User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 14

#SBAM2018 - Day 1

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #SBAM2018 - Day 1Okay meh! sini Mrs. A sambung lagi citer Sukan Bekalan Air Se-Malaysia a.k.a SBAM2018 di Johor yang dah hampir dua minggu berlalu itu. Teaser baca [SINI] Sedang yang dalam bas Mrs.A seronok-seronok otw tu dapat pula khabar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Wordless Wednesday #116 - Birthday Treat

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Wordless Wednesday #116 - Birthday TreatBirthday treats by the Boss. Actually ini sebahagianaje iaitu mereka yang birthdaynyajatuh pada bulan Mei hingga Ogos. Tempat terpilih kali ini adalah di Row Six, Aeon Seremban 2.Bergambar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

FAMILY DAYS OUT : TENGOK MISSION IMPOSSIBLE - FALLOUT

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. FAMILY DAYS OUT : TENGOK MISSION IMPOSSIBLE - FALLOUTLast Saturday tercapai akhirnya hasrat hati Adik nak outing tengok wayang dan makan-makan a.k.a family days out. Actually minggu sebelum itu pun dia dah ajak Babah outing dah lama tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

KELEBIHAN 10 AWAL ZULHIJJAH

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. KELEBIHAN 10 AWAL ZULHIJJAHSelamat beramal dear readers.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

#SBAM2018

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #SBAM2018 'SUKAN BEKALAN AIR SE-MALAYSIA'Sudah sembilan hari rupanya kita telah pun berada di bulan Ogos nampak gayanya inilah post pertama Mrs. A di bulan kemerdekaan ini. Adeh! kemahen... busy ko Mrs. A sampai blog pun dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.comJom join GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com. Apa yang menariknya siapa yang bertuah nanti boleh dapat Teddy bear besar macam gambar dalam banner kat bawah ni.KLIKGiveaway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 2 weeks ago.

 

Majlis Penyerahan Bendera Taklimat Kontinjen

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Majlis Penyerahan Bendera Taklimat Kontinjen.Majlis penyerahan bendera taklimat kontinjen apo ko bondo ea tu? Ha! ingat tak sebelum ni Mrs. A dah pernah cerita pasal SBAM kat [SINI] dan [SINI].Pada petang [25072018] telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 3 weeks ago.

 

Cermin Belakang Kereta Pecah Retak Seribu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Cermin Belakang Kereta Pecah Retak Seribu.Adoii... tak tahulah apa, siapa dan bagaimana cermin belakang kereta Viva Mrs. A boleh pecah retak seribu. Petang lepas Zohor time nak balik kampung [21072018] kids angkatlah beg masing-masing nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 3 weeks ago.

 

Jom Ghayo Kek Sekolah 2018

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Jom Ghayo Kek Sekolah 2018.Jom ghayo kek sekolah pada tahun ini temanya adalah hijau. Hah! ramailah mak kau hijau! kat dewan time tu ngeh! ngeh! ngeh! Walaupun pada mulanya Mrs. A macam malas-malas nak pergi tapi ntah! macam mana Mr. A pula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Wordless Wednesday #115 - Open House

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #115 - Open House22 Syawal 1439 H Menghadiri jamuan hari raya office sendiri ngeh! ngeh! ngeh!Mulanya Mrs. A macam malas nak pergi tapi bos kata datanglah sekejap pun takpe tunjuk muka. Hurm... iyolah bos saya yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Surprise! Birthday For Coach

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Surprise! Birthday For Coach.Last Friday time biasa training petang tu team netball dah pakat-pakat nak buat surprise birthday untuk coach. Manager siap pesan jangan wish coach dulu sehingga petang. Memang kebetulan tarikh birthday coach...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Program Audit Akademik UPSR Bersama Ibubapa

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Program Audit Akademik UPSR Bersama Ibubapa.Tahun ini adalah tahun Adik ambil UPSR. Hurm... sekejap aje Adik dah 12 tahun. Biasalah selalunya bagi kelas-kelas yang akan menghadapai peperiksaan pihak sekolah memang akan menganjurkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and a week ago.

 

Balik Kampung Makan Buah Durian dan Rambutan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Balik Kampung Makan Buah Durian dan RambutanFriday petang mak Mrs. A dah calling-calling tanya balik kampung ke tidak? Mulanya Mrs. A macam malas nak balik cos Saturday morning tu Adik ada taklimat di sekolah dan sebelah petang pula ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and a week ago.

 

'GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP'

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway Souvenirs By SitiyangmenaipSedang blogwalking tadi terjumpa pula Giveaway Souvenirs By Sitiyangmenaip. Bila teliti syarat-syaratnya alahai mudahnya dah tu pulak boleh dapat T-Shirt dengan fridge magnet lagilah lelaju Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 2 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #114 - Jalinan Mesra Aidilfitri PKNNS

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #114 - Jalinan Mesra Aidilfitri PKNNSEh! masih berhari raya lagi la uols! semalam baru 19 Syawal 1439 H. Rayakan sebulan....Jom kita wefie ajak Sis NSemalam kami pi raya sini der...Booth cendol. Alhamdulillah dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 2 weeks ago.

 

Netball Update : Training Dah Mula Balik

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Netball Update : Training Dah Mula BalikHa! ingat lagi tak beberapa bulan yang lalu [SINI] Mrs. A pernah citer kisah persediaan team netball SAINS untuk ke SBAM. Setelah berapa banyak kali ntah tertangguhnya last up-date tarikh 28- 30...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 3 weeks ago.

 

Pakatan Raya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pakatan Raya.Pakatan Raya pada 4 Syawal 1439 H. Sorry tajuk macam berbaur politik eh! tetiba muahahahaaa... Actually takde kena mengena langsung dengan politik. Pakatan raya tu adalah kami semua (family side Mr. A) sepakat untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 3 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #113 - #stokinthekitten

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Wordless Wednesday #113 - #stokinthekittenSelamat meninggalkan dunia Stokin. Mungkin mati itu adalah yang terbaik buat kamu. WaallahualamDah lama tak up-date story kisah kekucing Mrs. A since Mrs. A dah wujudkan account instagram khas untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 3 weeks ago.

 

Happy Birthday Puteri Talia Nur Qaseh Qaisarah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Birthday Puteri Talia Nur Qaseh Qaisarah.Pada hari pertama Mrs. A kena kerja selepas cuti hari raya iaitu 6 Syawal 1439 H time itu jugaklah Adik Alang Mrs. A plan nak buat birthday celebration anak-anak depa. Abih camno?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 4 weeks ago.

 

Cerita 1 Syawal 1439 H

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Cerita 1 Syawal 1439 HAlhamdulillah bulan Syawal dah hampir seminggu berlalu. Rata-rata SocMed yang Mrs. A tengok meriah kisah raya masing-masing. Macam-macam color tema sedondon ada, termasuklah familyMrs. A ngeh! ngeh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months ago.