User Profile: Nadiasam

Show pings in: English | Malay | All

 

Nadiasam

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 31

NANTI KITA DATANG LAGI YE FARIZA!!

hai assalammualaikumHaritu nad ada event dekat Little Kingdom Maju Junction. Dah lama nak bawa Fariza dekat sini, sebab tengok tempat dia menarik untuk budak-budak. Tengok dekat bahagian luar pun dah menyeronokkan. Bukan anak je suka, mak pun suka..hehehe. Tapi masa ni tak dapat main, sebab cover event.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and a week ago.

 

HIDANGAN SMART MENU DI CHILI'S YANG MENYELERAKAN

hai assalammualaikumJom makan..serangg!!..Hah!!, haritu tak dapat sambut anniversary dekat luar, rasa sedih juga, tapi rezeki datang, jadinya kita sambut dengan makan sedap di tempat yang kitaorang jarang pergi..hehee. Lokasi pilihan makanan kitaorang di Chili's Jaya One Shoping Centre. Kenapa kitaorang nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and a week ago.

 

MOMMA® PREGOLACT™ MILKBOOSTER SUSU PILIHAN IBU HAMIL DAN MENYUSU

hai assalammualaikumAlhamdulillah, sampai sekarang nad masih menyusukan Fariza. Umur Fariza dah 1 tahun 6 bulan, nak dekat hampir dua tahun. Tak disangka nad mampu menyusukan dia sampai harini. Jadi, bila dah menyusukan anak, memang cepat lapar je. Serius, nad asyik nak makan je. Seorang ibu memerlukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and a week ago.

 

BUFFET RAMADHAN 2017: NIKMATI MAJLIS BERBUKA PUASA DI BANGI GOLF RESORT

hai assalammualaikumBuffet Ramadhan Bangi Golf Resort 2017 - Bulan puasa dah nak dekat, dalam sebulan berpuasa mestilah nak sekali sekala berbuka puasa di luar kan. Nah apa kata, korang pergi berbuka puasa di Bangi Golf Resort nanti. Setiap tahun, nad tak terlepas untuk berbuka puasa di Bangi Golf Resort.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and a week ago.

 

WAAZU SPRAY SERBAGUNA SESUAI UNTUK SEMUA

hai assalammualaikumPertama kali nampak spray yang serbaguna, yang mempunyai banyak kelebihan dan manfaatnya. Waazu, spray yang digunakan untuk apa sahaja. Tak kira la untuk luka, untuk wanita, untuk kanak-kanak, lelaki, elakkan nyamuk, eh macam-macam la. Untuk haiwan pun boleh. Perghh!!baguskan. Nad dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and a week ago.

 

SUSAH NAK PIKAT DIA NI

hai assalammualaikumCredit Pic; Mohaz SueSukanya dia bila ada kawan. Bergurau, berlari sana sini. Memang nad perasan, kalau jumpa kawan baya-baya dia, atau budak bukan baya dia pun dia berkawan. Fariza bukan jenis malu orangnya. Walaupun pada mukanya malu-malu jugakla, tapi lepas tu, hah!! hilanglah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and a week ago.

 

PANDAI DIA BAWA DIRI

hai assalammualaikumMana-mana event mesti bawak si kecik ni. Tak boleh ditinggalkan. Kalau ada daddy dia senang sikit, boleh tolong jagakan. Tapi kadang-kadang si kecik ni tetap cari mommy dia sebab nak susu..hehehhe..Masa photoshoot haritu, dah memang masa dia untuk menyusu. Bagi air kosong pun tak jalan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and a week ago.

 

MARI MENULIS DAN MEMBACA

hai assalammualaikumMari Menulis Dan MembacaNad mula biasakan Fariza dengan pen dan kertas masa pergi satu event ni. Biasalah nak bagi anak diam, tak bising masa event, mestila kena ada cara dia. Cara nad dengan bagi dia kertas dan pen. Budak memang seronok bila dapat benda baru. Macam tu juga dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and a week ago.

 

BIHUN SUP ( JUARA SOTO ) PALING SEDAP DI TAMAN CEMPAKA KUALA LUMPUR

hai assalammualaikumMalam tu ajak suami makan dekat luar. Sebab barang dapur dah habis. Lepas tu dia bawak la satu kedai ni dekat je dengan rumah. Bukan kedai makan yang tempat kedai, tapi kedai makan ni dekat rumah. Maksunya ada rumah, lepas tu bahagian parking kereta tu dia buat kedai..Kedai ni dah lama,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 2 weeks ago.

 

GEBUNYA MIXED CHEESETART KHAISYADELITE NI

hai assalammualaikumHaish tak tertahan rasanya setiap kali cheesetart dia post dekat facebook dan instagram. Gebu-gebu kau. Akhirnya cheesetart dia dalam genggamanku..hehehe. Nad memang suka makan cheesetart yang isinya penuh. Baru puas makan. Lagi best cheesetart macam-macam jenis. Baru tak jemu nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 2 weeks ago.

 

MAKEUP CANTIK DAN KEBABOM HASIL MUA LINDAUS

hai assalammualaikumTak boleh move on lagi, cantik sangat makeup kita masa photoshoot haritu. Muka nad betul-betul jadi macam doll..hahhaa..kenapa cantik sangat ni. Suka sangat tengok muka kita bertukar cantik bila dapat makeup ni..hahhaa.Setiap hari tengok gambar, kalau boleh nak post selalu dekat media...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 2 weeks ago.

 

MUZIUM WARISAN MELAYU UPM SERDANG SESUAI UNTUK PHOTOSHOOT

hai assalammualaikumMuzium Warisan Melayu UPM SerdangLokasi Photoshoot Raya KBBA9 2017 kali ni sangat menarik, sesuai dengan tema Raya. Suasana ala kampung gitu. Bertempat di Muzium Warisan Kampung UPM yang terletak di Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi UPM. Terima kasih Muzium Warisan Melayu UPM Serdang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 2 weeks ago.

 

PHOTOSHOOT RAYA KBBA9 2017 BERSAMA JURUGAMBAR HEBAT WAN IZHAR

hai assalammualaikumPhotoshoot Raya KBBA9 2017 - Ni kali kedua Photoshoot Raya KBBA9 dilakukan dan semestinya nad tak lepaskan peluang bila ada photoshoot ni. Bila lagi dapat berposing depan kamera bersama jurugambar terkenal dan profesional kan kalau bukan masa ni. Untuk Photoshoot Raya KBBA9 2017 kali ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 2 weeks ago.

 

NADIA JOHARI ( MISZROCKERS ) DALAM RANCANGAN SELAMAT PAGI MALAYSIA TV1

hai assalammualaikumNadia Johari Dalam Rancangan Selamat Pagi Malaysia - Untuk kali kedua masuk siaran dalam televisyen. Syukur alhamdulillah. Sokongan daripada suami, keluarga dan rakan semua. Ni semua rezeki daripada anak. Kali ni nad masuk dalam rancangan Selamat Pagi Malaysia.Ada nad bagitau sebelum ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 2 weeks ago.

 

SHOOTING SELAMAT PAGI MALAYSIA TV1 BERSIARAN SABTU NI

hai assalammualaikumShooting Selamat Pagi Malaysia TV1 - Sehari sebelum shooting nad dapat whatsup dari seorang staff ni, cakap sudi . Mau tak terkejut, sebabnya nak shooting esok hari...hahaha..tu pun buka whatsup dalam pukul 2 petang. Swbab telefon satu lagi tengah cas. Balas whastup dia, cakap setuju,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 3 weeks ago.

 

MELIHAT BANGUNAN KELLIE'S CASTLE DAN SEJARAHNYA

hai assalammualaikumMelihat Bangunan Kellie's Castle - Hah!!,selalu tengok orang post berkenaan Kellie's Castle ni, akhirnya nad sampai juga. Sebut je Batu Gajah, mesti semua cakap tempat selalu dilawati ialah bangunan Kellie's Castle. Malam duduk Hotel Kinta tu la kitaorang suami isteri bincang esok lokasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 3 weeks ago.

 

KINTA RIVERFRONT HOTEL AND SUITES MURAH DAN MEWAH

hai assalammualaikumKau tengok swimming pool dia, besttt gilerrr!!..cantik betul, bercermin lagi..memang swimming ni mengajak, memanggil-manggil suruh duduk dekat hotel ni weii!!..haahhha..Hotel ni nad dapat booking dengan harga bawah RM200 untuk 2 hari 1 malam. Berbaloi la weiii..baca sampai bawahh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 3 weeks ago.

 

TERTARIK DENGAN PRODUK NURSERI PELBAGAI FUNGSI KELUARAN BABYHOOD MALAYSIA

hai assalammualaikumProduk Nurseri Multifunction Keluaran Babyhood Malaysia - Haritu nad dijemput untuk menghadiri event Babyhood Malaysia di Little Kingdom. Memang masuk dalam event, nampak la pelbagai katil baby yang menarik hati nad. Rasa macam nak mengandung lagi je sekarang..hahaa. Siapa yang tak suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 3 weeks ago.

 

PENIPUAN BARANG DARI LUAR NEGARA : KAWAN HAMPIR KENA TIPU DENGAN ORANG LUAR

hai assalammualaikumPenipuan Barang Dari Luar NegaraNi kisah kawan nad yang hampir kena tipu dengan orang luar. Ceritanya bila kawan nad ni whatsup kitaorang dalam group.Kawan Terkena : Weii, Kome, Aku Ade kenal dengan Mat Saleh ni, Dari UK. Risau pulak aku. Mat Saleh ni boleh caya ke??Aku : Kenal dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 3 weeks ago.

 

DIA DAH ADA ABANG ANGKAT!!

hai assalammualaikumDulu nad ada abang angkat pun masa tingkatan satu, abang angkat tingkatan 5 ke 4 tak silap. Lepas tu terus hilang mana ntah pergi..haahhaa. Anak kita Fariza, advance dari maknya, kecik-kecik dah ada abang angkat. Amboii awakkkk..kecik-kecik dah ada nak jadikan awak adik angkat ye..Nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 3 weeks ago.