User Profile: elihjapahar

Show pings in: English | Malay | All

 

elihjapahar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 12

Terima Komisen Pertama Affiliate InvolveAsia

Komisen Pertama Affiliate InvolveAsia | Sebelum ini, saya ada kongsikan hasil pendapatan sampingan saya melalui Komisen dari Affiliate Klikjer.com. Dan, hari ini saya nak kongsikan pula hasil komisen daripada program affiliate InvolveAsia.Itulah, siapa kata blogging tak boleh buat duit? kawan saya kata,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
8 months and 3 weeks ago.

 

Terima Komisen Ketiga Affiliate Klikjer.com September 2016

Terima Komisen Ketiga Affiliate Klikjer.com September 2016 | Hasil usaha untuk menghasilkan artikel berkualiti yang digemari enjin carian google, maka terhasillah sedikit pulangan bonus dengan komisen yang tak seberapa ini.Sungguhpun nilainya hanya 2 angka, namun angka kecil ini mampu memberi impak positif...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
8 months and 4 weeks ago.

 

Worldwfashion.Com Lubuk Pakaian Dalam Wanita

Worldwfashion.Com Lubuk Pakaian Dalam Wanita | Zaman sekarang ini, banyak penjimatan yang kita boleh lakukan untuk mengurangkan perbelanjaan bulanan. Membeli belah secara atas talian (online) juga merupakan penjimatan dari segi masa dan minyak kenderaan. Pemilihan barang yang hendak dibeli juga mudah, hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
8 months and 4 weeks ago.

 

Kenali Pengasas Produk Kecantikan Sarawak - Organic Skin By IGs

Pengasas Produk Kecantikan Sarawak - Organic Skin By IGs | Kali ini, Hero Borneo Team (HBT) berpeluang membongkar dan mendedahkan kejayaan seorang wanita anak kelahiran Sarawak yang semakin mendapat tempat dikalangan wanita dengan produk kecantikan yang diasaskan olehnya sendiri.Pengasas produk kecantikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
8 months and 4 weeks ago.

 

7 Bank Menawarkan Pinjaman Peribadi Paling Cepat Lulus

Pinjaman Peribadi Paling Cepat Lulus Di Malaysia | Berhutang bukanlah satu kemestian, kita semua berhutang kerana kita memerlukan modal untuk menyelesaikan sesuatu perkara yang kita inginkan. Sebagai contoh, meminjam untuk perkahwinan, mahu membina rumah, membeli tanah, membeli kereta dan macam-macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
8 months and 4 weeks ago.

 

Semakan Nama Penerima Dekoder Percuma MYTV 2016

Semakan Nama Penerima Dekoder MYTV 2016 | Bagi yang belum mengetahui status nama samada berjaya atau tidak menerima dekoder percuma MYTV, semakan secara atas talian(online) boleh dilakukan dengan cara yang sangat mudah. MYTV Broadcasting ini adalah unit dekoder percuma yang akan diberikan kepada 2 juta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
8 months and 4 weeks ago.

 

Senarai 50 Pusat Servis Kereta Terbaik Di Johor Bahru

Senarai 50 Pusat Servis Kereta Terbaik Di Johor Bahru | Memilih wokshop untuk servis kereta selalunya berkait rapat dengan lokasi, harga kos servis, dan perkhidmatan yang diberikan oleh pemilik pusat servis berkenaan.Kini, dengan adanya laman web carama.com segalanya mudah untuk membuat temujanji servis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months ago.

 

Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Hai awak!! jangan pergi lahhh...aku ganggu aa, aku ganggu..he3x...Hai awak, masa yang dinanti-nantikan telah tiba, saya selaku penulis blog dan penganjur giveaway ini dengan rasa bangganya mengumumkan pemenang-pemenang giveaway tunai bernilai RM200 dan hadiah saguhati Min Kaffe kepada peserta pilihan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months ago.

 

100 Cara Buat Duit Dengan Blog

100 Cara Buat Duit Dengan Blog | Hari demi hari, blogger di Malaysia ini semakin ramai. Kalau dikira mungkin boleh mencecah puluhan ribu. Ada yang berblogging atas niat suka menulis, suka berkongsi infomasi dan yang paling ramai saya tengok adalah mahu menjana pendapatan sampingan..mahu buat duit dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and a week ago.

 

Inilah Pelan Internet Terbaik Untuk Anda

Pelan Internet Terbaik 2016 | Zaman moden sekarang ni, semua orang perlukan line internet yang stabil untuk kemudahan mengakses laman sosial, aktiviti perbankan, perniagaan, menonton movie, melayari youtube dan paling diperlukan oleh seorang blogger.Tanpa internet, media sosial dan aktiviti perniagaan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and a week ago.

 

Senarai 35 Pusat Servis Kereta Terbaik Di Kuala Lumpur

Senarai 35 Pusat Servis Kereta Terbaik Di Kuala Lumpur | Memilih wokshop untuk servis kereta selalunya berkait rapat dengan lokasi, harga kos servis, dan perkhidmatan yang diberikan oleh pemilik pusat servis berkenaan.Kini, dengan adanya laman web carama.com segalanya mudah untuk membuat temujanji servis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and a week ago.

 

Kesilapan Pertama Membeli Emas

Sumber: tokopoker.orgHari ini bila saya fikir balik, sebenarnya harga emas memang sentiasa mahal. Berapa pun harganya, tetap orang akan kata ianya “mahal”. Ia memang barang yang dianggap mahal sejak zaman berzaman. Tak pernah ada satu zaman pun orang anggap harga emas itu barang murah.Jangan Lalukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and a week ago.

 

5 Tips Memilih Dan Memohon Kad Kredit

Katakan anda menerima berita kurang baik dari kampung, dan perlu pulang untuk hal kecemasan? malangnya, duit tidak mencukupi untuk membeli tiket disaat-saat genting seperti ini..maka, saya syorkan setiap individu perlu mempunyai sekurang-kurangnya satu Kad Kredit untuk hal-hal kecemasan sahaja.Dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and a week ago.

 

Buat Temujanji Klinik Pergigian Secara Online, Mudah !

Bayangkan, anda sedang melancong di Thailand tiba-tiba anda mengalami sakit gigi. Bukankah hal ini menganggu percutian anda? Yang sakit tu satu hal, tambahan pulak kita tidak tahu mana Klinik Pergigian(Dental Clinic) yang terbaik untuk membuat rawatan gigi..Kebetulan ada seorang rakan sepejabat akan pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and a week ago.

 

Nak Honda Jazz 1.5L? Tinggal 15 Hari Lagi !

Salam sejahtera wahai ibu-ibu, bapa-bapa, dan sesiapa yang berumur dibawah 29 tahun, ini adalah cara untuk anda memiliki kereta idaman Honda Jazz 1.5L dengan hanya membuka akaun simpanan SSPN-i Plus serendah RM50 sebulan (Pakej Delima).Tinggal 15 hari lagi!!!Rebutlah peluang untuk memenangi Honda Jazz...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and a week ago.

 

Senarai 27 Pusat Service Kereta Terbaik Di Sabah

Senarai 27 Pusat Service Kereta Terbaik Di Sabah | Pusat service yang terdapat di Sabah sangatlah banyak. Pemilihan tempat untuk service kereta selalunya melalui 'kebiasaan' dan 'harga murah' dan dikenali ramai. Service yang baik serta layanan yang baik maka ramailah orang datang service di pusat-pusat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and 2 weeks ago.

 

Cara Buat Temujanji Service Kereta Online Di Carama.com

Cara Buat Temujanji Service Kereta Online Di Carama.com | Segalanya mudah dengan Carama.com, tempahan/temujanji service kereta hanya melalui atas talian (online) sahaja. Satu lagi elternatif untuk memudahkan pengguna menyelenggara kenderaan mereka mengikut jadual yang ditetapkan.Kelebihan Service Kereta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and 2 weeks ago.

 

Panduan Kerjaya Polis DiRaja Malaysia (PDRM)

Panduan Kerjaya Polis DiRaja Malaysia (PDRM) | Umum kita mengetahui bahawa kerjaya sebagai anggota Polis DiRaja Malaysia (PDRM) adalah salah satu perkhidmatan yang terbesar di negara ini.Oleh kerana fungsinya yang berbeza-beza dan unik maka sudah semestinya ia memberi banyak peluang yang tidak boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and 2 weeks ago.

 

Sikap Pekerja Kurier Pos Laju Malaysia Ini Wajar Dicontohi

Seringkali kita mendengar luahan segelintir individu bercakap mengenai situasi kerja mereka di pejabat. Kerja berlambak, tak cukup tidur, stress dengan perangai boss yang cerewet dan macam-macam lagi karenah yang biasa kita dengar.Perlu sedar, apabila kita bekerja dengan sesebuah organisasi, kita memikul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and 2 weeks ago.

 

Senarai Peserta Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Terlebih dahulu, saya dengan rasa rendah hati mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi memeriahkan giveaway ini. Sehingga hari ini (09/09/2016) seramai 100 blogger telah menyertai giveaway dan masih dibuka sehingga 22 September nanti.Berikut adalah senarai peserta Giveaway Tunai RM200...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
9 months and 2 weeks ago.