User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 75

Pengalaman jual burger tepi jalan, income rm5000 sebulan

Macam bohong kan ceritanya. Ikut pengalaman penulis sendiri memang pernah jual burger bukan seorang lah. Tapi dengan kawan-kawan. So keuntungan terpaksalah dikongsi bersama-sama. Yerla jual... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton live face off , DYAM TMJ vs SHEBBY SINGH 8.8.2017

Hari ini ada fight debate diantara DYMM tengku mahkota johor vs Shebby Singh. FB LIVE FACE OFF DYAM TUNKU MAHKOTA JOHOR DAN SHEBBY SINGH Jangan lupa kepada para penyokong bola sepak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Tonton live gerhana bulan 11.50pm 7.8.2017-8.8.2017

Malam ini ialah gerhana bulan. Memetik pengumuman Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan menerusi laman web rasminya kelmarin, gerhana bulan separa akan berlaku  pada 8 Ogos bermula 01.22 pagi hingga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Tonton online my Darling Inspektor Daniel episod 5

Setelah masalah stalker yang mengacau maya selama ini selesai, apa agaknya masalah baru yang akan melanda untuk episod kali ini. Masalah baru tetap ada, tapi masalah perhubungan diaorang ini tidak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Live streaming arsenal vs chelsea piala perisai komuniti 6.8.2017

Perlawanan yang ditunggu-tunggu dalam kempen memulakan piala liga english (EPL 2017/18). Persiapan musim ini penuh dengan kontroversi, beli pemain sana sini, rumor sana sini. Tak macam liga kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Sajak merdeka 2017, sehati sejiwa.

Sajak merdeka 2017, kembali lagi. Kali ini sama lagi temanya iaitu Sehati sejiwa. Lebih kepada general. Mungkin akan ada part2 akan menyusul yang lebih jitu. Yang ini lebih tangkap muat jer. Huhu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Jadual penuh sukan sea,acara bola sepak 2017

Sukan sea 2017 dah tak lama lagi jer nih, lagi seminggu lebih jer nih. Disini adalah jadual penuh perlawanan untuk ibu segala emas sukan sea 2017, Bola sepak. Berikut adalah jadual rasmi acara bola... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Keputusan semasa liga super 5.8.2017

Berikut adalah keputusan semasa perlawanan liga super yang berlangsung pada 5 ogos 2017.6 Perlawanan yang berlangsung malam tadi. Jom kite tengok keputusan perlawanan : Sila tekan refresh f5 untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Live streaming t-team vs melaka united 5.8.2017

Perlawanan liga super t-team vs melaka united 5 ogos 2017. Mampukah melaka united untuk bangkit dari tersingkir dalam saingan liga super 2017. Perlawanan yang lepas melaka united berjaya keluar dari... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Livfe streaming perak vs pkns liga super 5.8.2017

Pertemuan malam ini diantara pasukan perak vs pkns liga super 5 ogos 2017. Skuad mehmet duracovic mahukan momentum kemenangan harus dijernakan malam ini dalam memberikan yang terbaik dan saingan demi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Live streaming Pahang vs Felda united liga super 5.8.2017

Ini merupakan perlawanan yang dijangka sengit. Bermain di stadium darul makmur, mampukah kedah menyekat dan menjurangkan mata dengan pencabar terdekat liga super no3 iaitu pahang. Pahang sekarang 30... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Live streaming selangor vs jdt liga super 5.7.2017

Perlawanan hari ini ialah perlawanan dalam kempen liga super 2017. Mampukah jdt menewaskan pasukan selangor? Pertemuan akhir jdt tumpas kepada pasukan selangor 2-3. Last minit selangor dapat penalti.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Tema dan Logo kemerdekaan , Negaraku Sehati sejiwa 2017

Tema kemerdekaan tahun ini ialah Negaraku Sehati Sejiwa. Sambutan kemerdekaan ke-60 tahun ini, bertujuan menzahirkan semangat sehati sejiwa dan meningkatkan gelora patriotik terhadap negara dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Tonton online my darling inspektor Daniel Episod 4

Harap dapat settlekan masalah Maya , iaitu mr stalker yang menjadikan hidup maya tak tenteram. Yang peliknya suspek dah tahu, tapi kenapa polis mr daniel dengan hannah tuh tak kejar terus. Ikutkan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Video gol highlights Melaka united 3-2 Kelantan 2.8.2017

Video gol highlights yang berlangsung semalam di stadium kota bharu kelantan. Kelantan gagal memanfaatkan sebagai tuan rumah, sekali lagi tewas dengan melaka united pulak. Ketinggalan 0-3 diseparuh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Keputusan penuh piala malaysia 2.8.2017

Cuma ada dua perlawanan, tetapi keputusan perlawanan diantara pasukan sarawak vs selangor dan melaka united vs kelantan ianya mengejutkan semua pihak yang menonton malam semalam. MELAKA UNITED 3-2... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 3

Siapa sebenarnya yang menjadi peminat misteri Maya Adrianna sebenarnya? Masih lagi belum ketemui lagi dan ditangkap dalam episod kali ini. Tapi pada masa yang sama Adrianna ambil kesempatan untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming sarawak vs selangor piala malaysia 2.8.2017

Keputusan terkini perlawanan piala malaysia perlawanan yang ke5 dalam kempen piala malaysia. JDT lead tangga pertama berkongsi mata dengan selangor 10 mata, tapi selangor ada kelebihan 1 perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 2 days ago.

 

Keputusan penuh piala malaysia 1.8.2017

6 Perlawanan malam tadi, yang berlangsung. 2 games lagi esok. Kelantan vs Melaka united dan Selangor vs Sarawak. Jom kita tengok keputusan perlawanan yang berlangsung 1 ogos 2017. JDT 5-0 TERENGGANU... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 2,

Tonton online my darling inspektor daniel episod 2. baru episod 1, inspektor daniel dan inspektor hannah dah ajak makan2. Huhu.. More from my siteTonton online my darling inspektor daniel episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.