User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 11

ICE AGE ALIVE @ MaTiC Kuala Lumpur

Ice Age Alive @ MaTiC Kuala Lumpur| Baru jer lepas pergi tengok dinosaur tup tup minggu lepas tengok lagi. Hahaha. Sekarang ni pergi mana jer mesti ada dinosaur untuk menarik minat kanak-kanak. Yer lah dinosaur ni mana wujud lagi pada zaman sekarang. kalau takder pameran seperti ni anak-anak kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Hargapedia App | Membantu Anda Membandingkan Harga Dan Penjimatan Ketika Membeli-Belah

Pernah korang rasa tertekan dengan kos sara hidup yang tinggi pada masa sekarang? Yeah benda yang paling terasa semasa kita tolak troli di shopping mall. Fuhh memang terasa sangat tambah masa nak beli barang peralatan grocery setiap bulan seperti susu, pampers, minyak, beras dan lain-lain lagi. Sebelum ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Baju Raya Sedondon Mama Qeisya Dari Dhia Cotton Boutique

Benda paling mama nak sangat untuk tahun ni adalah baju raya sedondon dengan anak dara. Hehehe akhirnya dapat juga mama sedondon seboria dengan Qeisya. Almaklum la sebelum ni mama takder geng kan.. Asyik en papa dengan Qebal Qeram jer sedondon baju raya sama. Mama boleh tengok jer hahh. Tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Dinosaur Kingdom @ Club 360 Ecohill Semenyih

Bulan puasa lepas mama ada press conference di Club 360 Ecohill Semenyih untuk program Dinosaur Kingdom. Masa press conference pun dah teruja untuk event ni. Heheh kalau Qebal Qeram sure lagi tasabar nak pergi. Ok memandangkan Dinosaur Kingdom ni jatuh time raya so lepas raya lah kami perginya. Huhh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Kids Holiday Dinosaur Hunt Di The Mines Shopping Mall

Tak pernah terfikir mama nak masuk hunt ni tau. Hahaha macam mana ntah boleh pulak mama dan sekeluarga join Kids Holiday Dinosaur Hunt di The Mines Shopping Mall pada Ahad lepas. Memula dapat invitation tu mama ingatkan nak launching Dino-Raws dan mama just dapat info Kids Holiday Dinosaur Hunt jer. Hahh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Daging Goreng Kunyit Yang Sangat Mudah

Dah lama tak update pasal resepi masakan. Setiap kali raya mesti mama makan daging masak kunyit. Kat Kedah time raya memang makan daging jer lah. Belah Johor susah nak makan daging sebab depa makan ayam. So balik kedah memang makan daging puas-puas. Heheh tambah daging goreng kunyit ada lemak-lemak pulak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

POKKA Rasa Raya Contest | Puding POKKA Banana Berkuah POKKA Melon Koktail

POKKA Rasa Raya Contest | Puding POKKA Banana Berkuah POKKA Melon Koktail - Fuh dah lama mama tak update semenjak cuti raya. Sebelum terlambat mama nak ucapkan Selamat Hari Raya semua followers mama. Raya kan sebulan so banyak la open house Raya dari sanak saudara dan rakan taulan yer tak. Mama sendiri pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.

 

5 Design Mistakes That Will End Up Cheapening Your Bathroom

A simple bathroom remodel, or even a bathroom makeover, can easily be an overwhelming affair. Sometimes, making changes that feel permanent, especially regarding selections and d├ęcor, can leave many people terrified of making mistakes and ending up with the wrong decisions.Here are some design mistakes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.

 

Jom Menang Hadiah Bernilai RM10,000 Dengan Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold

Jom Menang Hadiah Bernilai RM10,000 Dengan Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold | Siapa sini kaki selfie sila angkat tangan? Yeahh nah ni mama nak bagitau sesiapa yang kaki selfie apa kata jom join Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold. Fuhh jangan tak tahu selfie jer dan join peraduan wefie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.

 

Shampoo Rambut Kanak-Kanak CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER | Rambut Harum Segar Sepanjang Hari

Anak-anak mama kalau balik dari bermain atau pulang dari sekolah jer mesti bau busuk yang kuat. Bau kuat tersebut adalah peluh dari kulit kepala dan rambut mereka selepas bermain. Baunya menjadi lebih teruk apabila kulit kepala mereka berminyak dan berpeluh. Satu-satunya cara untuk menghilangkan bau yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.

 

A Fresh New Addition to Dominos Hottest Korean Sensation

Fall in love all over again with the sweet and spicy Ssamjeang flavors especially created by Dominos Pizza. Hot on the trail of its popular Ssamjeang Pizza range, Dominos introduces its latest addition, the new Ssamjeang Prawn pizza, the fourth variant added to the range.Featuring springy, succulent prawns...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months ago.

 

Almond Florentina Oat Cookies | Biskut Raya Yang Sihat Dengan Quaker Oat

Almond Florentina Oat Cookies | Biskut Raya Yang Sihat Dengan Quaker Oat - Quaker Oat jenama #1 Dunia yang tidak asing lagi untuk dimakan pada sarapan pagi atau hidangan Hari Raya yang enak bersama Quaker Oats, menjadikannya lebih mudah untuk menikmati resipi baharu yang menyediakan lebih banyak serat,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months ago.

 

Watsons Melancarkan Kempen #MisiIkhlasAidilfitri Untuk Raya

Watsons memulakan kempennya bagi Ramadan dan Aidilfitri 2018 dengan menyeru warga Malaysia supaya menyemai budaya amalan mulia melalui perkongsian perbuatan baik hati yang mereka perhatikan di sekeliling mereka. Menerusi kempen #MisiIkhlasAidilfitri, Watsons berhasrat untuk menggalakkan sikap positif dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months and a week ago.

 

WIKO Tommy 3 | Smartphone Yang Trendy, Mesra Kanak-kanak Harga Mampu Milik

Telefon atau smartphone adalah benda yang sangat penting pada zaman sekarang untuk kegunaan sebagai satu komunikasi bagi menghubung seseorang yang jauh. Bukan sahaja orang dewasa yang menggunakan smartphone ini malah kanak-kanak pun sekarang dah expert menggunakan telefon sebagai alat pembelajaran. Memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months and a week ago.

 

Kekal Dilindungi Ketika Berkongsi Kemeriahan Hari Raya Dengan Dettol

Hari Raya adalah musim perayaan yang amat dinanti-nantikan bagi bertemu sanak saudara serta orang tersayang selepas sebulan berpuasa di bulan Ramadan. Ketika seluruh rakyat Malaysia bersalam-salaman dan menikmati juadah sambil bertanya khabar, Dettol Malaysia ingin membantu dan melindungi mereka untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months and a week ago.

 

Resepi Cookies Florentina @ Almond Crispy Cookies Yang Mudah Giler

Korang dah buat kuih raya ker? Mama baru jer buat 2 jenis. Tu pun chocolate chip ala famous amos dengan cookies florentina atau dikenali Almond Crispy Cookies. Ni lah cookies paling mudah baq hang. Giler mudah tak payah nak letak tepung butter gula bagai. Hahah.. budak sekolah pun boleh buat tapi kena ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months and 2 weeks ago.

 

Bayar Zakat Secara Online Dengan Pusat Pungutan Zakat MAIWP

Sebut saja Ramadan, tentunya kewajipan yang perlu kita lakukan di bulan mulia ini adalah berpuasa dari terbit fajar hingga tenggelamnya matahari Selepas itu, selang beberapa minggu berpuasa, kita pula akan sibuk membuat persiapan untuk Hari Raya Aidilfitri. Kata orang raya-raya juga, Zakat Fitrah jangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months and 2 weeks ago.

 

SHOPEE Memperkenalkan Skuad Selebriti Shopee Yang Baru

Shopee mmperkenalkan Skuad Selebriti Shopee (Shopee Celebrity Squad) yang membolehkan penggunanya mendapatkan koleksi produk yang dikeluarkan oleh selebriti tempatan kesayangan mereka. Hari ini, dengan kira-kira 10 juta pengguna dan dianggarkan 400,000 usahawan di platform ini, Shopee Malaysia terus kukuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months and 2 weeks ago.

 

DINOSAUR KINGDOM | Taman Tema Dinosaur Di Setia Ecohill, Semenyih

DINOSAUR KINGDOM | Taman Tema Dinosaur Di Setia Ecohill, Semenyih - Sekarang banyak taman tema di Malaysia seperti taman tema air, taman hiburan luaran atau dalaman, dataran edutainment, taman tema hak cipta terpelihara, taman aktiviti berdasarkan trend baru dan gaya hidup. Banyak kan taman-taman dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months and 2 weeks ago.

 

Lindungi Tangan Si Manja Dengan Hand Sanitizer Foaming Hand Wash Dari CHOMEL BABY

Semakin anak membesar semakin banyak dia meneroka dunia luar. Itu yang paling mama risau adalah tentang kebersihan tangan dia. Yer lah Qeisya ni suka sangat mengutip barang masuk mulut. Alahai risau takut bakteria masuk sekali dalam mulut dia jer. Jadi setiap apa yang dia lakukan mama akan kerap mencuci...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months and 2 weeks ago.