User Profile: yeaslmn

Show pings in: English | Malay | All

 

yeaslmn

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 2

Mama Gourmet Restaurant @ 9 Avenue, Nilai - Part 1

Assalamualaikum semua.Hari ni saja jalan2 di Aeon Mall Nilai, maklumlah baru buka. Teringin juga nak tinjau-tinjau. Memang masih ramai lagi orang dekat sana. Tapi tak jammed sangatlah macam sebelum ni masa 1,2 hari baru buka haritu. Hehe. So far ok lah nampaknya. Parking masih free lagi. Banyak kedai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
7 months and 3 weeks ago.

 

Nasi Ayam Mafia Chef Joe @ The Dangau, Sepang

Assalamualaikum semua.Pekena Nasi Ayam Mafia di Restoran Chef Joe @ The Dangau, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang. Berdekatan dengan Kuala Lumpur International Airport (KLIA) kalau dari KL lalu jalan biasa dari Dengkil, Putrajaya tu, restoran ini di Jalan Jenderam. 20 minit drive dari KLIA boleh sampai sini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
8 months ago.

 

Krabby Cheese Pizza @ Pizza Hut

Assalamualaikum semua.Hari ni teringin nak makan pizzalah pulak. Lama dah tak makan pizza. Baik Pizza Hut mahupun Dominos. Huhu. Yang mana satu menjadi pilihan korang semua? Pizza Hut atau pun Dominos? Aku lebih suka Pizza Hut. Hehe. Kalau di Pizza Hut, paling favourite pizza ialah pizza Hawaiian Chicken...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
8 months ago.

 

GeDabucks Foodstation @ Seremban - Part 2

Assalamualaikum semua.Tadi tak tahu nak makan apa dinner malam ni. Lepas tu alang-alang kakak ada balik rumah ni, terus dia ajak makan luar. Tapi kali ni outing girls sahaja. Kakak, ibu dan aku. Acah-acah nak outing gegirl lah konon. Hehe. Kali ketiga repeat, makan di GeDabucks Foodstation di Seremban.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
8 months and 2 weeks ago.

 

Nanda Chicken @ Seremban 2

Assalamualaikum semua.Hari ni dinner di sebuah Restoran Korea di Seremban 2, Nanda Chicken. Restoran ni ala ala Restoran Kfry. Ada ayam cheese yang diminati ramai tu. Hehe. Tak minat cheese sangat aku ni, tapi saja nak cuba makan sini. Walaupun tengah diet! Haha. Tapi nanti jogging tiap-tiap harilah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
9 months ago.

 

Mykōri Dessert Café @ Mahkota Cheras

Assalamualaikum semua.Ada yang tengah teringin atau craving sangat nak makan dessert, ABC, benda-benda manis atau yang seumpamanya? Jom hari ni, lepas penat-penat bekerja tu, hilangkan dahaga, buat basah tekak, bergembira makan dessert diMykōri Dessert Café! Bestnya! Macam-macam jenis dessert ada di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
9 months and a week ago.

 

Bros Cafe @ Uptown Avenue, Seremban 2

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat!Kebelakangan ini, agak sibuk dengan beberapa hal. Lama tak berkesempatan untuk buat entri di blog. Sempat intai jenguk macam tu saja. Tambahan pula, baru baik dari demam. Kesihatan tak mengizinkan. Huhu. Baru-baru ni, sambil selesaikan kerja dekat luar, sempat juga luang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
9 months and 2 weeks ago.

 

GeDabucks Foodstation @ Seremban - Part 1

Assalamualaikum semua.Semalam aku dinner di GeDabucks Foodstation, Seremban, Negeri Sembilan. Ini adalah di antara tempat makan menarik di Seremban dan dah mula viral kebelakangan ini. GeDabucks Foodstation ini menarik dan mendapat sambutan ramai kerana konsep gerai makanan kontena atau cabinnya yang cantik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
9 months and 4 weeks ago.

 

The Nom Cafe @ Mesamall, Nilai

Assalamualaikum semua.Monday blues ke semuanya hari ni? Hehe. Sekarang tiap-tiap hari boleh dikatakan hujankan. Pagi, petang, tak pun tengah malam, mesti hujankan. So, bila hujan-hujan tu perut pun berkeroncong. Kadang-kadang tu macam-macam lagu keluar. Lol. Jadi, hari ni, aku nak update entri 'food...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
11 months ago.

 

Eid Authentic Korean Cuisine @ Seremban Gateway

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat.Siapa pernah makan dekat Restoran Eid Authentic Korean Cuisine? It's a restaurant with real authentic halal Korean dishes by Korean Muslims in Malaysia. Ada 2 cawangan setakat ini di Malaysia, Bangi and Seremban. So, I was having my lunch there just now with my maksu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
11 months ago.