Tag: 'travel'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'travel'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 89

Recipe: Mushroom risotto with scallops, pancetta, samphire and Parmesan

What does your ultimate risotto look / sound like? Mine consists of these ingredients: large sea scallops, unsmoked pancetta, samphire, white button mushrooms, arborio rice and 30-month aged Parmigiano Reggiano.Samphire is something we cannot find in KL, so I always try and cook with them (at least once)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 days and 6 hours ago.

 

Red Arrows Display at Peterhead Scottish Week 2018

The Red Arrows, officially known as the Royal Air Force Aerobatic Team, is one of the world's premier aerobatics display team based at RAF Scampton in Lincolnshire. Representing the speed, agility and precision of the Royal Air Force, the team is the public face of the service and act as ambassadors for the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 days and 7 hours ago.

 

Hotel Review | Treasures Hotel Suites, Melaka

Hotel Review | Treasures Hotel Suites, Melaka | Sebagai sebuah negeri yang popular di kalangan pelancong dalam dan luar negara, Melaka sudah pastinya sangat bersedia dalam menyediakan pelbagai kemudahan untuk memenuhi kehendak pelanggannya.Biarpun kecil namun negeri Melaka Bandaraya Bersejarah ini ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 week ago.

 

Encore Melaka Impression Series | Teater bertaraf dunia di UNESCO World Heritage City

Encore Melaka Impression Series | Teater bertaraf dunia di UNESCO World Heritage City | Melaka negeri yang sering terkehadapan dalam industri pelancongan. Pihak berkuasa negeri ini boleh dikatakan cekap menghidu peluang yang terhidang di depan mata dan terus berusaha menghidangkan produk baru yang unik dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 week and a day ago.

 

Hotel Review | Pullman Putrajaya Lakeside

Hotel Review | Pullman Putrajaya Lakeside | Hotel ini ialah sebuah penginapan lima bintang di tepian Tasik Putrajaya yang diuruskan oleh Accor Hotels.Dengan rekabentuk unik, stail lama dengan fasiliti terkini, Pullman Putrajaya Lakeside menawarkan 281 bilik, suite dan apartment. Biliknya nampak elegan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 week and 2 days ago.

 

Tempat Menarik di Batam Untuk Dikunjungi

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi. Bertemu lagi kita untuk kesekian kalinya. Semoga anda semua The post Tempat Menarik di Batam Untuk Dikunjungi appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 week and 2 days ago.

 

Spice Up Your Colombo Trip with These Must Visit Places

Sri Lanka is a country of rich heritage and tradition. With beautiful Buddhist culture lingering in the nook and corner of the country, visiting this place is nothing short of a religious experience. People who visit this country or have visited on previous dates have exclaimed that one visit is just not...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 3 days ago.

 

Boddam Chip Shop, Aberdeenshire, Scotland

On our way up to Peterhead to see the Red Arrows, we stopped by at Boddam for our dinner. This coastal village is 3 miles from Peterhead and one of its most famous landmarks is the Buchan Ness Lighthouse.For dinner, we had fish and chips from Boddam Chip Shop (yup, 3rd time that week cos fish and chips in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and 3 days ago.

 

5 sebab mengapa kita harus melawat muzium di Malaysia

5 sebab mengapa kita harus melawat muzium di Malaysia | Muzium merupakan sebuah institusi pendidikan umum yang menyebarkan maklumat mengenai sejarah, kebudayaan dan alam semulajadi. Kini dengan banyaknya tarikan pelancongan terbaru dan interaktif termasuk pusat membeli-belah muzium seolah-olah diketepikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 week and 3 days ago.

 

Paguyuban Among Worgo Jowo (Punggowo) ke X – Mengumpulkan Warga Jawa di Kepulauan Riau

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Paguyuban Among Worgo Jowo (Punggowo) ke X Mengumpulkan Warga Jawa di Kepulauan Riau appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 week and 4 days ago.

 

Malaysian passport is TOP 6 in the world

Malaysian passport is TOP 6 in the world | Berita ini keluar pada 24 Februari 2018, tak pasti dah pernah pos di memana socmed ke tidak. Apa pun, passport Malaysia yang dinobatkan ke-6 'terkuat' di dunia menandakan kita perlu menjaganya bagaikan menjaga nyawa sendiri. Nilainya di pasaran gelap sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 week and 6 days ago.

 

MENANGI TIKET PERCUMA BANGI WONDERLAND DAN BERSANTAI BERSAMA ARTIS PILIHAN

hai assalammualaikumMenangi Tiket Percuma Bangi Wonderland - Bulan 8 ni bulan Kemerdekaan, korang dah rancang nak bercuti dan rehatkan minda dekat mana-mana tak..Hah!1, nad cadangkan korang pergi je Bangi Wonderland, mandi manda dan main permainan dekat situ. Nad pergi ke sini dua kali dah, memang best.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 week and 6 days ago.

 

Please, jangan skip Taman Wetland Putrajaya

Please, jangan skip Taman Wetland Putrajaya | Sebagai pusat pentadbiran, ramai warga tempatan ke Putrajaya urusan rasmi di agensi kerajaan seperti memperbaharui permit pekerja asing dan menghadiri seminar serta pameran di Putrajaya International Convention Centre (PICC). Sebenarnya Putrajaya lebih daripada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 week and 6 days ago.

 

Chaophraya: Fine Dining Thai Restaurant in Aberdeen, Scotland

Sawadee ka... The restaurant manager warmly greeted us as we stepped into Chaophraya. Located on Union Street, Aberdeen, this beautiful Thai fine dining restaurant is housed in one of the city's most notable buildings, formerlyThe Monkey House, now transformed into a Thai paradise with its ornate Buddha and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and a day ago.

 

East or West Guangxi Landscape Is The Best

Have you been to Guangxi before? I am sure that Guangdong is more familiar for most of us. I have been to Guangdong but not yet to Guangxi, maybe soon. Guangxi province is located at the South of China, the capital is Nanning which is known a “Green City” because of its lush, tropical foliage. Guangxi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

Titan Hands Bridge In Vietnam [PICS]

If you have read the manga Attack on Titan, you will know how colossal their hands are right? In one part of the manga, nemerous gigantic titans which morphed from humans were used to build walls to keep out the other flesh-eating mindless titans. Now...somewhere in Vietnam, there appears to be a pair of...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
2 weeks and a day ago.

 

10 Lagi Tempat Menarik di Putrajaya

10 Lagi Tempat Menarik di Putrajaya | Halluuu.... lama juga tak update blog ni dengan cerita dan informasi terbaru. Actually ada banyak bahan but dunno where to start, mood tak datang. Untuk ke sekian kalinya ai ke Putrajaya to explore many interesting places, the unexplored heavengarden city.Sejak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
2 weeks and 3 days ago.

 

A Visit To Dubai-The City of Gold

Located in the Southeast coast of the Persian Gulf, you have surely heard of one of the most beautiful cities in the Middle East, a city that did not reach to be 100 years old. However, it is considered to be one of the most important cities in the MENA region due to its economic importance in the area. A...

0Disike this ping 3Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
3 weeks and 3 days ago.

 

Family Fun: Moscow State Circus 2018 in Aberdeen!

We are back in Scotland for our summer holidays and what better to kick it off than with a visit to one of the world's most spectacular circus displays, the Moscow State Circus.The Moscow State Circus began their Aberdeen leg on the 19th July and will be performing here daily (except 24th and 31st July) -...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 weeks and 4 days ago.

 

Review: Keriang Hill Kedah, Back to Kampung Life

Yuhuu! Recently we went to Alor Setar for Kedah Fashion Week 2018 and we were so glad to be able to stayed at Keriang Hill Resort. It’s like back to Kampung Life, we love to be surrounded by lush greenery with Gunung Keriang as the backdrop, the serenity and of course the kampung house. Let’s check it...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 5 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »