User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 16

3 Idea buat duit online 2017

3 Idea buat duit online 2017 | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi di blog Mrejoy. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Hari ini aku nak kongsikan pula beberapa idea buat duit online 2017 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 2 weeks ago.

 

Cara mudah tukarkan Sijil SSP BSN kepada wang tunai.

Cara mudah tukarkan Sijil SSP BSN kepada wang tunai | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Yang sebenarnya, apa pun perkara di dalam dunia ini, jika kita melihat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 2 weeks ago.

 

Cara paling mudah tukar template blog.

Cara paling mudah tukar template blog | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah. Hari ini nak kongsikan di antara perkara paling kerap para blogger buat dekat blog mereka. Tukar template blog! Ahha! Ada blogger yang sebulan 2-3 kali tukar template. Harus di ingat juga ya, kerap bertukar template...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Percutian gaya mewah di Anantara Uluwatu Bali Resort.

Percutian gaya mewah di Anantara Uluwatu Bali Resort | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ahha! Bali, Indonesia. Di antara salah satu lokasi idaman aku. Dah lama merancang untuk bercuti di sini yang dikatakan antara lokasi percutian paling popular di dunia. Dalam pada melihat lokasi percutian yang ada di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Anak Pantang letak? Asyik menangis? Baca 7 Tips Ini!

Anak Pantang letak? Asyik menangis? Baca 7 Tips Ini! | Assalamualaikum salam sejahtera. Syukur alhamdulilah, masih dikurniakan kesihatan yang baik dan boleh menulis. Alhamdulilah. Tajuk hari ini berkaitan kekeluargaan. Yang sebenarnya, ada sebabnya aku nak menulis mengenai anak yang pantang letak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Benarkah lelaki yang berambut panjang tidak boleh ikat rambut?

Benarkah lelaki yang berambut panjang tidak boleh ikat rambut? | Assalamualaikum dan selamat petang. Kali ini nak sentuh topik lelaki berambut panjang pula. Sebab ada rakan yang beritahu, lelaki yang berambut panjang tak boleh ikat rambut dia. Persoalannya sekarang, Benarkah lelaki yang berambut panjang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Idea kreatif Dekorasi Pejabat Di Rumah

Idea kreatif Dekorasi Pejabat Di Rumah | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca cerita mengenai Mangsa ragut masuk lokap langgar peragut sampai mati? Kali ini kita ubah suasana pula. Aku nak kongsikan beberapa dekorasi pejabat di rumah. Yang sebenarnya, aku dah sediakan bilik khas dirumah aku tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

Mangsa ragut masuk lokap langgar peragut sampai mati!

Mangsa ragut masuk lokap langgar peragut sampai mati! | Assalamualaikum dan selamat pagi. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis hari ini. Dah baca tips untuk elakkan demam selepas cabut gigi geraham? Oklah, hari ini nak menulis mengenai Mangsa ragut yang masuk lokap selepas melanggar mati...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

#6 Tips Confirm Tak demam lepas cabut gigi geraham bongsu!

#6 Tips Confirm Tak demam lepas cabut gigi geraham bongsu! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. 2-3 hari lepas aku melalui pengalaman yang mungkin mengerikan buat sesetengah orang. Cabut gigi geraham bongsu!! Waa! Tak kiralah lelaki atau perempuan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 3 weeks ago.

 

HANYA UNTUK MEREKA YANG BERANI! KFC ZINGER DOUBLE DOWN!

HANYA UNTUK MEREKA YANG BERANI! KFC ZINGER DOUBLE DOWN! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Semalam aku berkesempatan untuk mencuba menu terbaru daripada KFC Malaysia, KFC DOUBLE DOWN! Sebagai seorang peminat “tegar” KFC daripada aku kecik, bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months ago.

 

6 Fakta Menarik mengenai kucing Bengal.

Sumber google6 Fakta Menarik mengenai kucing Bengal | Kucing Bengal tidak seperti kebanyakkan kucing lain. Ini adalah kerana, kucing ini termasuk di dalam kategori haiwan istimewa. Dan atas alasan itulah, kenapa ramai yang mencari baka kucing dari jenis Bengal. Spesis ini juga termasuk di dalam senarai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
2 months ago.

 

Main buih sabun di Pantai klebang, Melaka

Main buih sabun di Pantai klebang, Melaka | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi. Dah baca ke cerita mengenai cincin dalam drama Seramedi terbaru TV3, Jangan Ikut Aku? Baiklah, hari ini aku nak cerita sedikit mengenai aktiviti hujung minggu aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months ago.

 

Cerita mengenai cincin dalam Drama Jangan Ikut Aku.

Cerita mengenai cincin dalam Drama Jangan Ikut Aku | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca cerita mengenai Apa itu rabies dan kesannya kepada manusia? Semoga kita semua akan dijauhkan dari segala perkara yang tidak kita semua ingini. Baik! Dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months ago.

 

Apa itu rabies dan kesannya kepada manusia.

Apa itu rabies dan kesannya kepada manusia | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk aku menulis. Dah baca cerita sebelum ini mengenai Jangan jadikan income Lynk.my sebagai income bulanan? Baiklah, hari ini aku nak kongsikan mengenai 1 wabak/situasi yang setakat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months ago.

 

Jangan jadikan income Lynk.my Sebagai income bulanan.

Jangan jadikan income Lynk.my Sebagai income bulanan | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke cerita mengenai #7 Tips berhenti kerja dan memulakan perniagaan sendiri? Kali ini aku nak kongsikan pula cerita mengenai salah satu cara buat duit online menggunakan Lynk.my. Mungkin ramai yang dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

#7 Tips berhenti kerja dan memulakan perniagaan sendiri. #3 Sangat penting!

#7 Tips berhenti kerja dan memulakan perniagaan sendiri. #3 Sangat penting! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Hari ini, aku nak menulis pula mengenai Tips Berhenti Bekerja Dan Berniaga. Sudah pasti mereka yang sudah lama makan gaji samada bekerja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

Jana income USD dengan media sosial

Jana income USD dengan media sosial | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis di sini. Dah baca ke cerita mengenai seorang rakan blogger yang kekurangan dana untuk kes beliau? Semoga Alllah membantu beliau dalam semua hal yang diperlukan ya. Baiklah, hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

Dapat upah lipat sejadah di masjid

Dapat upah lipat sejadah di masjid | Assalamualaikum dan selamat pagi. Alhamdulilah masih di berikan kesempatan untuk menulis. Kali ini aku nak ceritakan pengalaman aku sewaktu sekolah dulu. Waktu itu, memang tak rasa nak cari duit pun, Cuma suka-suka je. Tapi dapat RM3 waktu itu pun dah cukup seronok dah.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.