User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 17

movie review: A Separation

review filem a separationurm..lama dah kan yuk x review movie nie..huhu..last review...yuk review movie hunt for wilderpeople kan..dah baca ke??sorry lar...x smpat nak review movie..busy ckit..movie dah tengok banyak...tapi review je blum lagi..hari nie nak review filem a separation..nie bukan filem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and a week ago.

 

Rawatan untuk Penyakit Pedih Ulu Hati

rawatan ubat dan bukan ubat untuk pedih ulu hatisape kat cni pernah mengalami pedih ulu hati..angkat tangan..mesti penglaman yang menakutkan..kenapa??hnya orang yang pernah mengalami pedih ulu hati je memahami..pedih ulu hati nie seperti rasa terbakar,pedih, dah panas pada bahagian dada atau perut.sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 2 weeks ago.

 

Design 79: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan bakul bayiDesign baru datang lagiKali nie warna biru yg lembut..Sesuai bg baby boy..Walaupun warna lembut..design nie diserikan dengan corak kenderaan yg berwarna-warni..Mcm2 ada..kereta ada....lori ada.. Kereta api pun ada...hihiCantik sgt2So cpt oder skrang..sblum sold out..Lagipun sy dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 2 weeks ago.

 

Sakit Jantung atau Serangan jantung??

Apakah PENYAKIT JANTUNG ? apakah SERANGAN JANTUNG?nie yuk nak tnya ckit..pernah x uols rasa penat atau ketat dada bila naik tangga? try cek kaki anda atas buku lali tu...ada bengkak tak? Jaga2 kut2 anda ada penyakit Jantung?Apakah perbezaan Penyakit Jantung dgn Serangan Jantung?A. nie yuk nak bagi tau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 2 weeks ago.

 

perlukah berpantang selepas bersalin?

berpantang selepas bersalin..perlu ke??atau ia sekadar amalan tradisional?dalam masyarakat melayu BERPANTANG lepas bersalin jadi amalan turun temurun.Waktu berpantang yang yuk selalu dengar ialah 6 minggu/42 hari saja.tapi.. Ada juga yang pantang sampai 100 hari...kesian le kat husband uols..mesti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 3 weeks ago.

 

Design 78: set tilam bakul bayi

set tilam dan bakul bayiDesign baru!!!..Ape..design baru lg.. Ye...kali nie design Apple uols..Bukan sahaja cantik...tngok pun cam nak mkn je..haha..Designnie..sesuai bg mreka yg sukakan warna pastel n warna lembut..Yelar..x semua org suka warna yg terang2 kan..So..klau anda peminat warna lembut @...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 3 weeks ago.

 

Tips Untuk Tingkatkan Follower Instagram #1

cara mudah untuk meningkatkan follower instagram andasekarang nie mmang ramai yang dah start buat bisnes dengan instagram kan,,tapi yang menjadi masalah kita mereka ialah..xde follower yang banyak.klau xde follower..camne nak jual produk kan,,,so arie nie yuk akan share tips untuk tingkatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Tekanan Darah Tinggi @ Hypertension?

ApakahTekanan Darah Tinggi ?Bahaya tak ada Darah Tinggi ?Boleh bawa maut tak kalau ada Hypertension??"soalan nie mesti yang selalu menghantui penghidap penyakit darah tinggi.mungkin ada segelintir dari kita sudah biasa dengan penyakit nie..tapi..yuk rasa masih rmai yang tidak tahu atau keliru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 4 weeks ago.

 

Strok di Usia Muda

mendapat strok di usia masih mudadengar tajuk pun dah takut kan..klau uols takut..yuk lagi lar takut..klau dulu2..org yang kena strok nie biasanya umur dia dah tua kan..tapi sekarang lain..muda-muda dah kena strok..kenapa muda2 dah kena strok??faktor utama ialah cara hidup mereka..dunia sekarang kan nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and a week ago.

 

Design 77: set tilam bakul bayi

set bakul dan tilam bayi cantikDesign terbaru.. Design mickey n minnie pinkCantik kan..warna pink..Skrang rmai plak ibu2 yg tmpah design pink..Nak wat camne..wrna pink kan cantik.. Biasa klau scan dpt baby girl..konfirm cstmer akn order yg warna pink..hihi..Tngok lar design nie..kombinasi warna pink +...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and a week ago.

 

Bisnes Aiskrim Goyang Jana Pendapatan Lumayan

jual aiskrim goyang pun boleh kayahai semua...sekaran nie kan musim panas..so panas nie teringat plak pasal aiskrim..hihi..sbb tu lar yuk buat entry pasal aiskrim nie..huhu..uols kenal ke dengan aiskrim goyang nie?? aiskrim goyang nie x sama dengan aiskrim malaysia tau..untuk mendapatkan aiskrim goyang uols...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 2 weeks ago.

 

Fakta Menarik Negara Haram Israel

fakta yang anda tidak tahu tentang negara HARAM israelsebenarnya malas nak share tentang negara israel..sbb..israel nie bukan negara pun...israel wujud dengan merampas tanahrakyat palestine..tapi nak wat cmane kan..israel merupakan kuasa besar so semua negara mmang senyap jelar..tapi..kenapa yuk share...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 2 weeks ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 2 weeks ago.

 

Tips untuk Merawat Jerawat (part 2)

tips untuk muka bebas jerawatok..yuk malas nak bebel panjang..hari nie yuk nak sambung article yang yuk tulis pasal tips untuk merawat jerawat (part 1)so..hari nie yuk nak sambungTips untuk Merawat Jerawat (part 2).step-step untuk muka bebas jerawatStep 1.The best time nak cuci muka atau badan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 2 weeks ago.

 

Design 76: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan bakul bayiDesign baru dtg lagi...Cantik nyer design nie. Design channel gtu..Bg pminat design brangan branded patut grab design nie cpt2..Bkn ape..takut sold out...huhu..Warna coklat n wrna cream mmbuatkan design nie simple but very exclusive.tahun nie...saya dah tukar design ye..nak berubah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

Takaful Kesihatan dan Perubatan

Apakah takaful kesihatan perubatan?takaful kesihatan dan perubatan akan memberikan perlindungan terhadap kos rawatan perubatan persendirian seperti kos hospital. manakala anda jika anda didiagnosis menghidap penyakit tertentu atau terlibat dalam kemalangan anda akan mendapat perlindungan penjagaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
7 months and 3 weeks ago.

 

cara tukar instagram personal kepada business profile

tukar instagram anda kepada business profilemesti ramai yang dah perasan kan yang sekarang nie sudah menjadi trend di malaysia untuk berniaga di laman instagramtapi adakah anda tahu bahawa sekarang nie instagram pun dah buat business profile..xtahu??xpe nnti yuk ajar cara-cara untuk tukar instagram kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Neonatal Jaundice(NNJ)?

bagaimana Neonatal Jaundice(NNJ) boleh terjadi?ok,,nak tnya uols...apakah Neonatal Jaundice(NNJ) ?tahu x bagaimana Neonatal Jaundice(NNJ) boleh terjadi ??rawatan untuk Neonatal Jaundice(NNJ) ... tahu x??kenapa mata dan badan bayi yang kena Neonatal Jaundice(NNJ) nie warna kuning??

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

Kepentingan Penama Dalam Kontrak Insurance Hayat

sebelum kita berbincang tentang kepentingan penama dalam kontrak insurance hayat..saya nak taya dulu..kenapa kita membeli insurance hayat??mestilah anda akan jawab untuk melindungi orang tersayang dari segi kewangan sekiranya terjadi sensuatu yang buruk berlaku keatas mereka kan..jadi..jika anda membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
7 months and 4 weeks ago.

 

Design 75: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungCorak baru...design baruKali nie sy keluarkan design mickey..Mesti rmai yg tertunggu-tunggu design mickey..Nie design mickey warna biru..Corak yg kecik mnjadikan ia seperti corak abstract...mmng menarik.. Klau dlm pic dah lawa...kat luar mesti lg lawa kan..huhu..design baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 4 weeks ago.