User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 7

Review Hotel : Wansiri Mansion Di Songkhla

Review Hotel : Wansiri Mansion Di Songkhla| Kalau korang masih ingat lagi kinah ada kongsikan pengalaman kinah berjalan di bumi Thailand baru-baru ni. Kalau korang nak tahu, masa di sana kami menginap tiga buah hotel dan salah satunya Wansiri Mansion di Songkhla iaitu hotel pertama kami check in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 3 weeks ago.

 

Gel Mandian Wangian ENCHANTEUR Paris Baharu

Wangian berupaya menghidupkan suasana dan menenangkan jiwa. Menikmati belaian lembut sewaktu mandi bagi menghilangkan tekanan dan kesibukan sepanjang hari, merupakan rutin harian yang wajib diamalkan para wanita. Sebaik sahaja anda menjejakkan kaki di bawah pancuran bilik mandi, sentuhan gel mandian beserta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 3 weeks ago.

 

Itinerary Trip Ke Thailand Part 3

Mesti korang bosan sebab takde gambar kan? Maafla ye, bukan tak nak tangkap gambar cuma bateri handphone dah liaw. Tangkap gambar mana yang sempat je. Nak charge, charger tak ngam dengan plug. So, next time kalau korang nak pergi travel ke luar negara jangan lupa beli travel charger yang compatible dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 3 weeks ago.

 

Nutribear Minuman Kesihatan yang Dapat Membantu Meningkatkan Kolagen

Nutribear Minuman Kesihatan yang Dapat Membantu Meningkatkan Kolagen | Sensitif betul bila orang tegur,"eh muka awak dah berkedut la", ko rase? Itu menunjukkan kita kena buat sesuatu. Bukanlah nak menafikan kedut tu, semua orang akan mengalami proses tersebut dan ini menunjukkan tahap kolagen kita semakin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 3 weeks ago.

 

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)Kredit:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months ago.

 

Bawak Thahirah Mandi Swimming Pool di Sentul

Pada minggu lepas, tak tahu nak buat aktiviti apa kami bertiga menghabiskan masa bersama di swimming pool di Tamarind Condo di Sentul. Kehadiran kami ke sini atas kebenaran pak sedara suami yang tinggal di Singapore. Baru-baru ni beliau ada datang ke Kuala Lumpur dan beri kebenaran kepada kami untuk guna...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months ago.

 

Itinerary Trip ke Thailand Part 2

Itinerary Trip ke Thailand Part 2|Kita bersambung di bahagian 2 pulak. Selepas saja tukar duit dan simcard Thailand jenama Ais di Danok, kami pun bergerak ke Songkhla nak check in hotel yang dah kami booking. Perjalanan dari Danok ke Songkhla memakan masa dalam satu jam lebih jugak la. Fokus utama kami masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and a week ago.

 

Atasi Masalah Kedut dan Garis Halus Dengan Murad Dew A Little Travel Pack

Atasi Masalah Kedut dan Garis Halus Dengan Murad Dew A Little Travel Pack | Perempuan mana yang tak nak cantik, cuba bagitau kinah.. haa semua nak cantik kan.. Begitulah juga kinah ni. Walaupun usia baru nak melangkah 30 an tahun ni, penjagaan kulit muka sangat penting tau supaya kita ni takde la nampak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and a week ago.

 

Printcious | Gift Shop Dalam Talian Terbaik Di Malaysia

Printcious | Gift Shop Dalam Talian Terbaik Di Malaysia Bila sebut je Printcious, kebanyakannya ramai yang dah tahu betapa bagusnya servis daripada Printcious ni. Kinah pernah menggunakan servis mereka dan sememangnya servis mereka ni tiptop. Hmm mungkin ada dalam kalangan pembaca blog ni masih "blur" lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and a week ago.

 

Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser

Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Cuba korang periksa balik beg make up korang tu, mesti penuh dan banyak sangat barang make up dengan cleanser, foundation, serum, bedak, lipstick ehh macam-macam la sampai tak boleh nak zip beg tu. Hmm...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Hadiah Krismas Dari Althea

Hohoho akhirnya hadiah krismas yang dinanti-nantikan kunjung tiba. Ngam ngam je sampai dari kampung aritu kurier call nak hantar barang. Tapi masa tu kinah tak sampai rumah lagi, melencong ke bengkel motor kejap sebab suami nak mintak pomen tengokkan motornya. Disebabkan orang kurier ni kinah pernah roger...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Itinerary Trip ke Thailand Part 1

Itinerary Trip ke Thailand Part 1 | Semuanya kami plan last minit termasuklah buat passport. Haha memang sungguh kerja gila. Pada mulanya kami cuma nak hadiri majlis perkahwinan adik kawan baik kinah masa sekolah teknik dulu di Baling. Lepas salam dan berselfie berdua, kinah dan suami decide nak pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea | Pada minggu lepas kinah sekeluarga pergi bercuti. Nak pergi bercuti kot, semestinya benda yang paling penting kena bawak Stay Fresh Body Sparkling Mist by TitiKamalXAlthea ni. Takde benda ni memang rasa macam tak lengkap je hari kinah. Selepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Segmen : Pencarian Bloglist Faiq Najmi 2019

Segmen : Pencarian Bloglist Faiq Najmi 2019 | Okeh kali ni nak join segmen pulak. Lama sangat tak join segmen macam ni. Segmen kali ni dari Faiq Najmi. Jom kita support segmen beliau. Untung untung dapat masuk dalam bloglist beliau untuk tahun 2019Klik pada banner

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 months ago.

 

Giveaway The Berkat Di Mialiana.com

The Berkat (theberkat.com) ialah portal yang berkongsi pandangan tentang pendidikan dan kerjaya untuk golongan B40.Siapa itu golongan B40?Golongan B40 atau Bottom 40 ialah golongan yang ‘struggle’ untuk hidup. Mereka ini golongan yang berpendapatan 40% terendah di Malaysia, dengan purata gaji seisi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 months ago.

 

My Wishlist | 10 Barang yang Kinah Nak Beli di Althea

10 Barang yang Kinah Nak Beli di Althea | Adusss rambang mata bila masuk dalam website Althea. Semuanya best. Sampai tak tahu nak pilih yang mana sama ada nak pilih skincare atau pun make up. Sebelum ni pun kinah pernah cerita mengenai produk yang kinah cuba dari althea di siniAlthea Bare Essentials |...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 months ago.

 

Minuman Kesihatan Untuk Kekal Sihat dan Bertenaga daripada Genefood Broccoli Sprout

Minuman Kesihatan Untuk Kekal Sihat dan Bertenaga daripadaGenefood Broccoli Sprout| Sakit ni dia datang tak kira masa, tak kisahlah penyakit tu berbahaya ke atau pun cuma sakit biasa je. Sakit tu kan penghapus dosa. Semoga kita semua dilindungi dan dijauhi daripada penyakit yang merbahaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 months and a week ago.

 

MMSOS | Aplikasi Mantap Dalam Melindungi dan Sedia Membantu Ketika Kecemasan

MMSOS | Aplikasi Mantap Dalam Melindungi dan Sedia Membantu Ketika Kecemasan MMSOS “Panic Button” merupakan aplikasi bantuan kecemasan “Creating Awareness” iaitu kempen menanam dan menyemai kesedaran rakyat akan kepentingan aplikasi MMSOS ini, dengan hanya menekan “Panic Button” para pengguna...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 months and a week ago.

 

6 TIP ELAKKAN HASUTAN DASIM

Perasan tak dalam rumahtangga ada ketika serba tak kena, kadang rasa nak marah tak tentu pasal, kerap prasangka buruk pada pasangan, isu kecil pun boleh jadi isu besar.Tengok muka pasangan pun rasa meluat, tapi dalam hati rasa sayang dan bila berjauhan rasa rindu! Hah, bila keadaan ini berlaku, salah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 months and a week ago.

 

Anchor Food Professionals Lancarkan Kempen MOODMOJEE

Anchor Food Professionals Lancarkan Kempen MOODMOJEE | Siapa yang tak kenal dengan jenama Anchor iaitu sebuah jenama perkhidmatan makanan yang terkenal dari New Zealand. Kini jenama ini begitu popular dalam kalangan tukang buat kek dan pastri. Hmm mungkin ada yang tak tahu, kini Anchor Food Professionals...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 months and a week ago.