User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 12 of 17

Kejutan yang ada di dalam Surprise Box Lazada Ver2

Kejutan yang ada di dalam Surprise Box Lazada Ver2 | Sememangnya penuh kejutan dalam edisi kedua #LazadaSurpri5eBox ini. Bermula daripada penerimaan email hinggalah kepada penerimaan produk. Semuanya penuh dengan kejutan! Berbeza dengan Box Of Joy edisi pertama, surprise box diberikan sempena Ulang tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months and 4 weeks ago.

 

Cara mudah membuat redirect blog ke blog yang lain.

Cara mudah membuat redirect blog ke blog yang lain | Aku pasti, ada daripada kita yang sayang pada blog mereka namun atas sebab-sebab tertentu, mereka perlu buat blog yang baru. Bukan mudah sebenarnya membangunkan blog ini dan maintain trafik yang masuk setiap hari. Jadi kali ini, aku nak kongsikan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months and 4 weeks ago.

 

7 Perkara yang perlu dielakkan ketika Mengunjungi kenduri

7 Perkara yang perlu dielakkan ketika Mengunjungi kenduri | Korang pastinya banyak mendapat jemputan kenduri kendara pada musim cuti persekolahan ini kan? Namun, tahukah korang, ada beberapa perkara yang sering kali kita terlepas pandang atau mungkin sudah menjadi “habit” kita apabila mengunjungi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months and 4 weeks ago.

 

Blogspot tampil dengan template baru dan mesra mobile

Blogspot tampil dengan template baru dan mesra mobile! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sewaktu awal membuka blogspot hari ini, ternampak 1 mesej yang memberitahu terdapat template baru yang ditawarkan oleh blogspot. Dan yang lebih pentingnya, mesra mobile. Pentingkah template yang mesra mobile ni?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months and 4 weeks ago.

 

Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita

Orait. Jom join segmen dari Nieyl ni. Klik Pada banner di atas ya! :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months ago.

 

Cara mudah untuk tahu akaun adsense dah berapa lama

Cara mudah untuk tahu akaun adsense dah berapa lama | Pernah tak korang di tanya atau mungkin bertanya, dah berapa lama korang dapat akaun adsense?. Atau Macam mana nak tahu akaun adsense kita ni dah berapa lama? Ok, hari ini aku nak kongsikan dengan semua cara macamana nak tahu dah berapa lama korang dapat...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months ago.

 

Cara pasang iklan adsense ditengah postingan sebelah kanan blogspot.

Cara pasang iklan adsense ditengah postingan sebelah kanan blogspot | Ok. Lama juga rasanya tak kongsikan ilmu mengenai blogspot ni. Hari ini aku terasa nak kongsikan 1 lagi ilmu berkaitan cara untuk letak iklan, khususnya iklan daripada adsense.Baiklah. kebanyakkan top blogger tidak meletakkan iklan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months ago.

 

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post | Biasa tak korang tengok, ada blog yang iklan adsense dia link dengan keyword yang digunakan dalam post mereka? Iklan yang keluar hanyalah jenis perkataan dan bukannya gambar seperti kebanyakkan iklan adsense yang lain? Ahha! Iklan itu adalah jenis iklan Link...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months ago.

 

Pemandu yang memandu lawan arus adalah seorang OKU?

Pemandu yang memandu lawan arus adalah seorang OKU? | Masih belum habis lagi cerita mengenai kes pemandu yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian tempoh hari. Terkini, menjadi viral selepas tersebarnya kad yang menunjukkan pemandu ni seorang OKU. Dan katanya polis juga mengesahkan yang dia ni bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months ago.

 

Bercadang untuk travel ke Canada? Baca Info ini.

Bercadang untuk travel ke Canada? Baca Info ini. | Semua orang pastinya ingin mengembara. Sama halnya dengan aku. Dan bila di tanya di manakah lokasi pengembaraan idaman, rata-rata orang akan memilih jepun. Ada juga yang memilih untuk travel ke Switzerland. Semuanya dengan alasan bentuk muka bumi negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months ago.

 

10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand

10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand | Bagi mereka yang merancang percutian ke Bangkok, Thailand dan ingin mencari hotel yang sesuai, disini aku senaraikan 10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand yang disusun mengikut kelas dan penilaian pengguna. Anda boleh menggunakan senarai ini sebagai panduan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months ago.

 

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review.

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review | Bali, Indonesia. Di antara lokasi yang termasuk di dalam senarai lokasi idaman aku. Boleh kata juga, kalau ada rezeki lebih tahun ni, nak juga bawa keluarga bercuti ke sana dan batalkan percutian ke Langkawi. Hehe. Ok. Dalam pada aku mencari cerita mengenai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months ago.

 

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review.

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review | Aku akui, aku lebih gemar menulis mengenai lokasi percutian di Bali indonesia. Semuanya kerana aku suka dengan konsep percutian di sana! Percutian konsep semulajadi! Dalam edisi kali ini, aku ingin menulis mengenai 1 lokasi percutian dalam hutan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months ago.

 

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia!

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia! | Wow! MAS sedang di dalam promosi tambang murah ketika ini. Dan kini, MAS Malaysia menawarkan hadiah percutian 5 hari 4 malam ke japan! Boleh bawa kawan-kawan, keluarga dan sesiapa sahaja! Syarat nak menang pun tersangatlah mudah! Sambil bercuti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months ago.

 

Apa masalah dia ni??

Pemandu wanita yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian. Apa masalah dia ni?? | Sakit hati pulak aku baca berita dan cerita pasal kejadian seorang wanita yang memandu melawan arus! Dekat highway! Dan menyebabkan kematian! Dan disahkan positif dadah! Tambah menyakitkan hati, tak mengaku bersalah!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months ago.

 

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas!

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi mampu menulis hari ini. Juga bersyukur kerana diberikan kesihatan yang baik kepada diri dan keluarga. Alhamdulilah. Ok! Hari ini aku nak kongsi sikit perangai aku yang memang aku suka buat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months ago.

 

Hai..senangnya dalam hati..

Hai..senangnya dalam hati.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ehem. Rasa nak menyanyi pulak pagi ni. Tapi jangan salah lirik ya. Aku bukan nak menyanyi lagu madu tiga tu. Ini kalau wife aku baca ni, adeh! Hehe. Tapi aku memang terasa nak menyanyi walaupun dalam kepala aku ni ada banyak masalah! Hahaha.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months ago.

 

BLOG GIVEAWAY BY RII

Jom join segmen mudah ni. Klik sahaja pada banner di atas ya..:)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months and a week ago.

 

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6!

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6! | Serius aku nak beritahu yang aku macam dah malas nak menulis. Walaupun hati aku ni rasa membuak-buak riang bila tengok pageviews blog ceritaejoy yang bakal mencecah 1M tak lama lagi. Blogger lain senang-senang je dapat 1juta PV tu, yang aku ni, mula menulis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months and a week ago.

 

Memang rezeki kaulah Usop!

Memang rezeki kaulah Usop! | Siapa tengok mentor milenia 2017 semalam? Ahha! Kalau tengok, mesti tahu siapa yang cakap macam ni. hehe. Sebelum nak cerita lanjut, nak juga beritahu, mungkin pendapat aku sama dengan kebanyakan orang. Tapi kalau ada yang silap, aku nak minta maaf awal-awal ya. Mentor milenia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 months and a week ago.