User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 89

Tonton online dekatkan jarak kita episod 6

Tonton online drama dekatkan jarak kita episod 6. Tas sudah mula menerima sofie, tapi masih hati-hati lagi. Tonton drama dibawah ini. Selamat menonton. More from my siteTonton online drama dekatkan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Aqasha tersingkir gegar vaganza minggu ke 6 (senarai lagu tugasan minggu ke 7 201)

Minggu depan sudah separuh akhir, minggu ke 7 gegar vaganza sudah hampir ke puncak dah. Minggu ini kita akan lihat konsistensi setiap peserta grafnya dari awal sampai sekarang baru nampak macam mana... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton online drama dia episod 19

Adakah mariam sudah menerima cucunya icha? Apa pulak aira kali ini? More from my siteTonton online dia episod 16Tonton online drama dia episod 5Tonton online dia episod 18Tonton online Dia tv3... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Live streaming gegar vaganza 4 minggu ke 6 2017(suku akhir)

Dah tinggal 8 peserta sahaja. Dengan tema ‘Jangan Kata Tak Tahu’, 8 bintang yang akan membuat persembahan adalah Aqasha, Hazami, Liza Hanim, Aishah, Syura, Lan Kristal, Tia Jinbara dan Firman... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton online melodi 3.12.2017

Live streaming melodi tv3 hari ini 3 disember 2017. More from my siteTonton live mentor millenia Minggu 3, tv3 26.2.2017Tonton live streaming super spontan superstar minggu ke 3 2017Tonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton online melodi 3.12.2017

Live streaming melodi tv3 hari ini 3 disember 2017. More from my siteTonton live mentor millenia Minggu 3, tv3 26.2.2017Tonton live streaming super spontan superstar minggu ke 3 2017Tonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Keputusan dan kedudukan terkini liga EPL/BPL 2.12.2017

Keputusan penuh perlawanan liga EPL yang berlangsung malam tadi waktu malaysia. Perlawanan yang ke 15. Manchester city belum lawan lagi still leading lagi this league. Jurang mata tak jauh 5 mata,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Live streaming Arsenal vs Manchester United 3 disember 2017

Perlawanan dalam kempen liga epl kali ini. Mampukah the devil red menewaskan pasukan arsenal pagi ini dalam misi mencari mata, arsenger vs Jose Mourinho. Apakah taktikal yang akan diterapkan dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

live streaming Liwepool vs Brighton epl 2.12.2017

Misi mencari tiga mata dalam perlawanan penting diantara liverpool vs Brighton 2 disember 2017. All the best buat jurgen klopp. ?? More from my siteLive streaming Leicester city vs Manchester City... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonto online drama fatonah Azali tv3

TELEFILEM dan drama rantaian kita kini kebanyakannya berkisar mengenai perkahwinan atas dasar aturan keluarga dan juga faktor membalas hutang budi. Kisah serupa juga dipertaruhkan menerusi telefilem... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online dia episod 18

Drama dia episod yang ke 18. Icha pergi ke kl untuk melawat kuburan ibuknya di Kuala Lumpur sih. Aira masih mengharap cinta Adit rasanya. Huhu..Aira masih cari idea karang cerita apa agaknya tuh.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Live streaming chelsea vs Brighton EPL 2.12.2017

Pertembungan EPL hari ini chelsea vs Newcastle United 2 disember malam ini jam 8:30, pasukan manakah yang akan menang, atau kalah, ke seri? Chelsea perlu menang jika mahu terus bersaing hebat dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Keputusan undian piala dunia 2018, Russia !

Malam semalam berlangsungnya majlis cabut undi untuk menentukan pasukan yang sudah layak ke perlawanan piala dunia kali ini di Russia. So berikut adalah keputusan untuk yang telah dicabut semalam.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Live streaming sepahtu reunion live episod 5, 2017

Episod 5 kali ini mempersembahkan sepahtu reunion live episod yang ke 5. Apa agaknya sketch diaorang malam nih. Minggu lepas pasal wrestling, sapa menang dapat kahwin dengan farah nabila. Huhu..... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Tak tun tuang (upiak isil) di motif viral

Ianya jadi satu fenomena baru, ia jadi satu trending dinegara jiran kita, thailand, filipina dan juga negara kita. Upiak sangat teruja apabila di panggil dalam motif viral siaran astro sebentar tadi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Salam maulidur rasul 1439H, 2017/18 (Kesatuan Ummah Kesejahteraan Negara)

Allahumma Solli Ala Nabiyyina Muhammad Assalamulaikum warahmatullahi wa barakatuh Tarikh Dan Tema Sambutan Maulidur Rasul 2017/ 1439H pada 1Disember 2017. Tanggal 12 Rabiulawal dalam bulan hijrah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Tonton online my coffee prince episod 4

Nenek raikal terkejut bila dapat tahu yang raikal bercinta dengan lelaki? Ishh teruk betul. Nenek kepada raikal mahu raikal join venture training dekat kedai coffee belajar manage di kedai coffee tuh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Tonton online my coffee prince episod 3

Dah kenapa Raikal nak jadikan Dani sebagai Bf dia. Tapi siap ada syarat-syarat lagi tuh. haha. Apepun, dani terpaksa menipu raikal sebab dia memang terdesak nak pakai duit. Bagilah dia rm500, tapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Tonton online drama dekatkan jarak kita episod 5

Dekatkan jarak kita episod yang ke 5. Sedih sebab ayah angkat Alyssa dah meninggal dunia. Tak sempat nak jumpa. Ada rahsia di sebalik rahsia yang korang kena tahu tuh. Tapi masih terlalu awal untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Tonton online my coffee prince episod 2

My coffee Prince episod 2. Kesian Dani dah kena buang kerja. Motor dahla barai. Mujurla ada pakcik dia, boleh kerja dengan dia buat sementara itu cari kerja lain. Tapi naik basikal jerla. Dani pergi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.