User Profile: ciktom

Show pings in: English | Malay | All

 

ciktom

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 19

Dapat 4 komisen affiliate sekaligus

Assalamualaikum dan salam sayangnak update sepintas lalu mengenai 4 komisen affiliate sekaligus yang cik tom dapat dalam masa sama. Rasanya admin affiliate ni baru buat kemaskini kot. Cik tom pun

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
7th January 2016 9:44pm

 

Kenangan Alexa Rank Penutup 2015

Assalamualaikum dan salam sayang Sahaja nak meneruskan habit cik tom yang obses dengan nombor ni. Untuk kenangan alexa rank penutup 2015. Dibawah ialah screenshot ranking blog ciktom.com dalam alexa rank

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
6th January 2016 9:18pm

 

5 Jenis Beg Wanita Perlu Ada

Assalamualaikum dan salam sayang Haa mesti ramai pengunjung wanita kat luar tak sabar nak tau lanjut topik HOT 5 Jenis Beg Wanita Perlu Ada ni kan??? Ok sebelum cik tom

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
5th January 2016 10:00pm

 

Selamat Tahun baru 2016, Azam Lama dan Baru

Assalamualaikum dan salam sayang.. Ini ialah entri pertama bagi tahun 2016 yang dicoretkan di blog ini. Sebenarnya takde mood sangat nak menaip tapi tak nak la blog ni jadi macam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
5th January 2016 8:30am

 

Sakit Belakang? Tips Penjagaan Tulang Belakang

Sakit Belakang? Tips Penjagaan Tulang Belakang Assalamualaikum dan salam sejahtera… Korang ada mengalami masalah sakit tulang belakang?? Badan membongkok?? Selalu terasa lenguh atau sakit tulang belakang ketika bekerja atau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
31st December 2015 12:09pm

 

Jom Buat Roti John Mini Cara Mudah

Assalamualaikum dan salam sayang Tangan asyik nak mengatal nak memasak je sekarang ni. Beberapa hari ni teringin je nak makan roti john. Biasa cik tom beli roti john ni kat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
23rd December 2015 8:30am

 

Jom Buat Puding Karamel Buah Koktail

Jom Buat Puding Karamel Buah Koktail Salam sayang kepada pelawat blog ciktom.com.. Semoga sihatlah hendaknya ya. Hari ini slot masak-masak ialah perkongsian resepi Puding Caramel Buah Koktail hasil air tangan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
21st December 2015 8:30am

 

Bukan Penyakit G6PD Tapi Kekurangan Enzim G6PD

Bukan Penyakit G6PD Tapi Kekurangan Enzim G6PD Salam 1 Dunia.. Rentetan dari artikel pernah cik tom keluarkan tahun 2011: Saudara Kembar Penghidap Penyakit G6PD. Rupanya ramai ibu bapa yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
20th December 2015 8:30am

 

Pengalaman pakai kereta terpakai (second hand)

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Cik tom nak share pengalaman pakai kereta terpakai (second hand) selepas cik tom dapat banyak pertanyaan mengenai kereta kelisa terpakai yang cik tom pernah beli pada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
19th December 2015 8:30am

 

Resepi Diet Atkins: Bubur Atkins Ala McD

Assalamualaikum dan salam sayang.. Hari ini cik tom nak kongsikan resepi diet atkins yang sesuai untuk fasa 1,2,3 dan juga 4. Resepi bubur atkins ala McD ini bukan kepunyaan cik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
18th December 2015 9:00am

 

Resepi Getuk Ubi Kayu Goreng Ringkas

Assalamualaikum dan salam sejahteraHari ini cik tom nak kongsikan resepi kuih muih melayu iaipu kuih getuk ubik kayu. Kuih getuk ubi kayu goreng ringkas ini ialah hasil air tangan emak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
17th December 2015 9:00pm

 

Resepi Mudah Dadih Susu Strawberry

Assalamualaikum dan salam sayang.. Waktu cik tom menaip entri resepi mudah dadih susu strawberry ni sebenarnya cik tom takde mood sangat nak menaipnya. Maybe sebab ini entri ke lima dah cik tom taip nonstop. Aiyokk penat otak dan jari rasa menaip. huk3 Orang busy dan tak selalu ada internet macam ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
16th December 2015 9:00pm

 

Bayaran kedua dari mobicow

Assalamualaikum dan salam sayang. Hari ini cik tom update entri fresh dari ladang. Nak update mengenai bayaran kedua dari mobicow yang cik tom terima notifikasi awal pagi tadi. Alhamdulillah seronok tengok bayaran kali kedua yang agak lumayan berbanding bayaran pertama. Kalau convert pada ringgit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
16th December 2015 12:06pm

 

Cara mudah buat homemade mayonis atkins

Assalamualaikum dan salam sayang Cik tom nak kongsikan satu menu diet atkins yang cik tom dah pernah cik tom buat. Resepinya ialah homemade mayonis atkins.Cik tom rujuk resepi homemade mayonis ni dari Kelab Diet Atkins Malaysia. Berdasarkan gambar perkongsian, resepi homemade mayonis tanpa masak tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
15th December 2015 9:00am

 

Komisen terkumpul NetKL-Domain dan Hosting

Komisen terkumpul NetKL-Domain dan Hosting Assalamualaikum dan salam sayang Alhamdulillah pada 1 Disember 2015 cik tom dapat beberapa notifikasi email yang maklumkan berjaya meraih komisen. Salah satunya ialah NetKL yang memaklumkan jumlah komisen terkumpul cik tom. Takdelah banyak tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
14th December 2015 8:30am

 

Tabung Misi Perbelanjaan Raya dan Kecemasan

Assalamualaikum dan salam sayang Nak cerita koleksi tabung cik tom lagi. Harap jangan menyampah pulak. Tabung raya ni cik tom mula menabung dari akhir tahun lepas. Sepatutnya target nak pecahkan hari raya untuk bajet raya atau sekiranya ada apa2 kes kecemasan yang perlu gunakan duit. Tapi cik tom...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
13th December 2015 12:01am

 

Rupanya Tarikh Cash Out Duit 8share

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Lama sangat cik tom tak promosi 8share di blog sehingga cik tom tak tahu menahu pulak rupanya tarikh cash out duit 8share pada tarikh yang telah ditetapkan oleh Yuna. Setahun jugak cik tom stop promosi 8share. Siap duit dalam akaun 8share cik tom semua hangus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
12th December 2015 8:30pm

 

Cara mudah buat sos cili thai atkins

Assalamualaikum dan salam sayang Jom hari ini kita jenguk cara mudah buat sos cili thai atkins. Lepas ni korang tak perlu dah keluarkan duit beli sos cili thai. Semuanya boleh buat sendiri. Tapi rasa takdelah sebijik sos cli thai tapi bau memang sebijik. Rasanya dah mirip tekstur je lain sikit dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
12th December 2015 9:00am

 

Apa Maksud Bila Mimpi Bekas Kekasih?

Assalamualaikum dan salam sayang Rasa agak gedik pulak tajuk entri cik tom kali ni. hehe.. Cik tom ni jenis susah sikit nak mimpi apa-apa tapi kalau dah mimpi tu boleh jadi tahap mengigau bercakap tanpa sedar. haha.. Cik tom pernah la juga beberapa kali termimpi bekas kekasih ni. Tapi dah lupa kisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
11th December 2015 4:00pm

 

Review Novel Laknat Nukilan Fahmi Mustaffa

Assalamualaikum dan salam sayang Cik tom nak ambil peluang kali ni review novel laknat nukilan Fahmi Mustaffa. Oleh sebab cik tom mengenali Fahmi penulis Laknat ni rasa risau jugak review berat sebelah tapi insyaAllah cik tom cuba review sebaiknya tanpa prejudis.hehe.. Laknat ialah novel pertama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
10th December 2015 4:00pm