User Profile: shfyqhazhr

Show pings in: English | Malay | All

 

shfyqhazhr

Your avatar

Real Name: shfyqhazhr

Member Since: 30th May 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 2

BERBUKA PUASA DI PUJI ARABIAN DELIGHT

AssalamualaikumBERBUKA PUASA DI PUJI ARABIAN DELIGHT | Alhamdulillah harini dah masuk hari ke 23 kita berpuasa, sedar tak sedar harini jumaat terakhir Ramadhan 1439H. so semalam sha berkesempatan untuk berbuka puasa kat luar. terima kasih kakja dan sekeluarga sebab belanja. kitaorang bertolak ke tempat...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 week and 4 days ago.

 

PASANG PELITA RAYA

AssalamualaikumPASANG PELITA RAYA | Semalam masa balik dari bazar, cousin sha si farhad ajak beli pelita tapi katanya "kaklong, jom beli pelita" pastu sha cakap la yang adik sha cakap takpayah beli sebab dah beli sehari sebelum tu, masalahnya tak meriah hahahaha pastu farhad cakap "takpa guna duit adik RM2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 week and 5 days ago.

 

UPDATE KEHIDUPAN : SAKIT PENGHAPUS DOSA

AssalamualaikumUPDATE KEHIDUPAN : SAKIT PENGHAPUS DOSA | Hi, sedar taksedar dah masuk fasa ketiga bulan ramadhan. semalam ada sembang dengan adik sha, dia cakap macam tak percaya minggu depan dah nak raya sebab takrasa sangat dan rasa cepat sangat ramadhan nak pergi....ramadhan kali ni memang lain sikit,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 week and 6 days ago.

 

PTT OUTDOOR FOLDABLE TRAVEL BAG MEMANG THORBAIK!

AssalamualaikumPTT OUTDOOR FOLDABLE TRAVEL BAG MEMANG THORBAIK! | Hi, apa khabar semua? selamat berpuasa hari yang ke 18, pejam celik pejam celik dan nak masuk fasa ketiga bulan ramadhan kan? kejap je masa berlalu. macam mana dengan persiapan hari raya? baju dah? kasut dah? ehhh kejap! beg balik kampung dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 weeks and 2 days ago.

 

CARA TUKAR FONT PHONE XIAOMI

AssalamualaikumCARA TUKAR FONT PHONE XIAOMI | Hi! sha rasakan sekarang ramai jugak orang yang guna phone xiaomi sebab phone jenama ni kan spec kebaboom *ewah* tapi harga sumpah murah gila! am i right? hehehe dan sha la salah seorang pengguna phone xiaomi iaitu redmi 4A (BACA SINI).so semalam ada lah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 weeks and 3 days ago.

 

LIRIK LAGU LA VIDA RAYA | DS VIDA

Penyanyi :Dato Seri VidaLagu : Cat FarishLirik : Mohd HilmiLIRIK LAGU LAVIDA RAYA | DS VIDAmuah..muah..muah..kita nyanyi sama sama yeyang jauh okey... yang dekat okeydi hari raya semuanya mesti okeyibu ayah okey.. anak anak okeyraya with my family feelingnya paling okeydihari raya... ku putih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 weeks and 3 days ago.

 

NIVEA WHITE OIL CLEAR SUMPAH BEST GILER!!

AssalamualaikumNIVEA WHITE OIL CLEAR SUMPAH BEST GILER!! | hi! sapa sini ada masalah kulit berminyak? kita geng! sebenarnya kulit jenis berminyak ni ada bagusnya jugak sebab kulit nampak glowing ja takpayah pakai highlight pun :p tapi bila sampai satu tahap, berminyak teruk terus nak makeup pun takbest...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 weeks and 4 days ago.

 

BOOK MALINDO MELALUI ONLINE!

AssalamualaikumBOOK MALINDO MELALUI ONLINE! | Hi korang! korang tau tak yang Malindo Airlines ni satu airline lain milik Malaysia dan headquarters dia ada di Petaling Jaya Malaysia. dan kalau korang nak tau sejarah nama Malindo tu muncul, Mal dari perkataan Malaysia lepas tu Indo dari perkataan Indonesia.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 weeks and 6 days ago.

 

DONE MAKEOVER BLOG!

AssalamualaikumDONE MAKEOVER BLOG! | Hi! fuh~ harini kan tiba tiba internet laju hahaha sha pun apa lagi ambik kesempatan la nak edit blog. dah lama sebenarnya nak makeover blog ni tapi disebabkan kekangan masa dan juga internet yang slow sha malas nak hilangkan mood sendiri. banyak kali jugak la tadi duk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
3 weeks and a day ago.

 

LIRIK LAGU ORIGINAL SABAHAN | ATMOSFERA FT FLOOR 88

LIRIK LAGU ORIGINAL SABAHANSaya Ini Original SabahanMantad Kampung Nuntunan Apin - ApinJangan Koti Kau Tidak Percaya SayaMenyesal Nanti Bila Kau Dengar IniOdoi Sayang, Kau Mahu Saya SikutTu Gunung Kinabalu Sama Sungai PagalanBaru Kau Mau Percaya Dengan Kata KatakuSaya OriginalAndeh Kotoh Mimboros Oku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
3 weeks and a day ago.

 

BANYAKNYA DRAMA MELAYU!

AssalamualaikumBANYAKNYA DRAMA MELAYU! | fuh akhirnya dapat jugak update blog pakai pc haha bukan busy sangat tapi more to taksihat, dari kulit gatal gatal ke sakit perut haish dugaan betul puasa tahun ni. dengan pakej takberapa ada selera nak makan huhu. ok dah dah, jom cerita pasal tajuk tu. sha taktau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
3 weeks and 2 days ago.

 

NASI KERABU - DAPAT TIME PUASA JE

AssalamualaikumNASI KERABU - DAPAT TIME PUASA JE | Hi! entry kali ni pun pasal makanan jugak hehe biasalah bulan puasa ni, banyak betul makanan yang nak dicuba terbeli tapi takmakan pun? 😪 so harini sha berbuka dengan nasi kerabu! sha tak ingat tahun bila tapi sha pernah the whole ramadhan iftar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
3 weeks and 3 days ago.

 

MURTABAK KUAH GULAI?

AssalamualaikumMURTABAK KUAH GULAI? | Hi! lamanya taksinggah kat sini 😂 so sapa kat sini suka murtabak? kalau macam sha, kalau bulan ramadhan wajib berbuka dengan murtabak kecuali hari hari terakhir ramadhan mesti murtabak cepat habis dan taksempat beli hahahahabeberapa hari lepas sha ada nak try...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
3 weeks and 3 days ago.

 

LIRIK TAK PERNAH HILANG | AMYLEA x KAER (OST DRAMA NUR TV3)

LIRIK LAGU TAKPERNAH HILANG | AMYLEA x KAERtiada siapa yang pernah tahutiada siap yang pernah rasabiar mereka coba maucoba ada dengankumestikah kau perlu menjauhmestikah kau perlu menghalangperasaan yang pernah datangyang tak pernah hilangaku yang merindumuselalu menantikan dirimuyang selalu memahamitiap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
3 weeks and 5 days ago.

 

UPDATE KEHIDUPAN : JANGAN MAKAN UDANG

AssalamualaikumUPDATE KEHIDUPAN : JANGAN MAKAN UDANG | Hi korang! rasa macam laju je harini dah hari ketiga puasa. baju raya sha kain dah beli tapi takpi tempah lagi, taktau la orang nak ka dak lagi kan hahaha kalau takdak yang nak buat terpaksa la beli yang dah siap huhu. tapi sebenarnya harini nak cerita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month ago.

 

JOM SUPPORT GIVEAWAY RAMADHANRAYA 2018 BY AERILLHASSAN

Assalamualaikum\\JOM SUPPORT GIVEAWAY RAMADHANRAYA 2018 BY AERILLHASSAN | Alhamdulillah dah masuk hari ketiga kita berpuasa. harini sha nak ajak korang semua yang membaca blog sha ni join giveaway yang dianjurkan oleh aerillhassan dan sha merupakan salah seorang dari sponsor untuk giveaway ni.(klik banner...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month ago.

 

DRAMA : RAHSIA HATI PEREMPUAN

AssalamualaikumDRAMA : RAHSIA HATI PEREMPUAN | Drama ni mengisahkan tiga orang sahabat - Ilaina (Mira Filzah) , Zayn (hisham Hamid) dan Mikael (Fikry Ibrahim) yang berkawan sejak kecil lagi tetapi dorang terpisah kerana Ilaina berhijrah ke luar negara. Lepas 15 tahun, Zayn dan Mika ke Australia untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month ago.

 

RESEPI : UDANG GORENG SOS CAMPAK CAMPAK

AssalamualaikumRESEPI : UDANG GORENG SOS CAMPAK CAMPAK | hi korang! macam mana second day puasa? ada yang kerja tak harini macam sha? huwaaaa. so semalam punya first sahur sha goreng telur je untuk syazwan dan sha telan oat je hahaha acah macam tahan la, ketaq weh ketaq. so pagi tadi sha pun masak la udang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month ago.

 

ALHAMDULILLAH DAH JADI SHFYQHAZHR.COM

AssalamualaikumALHAMDULILLAH DAH JADI SHFYQHAZHR.COM | Hi! Selamat berpuasa sekali lagi hehe alhamdulillah rezeki 1 ramadhan kot, blog https://shafyqahazahar.blogspot.my dah jadi http://www.shfyqhazhr.com/ !a super big thanks to sis hawa 😍 dan taklupa jugak kat aira yang sedarkan sha pasal domain sendiri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month ago.

 

FLYING WITH SOLO

FLYING WITH SOLOFree Public Event in Conjunctionwith Launch of Solo: A Star Wars StoryKuala Lumpur,14 May 2018 – In celebration of the upcoming theatrical release of Solo: A Star Wars Story, the Star Wars Malaysia Fan Club (SWMFC) is organising a special fan day titled “Flying With Solo” - which...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month ago.