User Profile: Mellya

Show pings in: English | Malay | All

 

Mellya

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 2

1st Giveaway by Ravishing Obsession

Assalammualaikum.It's time for giveaway! Seperti dijanjikan sebelum ni, Mellya nak buat giveaway sempena pembukaan IG Shop Mellya. Alhamdulillah semakin berkembang ! Terima kasih yang support Mellya. Moga Allah murahkan rezeki korang semua. So this is it. 1st Giveaway by Ravishing Obsession officially...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Mellya Mellya via A box of Crayon
7 months and a week ago.

 

Jerawat Punca Rasa Rendah Diri?

Assalammualaikum.credit :https://duniakecantikanblog.files.wordpress.com/2016/10/044041900_1448523253-acne-1024x1024.jpgSapa ada masalah jerawat? Tahu tak jerawat sebenarnya salah satu punca rasa rendah diri. Bila muka dibanjiri jerawat, nak angkat muka bila berjumpa orang pun segan kan? Rasa macam orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Mellya Mellya via A box of Crayon
7 months and a week ago.

 

10 Likes and 10 Dislikes

Assalammualaikum.Sambungan 31 Days Challenge mengenai topic likes and dislikes. Bila masa biasa, rasa macam banyak sangat benda yang suka and tak suka. Tapi bila sampai masa nak list apa yang suka and tak suka, jadi blur. haha Kalau ikutkan lebih, berpuluh-puluh benda yang suka and tak suka ni.First,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Mellya Mellya via A box of Crayon
7 months and 2 weeks ago.

 

Done Blog Editing Lady in Red Planner

Assalammualaikum.Done Blog Editing untuk Lady in Red Planner. Blog ini memang dah cantik jadi Mellya cuma makeover sikit je. Sis cantik ni jual planner yang kiut-miut tau. Teringin juga nak beli satu hihi korang yang masih belum ada planner even though dah masuk March, jemput-jemputlah singgah blog beliau,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Mellya Mellya via A box of Crayon
7 months and 2 weeks ago.

 

Pencarian Bloglist Sesi Mac-April 2017 (08032017)

Assalammualaikum.klik banner untuk join ok!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Mellya Mellya via A box of Crayon
7 months and 2 weeks ago.