User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 56

INI SEBAB KENAPA PEMILIK KUCING TIDAK BAWA KUCING MEREKA KE KLINIK HAIWAN

INI SEBAB KENAPA PEMILIK KUCING TIDAK BAWA KUCING MEREKA KE KLINIK HAIWAN. Aku dari kecik memang hidup berkongsi dengan kucing tapi serius kami dulu pun sekadar bela kucing, bagi makan jer jaga kat rumah je la.. Memang tak bawa kucing2 nan banyak tu ke Veterinar. Bukan sebab kos jer.. Tapi siapa nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
11 months ago.

 

DIY! CARA NAK BUAT RUMAH NAMPAK BERHANTU KETIKA DI TINGGALKAN UNTUK ELAK DARI DI MASUKI PENCURI

DIY! CARA NAK BUAT RUMAH NAMPAK BERHANTU KETIKA DI TINGGALKAN UNTUK ELAK DARI DI MASUKI PENCURI. Zaman sekarang ni memang kita kena jadi manusia yang kreatif untuk protect diri harta benda. Sebab zaman sekarang penjenayah ada kat mana mana.. Nak2 lagi kategori pecah rumah ni.. Bukan je penyamun dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
27th October 2016 12:14pm

 

DATO VIDA TAK PUAS HATI TERPAKSA BEREBUT MIKROFON DI GEGAR VAGANZA 3

DATO VIDA TAK PUAS HATI TERPAKSA BEREBUT MIKROFON DI GEGAR VAGANZA 3. Aku ni tak melanggan astro jadi apa2 rancangan yang bersiaran dia astro memang aku tak tengok. Sekarang tengok ramai yang dok cakap pasal gegar vaganza 3. Kalau blogger nampak ramai yang menyokong team zarul umbrella. Kan Abang zarul pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
18th October 2016 8:05pm

 

8 SEBAB UNTUK DAPATKAN HUAWEI HONOR 8

8 SEBAB UNTUK DAPATKAN HUAWEI HONOR 8. Huawei antara jenama smartphone yang aku ingin miliki juga. Sebagai pengenalan huawei honor 8 salah satu smartphone terbaik di tahun 2016. di levelkan sebagai smartphone kelas atasan kerana di lengkapi dengan teknologi terkini yang berkualiti canggih.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
23rd September 2016 10:28am

 

JADUAL WAKTU TIDUR PEMINAT BOLA SEPAK MENJELANG EURO 2016

JADUAL WAKTU TIDUR PEMINAT BOLA SEPAK MENJELANG EURO 2016. Peminat bola sepak selalu menghadapi masalah tak cukup tidur mengantuk pada waktu yang tak sepatutnya. Sebab kadang2 perlawanan bola di siarkan pada waktu orang tidur. Sebab dah minat depa sanggup bersengkang mata demi tak nak terlepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
2nd June 2016 12:42pm

 

TAK PERLU ASTRO LAGI LEPAS DAFTAR IFLIX HANYA RM8 SEBULAN

Yang mana dok komplen astro yuran bulanan mahal.. Dah tu cerita berulang ulang.. bila hujan dah takde siaran elok la bertukar kepada Iflix. Bukan jer lebih murah malah boleh di tonton melalui tv,laptop,pc,smartphone @ tablet. Boleh di tonton kat mana mana saja korang suka.Banyak kelebihan daftar Iflix ni..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
21st August 2015 2:53pm

 

KAT LOWYAT PUN TAK DAPAT SMARTPHONE ORIGINAL MURAH CAMNI

Kalau takut kena tipu dengan peniaga2 kat lowyat korang kena baca tengok ni. Kat sini confirm tak kena tipu confirm 100% smartphone korang beli tu original. Memang agak mustahil la kalau korang beli kat sini nak kena tipu. Bukan je terjamin kualiti originaliti dia malah murah sangat.So sesapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
15th July 2015 1:18pm

 

RESEPI KARI IKAN TANPA SANTAN PALING RINGKAS

RESEPI KARI IKAN TANPA SANTAN PALING RINGKAS. Lepas ni maybe blog lekatlekit jadi blog masakan kot.. Dua tiga menja asyik update resepi jer. Blog tu macam tuan tanah jugak.. Ikut mood dia je. Kalau tengah obses dengan something tu yang tu je la banyak jadi sumber bahan untuk menulis. Lagipun blog ni bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 20 hours ago.

 

RESEPI BIHUN GORENG KOSONG PALING MUDAH SEDAP

RESEPI BIHUN GORENG KOSONG PALING MUDAH SEDAP. Bertemu lagi kita dalam segmen dapur sekangkang kera lekatlekit. Tu dia dok perasan jadi hos rancangan masakan kat blog picisan ni pulak dah. Berangan nak jadi chef selebriti katanya.. Padahal reti masak bihun goreng ja.Amboi nak berangan sikit pun dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days ago.

 

AWAS SEMASA MEMBELI SEMPENA SALES 11.11.. ANDA MUNGKIN DI TIPU

AWAS SEMASA MEMBELI SEMPENA SALES 11.11.. ANDA MUNGKIN DI TIPU. Tu dia hari ni kemain kan semua pakat bersantai santai depan enpon/pc/labtob/tablet memasing dok shopping sakan sempena sales besar besaran yang dia adakan di portal membeli belah online sempena 11.11. Sejak semalam peuh news feed fb den dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 22 hours ago.

 

UBAT KUAT BERDAFTAR SEBAGAI PRODUK KOSMETIK?

UBAT KUAT BERDAFTAR SEBAGAI PRODUK KOSMETIK? Dulu serius den ni jahil.. Tak faham kategori pendaftaran dengan KKM. asal ada Nombor KKM tu bagi den dah berdaftar, lulus, selamat boleh la guna. Serius den banyak belajar sekarang ni. Tu dia.. hikmah di sebalik musibah yang datang. Allah tu tak kejam. Dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and 22 hours ago.

 

RESEPI AGAR AGAR SANTAN GULA MELAKA 2 LAPISAN

RESEPI AGAR AGAR SANTAN GULA MELAKA 2 LAPISAN. Tu dia... Kalau letak tajuk tak bagi orang pening tak boleh ka? Lagu mana pulak agar agar santan gula melaka 2 lapisan ni? Lapisan ozon ke hapa? Sabar ok.. Sabar itu separuh dari iman..Alah hangpa ni... Kalau letak tajuk resepi agar agar santan gula melaka je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week ago.

 

NAK DATANG KL SILA BACA NI DULU OK!

NAK DATANG KL SILA BACA NI DULU OK! Terasa dah bertahun tak pergi bercuti selain balik kampung je la. Tu pun raya je. Kami sekeluarga ni kalau nak pergi bercuti.. Memang percutian kami tak ada la grand sangat. Mesti yang budget budget jer. Kalau nak kurangkan bajet tu harus la survey awal awal sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and a day ago.

 

HUKUM MAKAN DAGING TUPAI

HUKUM MAKAN DAGING TUPAI. Serius wei tak pernah terfikir tak pernah nak ambil tahu pun sebelum ni pasal daging tupai ni boleh ke tidak di makan. Sebab den rasa kita bukan di zaman darurat.. Tak ada keperluan sampai perlu makan haiwan haiwan macam tupai. Sebab banyak lagi daging haiwan lain yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 2 days ago.

 

BEZA ANTARA ASAM PEDAS UTARA ASAM PEDAS SELATAN

BEZA ANTARA ASAM PEDAS UTARA ASAM PEDAS SELATAN. Tu dia.. dia keluaq dah entri pasal asam pedas. Bukan apa tengok kecoh sangat kat group Masak apa hari ni (MAHN) bila ada seorang suami upload masakan asam pedas utara dia kat group tu. Kemain makcik makcik bawang utara selatan timur barat komen.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 2 days ago.

 

CARA MEMOHON MENANGGUHKAN SESI PERSEKOLAHAN ANAK ISTIMEWA

CARA MEMOHON MENANGGUHKAN SESI PERSEKOLAHAN ANAK ISTIMEWA. Bagi yang ada berkelainan upaya macam Autisme, Adhd (Hyperactive), Slow learner.. Kita sedia maklum kanak kanak macam ni walaupun fizikal nampak normal tapi perkembangan mereka tak berapa normal. Behavior mereka memang agak lain berbanding kanak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and a day ago.

 

RESEPI KUIH SAGU PALING SENANG DI ATAS MUKA BUMI

RESEPI KUIH SAGU PALING SENANG DI ATAS MUKA BUMI. Lama tak bersiaran entri dari dapur sekangkang kera lekatlekit kan? Dah lama dapur tak berasap ke macam mana pun tak tau la. Berasap la juga.. Cuma sekarang ni mengaku la jarang masak atas faktor tak berapa sihat nak hadap bau bauan menumis bagai. Jadi kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

GAMBAR TERKINI ERNA, PELAKON KANAK KANAK ERA 90AN

GAMBAR TERKINI ERNA, PELAKON KANAK KANAK ERA 90AN. Mesti ramai dah tak berapa ingat atau yang generasi lahir tahun 90an tak kenal dengan seorang pelakon cilik (pelakon kanak kanak) era 90an Erna Elliyana ni. Tahun 90an memang muka dia agak popular dalam drama2 filem tempatan.Antara filem yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month ago.

 

KEDAI REPAIR LAPTOP MURAH AREA KL

KEDAI REPAIR LAPTOP MURAH AREA KL. Walaupun zaman sekarang ramai yang dah beralih arah kepada telefon pintar @ smartphone tapi penggunakan laptop masih di gunakan. Sebab dia jenis mobile kan.. So boleh bawa kesana sini. Ada certain perkara memang tak berapa sesuai nak buat kerja dengan smartphone je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and a week ago.

 

AWAS! JANGAN BIAR KANAK KANAK TIDUR LEWAT! ATASI SEGERA

AWAS! JANGAN BIAR KANAK KANAK TIDUR LEWAT! ATASI SEGERA. Bila anak semakin membesar dari bayi melangkah ke alam kanak kanak, memang sesetengah mengalami masalah tidur. Macam anak saya dulu umur dari 1 - 3 tahun pun ada masalah ni. Tapi faktor mak bapak dia jugak dulu suka tidur lewat. Kami kadang2 2 - 3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and 2 weeks ago.