User Profile: Izatie

Show pings in: English | Malay | All

 

Izatie

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 3

Tutorial : Center kan Widget Blog Stats

AssalamualaikumSebelum ni blog stats mesti tak center kan , semua nya sebelah kiri. Cara nak center kan dia boleh tengok cara kat bawah ni :1. Dashboard Template Edit HTML Ctrl+F Cari code bawah niStats12. Jumpa ? Tengok bahagian tu banyak anak-anak code dia kan ? Korang tengok yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and a week ago.

 

Petua : Untuk Tingkatkan Daya Ingatan

Haah nampak tak tu , kuat beno tu haha , acah sado le tu . Zati nak share petua untuk tingkatkan daya ingatan kita. Maklumlah , bila umur dah makin meningkat ni, mula lah banyak perkara yang kita mudah lupa.PETUA TINGKATKAN DAYA INGATAN1. KOPI‚ÄčKopi boleh meningkatkan penampilan mental dan memori kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

Aqilah - Floor 88

Minat betul lagu ni hehe. Macam jalan cerita pulak lagu dari Kumpulan Floor 88 ni.Jom layan video lagu Aqilah ni.Ini sambungannya cerita si ZalikhaBukan tentang dia tentang adik tirinyaApa yang ku tahu nama dia AqilahSemangat hatiku mencuba kali keduaRambut ikal mayang hitam manis orangnyaSekali ku pandang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

Her Anniversary by Nurzariniismail

AssalamualaikumJom korang kita meriahkan segmen dari sis Nurzarini ! Bagi korang yang nak join boleh klik banner kat bawah ni okay!Klik Banner Untuk JoinSegmen ni tamat pada 25 Mei 2018 . Masih sempat lagi untuk join.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

Info : Jenis-Jenis Pembedahan Jantung

AssalamualaikumHari minggu ni korang buat apa ? Zati pagi-pagi lagi suami dah ajak pergi pasar beli ikan. Lepastu masak dan kemas rumah, penat wehh! Sekarang baru rileks sikit. So ada masa terluang ni saja update blog. Zati nak share sikit info tentang jenis-jenis pembedahan jantung ni.4 JENIS PEMBEDAHAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

Tutorial : Pasang Scrolbar Di Bahagian Komen

Scollbar yang tu ye untuk bahagian komen. Tujuan pasang scrollbar ni nak nampak kan kekemasan di bahagian komen korang tu. Tak nak letak pon tak pe.1. Dashboard Theme Edit HTML Ctrl+F dan search code ni :/* Comments2. Dah jumpa ? Kalau dah korang copy code bawah ni dan paste kan selepas code...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway Saya Nak Menang Buku Terbaru Teme

AssalamualaikumZati nak join satu giveaway ni yang dibuat oleh S.Kni . Macam menarik pulak.Klik Banner Untuk JoinKorang yang belum join tu jom kita meriahkan segmen ni. Tarikh tutup bila-bila masa sahaja tau!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.