User Profile: nadiaafarhanaa

Show pings in: English | Malay | All

 

nadiaafarhanaa

Your avatar

Real Name: NADIA FARHANA BINTI ISMAIL

Member Since: 21st February 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 1

Maybelline Superstay Matte Ink Review

Assalamualaikum Hye Bloggers ❤Currently mood too lazy to update a post. BUT there's something too good not to be share with all.Maybelline Superstay Matte Ink really got my attention to get it. Try to get it online at hermo.my but not my lucky day whenever I tried they always out of stock.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 month ago.

 

Rahsia Taobao.com

Assalamualaikum Hye Bloggers ❤Jika anda tercari-cari bagaimana cara untuk borong barang dari China secara online!Ini ada panduan untuk anda.⇒ Rahsia Taobao.comIanya lebih mudah, jimat dan selamat!Tak perlu lagi susah-susah tempah tiket kapal terbang dan habiskan banyak masa dan wang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 month and a week ago.

 

Bloglist Name #August2018

Assalamualaikum Hye Bloggers❤Firstly Nadia nak ucapkan terima kasih pada yang sudi join atau tinggalkan link blog untuk Nadia lawati. Nadia akan go through each blog and akan jadikan bloglist ini sebagai rujukan Nadia untuk blogwalking akan datang.Bagi sesiapa yang masih nak join dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 month and a week ago.

 

Blogwalking Time #August2018

Assalamualaikum Hye Bloggers ❤Happy weekend semua! Memandangkan cuti ni tak ada apa nak buat, so Nadia nak blogwalking ke blog yang mungkin Nadia tak kenal sebelum ni. Alang-alang tu Nadia terus buat event untuk August 2018.Steps to join event:1.Create post "Blogwalking Time #August2018"2.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 month and 2 weeks ago.

 

Botanics Face Wash Review

Assalamualaikum Hye Bloggers❤Harini Nadia just nak sharing salah satu face product yang currently Nadia pakai. Sebelum itu, muka Nadia jenis combination; dry and oily. Agak susah nak urus muka yang berminyak ni lagi-lagi jenis kerja banyak dekat open area *muka Nadia selalu lah berminyak macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 month and 2 weeks ago.

 

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

Assalamualaikum Hye Bloggers ❤Gara-gara hari ni sibuk scroll reading list bloggers, terjumpa giveaway ni *nampak lah rajin melawat blog lain sekarang*Selepas meniliti syarat-syarat yg dikenakan oleh owner giveaway, Nadia decide utk join. Sebab lain adalah hadiah sangat menarik perhatian! Mana ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 month and 2 weeks ago.

 

Macam mana nak kekal update blog?

Assalamualaikum Hye Bloggers ❤Setelah menghilang muncul kembali. Nadia suka sangat menghilang tiba-tiba dan lama sebab tak berkesempatan nak update blog *ini semua alasan*. Sedihnya hati bila buka blog tengok ada menang giveaway tapi bukan rezeki utk tuntut hadiah.Mulai hari ini pasang niat utk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 month and 2 weeks ago.

 

Segmen Bloglist April hingga Jun + Mini Giveaway

AssalamualaikumHi semua. Makin lama makin hilang pulak nak update blog hihi. Harini jengah blogger jumpa segmen oleh CikLa. Saja join nak tambah kenalan di alam blogger.Segmen ini 2 in 1, sambil bersegmen mana tau ada rezeki dapat hadiah giveway dari CikLa. Alang-alang kan jomlah support!Segmen sehingga 31...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
6 months ago.

 

Trip to Sabah, Malaysia (Part 1)

Assalamualaikum❤Hi Bloggers! For today post just nak kongsikan cerita trip to Sabah dengan kawan-kawan. Anyway, trip to Sabah ini dah lama lepas dalam bulan November 2017. Quite long time untuk ambil masa nak buat post berkenaan trip ni *busy kerja sampai tak sempat nak menjenguk blog huhu*(bandar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
6 months and 2 weeks ago.

 

Quotes #1

Assalamualaikum(Athan app)Moga semua umat Islam diberikan kebaikan di dunia dan di akhirat.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
6 months and 3 weeks ago.

 

PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan

Assalamualaikum[Siapa Nak Join Contest Ini Sila Tekan Banner Diatas]PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan | PolicyStreet merupakan syarikat insurans yang menawarkan perkhidmatan insurans untuk sesiapa sahaja yang berkemampuan. Mereka memberikan nama syarikat mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
6 months and 3 weeks ago.

 

Apa khabar Blogger semua?

AssalamualaikumSetelah sekian lama tak update blog, harini tergerak hati nak update pulak.(gambar pinjam pakcik google, giphy @slothilda)First thing of all, apa khabar Blogger semua? Ada lagi ke kawan Nadia yang masih aktif ber-blog? Nak intai jengah blog semua. Nanti komen lah link blog. Boleh refresh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
7 months and a week ago.