User Profile: Nadiasam

Show pings in: English | Malay | All

 

Nadiasam

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 4 of 24

MUZIUM WARISAN MELAYU UPM SERDANG SESUAI UNTUK PHOTOSHOOT

hai assalammualaikumMuzium Warisan Melayu UPM SerdangLokasi Photoshoot Raya KBBA9 2017 kali ni sangat menarik, sesuai dengan tema Raya. Suasana ala kampung gitu. Bertempat di Muzium Warisan Kampung UPM yang terletak di Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi UPM. Terima kasih Muzium Warisan Melayu UPM Serdang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

PHOTOSHOOT RAYA KBBA9 2017 BERSAMA JURUGAMBAR HEBAT WAN IZHAR

hai assalammualaikumPhotoshoot Raya KBBA9 2017 - Ni kali kedua Photoshoot Raya KBBA9 dilakukan dan semestinya nad tak lepaskan peluang bila ada photoshoot ni. Bila lagi dapat berposing depan kamera bersama jurugambar terkenal dan profesional kan kalau bukan masa ni. Untuk Photoshoot Raya KBBA9 2017 kali ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

NADIA JOHARI ( MISZROCKERS ) DALAM RANCANGAN SELAMAT PAGI MALAYSIA TV1

hai assalammualaikumNadia Johari Dalam Rancangan Selamat Pagi Malaysia - Untuk kali kedua masuk siaran dalam televisyen. Syukur alhamdulillah. Sokongan daripada suami, keluarga dan rakan semua. Ni semua rezeki daripada anak. Kali ni nad masuk dalam rancangan Selamat Pagi Malaysia.Ada nad bagitau sebelum ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

SHOOTING SELAMAT PAGI MALAYSIA TV1 BERSIARAN SABTU NI

hai assalammualaikumShooting Selamat Pagi Malaysia TV1 - Sehari sebelum shooting nad dapat whatsup dari seorang staff ni, cakap sudi . Mau tak terkejut, sebabnya nak shooting esok hari...hahaha..tu pun buka whatsup dalam pukul 2 petang. Swbab telefon satu lagi tengah cas. Balas whastup dia, cakap setuju,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months ago.

 

MELIHAT BANGUNAN KELLIE'S CASTLE DAN SEJARAHNYA

hai assalammualaikumMelihat Bangunan Kellie's Castle - Hah!!,selalu tengok orang post berkenaan Kellie's Castle ni, akhirnya nad sampai juga. Sebut je Batu Gajah, mesti semua cakap tempat selalu dilawati ialah bangunan Kellie's Castle. Malam duduk Hotel Kinta tu la kitaorang suami isteri bincang esok lokasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months ago.

 

KINTA RIVERFRONT HOTEL AND SUITES MURAH DAN MEWAH

hai assalammualaikumKau tengok swimming pool dia, besttt gilerrr!!..cantik betul, bercermin lagi..memang swimming ni mengajak, memanggil-manggil suruh duduk dekat hotel ni weii!!..haahhha..Hotel ni nad dapat booking dengan harga bawah RM200 untuk 2 hari 1 malam. Berbaloi la weiii..baca sampai bawahh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months ago.

 

TERTARIK DENGAN PRODUK NURSERI PELBAGAI FUNGSI KELUARAN BABYHOOD MALAYSIA

hai assalammualaikumProduk Nurseri Multifunction Keluaran Babyhood Malaysia - Haritu nad dijemput untuk menghadiri event Babyhood Malaysia di Little Kingdom. Memang masuk dalam event, nampak la pelbagai katil baby yang menarik hati nad. Rasa macam nak mengandung lagi je sekarang..hahaa. Siapa yang tak suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months ago.

 

PENIPUAN BARANG DARI LUAR NEGARA : KAWAN HAMPIR KENA TIPU DENGAN ORANG LUAR

hai assalammualaikumPenipuan Barang Dari Luar NegaraNi kisah kawan nad yang hampir kena tipu dengan orang luar. Ceritanya bila kawan nad ni whatsup kitaorang dalam group.Kawan Terkena : Weii, Kome, Aku Ade kenal dengan Mat Saleh ni, Dari UK. Risau pulak aku. Mat Saleh ni boleh caya ke??Aku : Kenal dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months ago.

 

DIA DAH ADA ABANG ANGKAT!!

hai assalammualaikumDulu nad ada abang angkat pun masa tingkatan satu, abang angkat tingkatan 5 ke 4 tak silap. Lepas tu terus hilang mana ntah pergi..haahhaa. Anak kita Fariza, advance dari maknya, kecik-kecik dah ada abang angkat. Amboii awakkkk..kecik-kecik dah ada nak jadikan awak adik angkat ye..Nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

SAKIT TAK KENA GIGIT DADDY!!!

hai assalammualaikumHahahaha..bila teringat balik nak gelak je..tengah menaip pun nak gelak je..bila cakap isteri taknak percaya, dah kena baru rasa menyesal..kahkahkah..sakit tak kena gigit daddy!!!...mommy gelak jela..hahaha..Ceritanya, anak perempuan kita Fariza ni, dah pandai mula menggigit tau..masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

HABIS MAKEUP MOMMY FARIZA OIII!!

hai assalammualaikumEntah bila dia capai barang makeup nad. Nad tengah kemas meja, barang makeup masa tu letak dekat kerusi. Bila masa dia datang, bila masa dia ambil barang makeup tu pun nad tak perasan.Selesai kemas, terus tengok anak, Ya ampunnnn..habis muka dia, dah penuh dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

PAMPERS GOO.N FRIEND PANTS SUPER JUMBO DORAEMON SENANG DIPAKAI

hai assalammualaikumSelalunya Fariza pakai pampers jenis lekat. Sejak dia makin besar dan lasak, memang susah nak pakaikan dia pampers lekat tu. Asal baringkan, mesti nak lari, kaki tepis, sabar jela.. Pakaikan pampers pun susah..Tu pun sampai berlari-lari nak pakaikan. Ya ampun anak dara ni..Sejak ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

KITA BAGI HADIAH PUNYA SWEET, DIA BAGI PENUMBUK DEKAT KITA UNTUK ANNIVERSARY KETIGA NI

hai assalammualaikumAnniversary kali ni, kitaorang tak rancang nak makan dekat tempat istimewa mana-mana, sebab nak jimat. Lagi pun, duit nak guna untuk benda yang lebih penting lagi. Kalau nad memang nak sambut dengan makan dekat luar, tapi mr mafia cakap tak perlu, kita ok jela..Paham sebab banyak lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

SELAMAT ULANGTAHUN YANG KE TIGA SAYANG..PERBELANJAAN KAWIN GUNA DUIT SENDIRI

hai asslammualaikumEh dah tiga tahun dah..cepatnya, cepatnya rasa. Macam baru semalam je kawin., tup,tup dah tiga tahun dah..anak baru seorang..hehee..Tengah berusaha untuk menambah ni..hahaa. Kalau bab-bab tarikh istimewa ni ingat je..hahaa..ce tarikh yang takde kene mengena, memnag lupa habis..gituuww..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

HADIAH UNTUK FARIZA RANTAI LEHER SILVER UKIR NAMA SADUR EMAS

hai assalammualaikumRamai cakap," kenapa tak belikan Fariza rantai, gelang emas, kan cantik, baru nampak perempuan..". Memang sebenarnya nad pernah terfikir nak belikan Fariza rantai atau gelang emas, nampak comel bila anak perempuan pakai, tapi disebabkan takut emas tu hilang atau dicuri orang tanpa kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

AYAM GORENG MCD PEDAS ,SEDAP BUAT ORANG TAK KERUAN

hai assalammualaikumMula-mula tengok iklan, biasa je, lepas tu kerap keluar iklan, makin tertelan air liur pulak. Iklan Ayam Goreng Mcd memang buat orang tak keruan, mana taknya tengok cara diaorang makan, nampak sedap, dengan bunyi kerangupan ayam tu, "kruk,kruk,kruk"...tak tertahan dibuatnya.Keinginan nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

SHOPING DI E-STORE TONY MOLY MALAYSIA

hai assalammualaikumSeronoknyaa nad dapat produk skincare terbaru dari Tony Moly..excited sangat masa dapat. Lagipun, jenama Tony Moly memang dah lama di pasaran dan dipercayai. Tony Moly merupakan produk kecantikan dari korea yang merangkumi penjagaan badan, penjagaan wajah dan makeup.Untuk pengetahuan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

PERBEZAAN DUA PEMBUKA TIN, MANA SATU PILIHANKU??

hai assalammualaikumDua Perbezaan Pembuka Tin - Kalau sebelum ni, nad buka tin guna yang jenis mata satu tu je. Ketuk lepas tu tolak-tolak. Memang payah ler nak buka tin. Kalau nak buka tin je, suruh mak buka, tenaga nad tak kuat..hahaa..mengada kan nad. Masa tu tak kenal lagi pembuka tin yang jenis macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

MILO CUBE DAN BIKUT GERY VIRAL, SEDAP KE??

hai assalammualaikumSelalu nampak orang post milo cube dengan biskut gery ni, dekat facebook dengan instagram. Nak tau jugak rasa dia macam mana. Sedap ke?? Benda viral dan baru ni orang mesti nak cuba..termasukla nad sendiri. Haritu pulak, kawan blogger si Syahirah Sabri ade post dia jual milo cube dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and a week ago.

 

PAMERAN PENGANTIN DAN MALAYSIA WEDDING FESTIVAL (MEFA) DI SACC MEI INI

hai assalammualaikumMengimbau kembali saat memliih butik pengantin di pameran pengantinTeringat dulu, masa nad nak kawin, Masa tu memang dah last minit persiapan, nak pergi kedai butik memang tak sempat. Nak fikir cenderahati memang tak dapat buat sebab sibuk dengan kerja semua. Jadinya pilihan yang ada,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 months and 2 weeks ago.