Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 8 of 11

Cara Beli Barang Di Taobao. Tidak Sesukar Yang Disangka.

Cara Beli Barang Di Taobao. Rata-rata ramai yang dah tahu apa itu Taobao. Sebelum ini masih ramai yang tak tahu dan takut untuk membeli di Taobao. Tetapi sekarang, semakin ramai orang yang suka membeli barang terus dari China. Ada juga yang membeli barang dari China secara borong untuk tujuan jual semua di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
14 hours and 44 minutes ago.

 

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #13

Hohonampak jek post ini ramai yang garu kepala 😀 Sampai member yang enggan dikenali ( geng warung ) pon cakap Cari cerita lain laacerita mcm tue dah basi laaorg tak heran sangat ponn 😛 Masing-masing heran tak percaya dengan pencapaian seo yang tak berapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Buat Duit Online Disini!
14 hours and 42 minutes ago.

 

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Assalamualaikum Hai korang.Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini. Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
8 hours and 44 minutes ago.

 

Kaniappan Cendol @ Bukit Tinggi Cendol Street, Klang

The last time we went to Bukit Tinggi for tong yuen, we arrived too early so the stall was not open yet. Not wanting to leave empty handed, we opened up Foursquare and searched for alternatives in the area. A lot of cendol recommendations appeared and peculiarly, all of them seemed to be gathered at...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
7 hours and 34 minutes ago.

 

SALAM TAKZIAH, PELAKON PENGARAH ERMA FATIMA SAH BERCERAI

SALAM TAKZIAH, PELAKON PENGARAH ERMA FATIMA SAH BERCERAI. Tu dia pepagi jumaat kau dah jadi makcik bawang ni pehal lekatlekit Ooi.. Astaghfirullah.. Tak terniat pun kami nak membawangkan diri di pagi jumaat yang mulia ni. Pengarah pelakon Erma Fatima adalah salah seorang actress pengarah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 hours and 13 minutes ago.

 

Masak Ikan Patin Tempoyak Dari Malaysia

Heboh pula kes baru-baru ni tentang merebut satu hidangan yang cukup popular kat negeri Pahang iaitu Patin Masak Tempoyak. Katanya kali ni bahawa masakan tersebut adalah berasal dariapda Jambi Sumatera dan bukan dari Pahang Malaysia.Ini semua kerana seorang artis Indonesia Laudya Cynthia Bella memuat naik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Merapu Merepek Meraban
2 hours and 42 minutes ago.

 

Makna Tersirat Kata - Kata Seorang Wanita

Makna Tersirat Kata - Kata Seorang WanitaHahaha, aku setuju dengan apa yang cuba disampaikan dalam gambar diatas ni, biasalah mulut cakap lain, hati pula cakap lain kan. Korang macam mana setuju ke tidak? hehehe.Jom Baca ni jugak ➔11 Rahsia Berjaya Dalam Temu Duga Kerja Kerajaan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 hour and 56 minutes ago.

 

PETUA KULIT LICIN DENGAN 6 BAHAN SEMULAJADI. TANPA BAHAN KIMIA.

Assalamualaikum sahabatSaya nak kongsikan tips untuk mendapatkan kulit wajah yang licin hanya dengan menggunakan bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia.1. AIR Banyakkan minum air kerana badan yang mempunyai banyak cecair, ia akan membuang toksin dan sisa pepejal dalam badan yang boleh memudaratkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog herbaasmak herbaasmak via Produk Asmak
1 hour and 23 minutes ago.

 

Kee Heong Bak Kut Teh @ Taman Eng Ann, Klang

During our last makan trip to Klang, a Klang native recommended us to try Kee Heong Bak Kut Teh in Taman Eng Ann. This is where she would bring her KL friends to enjoy this staple, mainly because of their great consistency in maintaining the food quality. It was only 5.30pm when we got here, [] The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
6 days and 7 hours ago.

 

Epicurean Market 2017 @ Marina Bay Sands, Singapore

Marina Bay Sands Epicurean Market is now into its fifth year and the 2017 edition features three days of culinary festivities to whet your appetite. Today is the last day of the event so its still not too late to make your way to the Sands Expo and Convention Centre now for a delicious...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
5 days and 2 hours ago.

 

Shinmapo Korean BBQ, SS15 Courtyard

I’ve heard good things about the food at Shinmapo Korean BBQ so Jien and I paid them a visit last weekend to try one of the specialty – Galmaegisal. For the uninitiated, galmaigisal is a cut of pork that’s known as “skirt-meat”, said to have a deeper flavour with a texture that resembles beef more...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 days and 23 hours ago.

 

Charles Kuonen, Jambatan Gantung Terpanjang Di Dunia

Jambatan gantung Charles Kuonen ini merupakan jambatan gantung paling panjang di dunia ketika ini yang bakal memberikan anda pemandangan banjaran Alps yang indah. Buat pencinta alam semula jadi, anda mungkin perlu masukkan jambatan gantung ini dalam checklist tempat yang perlu anda lawatai. Panjang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
4 days and 21 hours ago.

 

(Resepi) Murtabak Maggi Mudah dan Sedap

Bagi bujang dan pelajar universiti, maggi sup sememangnya menjadi pilihan dikala perut lapar. Jika sudah muak, bolehlah pula mencuba resepi murtabak maggi yang mudah dan sedap ini. Cara penyediaannya juga agak ringkas seperti memasak maggi sup. Antara bahan-bahan yang diperlukan ialah: Mi segera sebungkus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
6 days and 13 hours ago.

 

Fungsi Terbaharu Melihat Video ‘Trending’ Melalui Facebook Watch

Sebelum ini anda mungkin pernah membaca Facebook bersedia untuk memaparkan iklan pada paparan video, namun bagaimana cara penyediannya masih belum diketahui sehinggalah Facebook mengumumkan fungsi ‘Watch’. Sebuah halaman khas buat orang ramai menonton video yang dikeluarkan secara eksklusif oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 18 hours ago.

 

Senarai Filem Terbaru Wajib Tonton Ogos 2017

Filem terbaharu bagi bulan Ogos nampaknya bakal dikuasai oleh filem seram yang awal-awal lagi sudah mencetus 'histeria' dikalangan penonton. Untuk filem-filem terbaru sebelum ini, anda boleh menyemak senarai filem wajib tonton bulan Julai. Berikut adalah senarai filem-filem terbaru di pawagam yang anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 5 hours ago.

 

Kenapa Rakyat Korea Selatan Bencikan Jepun?

Seringkali kita melihat kebencian rakyat Korea Selatan khususnya warga tua mereka kepada bangsa Jepun akibat 'parut' luka Perang Dunia Kedua. Walaupun dunia semakin berkembang, bukan mudah bagi rakyat negara tersebut melupakan apa yang terjadi kepada nenek moyang mereka dahulu. Tahun 2017 ini sahaja,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
5 days and 22 hours ago.

 

6 Makanan Yang Tiada Tarikh Luput

Boleh dikatakan semua makanan ada tarikh luput. Namun ada juga beberapa makanan yang tiada atau hampir tiada tarikh luput. 5

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
5 days and 10 hours ago.

 

Sambutan Hari Tangan Kidal Antarabangsa, International Lefthanders Day

Sambutan Hari Tangan Kidal Antarabangsa, International Lefthanders Day disambut pada 13 Ogos setiap tahun bertujuan untuk mempromosikan kesedaran terhadap masalah yang dihadapi oleh pengguna tangan kidal (kiri) di seluruh dunia. Ia disambut setiap tahun bertujuan mendedahkan kesukaran orang tangan kidal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
5 days and 5 hours ago.

 

The Bird Southern Table Bar @ Marina Bay Sands

Last weekend, I had the opportunity to dine at some of the best mid-range restaurants in Marina Bay Sands. Among all, I enjoyed The Bird the most for its classic Southern cooking and casual yet modern atmosphere. Originally known as Yardbird Southern Table Bar in The States, the restaurant changed...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
2 days and 7 hours ago.

 

Elizabeth Tan Nafi Konon Mahu Bunuh Diri

Minggu ini media tempatan kecoh melaporkan penyanyi Elizabeth Tan pernah mengalami kemurungan sehingga hampir membunuh diri. Terkini, penyanyi Knock Knock itu telah menafikan pula dirinya terlalu tekan akibat putus cinta hingga terfikir untuk melakukan perkara terkutuk itu. Akui Elizabeth yang mesra...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 22 hours ago.