User Profile: elihjapahar

Show pings in: English | Malay | All

 

elihjapahar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 10

Contoh Soalan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2017

Contoh Soalan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2017 |Sukacita dimaklumkan bahawa Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) akan mengadakan Peperiksaan Online Separa Perubatan Bertaraf Diploma pada bulan Mac 2017 nanti. Anda bertuah kerana pihak Kerajaan membuat keputusan menambah kakitangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 weeks and a day ago.

 

11 Video Online Marketing Percuma Untuk Newbie Belajar Buat Duit Online

11 Video Online Marketing Percuma Untuk Newbie Belajar Buat Duit Online | Tahniah! anda berada di page ini kerana minat anda untuk buat duit online. Saya menggambarkan mungkin anda seorang bisnes pemula atau sudah lama buat bisnes tetapi susah nak dapat sales. Itu bermakna, anda adalah newbie dalam bisnes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month ago.

 

Tudung Naelofar Warda Instant Shawl

Tudung Naelofar Warda Instant Shawl | Bulan Febuari 2017 hampir melabuhkan tirainya, masuk bulan Mac tinggal 3 bulan menjelang Hari Raya Aidilfitri. Bersedia lebih awal membeli keperluan raya mungkin lebih baik bagi mengelakkan kesesakan membeli-belah nanti. Lebih mudah zaman sekarang ni, tak perlu sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month ago.

 

Gambar Majlis Perkahwinan Jep Sepahtu Dan Sari Yanti

Hari bahagia buat kedua pasangan artis ini berlangsung dengan kejutan. Tak sangka dengan diam-diam, mereka telah memilih tarikh bahagia mereka pada 25 Febuari 2017 sebagai tarikh pernikahan. Ramai yang terkejut dengan berita pernikahan ini, walaupun khabar angin mengatakan mereka sebelum ini memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month ago.

 

Buat Duit Cara Fattah Amin, Buat Buku Sendiri Melalui Penulisan

Buat Duit Cara Fattah Amin, Buat Buku Sendiri Melalui Penulisan | Mereka yang berjaya dalam kehidupan adalah mereka yang suka mencuba sesuatu yang baru, bijak mencari peluang untuk berjaya dan sanggup menerima kritikan dan kecaman orang lain. Bukan semua orang berani mengambil risiko untuk berjaya, sebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month ago.

 

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee | Blogger amat bergantung dengan teknologi digital seperti Laptop, Destop, dan Grafik Tools atau Software untuk menghasilkan banner, video dan pelbagai keperluan lain untuk menghasilkan blog/website yang nampak profesional.Selain blogger, peniaga online juga memerlukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and a week ago.

 

Jawatan Kosong Diperlukan Segera Terkini 2017

Jawatan Kosong Diperlukan Segera Terkini 2017 | Kesukaran mendapatkan kerja menjadi masalah utama pelajar lepasan IPTA/IPTS di negara kita ini. Tidak hairanlah, ramai generasi baru sekarang ini cenderung untuk menjalankan bisnes sendiri daripada memohon pekerjaan di sektor awam dan swasta.Namun, ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and a week ago.

 

Sebanyak 895 Jawatan Kosong Kerajaan Di SPA Bulan Febuari 2017

Sebanyak 895 Jawatan Kosong Kerajaan Di SPA Bulan Febuari 2017 | Hi, lama tak share berita terkini tentang jawatan kosong Kerajaan ni. Nampaknya, bulan Febuari memang banyak jawatan kosong yang akan dibuat urusan temuduga oleh pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) Malaysia. Ini adalah bagi mengisi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and a week ago.

 

Cara Merawat Penyakit Kulit Ekzema Dan Psoriasis Pada Bayi

Cara Merawat Penyakit Kulit Ekzema Dan Psoriasis Pada Bayi | Kita sebagai ibubapa pastinya risau jika bayi kita menghidap penyakit kulit yang teruk. Penyakit ni kita tak minta pun, kadang-kadang akan datang menyerang pada bila-bila masa sahaja. Jika menyerang pada waktu umur beberapa bulan selepas baby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and a week ago.

 

Penginapan Selesa Di Hotel Holiday Inn Melaka

Penginapan Selesa Di Hotel Holiday Inn Melaka | Tahukah anda terdapat 40 lebih lokasi perlancongan yang boleh dipilih untuk destinasi percutian di Malaysia. Destinasi percutian menarik ini boleh didapati di setiap negeri di Malaysia. Tak payah jauh-jauh pun kita dah boleh menikmati pemandangan dan percutian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 2 weeks ago.

 

Pageview Dan Ranking Alexa Blog Selepas 7 Bulan

Pageview Dan Alexa Ranking Blog Selepas 7 Bulan. Pejam celik, pejam celik, bila tersedar saja dari mimpi blog Elih Japahar ini sudah pun berusia 7 bulan. Blog dan domain ini masih berusia 7 bulan, diibaratkan seorang bayi baru ja pandai senyum dan tertawa manja. Merangkak pun tengah explore lagi, kadang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 2 weeks ago.

 

10 Khidmat Photobooth Kahwin Terbaik Di Malaysia

10 Khidmat Photobooth Kahwin Terbaik Di Malaysia | Momen terindah dalam kehidupan kita jika disematkan didalam hati dan memori, hanya muncul bila waktu pejam mata ataupun ketika rindu. Tetapi, jika momen terindah itu dirakamkan dengan lensa kamera alangkah indahnya bila ditatap dihari tua nanti.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 2 weeks ago.

 

Penoreh Getah Ini Raih Pendapatan RM8,000 Sebulan

Penoreh Getah Ini Raih Pendapatan RM8,000 Sebulan | Dengar berita, harga getah semakin naik tahun ini. Ramai orang dikampung merasa gembira dengan kenaikkan harga ini walaupun tidak setinggi harga 3/4 tahun yang lepas.Beberapa tahun yang lepas, saya sendiri pernah merasa duit ribu-ribu hasil torehan getah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 2 weeks ago.

 

Terima Komisen Affiliate Klikjer Januari 2017

Terima Komisen Affiliate Klikjer Januari 2017 | Fuh, rasanya ini adalah bulan ke-5 saya join program affiliate Klikjer.com. Blog ini juga dah berumur 7 bulan (sejak Jun 2016). Tak sangka tiap-tiap bulan boleh jana komisen melalui affiliate dan sedikit kerja-kerja review.Dan, bagi yang follow entry...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 2 weeks ago.

 

Bahaya Muat Naik Gambar, Video Anak Di Media Sosial

Bahaya Muat Naik Gambar, Video Anak Di Media Sosial | Kemajuan dunia teknologi memang tidak dapat dinafikan lagi. Kanak-kanak 3 tahun pada masa sekarang ini pun sudah pandai bermain gajet. Pendidikan awal tentang penggunaan gajet dan media sosial perlu dititikberatkan kepada anak-anak kita. Tertagih dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 3 weeks ago.

 

Caj Rawatan Gigi Terkini Di Klinik Kerajaan Bagi Tahun 2017

Caj Rawatan Gigi Terkini Klinik Kerajaan Bagi Tahun 2017 | Beberapa hari ini, viral berkenaan kadar caj atau bayaran bagi rawatan gigi di klinik-klinik Kerajaan. Kenaikan ini amat memeranjatkan seluruh rakyat Malaysia, baru sebulan kadar kenaikan rawatan baru bagi hospital Kerajaan yang dinaikkan bermula 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 3 weeks ago.

 

Temuduga Terbuka JobsMalaysia Bulan Febuari 2017

Temuduga Terbuka Sektor Swasta Di Pusat JobsMalaysia Bulan Febuari 2017 | Sukacita dimaklumkan bahawa Jobsmalaysia akan melaksanakan urusan pengisian jawatan kosong bagi beberapa syarikat swasta bagi menyandang jawatan kosong yang ditawarkan syarikat berkenaan.Individu yang berminat mendapatkan pekerjaan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 3 weeks ago.

 

Guru Terima RM170,037.20 Sumbangan Takaful SSPN-i Plus Selepas Isteri Meninggal Dunia

Guru Terima RM170,037.20 Sumbangan Takaful SSPN-i Plus Selepas Isteri Meninggal Dunia | Ajal, Jodoh dan Rezeki itu adalah ketentuan Tuhan. Kita sebagai manusia hanya mampu merancang perjalanan hidup kita, yang menentukan keputusan terbaik adalah Tuhan. Sebab itu, DOA adalah sumber kekuatan kita walau apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 3 weeks ago.

 

Blogger Irda Garmin - Sahabat Terbaik Alam Maya

Betullah kata orang, 'orang berbudi kita berbahasa' tapi ini lain pula ceritanya. Orang berbudi, kita pun turut berbudi tambah lagi dengan bahasa. Hidup saya dikelliling dengan orang yang macam ni, bersyukur sangat dengan anugerah Tuhan ditemukan dengan insan terbaik seperti mereka.Beberapa bulan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 3 weeks ago.

 

Kumoten Dropship Sesuai Untuk Berniaga Tanpa Modal

Bisnes Dropship Sesuai Untuk Berniaga Tanpa Modal| Dulu lain, sekarang lain. Sejak penurunan nilai mata wang ringgit, kenaikan harga barang dan ekonomi kurang stabil. Rakyat Malaysia disarankan mempunyai kerja ke-2 selain kerja hakiki mereka. Demi menyahut seruan Kerajaan, ramai yang berniaga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
1 month and 4 weeks ago.