User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 83

Tonton online awak suka saya tak episod 12

Tonton online awak suka saya tak episod yang ke 12. Jom kita saksikannya. Eh nih kenapa duduk sebelah pun nak wassap jer. Ohh aku lupa intan sakit tekak. Intan memang cemburu bila hilman ambik gambar... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 12 hours ago.

 

Live streamng JDT VS PERAK Tv9 piala malaysia 15.10.2017

Live streaming jdt vs perak piala malaysia 2017. Perlawanan separuh akhir pertama di stadium ipoh, perak. Mampukah pasukan perak untuk menumpaskan pasukan jdt di tempat sendiri. Skuad kendalian... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 11

Eh intan dah muntah-muntah tuh kenapa ?? ada berita baik ke, tapi belum kahwin lagi.. huhu More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 19

Satu episod sebelum kita akan berehat ke minggu depan tunggu hari ini untuk episod yang seterusnya. Sejak kematian Ayah Aisy dia sangat berasa sedih dan bersalah kerana tidak sempat memberitahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Live streaming final piala belia 2017 SSMP 17 vs Kedah 11.10.2017

Final piala belia 2017 hari ini diantara pasukan SSPM 17 vs Kedah 11 oktober 2017. More from my siteLive streaming perak vs felda united liga super 22 julai 2017Tonton online mentor minggu ke 12(semi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Live streaming tmj responsbile for everything malamini

Ini yang aku salute dengan DYMM Tengku Mahkota Johor. Biarpun kena kecam kerana kekalahan pasukan harimau malaya dengan pasukan hongkong 0-2 semalam .. Beliau tetapi steady dan tenang dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 18

Harris mula menyiasat. Danial tertekan kerana berasakan ada seseorang sering mengekorinya. Aisy menemani ibunya yang masih terkejut dengan kematian suami di kampung. Rayyan muncul dan memarahi Aisy... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Cuba

Cuba dari apps andriod More from my siteKartun malaysia: Lepas SPM dapat tawaran sambung belajar ke?? Lee Chong wei Juara terbuka All England 2011( What?? Straight set!!) Chelsea juara EPL musim... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 10

Awak suka saya tak episod yang ke 10. Jom kita saksikannya dibawah ini. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton online awak suka saya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Test

Test More from my siteTesting part3Result MUET 2011 sudah keluar dowh Percubaan pertama liveblogTest posTSiapa lelaki kacak??Keputusan dan kedudukan terkini liga super 09.05.2014 Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Test posT

Assalamualaikum More from my siteResult MUET 2011 sudah keluar dowh Testing part3Percubaan pertama liveblogMood minggu ini [Blues Monday] 10 entri terhangat di zikrihusaini.com... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton online titian cinta episod 17

Titian cinta episod 17. Keadaan dah jadi tegang sekarang nih. Ryan sepatutnya move on. Tapi masih tetap macam tuh. Kepercayaan harris terhadap aisy makin dicurigainya. Apa yang akan terjadi pada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Live streaming malaysia vs hongkong 10.10.2017

Perlawanan yang ke 3 , sdatu game masih lagi tangguh vs korea utara. Mampukah skuad harimau malaya melakar kemenangan untuk mendapat tempat kedua sekurang-kurangnya dalam kumpulan ini,lubnan, hong... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 9

Awak suka saya tak episod 9. Jom kita saksikannya. Tiga tahun kemudian, Intan ketemu dengan Hilman ketika mengendalikan kursus di Kuala Terengganu. Mereka kembali rapat dan merancang untuk berkahwin.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online titian cinta episod 16

Aisy pulang ke kampung untuk menenangkan diri. Harris jarang menghubunginya. Hanya Rayyan yang masih mencuba. Aisy akhirnya membalas mesej Rayyan. Satu hari, Harris muncul untuk membuat kejutan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Live streaming super spontan superstar minggu ke 5

 Super spontan superstar 2017 kini kembali dalam minggu ke 5. Minggu lepas sharifah shahira tersingkir ,baru je masuk dalam team shuhaib, King Musang. Tersingkir pulak bila undian team King Musang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 8

Tonton online drama astro awak suka saya tak epiosd 8. Hilman si ugut VS Intan si degil. Adakah ini jodoh? #awaksukasayatak Hilman sanggup bayar segalanya demi senyuman Intan. #NasibBaikHilmanKaya ?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Tonton online titian cinta episod 15

Aisy terpaksa bersetuju demi menyambung keturunan keluarga. Ketika menyelia pelajarnya di sebuah hotal, Aisy bertemu Rayyan. Rayyan mengajak Aisy untuk makan tengahari. Aisy bersetuju kerana... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 7

Apa diaorang nih intan dengan hilman buat dekat kandang kuda tuh? Bersihkan tahi ke.. erm hilman jeles More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 3Tonton online awak suka saya tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 14

Sinopsis drama titian cinta episod 14. Danial yang baru lepas keluar penjara memang takda job sekarang nih menyatakan hasrat untuk menjadi sekadar kawan Aisy. Lagipun danial nih masih menaruh harapan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.