User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 12 of 18

Cara mudah untuk tahu akaun adsense dah berapa lama

Cara mudah untuk tahu akaun adsense dah berapa lama | Pernah tak korang di tanya atau mungkin bertanya, dah berapa lama korang dapat akaun adsense?. Atau Macam mana nak tahu akaun adsense kita ni dah berapa lama? Ok, hari ini aku nak kongsikan dengan semua cara macamana nak tahu dah berapa lama korang dapat...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and 3 weeks ago.

 

Cara pasang iklan adsense ditengah postingan sebelah kanan blogspot.

Cara pasang iklan adsense ditengah postingan sebelah kanan blogspot | Ok. Lama juga rasanya tak kongsikan ilmu mengenai blogspot ni. Hari ini aku terasa nak kongsikan 1 lagi ilmu berkaitan cara untuk letak iklan, khususnya iklan daripada adsense.Baiklah. kebanyakkan top blogger tidak meletakkan iklan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and 3 weeks ago.

 

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post | Biasa tak korang tengok, ada blog yang iklan adsense dia link dengan keyword yang digunakan dalam post mereka? Iklan yang keluar hanyalah jenis perkataan dan bukannya gambar seperti kebanyakkan iklan adsense yang lain? Ahha! Iklan itu adalah jenis iklan Link...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and 3 weeks ago.

 

Pemandu yang memandu lawan arus adalah seorang OKU?

Pemandu yang memandu lawan arus adalah seorang OKU? | Masih belum habis lagi cerita mengenai kes pemandu yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian tempoh hari. Terkini, menjadi viral selepas tersebarnya kad yang menunjukkan pemandu ni seorang OKU. Dan katanya polis juga mengesahkan yang dia ni bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
8 months and 3 weeks ago.

 

Bercadang untuk travel ke Canada? Baca Info ini.

Bercadang untuk travel ke Canada? Baca Info ini. | Semua orang pastinya ingin mengembara. Sama halnya dengan aku. Dan bila di tanya di manakah lokasi pengembaraan idaman, rata-rata orang akan memilih jepun. Ada juga yang memilih untuk travel ke Switzerland. Semuanya dengan alasan bentuk muka bumi negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and 3 weeks ago.

 

10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand

10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand | Bagi mereka yang merancang percutian ke Bangkok, Thailand dan ingin mencari hotel yang sesuai, disini aku senaraikan 10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand yang disusun mengikut kelas dan penilaian pengguna. Anda boleh menggunakan senarai ini sebagai panduan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and 3 weeks ago.

 

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review.

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review | Bali, Indonesia. Di antara lokasi yang termasuk di dalam senarai lokasi idaman aku. Boleh kata juga, kalau ada rezeki lebih tahun ni, nak juga bawa keluarga bercuti ke sana dan batalkan percutian ke Langkawi. Hehe. Ok. Dalam pada aku mencari cerita mengenai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and 3 weeks ago.

 

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review.

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review | Aku akui, aku lebih gemar menulis mengenai lokasi percutian di Bali indonesia. Semuanya kerana aku suka dengan konsep percutian di sana! Percutian konsep semulajadi! Dalam edisi kali ini, aku ingin menulis mengenai 1 lokasi percutian dalam hutan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months and 3 weeks ago.

 

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia!

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia! | Wow! MAS sedang di dalam promosi tambang murah ketika ini. Dan kini, MAS Malaysia menawarkan hadiah percutian 5 hari 4 malam ke japan! Boleh bawa kawan-kawan, keluarga dan sesiapa sahaja! Syarat nak menang pun tersangatlah mudah! Sambil bercuti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
8 months and 4 weeks ago.

 

Apa masalah dia ni??

Pemandu wanita yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian. Apa masalah dia ni?? | Sakit hati pulak aku baca berita dan cerita pasal kejadian seorang wanita yang memandu melawan arus! Dekat highway! Dan menyebabkan kematian! Dan disahkan positif dadah! Tambah menyakitkan hati, tak mengaku bersalah!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
8 months and 4 weeks ago.

 

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas!

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi mampu menulis hari ini. Juga bersyukur kerana diberikan kesihatan yang baik kepada diri dan keluarga. Alhamdulilah. Ok! Hari ini aku nak kongsi sikit perangai aku yang memang aku suka buat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
8 months and 4 weeks ago.

 

Hai..senangnya dalam hati..

Hai..senangnya dalam hati.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ehem. Rasa nak menyanyi pulak pagi ni. Tapi jangan salah lirik ya. Aku bukan nak menyanyi lagu madu tiga tu. Ini kalau wife aku baca ni, adeh! Hehe. Tapi aku memang terasa nak menyanyi walaupun dalam kepala aku ni ada banyak masalah! Hahaha.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
8 months and 4 weeks ago.

 

BLOG GIVEAWAY BY RII

Jom join segmen mudah ni. Klik sahaja pada banner di atas ya..:)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
8 months and 4 weeks ago.

 

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6!

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6! | Serius aku nak beritahu yang aku macam dah malas nak menulis. Walaupun hati aku ni rasa membuak-buak riang bila tengok pageviews blog ceritaejoy yang bakal mencecah 1M tak lama lagi. Blogger lain senang-senang je dapat 1juta PV tu, yang aku ni, mula menulis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
8 months and 4 weeks ago.

 

Memang rezeki kaulah Usop!

Memang rezeki kaulah Usop! | Siapa tengok mentor milenia 2017 semalam? Ahha! Kalau tengok, mesti tahu siapa yang cakap macam ni. hehe. Sebelum nak cerita lanjut, nak juga beritahu, mungkin pendapat aku sama dengan kebanyakan orang. Tapi kalau ada yang silap, aku nak minta maaf awal-awal ya. Mentor milenia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
9 months ago.

 

Apakah benar Mat Dan Dah bertunang?

Apakah benar Mat Dan Dah bertunang? | Ahha. Waktu blogwalking, ternampak pula gambar ni. Tertanya-tanya juga, betul ke Mat Dan dah bertunang? Siapa gadis istimewa yang menjadi pilihan Mat Dan ni? Atau soalan paling banyak sekali di tanya abad ini, Siapa Mat Dan tu? hahahaha. Aku sebenarnya bukan nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
9 months ago.

 

Facebook pula kena blocked!

Facebook pula kena blocked! | Aduh! Dah kenapa dengan tahun 2017 ni? Lepas satu, satu benda datang! Baru nak refresh minda aku ni daripada masalah lepas, datang pula benda baru! Aduh! Ini betul-betul nak reset minda aku ni. Yang terbaru, baru je semalam. Facebook aku kena blocked! Arghh! Kenapa kau blocked...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
9 months ago.

 

Cara nak tahu blog id sendiri

Cara nak tahu blog id sendiri | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terasa pula nak menulis cara nak tahu blog id sendiri ni sebabnya aku join 1 segmen. Dalam segmen tu, kena letak blog id. Jadi aku tak faham. Blog id tu apa? Dekat mana nak cari blog id? Bila dah tak tahu, aku tak letak lah. Bila dah tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
9 months ago.

 

Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali

Disebabkan ada sedikit masa terluang, aku nak join segmen ini. Segmen pun mudah. Kalau nak join, klik pada banner di atas ya. :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
9 months ago.

 

Lepas satu, satu yang datang!

Lepas satu, satu yang datang! | Nampaknya tahun 2017 sememangnya tahun yang mencabar buat aku. Aku sendiri tak tahu kenapa. Lepas satu, satu masalah/perkara tak best yang datang! Sampaikan aku selalu tertanya-tanya, kenapa dengan tahun 2017 ni? Apa sebenarnya benda yang nak datang ni? Kalau ada rakan-rakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
9 months ago.