User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 56

RESEPI KUIH SAGU PALING SENANG DI ATAS MUKA BUMI

RESEPI KUIH SAGU PALING SENANG DI ATAS MUKA BUMI. Lama tak bersiaran entri dari dapur sekangkang kera lekatlekit kan? Dah lama dapur tak berasap ke macam mana pun tak tau la. Berasap la juga.. Cuma sekarang ni mengaku la jarang masak atas faktor tak berapa sihat nak hadap bau bauan menumis bagai. Jadi kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and 4 weeks ago.

 

GAMBAR TERKINI ERNA, PELAKON KANAK KANAK ERA 90AN

GAMBAR TERKINI ERNA, PELAKON KANAK KANAK ERA 90AN. Mesti ramai dah tak berapa ingat atau yang generasi lahir tahun 90an tak kenal dengan seorang pelakon cilik (pelakon kanak kanak) era 90an Erna Elliyana ni. Tahun 90an memang muka dia agak popular dalam drama2 filem tempatan.Antara filem yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months ago.

 

KEDAI REPAIR LAPTOP MURAH AREA KL

KEDAI REPAIR LAPTOP MURAH AREA KL. Walaupun zaman sekarang ramai yang dah beralih arah kepada telefon pintar @ smartphone tapi penggunakan laptop masih di gunakan. Sebab dia jenis mobile kan.. So boleh bawa kesana sini. Ada certain perkara memang tak berapa sesuai nak buat kerja dengan smartphone je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

AWAS! JANGAN BIAR KANAK KANAK TIDUR LEWAT! ATASI SEGERA

AWAS! JANGAN BIAR KANAK KANAK TIDUR LEWAT! ATASI SEGERA. Bila anak semakin membesar dari bayi melangkah ke alam kanak kanak, memang sesetengah mengalami masalah tidur. Macam anak saya dulu umur dari 1 - 3 tahun pun ada masalah ni. Tapi faktor mak bapak dia jugak dulu suka tidur lewat. Kami kadang2 2 - 3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 2 weeks ago.

 

SUNNAH YANG PUNAH

SUNNAH YANG PUNAH. Rasa macam dah lama sangat kan tak menulis kat blog ni. Hurmm.. susah betul nak cari masa yang tenang nak menaip kat blog ni. Terlalu banyak benda nak buat dalam satu masa jadi gitu la.. Blog pun dah up down updatenya. kadang kadang ada isu nak tulis tapi mood nak menulis tu pulak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 3 weeks ago.

 

ADAKAH GOLONGAN AUTISME MEMPUNYAI NAFSU?

ADAKAH GOLONGAN AUTISME MEMPUNYAI NAFSU? Kecoh minggu ni seorang remaja autisme berumur 22 tahun (lelaki) di tahan polis kerana di dakwa mencabul seorang perempuan. Ramai aktivis Autisme bangkit bersuara isu ni.. ramai juga orang awam yang tidak memahami tentang autisme mempertikaikan macam macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months ago.

 

DI TEGUR USTAZ MINTA BAGI ANAK MAKAN LABU.. RUPANYA SEBAB BUNIAN

DI TEGUR USTAZ MINTA BAGI ANAK MAKAN LABU.. RUPANYA SEBAB BUNIAN. Hallu.... Wei lamanya lahai segmen seram serik lekatlekit tak bersiaran kan? Maafkan kami penunggu gua. Hangpa pun sedia maklum la kami tengah struggle untuk kes saman tu so tak consistent daily dah update blog pun tapi Alhamdulillah..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months ago.

 

PELAKON PELAWAK ACCAPAN MENINGGAL DUNIA

PELAKON PELAWAK ACCAPAN MENINGGAL DUNIA. Accapan seorang pelawak pelakon yang banyak membintangi filem filem, drama sitcom melayu di Malaysia. Sejak tahun 80an lagi beliau telah mewarnai industri seni tempatan. Beliau seorang pelakon pelawak yang memang di kenali ramai.Namun kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months ago.

 

JERAWAT KERING KECUT SEAWAL 3 HARI LEPAS GUNA AIKEN TEA TREE OIL

JERAWAT KERING KECUT SEAWAL 3 HARI LEPAS GUNA AIKEN TEA TREE OIL. Baru baru ni saya ke Kota Bharu kelantan untuk hadiri perbicaraan kes saman keatas saya. Hari pertama sampai cik J pun ikut sama singgah ke muka. Almaklum.. bila kesana bukan melepak dalam bilik je.. saya perlu keluar ke mahkamah, pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and a week ago.

 

PENGALAMAN DI DAKWA DI BICARAKAN DI MAHKAMAH TINGGI

PENGALAMAN DI DAKWA DI BICARAKAN DI MAHKAMAH TINGGI. Rasanya ramai dah tahu sejak setahun lepas saya menghadapi satu kes saman sivil (saman fitnah/malu) kerana menulis something di blog berkaitan 1 produk ni. Sebab perbicaraan masing berlangsung keputusan mahkamah masih belum ada so saya tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and a week ago.

 

TELEKUNG SOLAT MURAH GILER!

TELEKUNG SOLAT MURAH GILER! Sapa kat sini ada masalah dengan size telekung solat macam saya. Serius saya dari dulu ada masalah bila nak beli atau guna telekung solat ni. Sebab saya jenis tinggi size muka agak kanak kanak kan? Nak beli telekung kanak kanak ni kekadang2 macam tak berapa sesuai pulak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 3 weeks ago.

 

KASUT CUSTOMADE MURAH BOLEH PILIH CORAK SENDIRI

KASUT CUSTOMADE MURAH BOLEH PILIH CORAK SENDIRI. Saya ni mempunyai masalah susah nak cari size kasut adult sebab size kaki saya 3 (21.5cm je panjang kaki saya). Allahu.. Saya pernah rasa down bila cari kasut sebab memang tersangat susah untuk jumpa adult punya kasut untuk size kaki saya. Akhirnya..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 4 weeks ago.

 

RESEPI PASTA @ MACARONI GORENG IKAN MASIN

RESEPI PASTA @ MACARONI GORENG IKAN MASIN. Tu dia lama segmen dapur lekatlekit tak bersiaran kan? Tak masak ke? Hamboi!!!!! Bukan tak masak la.. Tapi takde resepi yang simple, Sedap rare nak share maka takde la entri resei kat blog ni. Alah takat entri buat cekodok pisang.. Dah ada pun kat blog ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months ago.

 

NAK TAHU KENAPA OKTOBER BULAN PALING BAIK MELAWAT JEPUN?

NAK TAHU KENAPA OKTOBER BULAN PALING BAIK MELAWAT JEPUN? Wah.. lekatlekit merancang bercuti ke jepun ke tu? Amboi banyak duit awak?Amboi.. Kalau tulis entri percutian je wajib pergi ke? I kan blogger so I memang suka membaca apa yang best I baca.. I share la kat blog I. Bukan bermakna I baca ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months ago.

 

HALAL KE SUNTIKAN KECANTIKKAN PLASENTA (URI) BIRI BIRI?

HALAL KE SUNTIKAN KECANTIKKAN PLASENTA (URI) BIRI BIRI? Sebut placenta ni kadang kadang ada yang tak paham. Sebab jarang pengusaha kosmetik ni nak guna bahasa biasa di gunakan masyarakat sebab boleh mengaburi manipulasi pemahaman orang yang tak faham dengan penggunaaan perkataan placenta. Apa ingat I...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and a week ago.

 

BEZA ANTARA NATURAL PRODUK, ORGANIC PRODUK KIMIA SINTETIK PRODUK

BEZA ANTARA NATURAL PRODUK, ORGANIC PRODUK KIMIA SINTETIK PRODUK. Sekarang ni produk produk kecantikkan memang bersepah. Masing masing mengaku produk depa natural oranic. ramai elak mengaku produk depa sebenarnya base dari kimia sentetik sebab mentaliti masyarakat sekarang kimia tu bahaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and a week ago.

 

NANO WHITE FRESH MATTIFYING MOISTURISER, PELEMBAB UNTUK KULIT BERMINYAK

NANO WHITE FRESH MATTIFYING MOISTURISER, PELEMBAB UNTUK KULIT BERMINYAK. Ada orang kata kalau kulit kering baru pakai pelembab sebab nak lembabkan kulit. Kalau kulit berminyak pakai pelembab lagi la berminyak. Minyak tu katanya dah melemababkan kulit. Itu mitos yer anak anak.Sebenarnya kulit berminyak pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and a week ago.

 

PERSONALITI TV TERKENAL MAHADZIR LOKMAN MENINGGAL DUNIA DI HOTEL

PERSONALITI TV TERKENAL MAHADZIR LOKMAN MENINGGAL DUNIA DI HOTEL. Siapa tak kenal dengan personaliti Tv terkenal mahadzir Lokman. Kepetahan kelancaran dia berkata kata bila mengacara sesebuah rancangan tidak dapat di nafikan lagi.Hari ini menerima perkhabaran Beliau telah kembali kerahmatullah awal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 2 weeks ago.

 

CETAPHIL GENTEL SKIN CLEANSER UNTUK KULIT ALERGIK

CETAPHIL GENTEL SKIN CLEANSER UNTUK KULIT ALERGIK. Sapa kat sini yang ada masalah alergik yang teruk? Tak kira la teruk ke mild ke.. Yang penting ada masalah alergik tak kira la kat mana bahagian badan.. Terutama muka la. Alergik bahagian lain maybe boleh tahan lagi kalau kat muka ni.. Allahu.. Yelah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 2 weeks ago.

 

KEJADIAN BUNYI GURUH KUAT PANJANG BEBERAPA TEMPAT JADI VIRAL

KEJADIAN BUNYI GURUH KUAT PANJANG BEBERAPA TEMPAT JADI VIRAL. Sekarang ni dah masuk musim hujan kan? Hampir setiap hari hujan.. Tapi kat tempat den siang semalam tu panas la. Masuk petang dah mendung malam hujan jugak. Lepas ni penuh la orang kat self laundry tu kan? Yelah.. nak basuh baju kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 2 weeks ago.