaan yang baik ke arah kehidupan yang sihat dan bersih bermula dengan memupuk amalan kebersihan sejak kecil. Amalan yang baik adalah dengan memastikan tangan sentiasa bersih sepanjang masa namun akan ada keadaan dimana air dan sabun tangan sukar diperolehi. Apakah yang akan anda lakukan bila berhadapan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

Lirik Lagu Surat Cinta Untuk Starla | Virgoun

Yehaa bertemu lagi dengan lirik lagu. Hehehe. Ada lagu best mesti lah kena update kan kofkofkof.. banyak kali dengar lagu ni tapi tak ambik peduli pun. Ni pun sebab tengok Anugerah Meletop Lopak tu baru lah tahu tajuk lagu dan penyanyi dia. So korang pun tau kan penyanyi dia dari Indonesia. Sedap pulak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Kempen ‘Ibu Sejati’ Lady’s Choice Untuk Ibu-Ibu Malaysia

Peranan sebagai seorang ibu bukan mudah, apatah lagi jika mahu menjadi seorang ibu yang sempurna. Masyarakat pada zaman ini menaruh harapan yang tinggi bagi seseorang ibu, ditambah pula dengan keazaman ibubapa untuk memberikan yang terbaik bagi anak-anak mereka. Jenama mayonis terkemuka Malaysia, Lady’s...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

EZIETECH CAFE Bandar Baru Nilai | Port Burger Unik Dan Cendol Durian Special

EZIETECH CAFE Bandar Baru Nilai | Port Burger Unik Dan Cendol Durian Special - Korang hantu durian tak? Hahhh yeahh mama tau ramai jer yang pengemar raja buah iaitu durian. Sejujurnya mama bukan pengemar makan durian hehehe bau pun boleh pening tau. Hahaha memandangkan mama nak sharing tempat makan best kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

ALTHEA Bare Essentials | Hanya 3 Langkah Untuk Kulit Yang Sihat

Asal sebut penjagaan kulit wajah mama kalau boleh nak jer produk yang simple dan tak perlu banyak nak kena tempek kat muka ni. Yer lah mana sempat dengan anak kecik ni memang kalut lah. Kalau memalam memang terus lupa sebab lepas jer menyusu anak terus tidur. Hahaha. Pssttt mama nak gossip ni korang tau tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Food Review | BLUE CAFE Di Bandar Mahkota Cheras

Food Review | BLUE CAFE Di Bandar Mahkota Cheras - Siapa kat sini memang penggemar makanan western dan seafood? Yeahh mama salah seorang penggemar makanan western seafood ni. Tapi korang tau ada makanan western dan seafood bergabung dalam satu pingan? Susah nak jumpa bukan. Ok memandangkan semua nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

DASHING SPORT | Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif

DASHINGjenama produk penjagaan diri lelaki kini melancarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelaki yang aktif iaitu DASHING SPORT. Rangkaian DASHING Sport pasti memenuhi kehendakan lelaki aktif yang inginkan deodorant dan pewangi yang maskulin, segar dan sesuai dengan kehidupan aktifnya.Lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

GOODNITE Love Series | Tilam Terbaik Untuk Tidur Yang Berkualiti

GOODNITE Love Series | Tilam Terbaik Untuk Tidur Yang Berkualiti - Setiap manusia wajib memerlukan tidur yang cukup dan berkualiti untuk kita lebih aktif setiap pagi. Tapi dengan gaya hidup yang tidak sihat seperti tidak menjaga kesihatan, mengamalkan pemakanan yang tidak betul dan tidak mendapat tidur yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

RESEPI PASTA SI MANJA | Menu Sihat Untuk Anak Tersayang

RESEPI PASTA SI MANJA| Menu Sihat Untuk Anak Tersayang - Sebagai seorang ibu sangat menitik berat tentang pemakanan untuk anak-anak tersayang. Setiap hari pasti akan berfikir nak masak menu apa untuk mereka. Kekadang tu agak buntu juga la nak masak hidangan yang bernutrisi dan pemakanan yang lengkap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

Butik Tateh Fashion Show 2018

Butik Tateh Fashion Show 2018 | Tak pernah terlintas langsung mama datang event fashion show tau. Tambah la fashion show kanak-kanak pasti kecoh dan come aksi-aksi anak comel yang akan buat catwalk untuk memperagakan baju-baju terbaru oleh Butik Tateh. Sebagai seorang parenting blogger of coz la mama akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

Jom Join Peraduan Yeo's Yeogurt Sedap Sihat Dan Memenangi Pas Seharian Ke MAPS Ipoh

Sempena bulan Ramadan yang bakal tiba tidak lama lagi, mesti semua terfikir air Yeo's Yeogurt yang sedap tu kan. Kalau bulan Ramadan jer mesti mama beli air Yeo's untuk minum ketika berbuka puasa. Air Yeo's ni dah menjadi air wajib dalam keluarga mama sebab air dia sedap dan berkhasiat yang baik untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

Kisah Ku Inginkan | Dato' Siti Nurhaliza Judika

Dah lama tak update lirik lagu ni. Tapi ada lagu yang terngiang-ngiang jer dalam kepala.. Asyik lagu ni tapi tak tau tajuk.. maybe sebab tertengok drama mana-mana kot tapi yang tau lagu Siti Nurhaliza. Suara dia sangat cam ok. So mama google la kat youtube. Hehehe.. Yeaa dah jumpa.. ulang la banyak-banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

Magical Ramadhan Nights 2018 @ Pullman Putrajaya Lakeside

Magical Ramadhan Nights 2018 @ Pullman Putrajaya Lakeside - Lagi sebulan lebih sahaja lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Benda paling mama tunggu-tunggu sebab waktu ni boleh kita berpuasa dan banyakkan amalan pada bulan puasa. Masa ni lah nak merasa makanan yang jarang kita jumpa kan. Hehehe.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.