User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 13

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months and 2 weeks ago.

 

8 jenis rezeki Allah sebut dalam Al-Quran

Sumber: FB Namaku Haire *1.Rezeki Yang Telah Dijamin.* ‎وَمَا مِن دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Pendaftaran Tahfiz Gombak

Pendaftaran pelajar 7 Jan 2018 Maahad Tahfiz Sheikh Muhammad Nur Kampung Sungai Cincin, gombak, Selangor Syarat-syarat: Terbuka kepada pelajar lelaki sahaja Berumur 13 tahun pada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

PROMOSI! SENARAI HARGA Vitamins SHAKLEE 2017

SENARAI HARGA Vitamins SHAKLEE 2017 . 💚Alfalfa Complex (L) RM108.65 💚Alfalfa Complex (S) RM60.95 💚BComplex RM58.75 💚CarotoMax RM82.15 💚Chewable Vita-C Plus 100mg RM39.75 💚Collagen Powder RM315.88 💙DTX Complex RM165.63 💙ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanilla Flavour...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months and 3 weeks ago.

 

Rawatan rendaman air garam selepas khatan

Musim cuti sekolah ni mesti ramai parents yang plan untuk khatankan anak lelaki masing-masing. Secara normalnya anak lelaki khatan sewaktu mereka sekolah rendah. Macamana pun ada kes tertentu anak-anak perlu dikhatankan lebih awal atas sebab-sebab tertentu. Contohnya ada yang khatan waktu kecil atas nasihat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months and 4 weeks ago.

 

Wechat media baru untuk buat duit promosi bisnes

Tahukah anda? Sukacita ingin dimaklumkan pihak klikjer telah menerbitkan sebuah lagi ebook baru pada bulan ini. Ebook kali ini adalah tentang buat duit, buat bisnes

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months ago.

 

Jawatan kosong Bandar Seri Putra

Kerja kosong/Jawatan kosong. Tukang masak (western) Pembantu am Barista di Halal Mart and Cafe, Bandar Seri Putra (belakang Pizza Hut dan Speedmart) yang dimiliki oleh

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months ago.

 

Tips mudah tulis artikel yang dilupakan

Bapak mudah je tips ni. Tapi selalu lupa. Bukan lupa pun. Malas yang sebenarnya. Nak income tapi malas. Apa ke hal? Memang tak bertanggungjawab. Kau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

Next Big Thing – mobile friendly offer

Tadi baru sahaja menonton satu video. Video ni cerita pasal trend terkini yang ramai orang tak ambil pot. Semua orang guna teknologi ini tapi dalam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

Terima kasih pelawat blog

Sudi lagi rupanya orang melawat dan membaca blog ni walaupun trafik blog dah drop separuh. walaupun takde yang nak komen-komen. trafik tu tetap ada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

3 sebab mengapa anak belum perform

Sumber: Radio IKIM.fm Dari penceramah Seminar Tapau A. Punca anak belum perform secara amnya ada tiga: Ringkasnya HIP, iaitu Halatuju tak tahu ke mana Ilmu belum mantap Pegangan/agama/iman goyang Halatuju Macam kita tak tahu jalan ke satu tempat akan jadi sesat atau ambil masa lama untuk sampai.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
7 months and a week ago.

 

Kita adalah apa yang kita fikir

Minda manusia ini sangatlah unik. Alkisah diberitakan manusia hanya menggunakan beberapa peratus dari kemampuan minda sendiri. Selebihnya tidak atau belum di gunapakai. Bayangkan dengan beberapa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

Minda jutawan

Mungkin ada yang nak gelak pecah perut. Jutawan? Huh?!! Meroyan ka apa! Tak semua orang berani berangan-angan. Nanti malu dikata orang. Tak sedar diri! Duit

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

Siapa Donald Trump?!

Baru-baru ni si Donald Trump tiba-tiba meroyan. Tak pernah dalam sejarah Presieden U.S. seberani ini. Semua tahu betapa sensitifnya isu Palestin. Apalagi yang melibatkan Baitul

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

Otak kecut

Istilah otak kecut ni memang sadis. Seeloknya biarlah otak kita ni berkembang. Jika tak kembang biar macam asal still lagi ok. Tapi kalau dah kecut

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

Teknik promosi klasik dan evergreen

Ini bukanlah teknik secret atau  wow. Takde yang istimewa pun dan nampak biasa je. Tapi ianya sangat berharga teknik ni. Siapa yang tak mampu buat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and a week ago.

 

Kelas Taekwondo Bandar Seri Putra

Pendaftaran  baru kelas taekwondo: Disember 2017 sehingga Januari 2018 Alamat: No 4-1, Jalan Seri Putra 1/4 Bandar Seri Putra 43000 Kajang Selangor email:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and 2 weeks ago.

 

My COMICS

Hi. I love comic book. I mean really. So I start make comic on 2016. So my comic is called Scomic. As you know I

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and 2 weeks ago.

 

Shure SE530 You Must Own Unless You Are Not One Of Those Soundaround Geek Alive On The Planet

Shure SE530 is the best Shure SE530 are among the best of the best offering top notch technology and most popular ones. Each of these

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and 3 weeks ago.

 

Coklat homemade – learn how to make your own chocolate at home

Think of homemade chocolate as your business Why not customize your own chocolates with a specific event that made one of the sources of income or business. As example, weddings guests are going to love when you give them homemade chocolate in a special design. Process of making homemade chocolate The use...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
7 months and 3 weeks ago.