User Profile: Nadiasam

Show pings in: English | Malay | All

 

Nadiasam

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 21

RAWATAN TERKINI BUANG LEMAK DAN PENGKONTURAN BADAN MENGGUNAKAN TEKNOLOGI CRYO LIPOLYSIS DARI...

hai assalammualaikumZaman canggih ni semua benda pun canggih. Sekarang nak buang lemak pun mudah, tanpa pembedahan yang menyakitkan.Kedatangan teknik pengkonturan badan terkini, dikenali sebagai generasi kedua Cryo-lipolysis oleh Zimmer Aesthetics dengan menggunakan teknologi Jerman-kejuruteraan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and a week ago.

 

EARTH HOUR WITH BLACKOUT BEACH BBQ DI SUNWAY LAGOON

hai assalammualaikumMasih teringat main air dekat Sunway Lagoon. Terbayang-bayang air dekat situ..hehee..haishh nad, mengalahkan budak kecik. Korang kalau tak tau nak buat apa cuti sekolah nanti, boleh pergi ke Sunway Lagoon. Memang sesuai untuk orang dewasa dan anak-anak enjoy. Jangan lupa pergi ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and a week ago.

 

AKTIVITI MENARIK CUTI SEKOLAH DI SUNWAY LAGOON SEMPENA NICKELODEON LOST LAGOON 1ST BIRTHDAY BASH

hai assalammualaikumSeawal 7 pagi nad dah bangun, semangat dan teruja nak ajak Fariza pergi ke Sunway Lagoon. Sunway Lagoon merupakan salah satu tempat wishlist percutian nad. Kalau bab tempat mandi manda, memang suka sangat, lagi dah ada anak ni, lagi seronok dapat bermain air dengan dia. Sunway Lagoon ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

SET MAINAN MASAK-MASAK UNTUK FARIZA

hai assalammualaikumSet Mainan Masak-Masak Untuk Fariza - Hah!! nampak tak, makin bertambah usia, makin bertambah jugakla mainan dia..haha. Semua mainan dia, mr mafia yang pilih. Nad memang tak pernah langsung. Sebab pemikiran nad dengan mr mafia berbeza. Mana yang terbaik untuk Fariza, nad biarkan je apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

KESAN EMOSI NEGATIF BOLEH BAWA KEBURUKAN PADA DIRI

hai assalammualaikumKesan Emosi Negatif Boleh Bawa keburukan Pada Diri -Pada dasarnya, arah emosi dasar manusia dapat dibagi menjadi dua yaitu emosi negatif dan emosi positif. Emosi negatif bersifat destruktif (merosakkan), baik diri sendiri maupun orang lain. Tetapi, emosi negatif kadang di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

KUNCI UNTUK DAPAT HATI SENANG DAN JIWA TENANG

hai assalammualaikumKunci Untuk Dapat Hati Senang Dan Jiwa Tenang - Dalam kehidupan ni, yang penting adalah untuk mendapatkan kesenangan hati dan ketenangan jiwa. Bila hati nak tenang, dan senang datang pulak masalah.Mungkin apa yang nad dapat daripada group whatsup ni, apa yang nad kongsikan ni dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

HUAWEI HONOR 4C HADIAH KEJUTAN SUAMI

hai assalammualaikumHuawei Honor 4C Hadiah Kejutan SuamiHuawei Honor 4c Hadiah Kejutan Suami - Dah lama dapat telefon ni, harini baru nak cerita. Biasalah, dok belek-belek telefon, baru tau banyak fungsi dia. Telefon Huawei Honor 4C ni hadiah kejutan daripada suami. Masa tu tengah shoping dekat Tesco, pastu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

SWEETNYA AERIL BUAT SURPRISE BIRTHDAY DEKAT ISTERINYA WAWA ZAINAL

hai assalammualaikumSebelum ni jarang ambil tau pasal pasangan suami isteri artis ni. Lepas kawan post satu gambar dia dekat instagram, mula tengok semua gambar diaorang. Memang sweet sangat tengok diaorang ni. Siapa lagi kalau bukan Aeril Zafril dan Wawa Zainal. Suka tengok diaorang berdua. Nad layan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

SAMBUTAN HARI WANITA SEDUNIA ANJURAN STELLAVINGZE INTERNATIONAL

hai assalammualaikumBertuahnya insan bernama wanita. Nad sendiri berasa bangga menjadi seorang wanita. Sebagai seorang wanita yang bergelar ibu, isteri, anak, kakak dan sahabat, nad ingin ucapkan Selamat Hari Wanita kepada wanita-wanita di luar sana. Setiap hari, adalah hari wanita untuk kita. Hebatnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

JOM BERLARI!! DAFTAR COWAY RUN 2017SEKARANG!!

hai assalammualaikumJom Lari!! Daftar Coway Run 2017 SekarangAmalkan Hidup Sihat Dengan BerlariJom sihat dengan berlari!!!. Amalkan gaya hidup sihat dengan berlari banyak manfaat yang kita dapat antaranya dapat meningkatkan tenaga, memberi kekuatan pada otot kita dan stamina dan pada masa yang sama dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

KARI IKAN MOK CUN SEDAP

hai assalammualaikumSelalu layan cerita Mok Cun kan, ala pelakon Erma Fatima tu. Hah, dalam cerita dia ada jual bedak sejuk, hah bedak sejuk tu nad ada. Tapi nantila nad buat entry lain ye. Yang ni, nad nak cerita bukan bedak sejuk je dia jual,, malah ada makanan pun dia jual. Makanan rempah ratus macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 2 weeks ago.

 

MUDAH TIDUR BILA TUTUP LAMPU

hai assalammualaikumMudah Tidur Bila Tutup LampuDari baby lagi Fariza tidur tutup lampu. Sebab nad tak boleh tidur ada lampu. Silau dan susah nak tidur. Kalau dulu orang tua suruh buat lampu samar-samar kalau ada baby. Tapi nad tak, nad tutup je lampu. Walaupun masa baby dia bangun-bangun, biasalah, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

BRIM 2017 LULUS, DUIT PUN DAH MASUK BANK HARINI

hai assalammualaikumBrim 2017 Lulus, Duit Dah Masuk BankSana sini sibuk dengan Brim. Nad pun sibuk juga, tapi takdela update status bagai. Cuma bila dah ada tu baru buat status. Setiap hari baca Brim dalam proses, Brim Dah lulus duit tak masuk. Semalam pulak, kisah Brim tidak lulus disebabakan SSM, tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

JOM BERCUTI : KE PULAU KITA

hai assalammualaikumSebut je " jom cuti oii ".. senyuman tu dah ada. Lagi-lagi yang ajak tu keluarga sendiri. Memang syok dapat bercuti dengan keluarga. Percutian pertama untuk tahun baru ni. Saje nak rehatkan otak yang kusut ni. Nak hirup udara segar. Suka sangat bila dapat bercuti, lagi-lagi bila pergi ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

PELAKON RISTEENA MUNIM DUTA BARU PRODUK Q'MANDA

hai assalammualaikumBertempat di Kolaborasi Event Space Bangi, nad dijemput oleh pihak Q"Manda untuk pelancaran produk mereka dan memperkenalkan duta terbaru mereka. Produk Q'Manda ni dah lama di pasaran, dekat setahun juga, tapi baru nak dihebahkan kepada orang ramai tentang kebaikan Q'Manda Magic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

RESEPI IKAN MERAH MASAK CILI SERAI

hai assalammualaikumSetiap hari fikir nak masak apa. Sampai pening dah..hahaha. Tula rutin surirumah setiap hari. Suami pulak, memang nak makan masakan isteri je. Sebab boleh jimat gitu. Nad ni masak benda sama pun boring juga. Jadi kita pun jadi kreatif la sikit. Dalam memasak pun kena kreatif supaya tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

MAKANAN JEPUN THE TOKYO RESTAURANT ISETAN LOT 10

hai assalammualaikumHaritu lepas melihat pameran keretapi Shinkansen Di Japan Store, nad terus pergi makan. Nad pergi ke makanan Jepun di tingkat 4. Sebenarnya masa naik ke tingkat apa, ada decoration yang menarik sangat. Ada tanglung besar, dengan hiasan merah-merah. Memang betul rasa di tempat makanan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 3 weeks ago.

 

PAMERAN KERETAPI PROJECT SHINKANSEN DI ISETAN JAPAN STORE

hai assalammualaikumHari Ahad lepas, nad bawak Fariza jalan-jalan pergi Isetan dekat Lot 10. Ada pelbagai produk Jepun dan budaya Jepun dari tradisi purba sehingga ke teknologi terkini, kedai makanan yang memperkenalkan Jepun dekat situ. Bukan itu sahaja, nad sebenanrnya nak tunjukkan dia satu pameran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 4 weeks ago.

 

BENGKUNG MODEN UNTUK BERPANTANG DAN KURUS DARI SHAPEE

hai assalammualaikumHah!!, bengkung ni memang benda wajib untuk ibu-ibu yang lepas bersalin ketika waktu berpantang. Pentingnya Bengkung untuk mengempiskan perut, mengecutkan rahim bengkak dan merapatkan faraj yang telah regang dan longgar. Yela kau ingat senang, lepas bersalin nak dapatkan badan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 4 weeks ago.

 

EYESHADOW PALLETE MISS ROSE

hai asslammualaikumSejak berjinak-jinak dengan makeup ni, suka sangat nak menconteng muka..hehee. Sanggup tengok video tutorial makeup sampai habis bateri phone..hehe. Tengok orang makeup, pandainya la. Dah la lawa. Jadi nad pun mula la nak mencuba. Tapi tengok event la kan, kalau pergi jalan-jalan je,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month and 4 weeks ago.