User Profile: elihjapahar

Show pings in: English | Malay | All

 

elihjapahar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 19

Resepi Jus Kedondong Asam Boi

Resepi Jus Kedondong Asam Boi. Kunci kejayaan sesebuah bisnes jual air balang adalah resepi yang digunakan oleh penjualnya. Keunikan, kesegaran dan kesedapan minuman itulah penarik utama dalam perniagaan air balang ini.Untuk kali ini, kita belajar cara menyediakan Resepi Jus Kedondong Asam Boi. Terpulanglah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and a week ago.

 

Resepi Air Milky Rambutan

Resepi Air Milky Rambutan. Kunci kejayaan sesebuah bisnes jual air balang adalah resepi yang digunakan oleh penjualnya. Keunikan, kesegaran dan kesedapan minuman itulah penarik utama dalam perniagaan air balang ini.Untuk kali ini, kita belajar cara menyediakan Resepi Air Milky Rambutan. Terpulanglah nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and a week ago.

 

Resepi Air Blue Ocean

Resepi Air Blue Ocean. Kunci kejayaan sesebuah bisnes jual air balang adalah resepi yang digunakan oleh penjualnya. Keunikan, kesegaran dan kesedapan minuman itulah penarik utama dalam perniagaan air balang ini.Untuk kali ini, kita belajar cara menyediakan Resepi Air Blue Ocean. Terpulanglah nak buat air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and a week ago.

 

Resepi Air Fair Lady

Resepi Air Fair Lady. Kunci kejayaan sesebuah bisnes jual air balang adalah resepi yang digunakan oleh penjualnya. Keunikan, kesegaran dan kesedapan minuman itulah penarik utama dalam perniagaan air balang ini.Untuk kali ini, kita belajar cara menyediakan Resepi Air Fair Lady. Terpulanglah nak buat air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and a week ago.

 

Apakah Yang Anda Perlu Ketahui Mengenai senangPay

Apakah Yang Anda Perlu Ketahui Mengenai senangPay. Peniaga yang sudah ada website kedai online sendiri pastinya menginginkan sistem pembayaran lebih mudah dalam website. SenangPay adalah gerbang pembayaran atas talian (Online Payment Gateway) yang ‘senangkan’ urusan jual beli dan proses pembayaran di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
5 months and a week ago.

 

Resepi Air Mata Kucing

Resepi Air Mata Kucing. Kunci kejayaan sesebuah bisnes jual air balang adalah resepi yang digunakan oleh penjualnya. Keunikan, kesegaran dan kesedapan minuman itulah penarik utama dalam perniagaan air balang ini.Untuk kali ini, kita belajar cara menyediakan Resepi Air Mata Kucing. Terpulanglah nak buat air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and a week ago.

 

Sistem Agent Stockist Online 2018

Sistem Agent Stockist Online. Sekiranya anda seorang peniaga dan sedang mencari suatu Sistem Agen Stockist Online yang terpercaya, kami menganggap anda mempunyai masalah seperti dibawah ni..Susah nak dapatkan stockist dan agent?Stok produk lambat terjual?Tiada sistem agent stockist yang mengikut cara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 2 weeks ago.

 

Cara Nak Mulakan Bisnes Printing Anda Sendiri

Cara Nak Mulakan Bisnes Printing Anda Sendiri. Perniagaan pencetakan t-shirt adalah merupakan industri yang murah untuk memulakan dengan operasi skala kecil, sesuai untuk usahawan yag baru menapak. Untuk memulakan perniagaan t-shirt, kaedah heat-transfer dan dakwat ink jet hanya memerlukan latihan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 2 weeks ago.

 

Cara Memulakan Perniagaan Jual Tudung

Cara Memulakan Perniagaan Tudung. Seiring dengan kenaikan harga barang dan kos sara hidup, rakyat Malaysia terutamanya suri-rumah tangga perlu mencari jalan untuk untuk menjana pendapatan sampingan bagi menampung keperluan hidup terutamanya apabila berhadapan dengan musim-musim perayaan. Persoalannya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Air Sirap Selasihku Sayang

Resepi Air Sirap Selasihku Sayang. Kunci kejayaan sesebuah bisnes jual air balang adalah resepi yang digunakan oleh penjualnya. Keunikan, kesegaran dan kesedapan minuman itulah penarik utama dalam perniagaan air balang ini.Untuk kali ini, kita belajar cara menyediakan air sirap selasihku sayang.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 2 weeks ago.

 

Idea Bisnes Jual Air Balang Modal Hanya RM500 Untung Sehingga RM8K Sebulan

Idea Bisnes Jual Air Balang Modal Hanya RM500 Untung Sehingga RM8K Sebulan. Ada kawan jumpa saya minta idea bisnes. Dia tanya kat saya apakah bisnes terbaik yang boleh untung banyak sekarang.Dia baru diberhentikan kerja di ibu kota. Dia nampak sangat kecewa dan terdesak. Katanya duit kereta tak boleh bayar,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 2 weeks ago.

 

26 Resepi Air Balang Sedap dan Popular Untuk Pasar Malam dan Bazar Ramadhan

26 Resepi Air Balang Sedap dan Popular untuk Pasar Malam dan Bazar Ramadhan. Resepi Air Balang Sedap Mudah. Bisnes air balang memang menguntungkan. Lihat sahaja di mana-mana banyak gerai tepi jalan menjual air balang.Resepi Air Balang ViralApalagi di pasar-pasar malam, kebanyakkan pengunjung pasar malam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 2 weeks ago.

 

Wanita Ini Jana Untung RM15,000 Sebulan Menjual Tudung, Walaupun Tanpa Premis!

Wanita Ini Jana Untung RM15,000 Sebulan Menjual Tudung, Walaupun Tanpa Premis. Ramai sangat yang berniaga sekarang ni. Ramai tapi tak semuanya berjaya dan bertahan lama. Ada yang gulung tikar awal sebab tiada kesungguhan dan ilmu dalam perniagaan yang mereka ceburi. Berniaga perlu ada minat, dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 3 weeks ago.

 

Cara Mudah Buat Website Bisnes Murah Malaysia

Buat Kedai Online Sendiri Tanpa Upah Website Builder memang ada caranya. Bukan saja jimat kos tetapi mengasah kemahiran anda untuk menguruskan website jualan sendiri dengan pelajari cara edit, upload dan menpromosikan produk dari laman web anda.Mengapa perlunya ada website kedai online sendiri?Pelbagaikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
5 months and 3 weeks ago.

 

Perbandingan E-Commerce Platform Shopify Vs EasyStore

Perbandingan E-Commerce Platform Shopify Vs Easystore. Membuat keputusan untuk membuat laman web e-commerce untuk perniagaan adalah satu keputusan yang sukar apabila mahu memulakan perniagaan online. Jika anda mempunyai kemahiran membuat website, perkara ini mungkin bukan masalah tetapi jika tiada kemahiran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Air Sirap Bandung Soda Untuk Lariskan Air Balang

Resepi Sirap Bandung Soda. Sirap bandung je pun dah sedap. Tambah soda agak-agak rasa apa? Lagi sedaplah ceritanya, minum pulak tengahari panas, uishh sedap sangatlah air sejuk lalu kat tekak.Bukan saja melegakan haus air sirap bandung soda ni, malah boleh digunakan untuk melariskan jualan air balang untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Air Balang Yang Paling Laris Di Bulan Ramadhan

Resepi Air Balang Yang Paling Laris Tahun Ini. Resepi Air Balang Paling Laris – Kerap juga saya terima pertanyaan daripada peniaga yang baru nak memulakan bisnes jual air ini. Paling top adalah air apa yang paling laris. Ia bergantung kepada trend, masih ingat tak lagi semasa trend gerai air kopi ala-ala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
5 months and 4 weeks ago.

 

Modal Bisnes Baju Bundle Hanya RM60, Wanita Ini Kongsi Kejayaannya

Biasanya baju terpakai yang dijual diperoleh dari ejen tertentu yang membawa masuk dari luar negara.Berbekalkan modal RM60, seorang bekas pemberita sambilan kini mampu tersenyum bangga apabila hasil penat lelah selama dua tahun berbaloi selepas mampu memiliki dua kedai pakaian terpakai.Lebih unik, Rasmi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
6 months ago.

 

20 Resepi Air Balang Paling Laris Di Bulan Ramadhan

Resepi Air Balang Paling Laris Di Bulan Ramadhan. Sedar kah anda, tinggal beberapa minggu sahaja lagi untuk kita sampai ke bulan Ramadhan. Dan seperti biasa, bila tiba bulan Ramadhan nanti, ramai yang akan cuba untuk menjana pendapatan tambahan atau sampingan dengan cara berniaga.Kalau anda ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
6 months ago.

 

Panduan Membina Sistem Agen Stockist Online Berkualiti Di Malaysia

Panduan Membina Sistem Agen Stockist Online Berkualiti Di Malaysia. Nampaknya, semua peniaga pun nak ada agen sendiri!Betul, salah satu cara untuk meluaskan aktiviti pemasaran anda ialah dengan memiliki agen yang ramai. Ramai peserta program Richworks terutamanya yang telah menyertai Titanium, mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
6 months ago.