User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 89

Tonton online my coffee prince episod 2

My coffee Prince episod 2. Kesian Dani dah kena buang kerja. Motor dahla barai. Mujurla ada pakcik dia, boleh kerja dengan dia buat sementara itu cari kerja lain. Tapi naik basikal jerla. Dani pergi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Tonton online drama My coffee prince episod 1

Menggantikan red velvet , kali ini drama adaptasi dari drama korea dijadikan dalam versi malaysia. Dibintangi oleh Fattah Amin, Janna Nick dan lain-lain. Apepun ingin mengucapkan selamat pengantin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Elyana tersingkir gegar vaganza minggu ke 5 2017 (senarai lagu tugasan minggu ke 6)

Elyana menang anugerah gegar dsv sekali lagi untuk minggu ini. Ada lagu ada lagi. Apa tema gegar vaganza minggu ke 6 kali ini? Tema nya ialah , jangan kata tak tahu. Semua lagu popular dari 80 an... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Live streaming arsenal vs burnley 26nov 2017

Mampukah arsenal mengutip tiga mata penting malam ini dalam pertemuan dengan pasukan burnley. Arsenal tangga ke 6 dan Burnley tangga ke 7. More from my siteLive streaming Chelsea vs Burnley EPL... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Tonton online dia episod 16

Apa reaksi ibu emelda setelah kematian emelda . Ianya satu tamparan buat adit setelah dia lebih mengabaikan kerja dari kesihatan isterinya. Amanah Emelda : “ Sayang, aku janji aku akan jaga anak kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Live streaming gegar vaganza 4 minggu ke 5 2017

Gegar vaganza minggu ke 5 kali ini siapakah yang akan menjadi juara of the week, dengan digi of the week.  Minggu lepas Haida tersingkir , rata-ratanya semua agak kureng sket, kecuali liza hanim,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Tonton online drama dia episod 15

Dah dekat due date Emelda, macam mana agaknya.Ada kisah sedih yang buat mak emelda marah sangat pada Adit. Dia kata harus bertanggungjawab dengan kematian Emelda. Dia langsung tak pandang cucu dia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Keputusan penuh liga epl/bpl 25.11.2017

Semalam liga epl 7 games. Dua games team utama, manchester united vs brighton dan chelsea vs Liverpool. Keputusan perlawanan EPL semalam ada seperti berikut. Manchester United 1-0 Brighton Newcastle... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Live streaming Manchester united vs Brighton 25.11.2017

Liga EPL hari ini diantara pasukan manchester united vs Brighton hari ini jam 11 malam. Inilah peluang yang perlu mendapatkan tiga mata penting dalam liga epl. Agak jauh nak kejar manchester city ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming sepahtu reunion live episod 4, 2017

MInggu ini apa agaknya kejutan. Minggu lepas oklah not bad. Apa kes si rahim nih jadi san klaus. Eh ada farah nabila lah. Jom layan dibawah ini. Tonton live ke facebook disini. More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Tonton online red velvet episod akhir (20)

Red velvet episod yang ke 20 , iaitu episod akhir. Izzat si baker dan Helena si homewrecker Pertemuan penuh bahagia? Na ah, tapi macam anjing dengan kucing. Episod lepas 19.. Takda kedai kek... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 19

Dah esok last episod. Helena seakan berputus asa bila dapat tahu izzat sudah ada penganti yang baru, syafikah yang merupakan pekerjanya sendiri. Dah datang rumah. Mak dia ok jer, tapi adik dia tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 5 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 18

Red velvet episod 18. Jeffri nih pun lembab. Nak luahkan pun takut. Makcik el pun dah bagi green light. Berapa lama helena akan duduk dimelaka nih. ? Manakala si izzat nih pulak dengan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 6 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 17

Red velvet episod 17. Kita sudah berada di minggu terakhir. Apakah kesudahan hubungan izzat dan helena? Masihkan ada sinar harapan buat mereka berdua ini?? Izzat dengan pekerja barunya, dengan sophie... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks ago.

 

Haida tersingkir minggu ke 4 gegar vaganza 2017, senarai lagu tugasan minggu ke 5

Nampaknya Haida tersingkir untuk minggu ke 4. Elyana dapat anugerah ds vida lagi minggu ini. Senarai lagu tugasan yang peserta dapat minggu ke 5 kali ini.  Jerat percintaaan-Siti Nurhaliza, Hazami... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and a day ago.

 

Live streaming gegar vaganza minggu ke 4 2017

Minggu ini bertemakan berdua lebih baik , setiap peserta ada duet sendiri. So jom kita tengok lagu dan duet masing-masing yang diumumkan minggu lepas, Star of the digi dimenangi oleh Aishah. Lagu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and a day ago.

 

Keputusan dan kedudukan terkini liga epl 18.11.2017

Malam tadi dah start balik liga epl/bpl. Boleh dikatakan semua pasukan feveret menang. Manchester united pun menang 4-1, walaupun tersentak dengan jaringan awal newcastle pada minit ke 14. Kemudian... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and a day ago.

 

Live streaming manchester united vs newcastle united 18.11.2017

Perlawanan yang menjadi tumpuan diantara semua perlawanan yang berlangsung tadi. So pasukan manchester united perlu menang jika mahu bersaing dalam tempat kedua, sekarang chelsea sudah memintas... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming chelsea vs West Bromwich Albion 18.11.2017

Live streaming match epl today chelsea vs west bromwich albion 18 november 2017. Chelsea are second place if won this game, and need manchester draw or lost vs More from my siteLive streaming chelsea... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming Leicester city vs Manchester City 18.11.2017

Pertembungan epik perlawanan malam ini diantara pasukan leicester city vs Manchester city pada 18.11.2017. Jom kita saksikannya diabwah ini. Layan. More from my siteLive streaming manchester united... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.