User Profile: amirnawawi

Show pings in: English | Malay | All

 

amirnawawi

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 25

Cititel Express Ipoh- Hotel di Bandar Ipoh, Jimat dan Smart

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda hotel yang smart, bersih dan ringkas di Ipoh Perak. Untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
7 months and 3 weeks ago.

 

KubUltra Trail Run 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai KubUltra Trail Run 2016. Untuk makluman semua, KubUltra Trail Run 2016 telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
7 months and 3 weeks ago.

 

SPH Food Festival di Sunway Putra Hotel

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan kemeriahan sambutan SPH Food Festival yang berlangsung pada 17 Mac 2016 di Sunway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months ago.

 

Sushi King ke-100 di AEON Mall Shah Alam

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping family tercinta hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua tentang pembukaan cawangan Sushi King yang ke 100 di AEON Mall...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months ago.

 

Betul Ke Azanis Scar Serum Ni Boleh Hilangkan Parut?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai Azanis Scar Serum. Alkisahnya begini, saya ni nak kata muda tu tidak la. Tapi dah menginjak ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and a week ago.

 

Jom Ke Lost World Hot Spring Spa

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Oh! lama tak bawa anda semua meneroka dan jelajah ke Malaysia ni kan? Biasanya saya bawa anda besama saya menjelajah mimpi sahaja. Tapi kali ini saya ingin membawa anda semua ke utra tanah air iaitu Ipoh. Kalau berbicara tentang Ipoh saya pasti semua akan teringat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and a week ago.

 

Tulis Entri Itu Senang?

Tulis Entri itu Senang? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini, saya ingin kongsikan perihal hal ehwal semasa blog. Maklumlah tak nak jadikan blog saya ini sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 2 weeks ago.

 

Jualan Hebat Semperna Ulangtahun ke-4 Lazada

Happy Birthday Lazada! Hi! Salam sejahtera buat semua para pembaca sekalian. Semoga anda berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan kepada anda semua apa yang menarik di Lazada. Semua sudah tahun bahawasanya Lazada membawa satu impak yang baharu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 2 weeks ago.

 

Tempat Kahwin Menarik di Putrajaya

Asslamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca blog yang budimman sekalian. Smeoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai tempat perkahwinan yang menarik di Putrajaya. Semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 2 weeks ago.

 

Tukar Theme, Trafik Jatuh 3 Kali Ganda

Assalmualaikum dan salam sejahtera baut smeua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah kali ini saya ingin kongsikan sesuatu mengenai blog saya ingin. Untuk makluman beberapa hari lepas adalah ulangtahun ke-5...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 2 weeks ago.

 

Tiada Jiwa Dalam Menulis Blog

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai perihal blog dan blogger pula. Tadi ketika saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 3 weeks ago.

 

PatentMall, Pusat Sehenti Patent Anda

Asslamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai PatentMall. Pertama sekali bila dengar perkataan mall...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 3 weeks ago.

 

Tripda Bakal Ditamatkan Pada 4 Mac 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera baut smeua pembaca lbog yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sjehatera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai penamatan perkhidmatan Tripda. Masih tidak tahu apa itu Tripda? Dah nak tutup dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 3 weeks ago.

 

GREDAC – Konferen Yang Patut Dihadiri Pemain Hartanah

Assalamualaikum dan salam sjeahtera buat semua pembaca blog yang budiman. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai GREDAC ataupun Global Real Estate and Developer Agent Conference. GREDAC ini bakal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 3 weeks ago.

 

Trendi, Revolusi Terbaru Untuk Para Traveler

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua beada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai Trendi, salah satu teknologi terbaru yang dibangunkan untuk memasuki industri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
8 months and 3 weeks ago.

 

Chiba Sweet Potato Telah Datang ke Malaysia

Assalamualaikum dan slaam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan mengenai salah satu ubi dari Jepun yang baru sahaja memasuki pasaran Malaysia. Untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
9 months ago.

 

Majlis Pelancaran Karnival Peaceyall, Komik Skoolastik dan Aplikasi DAC Peaceyall

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca blog yang budiman sekalian. semoga anda smeua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan Pelancaran 3 perkara iaitu Karnival peaceyall Komik skoolastik oleh Kartunis Ubi Permainan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
9 months ago.

 

Country Club Fitness FTX Telah Dilancarkan Di Malaysia

Assalamualaikum dan slam sejahtera baut semua pembaca blog yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai pusat kesihatan baru dibuka di Malaysia iaitu Country...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
9 months ago.

 

Ninja Van, Angkat Telefon Anda Jika Mahu Barang Anda Dihantar

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah kali ini saya ingin kongsikan pengalaman bersama Ninja Van. Semua sedia maklum yang negara kita terdapat banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
9 months ago.

 

Dilema Seorang Penganggur

Assalamualaikum dan salam sejahtera baut semua pembaca blog yang budiman. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan masalah yang dihadapi oleh jobless atau penganggur seperti saya. Oh! Semua sedia maklum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
9 months ago.