User Profile: elihjapahar

Show pings in: English | Malay | All

 

elihjapahar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 12

Menang Contest SEO Tempat Ketiga - Artikel Bedak Asmak

Menang Contest SEO Tempat Ketiga- Artikel Bedak Asmak| Sekali lagi, pihak penganjur Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd mengadakan Contest SEO. Kali ini, produk Bedak Asmak pula dijadikan bahan artikel untuk dipertandingkan. Pertandingan SEO siri 2 ini, adalah kesinambungan daripada Pertandingan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 2 weeks ago.

 

Review Ebook - Panduan Bisnes Jual Air Balang

Review Ebook - Panduan Bisnes Jual Air Balang | Beberapa bulan lagi akan menjelang bulan Jun, itulah saat bermulanya bulan Ramadhan, bulan puasa bagi umat Islam di seluruh dunia. Disamping menahan lapar dan dahaga, terselit sumber rezeki yang banyak untuk peniaga mencari nafkah dan keuntungan menjual di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 2 weeks ago.

 

Wallet Lelaki Terbaik Dan Tip Penggunaannya

Wallet Lelaki Terbaik Dan Tip Penggunaannya | Sejak kita kanak-kanak lagi, kita telah diajar oleh ibubapa kita untuk menyimpan wang saku dalam wallet atau pouch kecil jika ke sekolah atau berjalan-jalan. Tujuannya adalah untuk mendisiplinkan anak-anak untuk menyimpan wang sendiri walaupun hanya RM10 dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Tempahan Kek Cheese Meleleh Hasil Air Tangan Aie You

Tempahan Kek Cheese Meleleh Hasil Air Tangan Aie You| Nama kek ini saja pun cukup membuatkan orang terliur dan tidak sabar untuk merasainya sendiri. Itulah penangan Kek Cheese atau Kek Keju Meleleh hasil air tangan anak gadis Sarawak yang kini sedang aktif menjual Kek Cheese di sekitar Bandaraya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Scammer Mudah.My Masih Bergiat Aktif, Jangan Terpedaya!

Scammer Mudah.My Masih Bergiat Aktif, Jangan Terpedaya! | Dikhabarkan, sindiket Nigerian Scammer ni sudah lama bergiat aktif di laman jual beli online Mudah.My. Walaupun kita sedar nombor telefon yang keluar di telefon bimbit pelik tetapi dengan tawaran harga yang hampir 2 atau 3 kali ganda mungkin ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Terima Komisen Klikjer Febuari 2017

Terima Komisen Klikjer Febuari 2017 | Bulan Febuari 2017 merupakan bulan ke lapan saya menyertai affiliate klikjer.com. Berbekalkan sedikit ilmu SEO hasil belajar daripada artikel Mat Salleh dan hasil carian google di Malaysia dan Indonesia, saya berjaya menjana pendapatan melalui affiliate dengan hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Charcoal Bun Burger Food Truck Paling Sedap Di Kuching

Charcoal Bun Burger Food Truck Paling Sedap Di Kuching| Penggemar burger pastinya tahu apa itu Charcoal Bun Burger ni. Burger ini juga dipanggil sebagai Burger Hitam dalam versi bahasa Malaysia, sebab roti yang digunakan untuk burger ini berwarna hitam. Nampak lain daripada burger yang lain, tapi unik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Panduan Lulus Ujian Bertulis Dan Ujian Speaking MUET 2017

Panduan Lulus Ujian Bertulis Dan Ujian Speaking MUET | Sukacita dimaklumkan bahawa Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) akan mengadakan Ujian Bertulis MUET ( Malaysian University English Test) pada bulan Mac 2017 ini. Ini adalah kesinambungan daripada Ujian Speaking yang telah diadakan pada 13, 14, 15, 16, 20...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Review Ebook Rahsia Taobao - Panduan Borong Dari China Secara Online

Cara Beli Barangan Murah Borong Dari China| Hi, lama tak bercerita mengenai cara borong barang atau produk daripada China secara online. Mungkin korang dah tau lubuk mana nak beli barang borong murah sebab tu dah buka gerai jualan kan? bagi yang baru berniat nak buat bisnes tapi tak tau macam mana nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Contoh Soalan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2017

Contoh Soalan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2017 |Sukacita dimaklumkan bahawa Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) akan mengadakan Peperiksaan Online Separa Perubatan Bertaraf Diploma pada bulan Mac 2017 nanti. Anda bertuah kerana pihak Kerajaan membuat keputusan menambah kakitangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 4 weeks ago.

 

11 Video Online Marketing Percuma Untuk Newbie Belajar Buat Duit Online

11 Video Online Marketing Percuma Untuk Newbie Belajar Buat Duit Online | Tahniah! anda berada di page ini kerana minat anda untuk buat duit online. Saya menggambarkan mungkin anda seorang bisnes pemula atau sudah lama buat bisnes tetapi susah nak dapat sales. Itu bermakna, anda adalah newbie dalam bisnes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Tudung Naelofar Warda Instant Shawl

Tudung Naelofar Warda Instant Shawl | Bulan Febuari 2017 hampir melabuhkan tirainya, masuk bulan Mac tinggal 3 bulan menjelang Hari Raya Aidilfitri. Bersedia lebih awal membeli keperluan raya mungkin lebih baik bagi mengelakkan kesesakan membeli-belah nanti. Lebih mudah zaman sekarang ni, tak perlu sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Gambar Majlis Perkahwinan Jep Sepahtu Dan Sari Yanti

Hari bahagia buat kedua pasangan artis ini berlangsung dengan kejutan. Tak sangka dengan diam-diam, mereka telah memilih tarikh bahagia mereka pada 25 Febuari 2017 sebagai tarikh pernikahan. Ramai yang terkejut dengan berita pernikahan ini, walaupun khabar angin mengatakan mereka sebelum ini memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Buat Duit Cara Fattah Amin, Buat Buku Sendiri Melalui Penulisan

Buat Duit Cara Fattah Amin, Buat Buku Sendiri Melalui Penulisan | Mereka yang berjaya dalam kehidupan adalah mereka yang suka mencuba sesuatu yang baru, bijak mencari peluang untuk berjaya dan sanggup menerima kritikan dan kecaman orang lain. Bukan semua orang berani mengambil risiko untuk berjaya, sebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee | Blogger amat bergantung dengan teknologi digital seperti Laptop, Destop, dan Grafik Tools atau Software untuk menghasilkan banner, video dan pelbagai keperluan lain untuk menghasilkan blog/website yang nampak profesional.Selain blogger, peniaga online juga memerlukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months and a week ago.

 

Jawatan Kosong Diperlukan Segera Terkini 2017

Jawatan Kosong Diperlukan Segera Terkini 2017 | Kesukaran mendapatkan kerja menjadi masalah utama pelajar lepasan IPTA/IPTS di negara kita ini. Tidak hairanlah, ramai generasi baru sekarang ini cenderung untuk menjalankan bisnes sendiri daripada memohon pekerjaan di sektor awam dan swasta.Namun, ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months and a week ago.

 

Sebanyak 895 Jawatan Kosong Kerajaan Di SPA Bulan Febuari 2017

Sebanyak 895 Jawatan Kosong Kerajaan Di SPA Bulan Febuari 2017 | Hi, lama tak share berita terkini tentang jawatan kosong Kerajaan ni. Nampaknya, bulan Febuari memang banyak jawatan kosong yang akan dibuat urusan temuduga oleh pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) Malaysia. Ini adalah bagi mengisi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months and a week ago.

 

Cara Merawat Penyakit Kulit Ekzema Dan Psoriasis Pada Bayi

Cara Merawat Penyakit Kulit Ekzema Dan Psoriasis Pada Bayi | Kita sebagai ibubapa pastinya risau jika bayi kita menghidap penyakit kulit yang teruk. Penyakit ni kita tak minta pun, kadang-kadang akan datang menyerang pada bila-bila masa sahaja. Jika menyerang pada waktu umur beberapa bulan selepas baby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months and a week ago.

 

Penginapan Selesa Di Hotel Holiday Inn Melaka

Penginapan Selesa Di Hotel Holiday Inn Melaka | Tahukah anda terdapat 40 lebih lokasi perlancongan yang boleh dipilih untuk destinasi percutian di Malaysia. Destinasi percutian menarik ini boleh didapati di setiap negeri di Malaysia. Tak payah jauh-jauh pun kita dah boleh menikmati pemandangan dan percutian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months and 2 weeks ago.

 

Pageview Dan Ranking Alexa Blog Selepas 7 Bulan

Pageview Dan Alexa Ranking Blog Selepas 7 Bulan. Pejam celik, pejam celik, bila tersedar saja dari mimpi blog Elih Japahar ini sudah pun berusia 7 bulan. Blog dan domain ini masih berusia 7 bulan, diibaratkan seorang bayi baru ja pandai senyum dan tertawa manja. Merangkak pun tengah explore lagi, kadang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months and 2 weeks ago.