User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 17

Selamat Hari Wanita Sedunia

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Walaupun dah petang tapi tetap jugak nak buat post ucapan Selamat Hari Wanita Sedunia buat readers blog picisan Mrs. A yang bergelar wanita dan yang sebenar-benarnya wanita bukan tiruan ahaks!Selamat Hari Wanita Sedunia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 2 weeks ago.

 

Georgian Charity Run 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Petang semalam time Mrs. A balik kerja excited betul Adik bercerita tentang Georgian Charity Run 2019 ini. "Ibu nanti 13 April ada charity run kat sekolah Aqil semua dijemput hadir. Cikgu cakap, ada jugak orang luar negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 2 weeks ago.

 

#kokothemamacat @kamikucingkg

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Sudah terlalu lama Mrs. A tidak bercerita kisah mengenai kucing-kucing Mrs. A. Rasanya semenjak Mrs. A telah mewujudkan instagram Kami Kucing Kampung @kamikucingkg itulah semua cerita kucing Mrs. A up-load di instagram sahaja. Kalau sudi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 2 weeks ago.

 

Tukar Template

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Tak pastilah readers perasan atau tidak Mrs. A dah tukar template baru. Walaupun ramai jer... blogger yang bertukar-tukar template takde pun depa buat post ngeh! ngeh! ngeh! tapi Mrs. A ni naklah jugak buat post cos nanti tiga empat tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 2 weeks ago.

 

Salam Jumaat : Beware Of The Leaking Bucket

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Actually ada banyak jenis leaking bucket tapi Mrs. A tertarik nak share yang ini. Terasa sangat terkesan dengan diri sendiri.1. You wear abaya and hijab but with perfume and makeup (A leaking bucket)2. You're following Sunnah and have a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 3 weeks ago.

 

Selamat Pengantin Baru JR #cousin

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru JR #cousinAlhamdulillah last Saturday Mrs. A sekeluarga diizinkan olehNYA menghadiri majlis perkahwinan cousin Mrs. A di Felda Jelai 1. Kalau nak dikira jarak Jelai 1 dari Seremban tu jauhlah juga lebih kurang 1 jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 3 weeks ago.

 

WORDLESS WEDNESDAY #121 - POU

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. WORDLESS WEDNESDAY #121 - POUDahulu sebelum wujudnya Mobile Legend PUBGSEKARANG huhuhuhuuuu....

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #RezekiDiKongsiBersama Giveaway by Mrs Pip.Dari apa yang Mrs. A baca giveaway ini Mrs. Pip buat bersempena dengan birthday beliau pada bulan ini iaitu bulan Februari. Actually Mrs. A memang tak dapat nak teka bilakah D.O.B beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and a week ago.

 

Ikan Bakar Pengkalan Balak

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ikan Bakar Pengkalan Balak.Jalan-jalan cari makan memang aktiviti yang menyeronokkan terutama sekali bersama family tersayang. Walaupun kejadian ni pada hujung bulan Januari yang lepas tapi moment makan di pantai Pengkalan Balak tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and a week ago.

 

Kisahnya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kisahnya.Actually tak tahu nak tulis tajuk apa ngeh! ngeh! ngeh!... memula Mrs. A letak tajuk blogging slump pastu macam tak sesuai so "Kisahnya" pun bolehlah. Since last 2 weeks Mrs. A telah ditimpa blogging slump. Walaupun ada aje kisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 2 weeks ago.

 

ADIK DAH MASUK SMK

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. ADIK DAH MASUK SMKFinally anak bongsu Mrs. A si Adik dah masuk sekolah menengah dah dia Alhamdulillah. Terasa sangat cepat masa berlalu. Rasa macam baru lagi dia melangkah ke alam persekolahan tiba-tiba dia dah masuk sekolah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 3 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner.Company annual dinner tahun 2018 tapi kejadiannya di tahun 2019, Januari 17. Walaupun pada mulanya Mrs. A macam dah malas nak pergi selepas kejadian demotivated tu tapi bila dipujuk-pujuk akhirnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 4 weeks ago.

 

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Bloglist Exchange Segment by Abam KieSudah agak lama Mrs. A tidak up-date blog. Dah 10 hari since posting demotivated hari tu. Mendalam sungguh kesan demotivated ni kekdahnya hew! hew! hew! but today Mrs. A teringin nak join Bloglist...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months ago.

 

Demotivated

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Demotivated.Terasa nak luah rasa sangat ni. Mujurlah ada blog ni bolehlah Mrs. A meluahkan rasa yang demotivated sangat ni walaupun cuba control tapi kat muka ni tetap terpancar jugak kekeruhannya. Haish! kau dah kenapa Mrs. A baru masuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and a week ago.

 

Klinik Pergigian UTC Seremban

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Klinik Pergigian UTC Seremban.Tak tahulah apa mimpi Adik tiba-tiba ajak Mrs. A pergi scalling gigi. Mungkin gara-gara usikan babah dia yang cakap gigi dia kuning kot muahahhaaaa....Mula-mula duklah blurrr... klinik manalah yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.comPembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.

 

Terima Kasih Kepada 7 Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2018 (365 hari)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Terima Kasih Kepada 7 Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2018 (365 hari).Selamat tahun baru 2019 dear readers. Di awal-awal tahun ini dari apa yang Mrs. A perhatikan ramai blogger yang buat post ucapan terima kasih mereka kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.

 

Nukilan Akhir Tahun 2018

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Nukilan Akhir Tahun 2018.Nama kiter KUNING meoww!!! [gambar tidak berkaitan]Nukilan Akhir Tahun 2018.1. Berhenti menilai dan menghukum orang lain tetapi fokus untuk merubah diri sendiri.2. Berani melepas kenangan yang pahit, tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.

 

Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember).Mrs. A pun tak nak ketinggalan untuk turut serta dalam Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember). Walaupun segmen ini dah berlangsung hampir 2 minggu yang lalu tapi masih sempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.

 

Persediaan Kembali Ke Sekolah Di Zulda Masri

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Persediaan Kembali Ke Sekolah Di Zulda Masri.Cuti sekolah tinggal lebih kurang lima hari aje lagi. Mesti ramai ibubapa sekarang ni sedang sibuk membuat persiapan terakhir kembali ke sekolah anak-anak. Tak terkecuali jugalah Mrs. A ni. As...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.