User Profile: segalabenda

Show pings in: English | Malay | All

 

segalabenda

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 5

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
5 months and a week ago.

 

Buku-buku hartanah dalam koleksi olaoli

Aku adalah seorang yang agak rajin membaca cewahh selepas lama tak posting terus ayat pertama memuji diri sendiri. Tapi memang benar aku memang rajin membaca. The post Buku-buku hartanah dalam koleksi olaoli appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
9 months and 2 weeks ago.

 

Lagu Sambutlah Kasih – Lovehunters

Umur aku tahun ni dah 36 tahun. Dah tua dah. Walaupun dah tua ni aku masih lag seorang peminat pendengar lagu-lagu melayu. The post Lagu Sambutlah Kasih Lovehunters appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
9 months and 3 weeks ago.

 

Traveloka Fly Win CNY Contest

Siapa yang nak melancong dengan penerbangan dan penginapan percuma? Ini peluang anda kerana sempena Tahun Baru Cina, Traveloka kini menganjurkan Traveloka Fly The post Traveloka Fly Win CNY Contest appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
9 months and 4 weeks ago.

 

Cara simpan duit gaji

Tips dan idea simpan duit gaji Tahun ni dikatakan tahun yang mencabar dari aspek kewangan. Samaada benar atau tidak bergantung kepada ekonomi global dan kebijaksanaan pemimpin negara. The post Cara simpan duit gaji appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
10 months ago.

 

Tahun 2017 dan 2018

Post pertama olaoli.com di tahun 2018. Masuk tahun baru maka umur pun semakin bertambah. Tanggungjawab semakin berat. Anak-anak pula semakin membesar. The post Tahun 2017 dan 2018 appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
10 months and 2 weeks ago.

 

Gambar sunset di pantai

Hujung-hujung minggu adalah masa lapang di mana jika ada ruang aku akan melayan hobi-hobi. Macam yang dah diceritakan di post tahun lepas, The post Gambar sunset di pantai appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
3 weeks and a day ago.

 

Beli kereta baru atau terpakai mana pilihan anda

Persoalan nak beli kereta baru atau terpakai banyak bermain kat kepala terutama orang-orang yang first time nak pakai kereta. The post Beli kereta baru atau terpakai mana pilihan anda appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 month ago.

 

Nak sewakan ikut bilik atau sebuah rumah?

Assalamualaikum apa khabar semua. 10 hari tanpa sebarang post, kali ni post berkaitan pendapat yang ingin aku kongsikan kepada tuan-tuan rumah yang hendak menyewakan rumah tetapi masih belum mampu untuk membuat keputusan samaada disewakan sebuah rumah kepada satu penyewa atau sewakan ikut bilik. The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 month and a week ago.

 

Belanjawan 2018 berita gembira untuk kakitangan awam

Semenjak 4-5 hari ni semakin luas tersebar desus desas tentang berita gembira untuk kakitangan awam bersempena dengan pembentangan belanjawan 2018 oktober ini. The post Belanjawan 2018 berita gembira untuk kakitangan awam appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 month and 2 weeks ago.

 

Theme untuk blog – Percuma atau Premium

Theme untuk blog Percuma atau Premium Theme percuma atau premium(beli). Mana jadi pilihan? untuk pengetahuan korang blog olaoli ni dibina pada bulan 1 tahun 2016. The post Theme untuk blog Percuma atau Premium appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 month and 3 weeks ago.

 

Tips post diindex dengan cepat di google

Tips post diindex dengan cepat di google Kalu ikutkan dah lebih kurang 1 tahun 7 bulan aku berblogging di olaoli.com. The post Tips post diindex dengan cepat di google appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
2 months and a week ago.

 

Ciri-ciri suami yang bertanggungjawab

Ketahui ciri-ciri seorang suami yang bertanggungjawab Setiap kaum hawa mengimpikan untuk dapat seorang suami yang bertanggungjawab dan penyayang. Begitu juga lelaki yang mahukan seorang bakal isteri yang setia dan solehah. The post Ciri-ciri suami yang bertanggungjawab appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
2 months and 2 weeks ago.

 

7 Cara dan teknik nak pikat lelaki

Cara dan teknik nak pikat lelaki Haaa..amacam tajuk post ni..ok tak. Ya kali ni aku nak kongsi ngan golongan perempuan sahaja bukan lelaki ye. The post 7 Cara dan teknik nak pikat lelaki appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
2 months and 3 weeks ago.

 

Ketahui post paling popular di blog anda dengan Google Analytic

Post paling popular dengan Google analytic Khas untuk blogger yang masih newbie, post ni aku nak share cara bagaimana nak tahu yang manakah post di blog korang yang paling popular. The post Ketahui post paling popular di blog anda dengan Google Analytic appeared first on Olaoli.com.

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
3 months ago.

 

Siswazah menganggur perkara biasa

Siswazah menganggur perkara biasa Banyak kali dah kita dengar samaada di berita tv atau akhbar tentang beribu-ribu siswazah universiti yang menganggur. The post Siswazah menganggur perkara biasa appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
3 months and a week ago.

 

Sikap penyewa yang tidak bertanggungjawab

Satu ketika dulu aku ada post satu artikel tentang perjanjian sewa rumah. Dalam post tu juga aku ada selitkan tentang rumah aku yang berjaya disewakan. The post Sikap penyewa yang tidak bertanggungjawab appeared first on Olaoli.com.

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
3 months and 2 weeks ago.