User Profile: mahamahu

Show pings in: English | Malay | All

 

mahamahu

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 51

Menghitung Detik Lazada 11.11 Shopping Festival Dan Secara Langsung Super Show

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang mesti hari-hari tengok kat tv, sosial media dan juga semua platform digital dan media cetak mempromosikan tarikh hebat iaitu Lazada 11.11 Shopping Festival. Jualan satu hari SALE di Malaysia secara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and a week ago.

 

Kisah Pari-pari Dan Mat Top Sempena Lazada 11.11 Shopping Festival

Seharian Mat Top berfikir dan mencari idea bagaimana untuk mencantikkan ruang rumahnya yang kosong dan nampak suram. Bagaimana perlu dilakukan agar dia mampu menjadi ruang rumahnya bagaikan istana yang sangat indah dan begitu menarik. Jenuh Mat Top mencari idea dan tidak tahu untuk dapatkan bantuan siapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 month and a week ago.

 

MEN’S BIORE Sebagai Penaja Utama Piala AFF SUZUKI 2018

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Men’s Bioréjenama Skrub Muka Lelaki No. 1 di Malaysia, menjadi penaja utama Piala AFF Suzuki 2018 sebagai tanda sokongan terhadap acara dwitahunan Kejohanan Bola Sepak ASEAN. Usaha ini, dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and a week ago.

 

Survey ShopBack Mendedahkan 11.11 Tahap Kesedaran Meningkat Kepada 96% Tahun Ini

Platform utama Cashback ShopBack menjalankan tinjauan baru-baru ini dan mendapati tahap kesedaran terhadap 11.11 Single's Day di kalangan pembeli dalam talian Malaysia telah meningkat kepada 96% tahun ini, dari 69% pada 2016."Dalam tinjauan 2016 kepada 2,000 pembeli dalam talian Malaysia, 69% menjawab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 month and a week ago.

 

Teater Muzikal Bangsawan Dendam Laksamana Martabat Kisah Sejarah Melayu

Peminat teater bangsawan boleh menyaksikan persembahan secara langsung teater muzikal Bangsawan Dendam Laksamana yang telah mula ditayangkan di MATIC Kuala Lumpur bermula 2 November sehingga 11 November 2018. Sebuah teater dari produksi Pat Ibrahim Project Entertaiment (PIPE), diarahkan, koreograf dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 month and a week ago.

 

Anchor Food Professionals Lancarkan Enam Inovasi Minuman Dalam Kempen Moodmojee

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kempen terbaru daripada Anchor Food Professionalsiaitu Moodmojee yang mana ia adalah usaha memberangsangkan mood anda melalui minuman. Korang pernah cuba tak minuman yang mengandungi Cream Cheese dan juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and a week ago.

 

Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2018 (ASK 2018)

Tahniah kepada drama Pendosa Ingin Ke Syurga arahan Rashid Sibir dan terbitan Suhan Movies Trading Sdn Bhd apabila dinobatkan sebagai Drama Terbaik dan Pengarah Terbaik dalam majlis anugerah penuh gemilang ASK 2018. Malam itu juga sangat bermakna buat pelakon Jay Iswazir dan Nad Zainal apabila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 month and 2 weeks ago.

 

5 Fungsi Baru Dalam Portal Zakat2u Memudahkan Proses Pembayaran Zakat

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Alhamdulillah sekarang ni zaman makin moden dan juga segala urusan tak kira yang wajib atau yang dituntut lebih mudah. Begitu juga dalam pembayaran zakat sekarang ini hanya dengan melalui portal Zakat2U sahaja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and 2 weeks ago.

 

5 Pilihan Hidangan Sarapan Pagi Yang Sesuai Bersama Dengan Susu

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Hari ni siapa yang mulakan hari dengan sarapan pagi korang memang awesome lah. Maha sendiri pun kadang-kadang skip sarapan pagi ni almaklumlah hidup bujang tak ada masa nak makan pagi terus bergerak pergi kerja.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and 2 weeks ago.

 

Bufet Masakan Padang Di Melting Port Cafe Concorde Hotel Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Yerrr kali ni kita makan lagi masakan dari negara jiran Indonesia yang dibawakan khas oleh Hotel Concorde Kuala Lumpur. Melting Port Cafe menawarkan sajian tradisi Nasi Padang dari sekarang sehingga 30...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and 2 weeks ago.

 

Operasi X Filem Terbaru 2018 Gandingkan Dua Hero Malaya Aaron Aziz Dan Awie

Selalu kita tengok hero pujaan ramai sapa lagi kalau bukan Datuk Aaron Aziz memegang watak seorang lelaki romantik dan juga seorang pengganas dalam filem sebelum ini. Tapi kali ini nampaknya Aaron tampil dengan watak seorang pegawai anggota seragam yang berketrampilan dan dedikasi dalam menjalankan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 month and 2 weeks ago.

 

Produk Makanan Dan Kesihatan Halal Taiwan Kini Di Malaysia

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Pada hujung minggu lepas Maha sempat pergi tengok Taiwan Expo 2018 yang telah diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC). Rugi korang kalau tak pergi kerana kat sini bukan sahaja dapat tengok teknologi dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and 2 weeks ago.

 

4 Negara Merebut Gelaran Juara Manhajj Mutawwif Musim Kedua

Program realiti televisyen pencarian mutawiff, Manhajj Mutawwif kembali lagi untuk musim kedua dengan menampilkan elemen segar dan pembaharuan. Penerbitnya, Abd Halim Ikhsan berkata, musim terbaharu ini lebih menarik kerana akan melibatkan pertandingan di kalangan empat buah negara iaitu iaitu Malaysia,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 month and 2 weeks ago.

 

Airebagasi- Aplikasi Penghantaran Bagasi Pertama Di Malaysia

Salah satu dilema pengembara yang biasa dihadapi adalah beban beg anda apabila penerbangan anda tiba sebelum masa daftar masuk di hotel, serta masalah yang dihadapi apabila anda menempah pada penerbangan terakhir malam dan bimbang tentang ke mana menyimpan bagasi anda di antara check out dari hotel dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 month and 2 weeks ago.

 

Aplikasi Manhajj Membantu Dan Memudahkan Bakal Jemaah Umrah

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Masih teringat lagi masa Maha dapat seruan untuk ketanah suci mengerjakan Umrah tahun 2016. Masa tu memang agak kelam-kabut kerana semua Maha kena uruskan sendiri dari segi pendaftaran dan pengurusan kursus umrah.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and 2 weeks ago.

 

Cuisine On The Silk Road Temui Penonton Malaysia Di Saluran Naura

MIG Metrowealth merupakan sebuah syarikat penerbitan filem yang memulakan penglibatan secara langsung dalam menerbitkan filem dan drama tempatan sejak tahun 2000 sehingga kini. Berpegang pada slogan 'Bukan Janji Tapi Pasti', Metrowealth menjadi sebuah syarikat penerbitan yang prolifik yang mana telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 month and 2 weeks ago.

 

Jelajah Juadah Halal China Di Cuisine On The Silk Road Saluran Astro Naura

MIG Metrowealth buat julung kalinya berkerjasama dengan produksi penerbitan yang bertapak di Beijing China iaitu Shen Lan Time International Film untuk menerbitkan sebuah program yang dikenali sebagai 'Cuisine On The Silk Road' atau dalam bahasa Melayunya 'Hidangan Laluan Sutera'. Program ini merupakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and 2 weeks ago.

 

Bilik Luas Dan Harga Berpatutan Beristirahat Bersama Keluarga Di Oakwood Hotel Residence...

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalau dekat KL ni nak mencari hotel yang boleh muat untuk keluarga yang ramai dengan harga yang berpatutan agak tidak banyak. Mungkin kadang-kadang terpaksa book untuk 2 bilik dan kos akan berganda. Tapi sebenarnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and 3 weeks ago.

 

Aplikasi 7 Dalam 1 Cannis Akan Tersenarai di NASDAQ Amerika Syarikat

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa sini yang sudah muat turun aplikasi Cannis dalam telefonnya. Korang memang hebat kerana tahu akan kelebihan dan keseronokan muat turun aplikasi ini. Apa itu Cannis? Pada yang tak tahu mari sini Maha nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 month and 3 weeks ago.

 

Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan Di Tv AlHijrahUntuk Musim Kedua

Program bual bicara interaktif Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan (Musim Kedua) kini sedang bersiaran di TV AlHijrah.Berbekalkan isi kandungan rancangan yang diperluas serta ditambahbaik, Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan (Musim Kedua) dilihat mampu menjadi platform pilihan bagi mentransformasikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 month and 3 weeks ago.