User Profile: shfyqhazhr

Show pings in: English | Malay | All

 

shfyqhazhr

Your avatar

Real Name: shfyqhazhr

Member Since: 30th May 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

PEMENANG GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

AssalamualaikumPEMENANG GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM | Hi, maaf sebab lambat. sepatutnya sehari selepas giveaway tamat dah umumkan dah sebab ingatkan nak poskan hadiah hari selasa tapi kita hanya mampu merancang hehehe so tanpa melengahkan masa lagiPEMENANG GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 2 weeks ago.

 

SSAMJEANG BUDDY COMBO WITH FAV GIRL!

AssalamualaikumSSAMJEANG BUDDY COMBO WITH FAV GIRL! | Hi, first of all sha nak mintak maaf sebab belum umumkan pemenang giveaway sha tu sebab harini baru mampu nak hadap pc. sekarang musim demam agaknya, sha pun terkena sekali takbehenti henti bersin ni (doaakn saya cepat sihat). ok back to the topic, hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 2 weeks ago.

 

SATAY TAKSEDAP JADIKAN SATAY GORENG?

AssalamualaikumSATAY TAKSEDAP JADIKAN SATAY GORENG? | Hi korang! alhamdulillah tamat sudeh sha punya giveaway walaupun sendu hahaha tapi takpe insyaAllah esok sha bagitau pemenang. cerita yang harini sebenarnya terjadi khamis lepas tapi macam biasa malas nak edit gambar nak masukkan dalam pc and what so...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 3 weeks ago.

 

LIRIK LAGU DERITA | ISMA SANE

LIRIK LAGU DERITA | ISMA SANEKu sangkakan kau permataTapi hanyalah dimataBagai duri yang melukaiDiri iniSejujurnya ku tiadaTeman lain dihatikuKau berubah tanpaku relaMengapa ini terjadiChorus *Kau katakan sayang tapiku terlukaEgomu menggunungKau tak pernah mengalahPadahal dirimu, punca semuanyaBagaimana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 3 weeks ago.

 

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

Assalamualaikum *Entry melekat smpai 24/6GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM | Hi, semalam lepas berbuka tetiba rasa nak buat giveaway sampai terbawak bawak ke dalam mimpi lah hahaha so harini sha nak lancarkan mini giveaway ni. jangan risau syarat semua mudah je! so tanpa membuang masa lagi jom mulakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 3 weeks ago.

 

365 DAYS

Assalamualaikum365 DAYS/ 22 JUN | Hi, sekejap je dah setahun. macam tak sangka, macam takpercaya tapi sayang - bukan jodoh kita nak teruskan lagi banyak hari bersama. rasa macam dah banyak sangat saya rancang nak buat aktivit dengan awak, nak melancong sama sama, nak makan sama sama tapi ....... saja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 3 weeks ago.

 

TRYING OREO THINS : TIRAMISU LEMON CHEESECAKE

AssalamualaikumTRYING OREO THINS : TIRAMISU LEMON CHEESECAKE | Hi korang! semalam saja singgah kedai sebab ada benda nak beli tapi terjumpa satu benda yang nampak sedap ni, terus takbeli benda lain hahaha padahal maklamat utama nak beli benda lain, eh ehtaktau lah kenapa nampak menarik sangat dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 3 weeks ago.

 

LIRIK LAGU SEHARUSNYA | AEPUL ROZA

Lirik: Aepul RozaLagu: Aepul Roza, Daus SRK, Syed SyahmirLIRIK LAGU SEHARUSNYA | AEPUL ROZAseharusnya kau tahubetapa aku perlukanmubiar hari berubahtetapkan samacintaku takkan pudarsemua ku serahkansegenap hatiku mendambakankehadiranmu menghapuskan sepiyang lama menghimpit jiwaseharusnya kau dan aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 3 weeks ago.

 

MENCARI TAYAR SERVIS KERETA? JOM KE MYTAYAR.COM

AssalamualaikumMENCARI TAYAR SERVIS KERETA? JOM KE MYTAYAR.COM | Hi korang! Harini sha nak kenalkan korang dengan satu website yang ala ala trivago tapi website ni khas untuk tayar kereta dan juga servis kereta. Objektif utama website ni adalah untuk menyelamatkan duit para - para pengguna kereta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 3 weeks ago.

 

EPISOD PENUH DRAMA TI AMO, SWEETHEART 100 HARI

AssalamualaikumEPISOD PENUH DRAMA TI AMO, SWEETHEART 100 HARI| Drama Ti Amo Sweetheart 100 Hari merupakan sebuah drama yang diadaptasikan daripada novel bertajuk sama hasil nukilan Suri Ryana. Drama 5 episod ni ditayangkan diAstro Ria 104 Ria HD 123 pada hari raya pertama - kelima pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 4 weeks ago.

 

RAYA IS CANCEL!

AssalamualaikumRAYA IS CANCEL! | Hi, salam 4 syawal! dah kembali bekerja pun harini, sob sob. takpuas lagi nak cuti sebenarnya, nak cuti lagi sebab cuaca kat kedah ni mendung je, syok je kalau buat taik mata. eh kejap, asal dengan tajuk entry sha ni haha. ha meh nak cerita, so first day hari raya haritu sha...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
1 month and 4 weeks ago.

 

MY FAVOURITE MASCARA! TIPS!

AssalamualaikumMY FAVOURITE MASCARA! TIPS! | Hi korang! macam takpercaya lagi 3 hari nak raya. dah ada mood nak raya belum? kalau sha, haritu memang ada mood nak raya tapi disebabkan dua tiga benda takbest jadi terus takdak mood. doakan sha dapat baju raya dalam masa terdekat ni haha! ok,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months ago.

 

PENTAXYL ATASI PELBAGAI MASALAH

AssalamualaikumPENTAXYL ATASI PELBAGAI MASALAH | Hi korang! Zaman sekarang tak kira tua muda memang menitikberatkan mengenai hal kecantikan kan? Biasalah semua orang nak nampak cantik, luar dalam gitu. So harini sha nak share dengan korang satu produk yang sha baru guna ni dan korang wajib baca sampai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

YAY DAPAT HADIAH ! TOP KOMENTATOR DI BLOG SURIAAMANDA

AssalamualaikumYAY DAPAT HADIAH ! TOP KOMENTATOR DI BLOG SURIAAMANDA | Hi! sorry for late update! bulan puasa ni taktau lah kenapa dia punya malas lain macam. so dipendekkan cerita sha ada menang eh menang ke haha tak kisah la tapi sha dapat top komentator bulan april dari blog sis SA.sis SA...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

BERBUKA PUASA DI PUJI ARABIAN DELIGHT

AssalamualaikumBERBUKA PUASA DI PUJI ARABIAN DELIGHT | Alhamdulillah harini dah masuk hari ke 23 kita berpuasa, sedar tak sedar harini jumaat terakhir Ramadhan 1439H. so semalam sha berkesempatan untuk berbuka puasa kat luar. terima kasih kakja dan sekeluarga sebab belanja. kitaorang bertolak ke tempat...

0Disike this ping 2Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

PASANG PELITA RAYA

AssalamualaikumPASANG PELITA RAYA | Semalam masa balik dari bazar, cousin sha si farhad ajak beli pelita tapi katanya "kaklong, jom beli pelita" pastu sha cakap la yang adik sha cakap takpayah beli sebab dah beli sehari sebelum tu, masalahnya tak meriah hahahaha pastu farhad cakap "takpa guna duit adik RM2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

UPDATE KEHIDUPAN : SAKIT PENGHAPUS DOSA

AssalamualaikumUPDATE KEHIDUPAN : SAKIT PENGHAPUS DOSA | Hi, sedar taksedar dah masuk fasa ketiga bulan ramadhan. semalam ada sembang dengan adik sha, dia cakap macam tak percaya minggu depan dah nak raya sebab takrasa sangat dan rasa cepat sangat ramadhan nak pergi....ramadhan kali ni memang lain sikit,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

PTT OUTDOOR FOLDABLE TRAVEL BAG MEMANG THORBAIK!

AssalamualaikumPTT OUTDOOR FOLDABLE TRAVEL BAG MEMANG THORBAIK! | Hi, apa khabar semua? selamat berpuasa hari yang ke 18, pejam celik pejam celik dan nak masuk fasa ketiga bulan ramadhan kan? kejap je masa berlalu. macam mana dengan persiapan hari raya? baju dah? kasut dah? ehhh kejap! beg balik kampung dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

CARA TUKAR FONT PHONE XIAOMI

AssalamualaikumCARA TUKAR FONT PHONE XIAOMI | Hi! sha rasakan sekarang ramai jugak orang yang guna phone xiaomi sebab phone jenama ni kan spec kebaboom *ewah* tapi harga sumpah murah gila! am i right? hehehe dan sha la salah seorang pengguna phone xiaomi iaitu redmi 4A (BACA SINI).so semalam ada lah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

LIRIK LAGU LA VIDA RAYA | DS VIDA

Penyanyi :Dato Seri VidaLagu : Cat FarishLirik : Mohd HilmiLIRIK LAGU LAVIDA RAYA | DS VIDAmuah..muah..muah..kita nyanyi sama sama yeyang jauh okey... yang dekat okeydi hari raya semuanya mesti okeyibu ayah okey.. anak anak okeyraya with my family feelingnya paling okeydihari raya... ku putih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 Next »