User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 75

Live streaming Felda united vs PKNS tv9 1.8.2017

Perlawanan piala malaysia malam ini live di tv9 diantara pasukan felda united vs PKNS distadium Tun Razak, Jengka Pahang. Felda united games yang lepas menewaskan pasukan kuala Lumpur 4-1. Manakala... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Live streaming perak vs kuala lumpur piala malaysia 1.8.2017

Pasukan perak juga sudah menempah tiket ke suku akhir apabila menewaskan pkns 3-1 pada perlawanan yang lepas menjadikan perak 10 mata untuk kumpulan B, diikuti dengan pasukan felda united 8 mata,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Live streaming pahang vs pknp piala malaysia 1.8.2017

Pahang vs PKNP piala malaysia malam ini perlawanan yang ke 5 dalam kejohanan piala malaysia 2017. Ketiadaaan jurulatih Dollah Salleh membimbing pasukan pahang nampaknya semakin membimbangkan, 3 seri... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Live streaming jdt vs terengganu piala malaysia 1.8.2017

Perlawanan yang ke 4 dalam kempen piala Malaysia 2017. Perlawanan lepas jdt menang 2-0 keatas sarawak. Manakala terengganu tewas tipis 2-3 keatas selangor, Selangor sudah layak ke suku akhir. Tinggal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 1

My Darling inspektor daniel episod yang pertama malam ini jam 10 malam. Inspektor daniel akan masuk kerja dalam ipd tempat kerja diaorang lah malam ini. Bos diaorang asp maria akan mengemudi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming voli ball semi final indonesia vs jepang 31.7.2017

Live streaming semi final voli indonesia vs jepun 31 julai 2017. Ya Udah saksikannya. Kita harapkan rakan senegara bisa ke final malam ini, dapat menewaskan pasukan dari jepang gitu ya. Haha. ... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming malaysia vs india 31 julai 2017

Perlawanan persahabatan perlawanan wanita malaysia vs india 31 julai 2017. Jam 8.30 malam ini . Kita harapkan pasukan malaysia dapat lakukan yang terbaik malam ini. More from my siteKeputusan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Sinopsis penuh drama my darling inspektor daniel astro

Yeah.. Drama terbaru terbitan Skop Productions Sdn Bhd bertajuk My Darling Inspektor Daniel bakal menemukan gandingan Aaron Aziz, Elizabeth Tan, Siti Elizad, Dazrin Kamarudin dan Erra Fazira. Drama... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 5 days ago.

 

Beli drone/ quadcopter budget bawah rm 200 , cepat sebelum stock habis

Entri yang lepas aku ada post pasal drone rm 60 jer. Tapi ramai yang tak beli, semua beli last minit. Akibatnya stock takda , baru nak marah-marah aku. Itulah korang, masa aku tengah rajin post kena... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 5 days ago.

 

Keputusan semasa piala malaysia 29 julai 2017

Keputusan penuh perlawanan piala malaysia 29 julai 2017. saingan sengit dan meriah kali ini. Cuma liputan live streaming jer yang tak meriah untuk dipersembahkan kepada semua peminat bolasepak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 6 days ago.

 

Live streaming pkns vs perak piala malaysia 29 julai 2017

Perlawanan piala malaysia diantara pasukan pkns vs perak dalam group D . Perak diantara pasukan teratas dalam kumpulan ini, sudah layak ke peringkat suku akhir. Kalau menang lagilah dah jauh matanya,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 6 days ago.

 

Live streaming uitm vs kelantan piala malaysia 2017

Live streaming perlawanan malam ini kelantan cuba memberikan persaingan yang baik dalam kumpulan C untuk mendapatkan tiga mata penuh menentang pasukan uitm malam ini. Jom kita saksikannya live... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 6 days ago.

 

Live streaming negeri sembilan vs pahang piala malaysia 2017

Perlawanan yang cukup getir buat pasukan negeri sembilan untuk buktikan jika mahu dalam saingan piala malaysia, negeri sembilan perlu menang dalam perlawanan ini. Melihat pada prestasi pasukan pahang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 6 days ago.

 

Live streaming melaka united vs kedah piala malaysia 29.7.2017

Perlawanan yang ke 4 dalam kempen piala malaysia hari ini diantara pasukan melaka united vs kedah 29 julai 2017. Mampukah skuad kancil  (sultan melaka) menewaskan pasukan kedah distadium hang jebat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 6 days ago.

 

Live streaming sarawak vs jdt piala malaysia 29 julai 2017

Perlawanan yang ke4 dalam kumpulan D, jdt ditangga kedua, sarawak tercorot. Pasukan sarawak perlu memang ketiga-tiga game jika mahu mara ke peringkat suku akhir piala malaysia 2017. JDT memang ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 16

Episod akhir 16, hari ini dalam drama mencintaimu mr photographer. Datin Laila menceritakan perkara sebenar yang terjadi selama ini kepada Aira. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and a day ago.

 

Keputusan penuh liga super 26julai 2017

Keputusan penuh liga super yang berlangsung malam tadi . 6 perlawanan serentak berlaku. Ada perubahan kedudukan dalam liga super setelah perlawanan tadi berlangsung. Jom kita tengok keputusan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 15

Episod 15, mencintaimu mr photographer episod 15.  Tanpa sedar, selama ini Nazmi memerhatikan Aira dari jauh. Aira melalui hari-harinya yang penuh derita bersama kandungannya. Hari-hari aira menangis... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming penang vs pahang liga super 26 julai 2017

Perlawanan liga super malam ini diantara pasukan penang vs pahang 26 julai 2017. Mampukah pasukan penang untuk sekurang-kurangnya memberikan saingan dalam sisa-sisa perjuangan liga super 2017.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming kedah vs kelantan liga super 26.7.2017

Pertembungan diantara pasukan kedah vs kelantan liga super 26 julai 2017. Pasukan kedah nampaknya pada pertembungan lepas vs kelantan tewas mengejut 1-3 bermain di stadium kota bharu kelantan. Adakah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.