User Profile: elihjapahar

Show pings in: English | Malay | All

 

elihjapahar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 19

Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11 Dan Pembantu Awam H11 - 219 Kekosongan

Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11 Dan Pembantu Awam H11. Sukacita dimaklumkan bahawa Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) akan menjalankan urusan pengisian jawatan kosong bagi beberapa kekosongan mengikut kementerian.Individu yang mempunyai ciri-ciri keperibadian berikut adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
2 months and a week ago.

 

Cara Daftar Dan Verify Pemandu Dacsee Malaysia

Cara Daftar Dan Verify Akaun Pemandu Dacsee Malaysia. Pemandu Grab dan Uber pastinya ingin mencuba platform E-hailing Dacsee Malaysia ini pula. Berbanding Grab dan Uber, ada beberapa kelebihan lain yang menguntungkan kepada pemandu dan penugguna Dacsee ini.Pemandu sedia ada Grab dan Uber telah ramai yang...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
2 months and 3 weeks ago.

 

Contoh Surat Perjanjian Sambung Bayar Loan Kereta

Contoh Surat Perjanjian Sambung Bayar Loan Kereta. Semua orang perlukan kereta, samada anda beli kereta baru atau beli second hand ianya terpulang kepada anda. Namun, jika anda ada kenalan yang tak mampu bayar ansuran bulanan kereta tersebut, anda boleh menjual atau membeli kereta tersebut dengan syarat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
3 months ago.

 

Ride Sharing Baharu Dengan Aplikasi DACSEE

Ride Sharing Baharu Dengan Aplikasi DACSEE. Kini datang aplikasi perkongsian perjalanan baru yang merupakan satu lagi produk Malaysia. Kali ini, pemilik aplikasi (DACSEE) memberikan kembali peratusan pendapatan yang lebih besar kepada pemandu dan pengguna (penunggang).Lupakan kos pengiklanan yang tinggi,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Dacsee Driver And Rider
3 months and a week ago.

 

Dacsee Scammer?

Betulkah Dacsee Scammer? Baru-baru ini telah dilancar perkhidmatan ehailing baru yang dinama Dacsee di Malaysia. Ramai driver Uber dan Grab yang hadir pada majlis pelancarannya yang agak gah juga kerana dalam tempoh 20 hari sahaja, Dacsee telah berjaya mengumpul seramai 6000 driver berdaftar yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Dacsee Driver And Rider
3 months and a week ago.

 

Dacsee - Pendapatan Pasif Buat Pemandu Penumpang Teksi, Uber Grab Car

Selepas kewujudan perkhidmatan e-hailing seperti Uber dan Grabcar, kini muncul pula Dacsee yang dilihat akan merancakkan lagi sektor perkhidmatan pengangkutan awam di negara ini.Diwujudkan bukan sebagai pesaing teksi, sebaliknya platform itu berperanan sebagai perkhidmatan yang mampu menyelesaikan isu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Dacsee Driver And Rider
3 months and a week ago.

 

Cara Daftar Dan Verify Akaun Pemandu Dacsee Malaysia

Cara Daftar Dan Verify Akaun Pemandu Dacsee Malaysia. Pemandu Grab dan Uber pastinya ingin mencuba platform E-hailing Dacsee Malaysia ini pula. Berbanding Grab dan Uber, ada beberapa kelebihan lain yang menguntungkan kepada pemandu dan penugguna Dacsee ini.Pemandu sedia ada Grab dan Uber telah ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Dacsee Driver And Rider
3 months and a week ago.

 

DACSEE Perkhidmatan E-Hailing Berasaskan MLM

DACSEE perkhidmatan E-Hailing berasaskan MLM. Selepas kewujudan perkhidmatan e-hailing seperti Uber, Grabcar dan Quulo, kini muncul pula Dacsee yang dilihat akan merancakkan lagi sektor perkhidmatan pengangkutan awam di negara ini.Dacsee mampu membantu pemandu untuk meningkatkan pendapatan menerusi komuniti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Dacsee Driver And Rider
3 months and a week ago.

 

Cara Daftar Pemandu Dacsee

Cara Daftar Pemandu Dacsee 2018. Pilihan dah semakin banyak. Syarikat E-hailing yang masih bertahan sehingga kini hanya Uber dan Grab, tahun 2018 ini ada lagi satu platform E-Hailing yang baru memasuki Malaysia iaitu Dacsee. Dacsee baru saja dilancarkan di Malaysia pada bulan Januari 2018 bertempat di One...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Dacsee Driver And Rider
3 months and a week ago.

 

6 Kelebihan Dan Manfaat Jadi Pemandu Dascee Malaysia

6 Kelebihan Dan Manfaat Jadi Pemandu Dascee Malaysia. Disebalik kesibukan bandaraya dengan jumlah kenderaan yang semakin hari semakin banyak, penggunaan pengangkutan awam adalah alternative terbaik kepada pengurangan kadar kesesakan jalan raya dan penjimatan kos sara hidup di Bandar. Beberapa tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Dacsee Driver And Rider
3 months and a week ago.

 

10 Teknik Urus Dan Buat Duit Dengan Bisnes Homestay

10 Teknik Urus Dan Buat Duit Dengan Bisnes Homestay. Pergilah kemana saja lokasi di Malaysia ni, homestay pasti ada diiklankan di papan tanda tepi-tepi jalan saja. Mengapakah bisnes homestay ini menjadi fenomena bisnes yang semakin menguntungkan abad ini?Jawapannya? sebab homestay lebih murah berbanding...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 2 weeks ago.

 

10 Mitos Forex Trading Yang Ramai Orang Tersalah Faham

10 Mitos Forex Trading Yang Ramai Orang Tersalah Faham. Ramai yang salah faham tentang Forex, kebanyakkan mereka yang berandaian negative tersebut daripada golongan Newbie atau Trader yang kurang pengalaman atau orang yang tidak pernah merasa dan mencuba untuk trade forex. Senarai 10 mitos yang saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 2 weeks ago.

 

Bonus Tanpa Deposit Forex Malaysia, Profit Boleh Dikeluarkan

Bagi anda yang masih belajar Trade Forex dan berniat untuk deposit dalam akaun Real Forex, inilah pilihan terbaik untuk anda rebut! Jika anda nak cuba rasa feel dia kalau guna duit betul, sebab selama ni trade guna akaun demo saja macam taka da ‘feel’ kan? Gunakanlah duit betul barulah anda akan tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

10 Cara Promosi Bisnes Homestay Terbaik Untuk Pemula

Cara Mempromosikan Bisnes Homestay Terbaik. Pergilah kemana saja lokasi di Malaysia ni, homestay pasti ada diiklankan di papan tanda tepi-tepi jalan saja. Mengapakah bisnes homestay ini menjadi fenomena bisnes yang semakin menguntungkan adab ini?Jawapannya? sebab homestay lebih murah berbanding...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara Daftar Akaun MyASNB Secara Online

Cara Daftar Akaun ASB Online Mudah Dengan myASNB. Sejak diumumkan penggunaan laman web MyASNB untuk urusan penambahan deposit, semakan baki, dan semakan penyata akaun pelaburan tidak kiralah akaun pelaburan ASB, ASB 2, ASG, ASM, ASN, ASD, AS1M dan ASW 2020. Pejabat ASNB sentiasa penuh dengan orang, tetapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Pemenang Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

Terlebih dahulu, saya memohon seribu kemaafan kepada semua peserta giveaway kali ini. Bulan Febuari memang bulan yang sangat sibuk dengan kerja dilapangan. Bukan saja line internet di kampung tak bagus, malah line di pedalaman ketika kerja luar (out station) memang sangat-sangat mengecewakan.Kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
3 months and 3 weeks ago.

 

Dulu Seorang Jurutera, Kini Peniaga Aiskrim Berjaya!

Dari segi kelulusan, Rosdiadi Ramli, 37, boleh sahaja memilih untuk terus bekerja sebagai jurutera, namun minat terhadap perniagaan aiskrim mendorongnya beralih arah, sekali gus meninggalkan kerjaya lama itu.Pembuat aiskrim dan pemilik kilang Bedhills Creamy itu berkata, dia bersepakat bersama isteri, Nurul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
3 months and 4 weeks ago.

 

Senarai Peserta Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

Senarai Peserta Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com. Tempoh masa giveaway sudah mau tamat! hari ini 11.59 malam akan berakhirlah giveaway azam baru blog saya ni. Hampir semua entri penyertaan telah saya baca, memang best sangat membaca azam baru sahabat-sahabat blogger ni. Ada azam baru, ada azam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Modal Free Untuk Forex Trader, Cepat Sebelum Promosi Tamat !

Modal Free Untuk Forex Trader. Ramai yang tertanya-tanya bagaimana Trade Forex dengan betul. Anda mungkin baru nak belajar Trade Forex, tetapi rasa takut nak buat deposit kan? Itu memang perkara biasa bila melaburkan duit betul kepada sesuatu yang menguntungkan tetapi ada risiko kerugian.Pernah Trade...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

5 Bisnes Modal Rendah Yang Anda Patut Cuba Pada 2018

5 Bisnes Modal Rendah Yang Anda Patut Cuba Pada 2018. Selalu kita dengar kes-kes orang diberhentikan kerja, gaji OT (over-time) dipotong majikan, tak ada elaun, dan lebih teruk ada yang diberhentikan begitu saja oleh syarikat kerana kemampuan majikan yang tidak mengizinkan.Bak kata pepatah, 'sediakan payung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.