User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 18

Resepi Muffin Pandan

resepi muffin pandan sedap dan gebubila sebut pandan..mesti semua orang akan ingat dengan aroma pandan..urm...bau pandan memang wangi kan..sape kat sni suka dengan pandan angkat tangan..hihi..so..alang-alang sebut pasal pandan..meh yuk share resepi muffin pandan..resepi nie sedap dan moist sangat..sesuai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and a week ago.

 

Resepi Apam Mekar Nutella

resepi apam mekar coklat nutellaok..hari nie kita belajar buat apam mekar plak..nie bukan apam mekar yang cam biasa kita buat tu..nie kita modernkan ckit...letak nutella..baru best..hahaanak-anak pun mesti suka klau makan apam mekar perisa coklat kan...resepi nie special ckit..sbb x letak telur..so klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Apam Mekar Nutella

resepi apam mekar coklat nutellaok..hari nie kita belajar buat apam mekar plak..nie bukan apam mekar yang cam biasa kita buat tu..nie kita modernkan ckit...letak nutella..baru best..hahaanak-anak pun mesti suka klau makan apam mekar perisa coklat kan...resepi nie special ckit..sbb x letak telur..so klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 2 weeks ago.

 

Kelebihan Dan Kehebatan Surah Al-Kahfi

surah al-kahfi menjadi pelindung daripada fitnah dajjalsalam semua...hari nie kita cerita tentang surah al-kahfi..sape yang selalu baca surah al-kahfi angkat tangan...wow ramai jgak yang baca surah al-kahfi nie...bagus-bagus..mesti ramai yang tahu bahawa sunnah bagi kita untuk membaca suran al-kahfi setiap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Ikan Siakap Stim Halia

resepi ikan siakap stim halia ala thaiok hari nie kita belajar masak masakan thai plak.sape lar yang x kenal dengan ikan siakap kan..sedap ikan nie...isi pun bnyak..macam2 masakan yang kita boleh buat dengan ikan siakap nie..antaranya ialah siakap masak stim..[wajib cuba: resepi bawal emas masak stim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Ikan Siakap Stim Halia

resepi ikan siakap stim halia ala thaiok hari nie kita belajar masak masakan thai plak.sape lar yang x kenal dengan ikan siakap kan..sedap ikan nie...isi pun bnyak..macam2 masakan yang kita boleh buat dengan ikan siakap nie..antaranya ialah siakap masak stim..[wajib cuba: resepi bawal emas masak stim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Biskut Cheese @ Cheese Cookies Recipe

Resepi Biskut Cheese yang senang dan mudahbahan-bahan untuk membuat biskut cheese150g butter3/4 cawan gula perangsedikit esen vanillasebiji kuning telur1/2 sudu besar emplex2 sudu besar tepung jagung1 sudu kecil baking powder2 sudu besar serbuk almond3 sudu besar tepung susugrated cheddar cheese2 3/4...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Biskut Cheeese @ Cheese Cookies Recepi

Resepi Biskut Cheese yang senang dan mudahbahan-bahan untuk membuat biskut cheese150g butter3/4 cawan gula perangsedikit esen vanillasebiji kuning telur1/2 sudu besar emplex2 sudu besar tepung jagung1 sudu kecil baking powder2 sudu besar serbuk almond3 sudu besar tepung susugrated cheddar cheese2 3/4...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 3 weeks ago.

 

Promosi Set Tilam Baby

harga budget set tilam babyok..kali nie yuk nak buat promosi set tilam baby plak lar..dah lama x buat promosi set tilam baby kan..uols nak ke harga budget untuk set tilam??untuk permulaan yuk buat 5 design nie dulu..klau mendapat sambutan..nnti yuk akan tambah lagi design baru..seperti biasa yuk guna kain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Dimsum Ayam Homemade

resepi dimsum ayam sedap dan senangdimsum...dimsum...sedap kan..sape yang suka dimsum angkat tangan...hihi..konfirm ramai yang suka makan dimsum kantapi..klau nak beli dimsum nie..of course lar mahal kan..nak makan pun x kenyang..hihi..lagi satu nak jumpa dimsum yang sedap dan sesuai dengan tekak kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Dimsum Ayam Homemade

resepi dimsum ayam sedap dan senangdimsum...dimsum...sedap kan..sape yang suka dimsum angkat tangan...hihi..konfirm ramai yang suka makan dimsum kantapi..klau nak beli dimsum nie..of course lar mahal kan..nak makan pun x kenyang..hihi..lagi satu nak jumpa dimsum yang sedap dan sesuai dengan tekak kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Brownies Original

Resepi brownies aslibahan-bahan untuk membuat brownies original450g dark compound chocolate150g butter4 biji telur180g gula perang1sudu teh esen vanilla[wajib cuba: resepi brownies kedut]ayakkan:120g tepung gandum2 sudu besar serbuk koko[wajib cuba: resepi biskut nutella brownies ]cara-cara untuk membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months ago.

 

Resepi Brownies Original

Resepi brownies aslibahan-bahan untuk membuat brownies original450g dark compound chocolate150g butter4 biji telur180g gula perang1sudu teh esen vanilla[wajib cuba: resepi brownies kedut]ayakkan:120g tepung gandum2 sudu besar serbuk koko[wajib cuba: resepi biskut nutella brownies ]cara-cara untuk membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months ago.

 

Resepi Aiskrim Strawberry

resepi aiskrim strawberry ala-ala cameron highlandurm sedap nyer klau dapat makan aiskrim strawberry nie..klau musim panas..makan aiskrim..mmang best..tapi klau nak beli aiskrim strawberry nie mahal kan..baik buat sendiri.jimat..dan sedap..tapi..nak buat camne aiskrim strawberry nie??nak x..klau yuk ajar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months ago.

 

Resepi Sandwich Telur

resepi sandwich telur yang senang dan sedapok hari nie kita belajar buat sandwich ye..senang je nak buat sandwich nie,,,semudah ABC je..for those yang nak mencari pendapatan tambahan boleh cuba resepi nie..sbb resepi nie senang je...nnti boleh lar uols buat jualan sandwich plak..boleh jual dlm harga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Sandwich Telur

resepi sandwich telur yang senang dan sedapok hari nie kita belajar buat sandwich ye..senang je nak buat sandwich nie,,,semudah ABC je..for those yang nak mencari pendapatan tambahan boleh cuba resepi nie..sbb resepi nie senang je...nnti boleh lar uols buat jualan sandwich plak..boleh jual dlm harga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 months and 3 weeks ago.

 

Info Tentang Daun Ketum

daun ketum,selamat atau tidak ?APAKAH DAUN KETUM?mesti ramai yang tertanya-tanya...kenapa kecoh-kecoh isu daun ketum ini dalam kalangan sesetengah orang. Meh yuk cerita sedikit berkaitan daun ketum agar ramai yang akan faham.Pokok ketum atau nama saintifiknya Mitragyna speciosa. Batangnya berkayu keras dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Green Tea Cheesecake Recipe

resepi green tea cheesecakebahan-bahan untuk membuat green tea cheesecake1 sudu besar serbuk teh hijau1/2 cawan susu segar4 keping@ 125gcheddar cheese2 sudu besar butter5 biji telur ayam(asingkan putih telur dan kuning telur)3/4 cawan gula[wajib cuba: resepi strawberry cheesecake]ayakkan:3/4 cawan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 3 weeks ago.

 

Green Tea Cheesecake Recipe

resepi green tea cheesecakebahan-bahan untuk membuat green tea cheesecake1 sudu besar serbuk teh hijau1/2 cawan susu segar4 keping@ 125gcheddar cheese2 sudu besar butter5 biji telur ayam(asingkan putih telur dan kuning telur)3/4 cawan gula[wajib cuba: resepi strawberry cheesecake]ayakkan:3/4 cawan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 3 weeks ago.

 

Lazada Online Revolution Blogger Contest

join lazada online revolution blogger contestsemalam dapat email dari lazada sruh yuk join contest nie...huhu..mesti ramai blogger lain yang dapat email nie jgak kan..lazada nie..saje je kan..macam tau2 je yang yuk akan join contest nie..hihi.rugi lar wei klau x join..hadiah dia lumayan tau..klau yuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.