User Profile: Nadiasam

Show pings in: English | Malay | All

 

Nadiasam

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 20

FARIZA DICIUM DENGAN ABANG PEMAIN DRUM TERKENAL

hai assalammualaikumPemain Drum Terkenal Black Wings - Haritu pergi kenduri kawin rumah kawan mr mafia. Dah habis makan tu,mr mafia borak dengan seseorang. Nad dalam hati macam biasa tengok lelaki ni, tapi dekat mana ye..ermm..Pelakon ke??..Biasalah , kadang ingat muka tak ingat nama..hehehe. Masa tu mr...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

PENAT KEMAS RUMAH? SERVIS CLEANER MAIDEASY.MY BOLEH BANTU ANDA

hai assalammualaikumServis Cleaner Maideasy.my - Tak larat kemas!! Penat kemas!! Semestinya. Setiap hari, nad perlu pastikan rumah sentiasa bersih. Selalunya, pagi kemas dapur, lepas tu terus ke ruang tamu. Habis bawah pergi atas pula, bersihkan bilik. Ya, rumah nad ni dua tingkat, tepi jalan pulak tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

MENIKMATI AYAM PANGGANG DI RESTORAN RASAMAS BERSAMA KELUARGA : PROMOSI BELI SATU PERCUMA SATU

hai assalammualaikumAyam Panggang Restoran Rasamas - Hari minggu haritu nad ajak suami pergi makan luar. Kalau boleh, hari minggu, nad nak gantung kuali, malas masak..haaha. Nasib baik haritu mood suami ok je...hehee. Jadi kitaorang jalan-jalan cari la makanan sampai ke KPJ Tawakal. Bukan nak lawat orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

BAIK DEMAM, DAPAT MAINAN

hai assalammualaikumBaik Demam, Dapat Mainan!! - Dah beberapa hari tak keluar, kena kuarantin sebab demam. Walaupun sebenarnya Fariza suka berjalan, tapi nad dengan suami kena waspada. Bila dah demam, tak boleh buat main-main. Lepas je baik demam, semalam bawak dia jalan-jalan dalam kereta makan angin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

KENALPASTI MINYAK HERBA ASMA MUJARAB YANG ORIGINAL, BARU BELI!!

hai assalammualaikumKenalpasti Minyak Herba Asma Mujarab Original - Teringat pula dekat anak kakak, kelima-lima anak dia ada asma. Dari kecik lagi dah ada asma, sampai kena pakai ubat sedutan asma tu dipanggil Inhaler. Bila tengok macam tu, risau pula dekat Fariza. Jadi sebagai langkah persediaan, nad kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

FARIZA DEMAM LAIN PERANGAINYA

hai assalammualaikumBila Demam - Malam tu, tiba-tiba je Fariza demam. nak kata mommy dengan daddy dia demam, takdela pulak. Nak kata jangkit dengan orang lain, takde pulak jumpa sesiapa yang sakit. siang tu bilik kerja suami pasang aircond baru. Selama ni, aircond rosak, dan sejak dia lahir memang belum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

MURAHNYA SHOPING ONLINE DI EZBUY MALAYSIA

hai assalammualaikumMurahnya Shoping Online Di Ezbuy Malaysia - Sejak dah tau guna shoping online ni, asyik nak shoping je. Naluri seorang wanita, nak hilangkan stress ialah dengan membeli-belah..hahaa. Nad suka bershoping dan berjalan lagi-lagi kalau dapat shoping dekat shoping complex, tapi masalahnya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

OLAY REGENERIST MIRACLE BOOST YOUTH PRE-ESSENCE AND OLAY REGENERIST MICRO- SCULPTING CREAM HADIAH...

hai assalammualaikumDua Produk Olay Regenerist Hadiah Untuk Mak - Bila umur dah capai 30 ke atas, mula risau dengan kedutan sana sini dan garis halus. Bukan tu je, dengan masalah liang pori, kering lagi. Aduh!!..mula la berfikir, dah tua dah weii..Ok, perkataan tua tu semestinya kita taknak dengar. Kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

GEGAR VAGANZA MUNCULKAN ARTIS LAMA DAN LAGU LAMA

hai assalammualaikumRancangan Gegar Vaganza - Dari Gegar Vaganza pertama sampaila nak masuk ketiga ni, nad suka tengok. Gegar Vaganza ialah sebuah program realiti terbitan Astro yang menyaksikan 12 penyanyi professional lama atau berpengalaman dalam industri muzik di Malaysia bersaing dalam satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

NAK JADI IBU BAPA PENYABAR, CUBA TENGOK CERITA MASHA AND THE BEAR

hai assalammualaikumCara Jadi Ibu Penyabar - Bila dah ada anak ni, tahap kesabaran tu lain sikit. Bukan mudah menjadi ibu bapa zaman moden ni. Siapa yang dapat tahap kesabaran yang tinggi tu memang bagus. Ibu bapa wajib mendidik diri menjadi seorang yang sabar dan sentiasa bersabar dengan apa jua keadaan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

I LOVE YOU ABANG PHOTOGRAPHER

hai assalammualaikumSuamiku Photographer - Banyak sangat dah drama tajuk macam-macam, tajuk entry nad pun nak buat macam drama..hahaha. Tapi nad punya cerita realiti punya, bukan drama semata..hehee. Nadia dan Mr mafia berkenalan di media sosial. Perkenalan ni pada mulanya hanya kawan semata. Bila mana pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

LAGU PEN PINEAPPLE APPLE PEN BERHANTU

hai assalammualaikumLagu Viral Pen Pineapple Apple Pen Berhantu - Mulanya tak tau pun pasal lagu ni, sampaila selalu tengok ada orang post status, post viral lagu ni, pastu ada kawan pun buat juga..lor..mula tak layan, tiba-tiba masa nad nak buat video dekat viva video nak bubuh lagu, ada pula lagu Pen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

PENDEKATAN SEORANG AYAH DENGAN ANAK

hai assalammualaikumHubungan Seorang Ayah Dengan Anak - Selalu kita tengok, anak terlalu rapat dengan ibu, disebabkan sikap seorang ayah yang terlalu garang. Walaupun sebenarnya, garang dia ada sayang yang mendalam terhadap anak, tapi sebolehnya tunjukkan sikit rasa sayang tu kepada anak. Hubungan anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

SUKA TENGOK GELAGAT JOHAN DENGAN ANAKNYA BABY CHANTIQ

hai assalammualaikumBaby Chantiq Anak Johan dan Ozlynn - Nad ni selalu je layan lawak Johan dekat rancangan tv, dengan pertandingan lawak yang dia masuk. Walaupun dia ni agak kecoh sikit, tapi kalau dah lawak, kita gelak la. Nad tak pernah amik tau pasal dia kawin dan pasal anak dia, sebab tak terfikir nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

PRINTCIOUS: MUDAHNYA CUSTOMIZED HADIAH UNTUK TERSAYANG DENGAN HANYA ONLINE

hai assalammualaikumPrintcious : Custome Made Hadiah Sendiri - Kalau ada event kawin ke, harijadi ke, kawan baru lepas bersalin ke, kawan berhenti kerja ke, mesti nak hadiahkan sesuatu untuk jadikan kenangan kan. Lagi-lagi kalau untuk suami atau keluarga tersayang. Penat fikir, mana nak beli?? Apa nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and 2 weeks ago.

 

KENANGAN, HANYA GAMBAR PENGUBAT RINDU

hai assalammualaikumKenangan Hanya Tatapan Gambar Untuk Fariza - Memang gambar mereka tersimpan elok dekat dalam telefon ni. Kalau rindu mesti tengok. Sebelum ada Fariza, diaorang peneman hati. Tengok keletahnya, berlari sana sini. Bila nak makan, laju je. Bila penat mula menyendeng dekat kita. Bila nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and 2 weeks ago.

 

VIDEO PUTERI SI CILIK YANG MAMPU MEMIKAT HATI SI GADIS DAN TERUNA

hai assalammualaikumVideo Si Cilik - Setiap kali melihat teletah dan gelagat dia, pasti akan dirakam untuk dijadikan kenangan. Siapa yang tidak suka melihat aksi si cilik bila mereka membuat aksi yang mencuit hati. Dan mungkin, aksi si cilik ni mampu merawat hati korang yang terluka, terkecewa, atau cuba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and 2 weeks ago.

 

MAINAN PENDIDIKAN YANG MURAH DI TOYSDIRECT.MY BANTU RANGSANG MINDA KANAK-KANAK DAN SELAMAT

hai assalammualaikumMainan Pendidikan Di Toysdirect.my - Sebut je permainan, budak-budak mesti suka kan. Tak kisahla permainan apa sekalipun, kau bagi jela, mesti kanak-kanak akan suka. Dia punya khusyuk bila dah bermain, memang tak ingat apa dah. Bila kanak-kanak dah fokus dalam permainan, masa tu otak dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and 2 weeks ago.

 

FESYEN: CORAK BERBUNGA NAMPAK FEMININ DAN DAYA TARIKAN TERSENDIRI

hai assalammualaikumCorak Berbunga - Tak pernah terfikir nak pakai pakaian yang bercorak berbunga ni. Sebab sebelum ni pun, nad lebih gemar pakai corak yang plain dan satu corak je. Takut juga nak pakai corak berbunga ni. Bagi nad, corak berbunga ni sesuai untuk baju kurung atau jubah sahaja. Tapi, sejak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and 2 weeks ago.

 

ADAKAH FARIZA AKAN IKUT JEJAK LANGKAH DADDY DIA??

hai assalammualaikumBapak Anak Sama Je -Dari lahir lagi semua orang cakap muka bapak dengan anak ni sama je. Dari segi hidung, kepala, semua la, maknya ntah mana..hahaha. Masa dalam pantang sampaila usia dia 4 bulan, dia masih lekat dengan nad, sebab dia breastfeeding, jadi paham-pahamla kan. Lepas tu,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and 2 weeks ago.