User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 12

Cerita Cuti Tahun Baru Cina 2017

As Salam and greetings to dear readers. Sebelum bercuti sempena cuti tahun baru cina last week Mrs. A dah bagitau nak pergi wedding invitation. Alhamdulillah planning nak pergi kedua-dua invitation itu dimakbulkan olehNYA. Ini nak shared cerita cuti tahun baru cina 2017 Mrs. A and family.Actually kedua-dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 2 weeks ago.

 

Selamat Tahun Baru Cina 2017

As Salam and greetings to dear readers. Selamat Tahun Baru Cina diucapkan buat kaum Tionghua yang jatuh pada 28 Januari 2017. Selamat bercuti buat readers blog dan juga rakan-rakan blogger. Bercuti ke mana tu? Berhati-hati di jalan raya ya!Sempena cutiSelamat Tahun Baru Cina 2017 ini Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.

 

1st Giveaway By Bajetciputselerabesar

As Salam and greetings to dear readers. Mrs. A dah baca berkenaan 1st Giveaway By Bajetciputselerabesar ini sedari awal ianya di post cuma waktu di awal-awal tu tak berkesempatan nak join.Yezza... finally today dapat jugak join cos masih belum sampai closing date lagiks! Ucapan untuk diri sendiri "semoga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.

 

Velocifero MAD

As Salam and greetings to dear readers. Velocifero MAD!! apo ko bondo ea tu? Itulah persoalan yang keluar dari mulut Mrs. A apabila Adik sebut nak beli benda tuh! Rupanya benda tu adalah electric scooter, "tengah trending sekarang ibu katanya". Hurm... sorrylah Dik ibu tak layanz... Haish! anak-anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.

 

Salam Jumaat : Rahsia Rezeki

As Salam and greetings to dear readers. Rahsia rezeki. Mrs. A dapat message ini dari WhatsApp terpanggil pula untuk share di blog.Hakikatnya krisis kenaikan harga barang telah berlaku ke atas manusia sejak pada zaman Rasullullah S.A.W lagi, dan ia telah direkodkan dalam hadis sahih.Google ImageDari Anas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 4 weeks ago.

 

Menang Giveaway Planner 2017 By @Paperplanner

As Salam and greetings to dear readers. Yeay!!! Alhamdulillah Mrs. A menang lagi.... Giveaway.Kali ini Mrs. A menang Giveaway Planner 2017 By@Paperplannerterima kasih berbanyak-banyak buat pemilik blogWhatever Apa-Apa Sahajakerana telah menganjurkan GA ini.Meh! sini nak tunjuk camne...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months ago.

 

R.I.P : Comot

As Salam and greetings to dear readers. Akhirnya Comot pergi juga. Rest in peace dear Comot. Bak kata emak Mrs. A "dah sampai hukumnya mungkin mati itu adalah yang terbaik buat dia." Lagipun ko kan dah usaha ubatkan sakit buasir Comot tu".Itulah Comot dah cergas selepas surgery buasir [SINI] dia tu,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months ago.

 

Bercuti Ke Langkawi : Permulaan Yang Cuai

As Salam and greetings to dear readers. Sebelum ini Mrs. A dah share homestay tempat Mrs. A sekeluarga tinggal sepanjang empat hari bercuti ke Langkawi tu. [SINI]Okay sambung lagi kisahBercuti Ke Langkawi : Permulaan Yang Cuai. Ha! apa kes sampai boleh jadi macam tu? Ini semua salah Ah Jib eh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and a week ago.

 

Karnival Sukan

As Salam and greetings to dear readers. Actually nak post entry Bercuti di Langkawi tapi yang up karnival sukan UMNO DUN Kota lah pulok! Mungkin sebab karnival sukan ini baru jer berlangsung semalam itu pasal kehangatan nak menulis tu lancar dan laju kot.Mrs. A terjebak didalam karnival sukan UMNO DUN Kota...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and a week ago.

 

Salam Jumaat : Yang Mana Lebih Baik???

As Salam and greetings to dear readers. Yang mana lebih baik?Ada segolongan orang yang kuat beribadat tapi 'berakhlak buruk' dan ada segolongan orang yang tidak beribadah langsung tapi 'berakhlak baik'. Yang mana lebih baik?"Wahai Syeikh, Manakah yang lebih baik, seorang muslim yang kuat beribadah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and a week ago.

 

Si Koko Pula Kena Spay a.k.a Kasi

As Salam and greetings to dear readers. Si Koko pula kena Spay a.k.a Kasi. Kalau sebelum ini Mrs. A neuter si Kuning tapi kali ini Mrs. A perlu kasikan si Koko pula. Si Koko dah sampai masa heat dia dah! asyiklah tergedik-gedik berlari-larian ke depan ke belakang pantanglah dengar si Bengkok (bukan kucing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and a week ago.

 

GIVEAWAY PLANNER 2017 BY @PAPERNPLANNER

As Salam and greetings to dear readers. Mrs. A mulakan entry tahun baru dengan turut serta dalam Giveaway Planner 2017 By@Paperplanner.Wah! LZ buat giveawaylah. Sebagai tanda support Mrs. A pun menjoinkan diri untuk turut serta dalam Giveaway Planner 2017 by@Paperplanner.Mangsa tag Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 2 weeks ago.

 

Happy New Year 2017

As Salam and greetings to dear readers. Happy New Year 2017 Mrs. A ucapkan buat readers blog yang dikasihi dan disayangi. Terima kasih buat mereka yang selalu singgah di blog picisan ini. Tanpa kalian sendulah blog ini. Eeececewah! kemain ayat tak boleh blah!Biasa kalau new year mesti akan dengar soalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 2 weeks ago.

 

Comot Si Kucing Kampung Yang Sakit Buasir

As Salam and greetings to dear readers. Actually Comot ni bukanlah kucing Mrs. A. Comot adalah kucing mak sedara Mrs. A yang tinggal kat kampung. Kesian sangat denganComot si kucing kampung yang sakit buasir ini. Dubur dia tu dah terkeluar panjang bila dia nak membuang dia akan mengiau-ngiau kuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 2 weeks ago.

 

MENANG Giveaway Syukur Selalu 2016 Pembaca Blog Hasrul Hassan

As Salam and greetings to dear readers.Alhamdulillah Mrs. A menang Giveaway Syukur Selalu 2016 Pembaca Blog Hasrul Hassan. Nak tahu pasal GA ni boleh klik SINIYang sebenarnya dari malam tadi Mrs. A dah terbaca post HH berkenaan keputusan pemenang GA tersebut. Bila baca tu macam ya ke tidak nih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 2 weeks ago.

 

Bercuti Ke Langkawi : Homestay

As Salam and greetings to dear readers. Pada awal bulan hari itu iaitu 9 hingga 12 Disember Mrs. A sekeluarga dengan izinNYA telah berpeluang bercuti ke Langkawi. Tak tahu bilalah dapat up entry becuti ke Langkawi tu huhuuhhu... In Sha Allah nanti adalah tu. Tapi entry ini Mrs. A nak share homestay yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 3 weeks ago.

 

#MyTravelokaEscapade: Perkara Yang Ingin Mrs. A Lakukan Di Korea Sekiranya Menang Contest Dari...

As Salam and greetings to dear readers. #MyTravelokaEscapade: Perkara Yang Ingin Mrs. A Lakukan Di Korea Sekiranya Menang Contest Dari Traveloka. Walaupun Mrs. A baru saja pulang dari bercuti tapi masih rasa belum puas bercuti lagi. Siapa suka pergi bercuti? Di tambah pula kalau percutian itu ada pihak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 3 weeks ago.

 

365 Days Daily Planner Giveaway By Luqman Zakaria

As Salam and greetings to dear readers. 365 Days Daily Planner Giveaway By Luqman Zakaria. Oleh kerana Mrs. A pun belum ada planner lagi, kekdahnya Mrs. A pun mencuba nasib nak dapat planner free muaahhhaaaa... verangan itu perlu untuk menjadikan hidup kita lebih ceria.Haish! apalah ko mengarut ni Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 3 weeks ago.

 

8 Perkara Yang Anda Perlu Elakkan Sewaktu Memakai Perfume

As Salam and greetings to dear readers.8 perkara yang anda perlu elakkan sewaktu memakai perfume. Ha! tetiba pulak Mrs. A nak share pasal tips ini. Actually Mrs. A terbaca ini kat wall FB kawan Mrs. A yang jual perfume De'Xandra. Al-maklumlah kat FB nanti susah nak cari balik kat blog senang taip aje label...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 4 weeks ago.

 

Congratulations! Dear Niece a.k.a Jurukamera Family

As Salam and greetings to dear readers. Congratulations! Dear Niece a.k.a Jurukamera Family. Pasti semua yang terlibat dalam PT3 dah habis debar dan tahu result masing-masing. Begitu jugalah niece Mrs. A to be exact niece Mr. A iaitu anak sedara dia yang nombor tiga.Panggilan manja dia kaklang Qehna...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 4 weeks ago.