Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 8 of 10

Cikgu Suruh Letak Bendera Malaysia Dalam Kereta.

Pagi tadi ketika hantar anak-anak ke rumah pengasuh boleh pula abang Haq bawa bendera katanya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
2 hours and 2 minutes ago.

 

Baby Malu.

Beberapa minggu yang lepas atau secara tepatnya minggu pertama bulan Oktober kami ke Klinik Putramedic

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
46 minutes ago.

 

Majlis Pelancaran De Centrum Mall Park Inn By Radisson Hotel

Salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian .semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah The post Majlis Pelancaran De Centrum Mall Park Inn By Radisson Hotel appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
6 days and 9 hours ago.

 

Japanese Snack Haul From Narita Airport

For a traveler visiting Japan for the first time, saying goodbye to this land of awesome food and tradition was pretty difficult. Hence, to curb my Japan fever when Im back home, I went pretty rampant at Narita Airport and hauled back quite a few Japanese snack. These Japanese snack were... Click...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog CheCheh CheCheh via Messy Witchen
3 days and 12 hours ago.

 

Larian Fun Run BMW Wheelcorp Premium Charity Run 2017 Setia Alam

"BMW Wheelcorp Charity Run"Rentetan kesudahan minggu 'begitu aktif' penulis dan isteri diterjemahkan lagi untuk pagi 8 Oktober 2017.Larian 'fun run' amal yang kali ini dibawakan oleh BMW, pada dasarnya dari showroom jualan BMW di Setia Alam iaitu Wheelcorp Premium iaitu sebuah syarikat pemasaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
6 days and 22 hours ago.

 

Hasil Memancing Ban Pecah, Pertama Kali Naikkan GT

Baru-baru ini, bosan tak buat apa-apa di rumah dengan Zikri disebabkan dapat cuti kerana peperiksaan UPSR 2017, saya ajak anak kedua saya ni untuk pergi memancing di Ban Pecah, Kuala Kurau, Perak; berdekatan dengan pekan Tanjung Piandang. Lama betul tak memancing di Ban Pecah ni. Ban Pecah pun dah banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
6 days and 18 hours ago.

 

Penapis Udara Keluaran Works Engineering Boleh Dibasuh

Adakala komponen kecil kenderaan yang berada diluar pasaran lebih baik dari produk OEM. Sebagai contoh yang ingin aku ketengahkan adalah penapis udara yang bekerja untuk menapis udara kotor terdahulu sebelum masuk ke dalam ruang enjin. Dalam masa sama penapis udara juga memainkan peranan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
5 days and 20 hours ago.

 

Beli Nama Domain Hosting Blog/Website Dengan MTA Solutions Malaysia

"Mta Solution Domain"Zaman semakin berkembang dan boleh dikatakan semua carian dan bahan bacaan sudah beralih ke dunia digital.Mungkin zaman 90-an kita sering mendapatkan hiburan melalui majalah, komik atau surat khabar secara berjilid.Zaman semakin ke depan dan bahan bacaan dan sumber rujukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
5 days and 3 hours ago.

 

Kita Tak Perlukan Fantasi Macam Ini (AFMegastar) – AmirJ

Nampaknya nasib tidak menyebelah Amir Masdi dan juga Amir Jahari apabila gagal ke Final. Namun apa yang menariknya apabila kenyataan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
4 days and 21 hours ago.

 

Lindungi Diri Dari Penipuan - Western Union

"Penipuan Scammer Via Western Union"Mesti anda pernah menerima e-mail, sms, mms atau teks pesanan melalui whatsapp atau wechat serta facebook messenger yang menyatakan anda memenangi hadiah tertentu berupa wang ringgit.Online Scammer | Google ImageIni adalah salah satu dari 'scam'. Jika dari Malaysia atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
4 days and 3 hours ago.

 

Tahniah Pemenang-pemenang di Anugerah Planet Muzik 2017 Semalam

Malam tadi telah berlangsungnya Anugerah Planet Muzik (APM2017) di MES Theatre, Mediacorp, Singapura. Tahniah kepada semua pemenang dan juga yang tercalon top 5. Anugerah yang menggabungkan artis dari 3 negara Malaysia, Singapura dan Indonesia disiarkan secara langsung di ASTRO, SURIA dan JAK TV.Di bawah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 days and an hour ago.

 

Review: Amante Signature Warm Oil Therapy

A Deep Relaxation For The Mind, Body Soul ft Amante Signature Warm Oil TherapyRecently I felt lethargic, tired easily, body aching, and unable to sleep well at night. Do you feel the same? Maybe it is because of the bad weather, stress, deadlines and environmental pollution. I can’t take it anymore,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 day and 17 hours ago.

 

Maira Ambil Upah Mengurut Kumpul Duit Beli Mainan

Saya tak pasti bila Maira; anak perempuan saya, dapat idea untuk ambil upah mengurut dan mencabut uban ni. Semuanya gara-gara permintaannya untuk dapatkan mainan tidak kami penuhi. Kata kami, saya dan isteri ... nak mainan, kena kumpul duit sendiri. Bukan kami tak nak belikan, cumanya dah selalu sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
6 days and 15 hours ago.

 

Makan Nasi Kambing Bakar Di Restoran Cik Tri Sahara Setia Alam

"Kedai Kambing Bakar"Dahulu penggemar kambing (daging kambing) sering menerima serangan retorik mengenai kolestrol yang tinggi dalam daging haiwan ternakan tersebut.Kini cakap-cakap mengenai retorik itu sudah hilang seperti asap hembusan vape di kedai-kedai makan. Memang terbukti daging kambing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
6 days and 3 hours ago.

 

Malaysia Tempat Ke-10 Paling Banyak Minum Arak Di Dunia

Pertubuhan Kesihatan Sedunia atau WHO telah meletakkan Malaysia sebagai negara ke 10 tertinggi di dunia dalam jumlah pengambilan atau minum Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
5 days ago.

 

RASA MUKA BERTUKAR PLASTIK LEPAS PAKAI JADORA ULTRA SMOOTH DD CUSHION

RASA MUKA BERTUKAR PLASTIK LEPAS PAKAI JADORA ULTRA SMOOTH DD CUSHION. Sejak dapat dalam lazada suprise box BB cushion haritu memang rasa fall in love juga la. Sebab memudahkan kerja menconteng arang ke muka katanya. Yelah selalu jenis cushion ni dia 2 in 1.. Dah siap ada foundation concealer bagai.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 2 hours ago.

 

2-in-1 Curling Mascara Video Tutorial for Short Stubby Eyelashes

THE FACE SHOP 2-in-1 Curling Mascara Video Tutorial for Short Stubby EyelashesHey! Maintaining expressive and bright eyes are very important because the more eye contact you make, the more positive the impression. However my eyes always look tired and sleepy because on my short, stubby and droppy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
2 days and 6 hours ago.

 

Bas Berhenti

Kalau bas berhenti, apa yang turun dulu? Lihat jawapan disini. The post Bas Berhenti appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
5 days and 21 hours ago.

 

Yang Paling Dekat Adalah Kematian

Yang paling dekat adalah kematian. Yang paling jauh adalah masa lalu. Yang paling besar adalah hawa nafsu. Yang paling berat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
5 days and 18 hours ago.

 

Cara Besar Dan Panjangkan Zakar Guna Titan Gel

18SX. Lelaki mana yang tidak mengimpikan zakar besar dan panjang? Sejak beberapa dekad yang lalu, semua kaedah cara untuk besar dan panjangkan zakar lelaki didapati tidak berapa berkesan. Tetapi, ahli-ahli saintis tidak berdiam diri. Selama bertahun-tahun, para saintis telah mencari cara untuk mengubah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
5 days and 17 hours ago.