User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 9

Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta

Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta | Siapa sangka gadis comel ni Siti Suriani atau lebih dikenali dengan Siti Jamumall, dengan hanya buat live di facebook saja majlis perkahwinannya ditaja sehingga RM500 Ribu!!! Woowww banyak tu. Dah rezeki Siti dengan suami kan.Ikutkan asalnya, Siti hanya mahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and a week ago.

 

Serum Sanny Joleen Lifestyle Serum Antioksidan

Serum Sanny Joleen Lifestyle Serum Antioksidan | Tengah mencari serum yang betul-betul dapat membantu mengurangkan masalah kulit korang apa kata korang cuba dulu serum daripada Sanny Joleen Lifestyle. Oh ye kalau korang nak tahu, serum ni bukan saja boleh digunakan di muka, badan pun boleh juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 2 weeks ago.

 

Master Pasto Spaghetti Siap Dalam 3 Minit Je

Master Pasto Spaghetti Siap Dalam 3 Minit Je | Semua orang duk pakat update kat facebook pergi bercuti ke sana sini. Musim cuti sekolah kan, masa ni la parents nak ambik kesempatan bawak anak-anak pergi bercuti. Kinah pulak cuti ni tak ke mana pun duduk je kat rumah. Bila dah duduk rumah semestinya ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 2 weeks ago.

 

Kedai Repair Laptop Murah KL

Kedai Repair Laptop Murah KL | Kalau zaman dahulu, laptop ni cuma orang ada ada saja yang mampu beli tapisekarang laptop ni dah jadi satu keperluan dalam hidup mana taknya, bukan orang yang bekerjaya saja yang guna laptop ni pelajar universiti pun turut menggunakannya untuk menyelesaikan tugasan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 3 weeks ago.

 

Neem Balm Keluaran ZM Beauty Membantu Mengurangkan Masalah Tumit Kaki Pecah

Neem Balm Keluaran ZM Beauty Membantu Mengurangkan Masalah Tumit Kaki Pecah | Neem atau dengan nama lainnya semambu merupakan sejenis tumbuhan dalam keluarga mahogani Meliaceae iaitu merupakan satu dari dua spesies sejenis azadiratcha. Kalau dulu bila terkena Chicken Pox je, daun semambu la yang dicari.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 4 weeks ago.

 

Koleksi Buku Yang Belum Dibaca

Koleksi Buku Yang Belum Dibaca | Lama kinah tak share pasal buku. Hari ni jomlah kita cerita pasal buku. Buku novel ni sebenarnya dah lama dah kinah beli. Nak baca je belum ada kesempatan lagi. Dua novel ni kinah beli dekat kedai buku Popular di Aeon Kepong. Pergh jauh jalan sampai ke Kepong haha. Scroll...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months ago.

 

Giveaway :: Road to 8 Million Pageview

Giveaway pertama yang kinah join untuk bulan ni. Sementara tengah ada masa, boleh join untuk support giveaway kawan-kawan kita. Tahniah kepada kak Dilah. Pageview beliau dah hampir cecah 8 juta. Banyak tu.Pada sesiapa yang nak join giveaway ni boleh klik je banner di atas.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months ago.

 

Kedai Aiskrim Crème De La Crème Di Damansara Uptown

Kedai Aiskrim Crème De La Crème Di Damansara Uptown | Tengah musim panas sekarang ni memang best makan aiskrim. Sejukkk je rasa kat tekak ni ha. Oh ye ni nak share dengan korang satu tempat best kalau teringin sangat nak makan aiskrim. Kedai ni memang specialist dalam pembuatan aiskrim. So, lepas ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months ago.

 

Lindungi Kulit Dari Sinaran UV Dengan Murad Age Invisiblur Perfecting Shield Broad Sprectrum SPF30...

Murad Age Invisiblur Perfecting Shield Broad Sprectrum | Fuh panas betul cuaca sekarang kan. Mungkin ada di sesetengah tempat cuaca agak mendung tapi ada juga tempat yang sudah lama tidak menerima hujan. Apa pun kita kena bersyukur dengan apa yang Allah turunkan kepada kita. Berbicara mengenai isu perubahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and a week ago.

 

Bagaimana Ramai Syarikat Boleh Jimat Melalui WD-40®

Penyelenggaraan dan pembaikan – ini adalah antara perkara yang tidak dapat dielakkan oleh pemilik bagi memastikan peralatan mereka dalam keadaan baik dan berfungsi. Begitu juga situasinya bagi syarikat.Malah, untuk mempunyai peralatan atau mesin yang digunakan berada pada tahap optimum, penyelenggaraan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and a week ago.

 

Rangkaian Safi Expert Solution Mampu Mengurangkan Bintik Hitam Seawal 2 Minggu

Rangkaian Safi Expert Solution Mampu Mengurangkan Bintik Hitam Seawal 2 Minggu | Wanita dan kecantikan boleh diumpamakan "bagai isi dengan kuku". Bila ada je produk kecantikan baru keluar dari pasaran mesti nak cuba. Nak nak pula khusus untuk penjagaan kulit wajah. Mana taknya, perubahan cuaca yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and a week ago.

 

Berhantu Ke KFC Ghost Pepper Ni?

Berhantu Ke KFC Ghost Pepper Ni? Dalam beberapa minggu ni, asyik tengok iklan KFC Ghost Pepperje. Jadi, nak tau berhantu ke tidak KFC Ghost Pepper kitorang pun pergilah ke KFC. Entah sedap ke tidak heheheKFC Ghost Pepper ZingerHaa ni lah keadaan KFC Ghost Pepper kami. Ada dua jenis, kinah pilih yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 2 weeks ago.

 

Sarang Art Hub Cafe Di Tanjung Malim

Sarang Art Hub Cafe Di Tanjung Malim | Pada minggu lepas, kami sekeluarga turun ke Tanjung Malim. Itupun suami yang ajak sebenarnya. Katanya nak makan kat kedai makan Mamat Khalid. Kinah tanya la mana tahu pasal tu? Katanya rakan sekursus yang bagitau. Katanya nak merasa. Ok lah ikutkan je la dah orang tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 3 weeks ago.

 

Masa Mandi Thahirah Lebih Menyeronokkan Dengan Carrie Junior Bubbly Bar

Masa Mandi Thahirah Lebih Menyeronokkan Dengan Carrie Junior Bubbly Bar | Thahirah kalau ajak mandi, memang laju je. Tambah bila ada mandian dari Carrie Junior, lagi dia suka lagi lagi mandian Carrie Junior ni kaya dengan bubble, hmm lagi lama la dia nak main berendam dalam bilik air tu. Oh ye, baru-baru ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 3 weeks ago.

 

Wow Sangat Althea Make Up Ni

Wow Sangat Althea Make Up Ni | Kalau dapat call dari kurier ni, hati ni mesti berbunga riang, bukannya apa, dah tau dah siapakah gerangan yang menghantar parcel jauh nun dari Korea tu. Tak lain tak bukan Althea la. Sampai orang kurier pun dah kenal hehe. Okeh mesti korang tak sabar dah kan nak tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 3 weeks ago.

 

Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalinBaca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:“Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 4 weeks ago.

 

Singapore Trip: Merlion Park

Singapore Trip: Merlion Park | Maaf ye lambat pulak update pasal percutian ke singapore aritu sebab kena edit gambar sikit. Walaupun percutian kami ke Singapore hanya satu hari saja, banyak juga tempat-tempat menarik yang kami kunjungi antaranya ialah Merlion Park iaitu merupakan destinasi utama yang perlu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months ago.

 

Char Kuey Teow Sedap Di Tanjung Rambutan

Char Kuey Teow Sedap Di Tanjung Rambutan | Korang yang ada cadangan nak pergi bercuti ke Ipoh, korang jangan lupa masukkan Zan Railway Char Kuey Teow dalam list korang. Confirm tak menyesal.Kalau korang biasa makan char kuey teow di kedai lain, mesti tak puas makan sebab kuey teow sikit. Tapi Zan Railway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months ago.

 

Canvas Dari Printcious Dah Sampai

Kalau korang masih ingat lagi, kinah pernah kongsi dengan korang mengenai satu website ni. Website khusus untuk korang yang ada plan nak bagi hadiah. Minggu lepas, Kinah ada buat pesanan dengan Printcious. Kalau sebelum ni, kinah pernah order cushion tapi kali ni kinah order canvas pulak. Kinah ni takde la...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months ago.

 

3 Tip Atasi Semut Dengan Cara Selamat

3 Tip Atasi Semut Dengan Cara Selamat | Semut merayap dalam rumah tu perkara biasa tapi bila terlalu banyak akan mendatangkan masalah kepada kita. Kinah pun tak terlepas dengan masalah semut ni. Kadang-kadang tu jumpa semut berenang dalam bekas air masak. Aishhh stress rasanya bila ada semut dalam air tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
7 months ago.