User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 12 of 17

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review.

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review | Bali, Indonesia. Di antara lokasi yang termasuk di dalam senarai lokasi idaman aku. Boleh kata juga, kalau ada rezeki lebih tahun ni, nak juga bawa keluarga bercuti ke sana dan batalkan percutian ke Langkawi. Hehe. Ok. Dalam pada aku mencari cerita mengenai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
11 months and a week ago.

 

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review.

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review | Aku akui, aku lebih gemar menulis mengenai lokasi percutian di Bali indonesia. Semuanya kerana aku suka dengan konsep percutian di sana! Percutian konsep semulajadi! Dalam edisi kali ini, aku ingin menulis mengenai 1 lokasi percutian dalam hutan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
11 months and a week ago.

 

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia!

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia! | Wow! MAS sedang di dalam promosi tambang murah ketika ini. Dan kini, MAS Malaysia menawarkan hadiah percutian 5 hari 4 malam ke japan! Boleh bawa kawan-kawan, keluarga dan sesiapa sahaja! Syarat nak menang pun tersangatlah mudah! Sambil bercuti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and a week ago.

 

Apa masalah dia ni??

Pemandu wanita yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian. Apa masalah dia ni?? | Sakit hati pulak aku baca berita dan cerita pasal kejadian seorang wanita yang memandu melawan arus! Dekat highway! Dan menyebabkan kematian! Dan disahkan positif dadah! Tambah menyakitkan hati, tak mengaku bersalah!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and a week ago.

 

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas!

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi mampu menulis hari ini. Juga bersyukur kerana diberikan kesihatan yang baik kepada diri dan keluarga. Alhamdulilah. Ok! Hari ini aku nak kongsi sikit perangai aku yang memang aku suka buat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and a week ago.

 

Hai..senangnya dalam hati..

Hai..senangnya dalam hati.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ehem. Rasa nak menyanyi pulak pagi ni. Tapi jangan salah lirik ya. Aku bukan nak menyanyi lagu madu tiga tu. Ini kalau wife aku baca ni, adeh! Hehe. Tapi aku memang terasa nak menyanyi walaupun dalam kepala aku ni ada banyak masalah! Hahaha.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

BLOG GIVEAWAY BY RII

Jom join segmen mudah ni. Klik sahaja pada banner di atas ya..:)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6!

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6! | Serius aku nak beritahu yang aku macam dah malas nak menulis. Walaupun hati aku ni rasa membuak-buak riang bila tengok pageviews blog ceritaejoy yang bakal mencecah 1M tak lama lagi. Blogger lain senang-senang je dapat 1juta PV tu, yang aku ni, mula menulis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Memang rezeki kaulah Usop!

Memang rezeki kaulah Usop! | Siapa tengok mentor milenia 2017 semalam? Ahha! Kalau tengok, mesti tahu siapa yang cakap macam ni. hehe. Sebelum nak cerita lanjut, nak juga beritahu, mungkin pendapat aku sama dengan kebanyakan orang. Tapi kalau ada yang silap, aku nak minta maaf awal-awal ya. Mentor milenia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Apakah benar Mat Dan Dah bertunang?

Apakah benar Mat Dan Dah bertunang? | Ahha. Waktu blogwalking, ternampak pula gambar ni. Tertanya-tanya juga, betul ke Mat Dan dah bertunang? Siapa gadis istimewa yang menjadi pilihan Mat Dan ni? Atau soalan paling banyak sekali di tanya abad ini, Siapa Mat Dan tu? hahahaha. Aku sebenarnya bukan nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Facebook pula kena blocked!

Facebook pula kena blocked! | Aduh! Dah kenapa dengan tahun 2017 ni? Lepas satu, satu benda datang! Baru nak refresh minda aku ni daripada masalah lepas, datang pula benda baru! Aduh! Ini betul-betul nak reset minda aku ni. Yang terbaru, baru je semalam. Facebook aku kena blocked! Arghh! Kenapa kau blocked...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Cara nak tahu blog id sendiri

Cara nak tahu blog id sendiri | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terasa pula nak menulis cara nak tahu blog id sendiri ni sebabnya aku join 1 segmen. Dalam segmen tu, kena letak blog id. Jadi aku tak faham. Blog id tu apa? Dekat mana nak cari blog id? Bila dah tak tahu, aku tak letak lah. Bila dah tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali

Disebabkan ada sedikit masa terluang, aku nak join segmen ini. Segmen pun mudah. Kalau nak join, klik pada banner di atas ya. :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Lepas satu, satu yang datang!

Lepas satu, satu yang datang! | Nampaknya tahun 2017 sememangnya tahun yang mencabar buat aku. Aku sendiri tak tahu kenapa. Lepas satu, satu masalah/perkara tak best yang datang! Sampaikan aku selalu tertanya-tanya, kenapa dengan tahun 2017 ni? Apa sebenarnya benda yang nak datang ni? Kalau ada rakan-rakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Ahha! Segmen kali ini bukan segmen sebarang ni. datangnya daripada pakar SEO malaysia ni. Aku dah tentulah rasa bersemangat nak join segmen ni sebabnya ada 1 janji daripada top blogger ini. katanya, siapa yang join segmen ini, akan dapat trafik mencanak! secara tiba-tiba! wow! Hebat kan? Ok.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Apakah hala tuju sebenar seorang blogger?

Apakah hala tuju sebenar seorang blogger? | Aku tertarik untuk menulis mengenai hal ini setelah membaca komen seorang top blogger malaysia ni. Yang sebenarnya, aku kurang jelas dengan apa yang cuba disampaikan oleh beliau. Kalau tengok pada apa yang dia cakap tu, aku sendiri tak pasti, apakah hala tuju...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 2 weeks ago.

 

Keputusan Bantuan Rakyat 1 Malaysia yang mendukacitakan

Keputusan Bantuan Rakyat 1 Malaysia yang mendukacitakan! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberi kesempatan untuk aku terus terusan menulis di blog ceritaejoy. Ahha! Hari ini, aku nak bercerita pasal sesuatu yang sedang hangat dibualkan. Pemohonan BR1M 2017 ditolak/tidak lulus atas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 3 weeks ago.

 

BEN ASHAARI NAK KOREK RAHSIA MEDIA SOSIAL AKU

BEN ASHAARI NAK KOREK RAHSIA MEDIA SOSIAL AKU | Ahha! Ini segmen bukan sebarang segmen! Ini segmen datangnya daripada top blogger malaysia! Eh! Dah macam nak meniaga pulak! Hehe. Sebenarnya aku dah terlepas 1 segmen daripada abang ben. Dan kali ini macam ada peluang je nak join. Jadi apa kata kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 3 weeks ago.

 

Jangan sampai kena banned dengan Google.

Jangan sampai kena banned dengan Google | Aduh! Nampaknya aku masih belum pulih sepenuhnya selepas akaun adsense kena banned! Bukan mudah sebenarnya nak dapatkan akaun penuh ni. Namun, bila sifat tidak sabar lebih banyak dalam diri, macam-macam cara datang untuk hasilkan “lebih” income. Dan di akhirnya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 3 weeks ago.

 

Pagi isnin yang suram.

Pagi isnin yang suram | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini masih lagi berkesempatan untuk menulis dalam blog ceritaejoy. Pagi isnin yang suram. Aku mulakan hari ini dengan pelbagai persoalan bermain dalam minda aku sekarang ni. Terlalu banyak yang aku fikirkan sampai tidur aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
11 months and 3 weeks ago.