Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 6 of 9

Mystical White Wonderland @ The Westin Kuala Lumpur

This Christmas, experience a Mystical White Wonderland at The Westin Kuala Lumpur. Come check out the unique giant snow globe at the hotel's entrance, with twinkling fairy lights and mystical creatures in an enchanting, magical ambiance.We were invited to the hotel earlier this week to witness the Christmas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 day and 9 hours ago.

 

Syura tersingkir separuh akhir gegar vaganza separuh akhir, lagu final gegar vaganza 4 2017

Pemenang gelora ds vida vaganza , Aishah. Takda rezeki untuk syura untuk ke final kali ini. Final katanya akan dibuat di Johor bahru nanti. Hurm.. Segmen. Ada lagu ada lagi, untuk . Berani ke tidak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 8 hours ago.

 

Kita adalah apa yang kita fikir

Minda manusia ini sangatlah unik. Alkisah diberitakan manusia hanya menggunakan beberapa peratus dari kemampuan minda sendiri. Selebihnya tidak atau belum di gunapakai. Bayangkan dengan beberapa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 day and 8 hours ago.

 

Live streaming manchester united vs manchester city 10.12.2017

Perlawanan yang sangat penting malam ini. Sekiranya manchester united berjaya menang game malam ini, sudah tentunya dapat merapatkan jurang mata yang sudah jauh lebih kurang 8 mata, manchester city... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 8 hours ago.

 

How to control 2 computers with a single Logitech M585 / M590 mouse and use it to copy-paste file...

The Logitech M585 / M590 are multi-device flow wireless mice that can be paired with up to 2 computers at the same time either using the Logitech USB Unifying receiver or using Bluetooth. The main different between them is that M590 is a silent mouse while M585 will still produce click sound like other...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
1 day and 7 hours ago.

 

Shredder Machine Price Under RM2000

Either you work from home or business owner, and you always dealing with customer sensitive information, you in need of reliable and good paper shredder. In recent years, SKMM, a Malaysian body, advice people who frequently use internet to protect themselves from identity theft and sensitive information...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
1 day and 7 hours ago.

 

3 sebab mengapa anak belum perform

Sumber: Radio IKIM.fm Dari penceramah Seminar Tapau A. Punca anak belum perform secara amnya ada tiga: Ringkasnya HIP, iaitu Halatuju tak tahu ke mana Ilmu belum mantap Pegangan/agama/iman goyang Halatuju Macam kita tak tahu jalan ke satu tempat akan jadi sesat atau ambil masa lama untuk sampai.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
1 day and 6 hours ago.

 

Keputusan penuh liga epl 10 dan 11 disember 2017

KEputusan penuh perlawanan liga epl yang berlangsung malam semalam dan pagi. Tiga perlawanan sahaja yang berlangsung. iaitu Arsenal vs Southampton, liverpool vs Everton dan Manchester united vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 4 hours ago.

 

7 Persediaan penting sebelum berhenti kerja makan gaji dan mula bekerja sendiri

7 Persediaan penting sebelum berhenti kerja makan gaji dan mula bekerja sendiri | Mungkin ramai daripada kita yang ada perancangan untuk berhenti kerja makan gaji dan memulakan perniagaan sendiri atau dalam kata yang lebih tepat, bekerja sendiri. Kami dah jumpa ramai yang berjaya mencapai impian mereka,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
23 hours and 8 minutes ago.

 

Selalu Di Dalam Ingatan.

As Salam and greetings to dear readers. Selalu Di dalam Ingatan.Hari ini 11 Disember, 5 tahun yang lalu, Abah pergi meninggalkan kami sekeluarga dan segala-galanya di dunia ini buat selama-lamanya. Innalillah hiwainna ilaihirojiun [dari Allah kita datang kepadaNYA kita kembali]. Semoga roh arwah Abah Hj...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
22 hours and 36 minutes ago.

 

ARAYYAN KIDS BANTU ANAK SIHAT, CERGAS, OTAK KUAT DAN MINDA CERDAS

hai assalammualaikumPilihan saya Vitamin Arayyan KidsVitamin Arayyan Kids Untuk Kanak-kanak - Fariza bila dia lakukan sesuatu mesti dia akan fokus, masa tu otak dia akan berjalan dan menangkap apa yang dia lihat. Sejak usia dia setahun, dia dah minat dengan pen dan kertas. Sekarang, memang suka menulis,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
22 hours and 15 minutes ago.

 

BANTAL BUSUK, KOTOR BERDAKI CUCI DENGAN DELOURVA JE

BANTAL BUSUK, KOTOR BERDAKI CUCI DENGAN DELOURVA JE. Sapa yang ada anak anak.. Mesti ada bantal busuk kan?Alah.. korang sendiri pun sampai beranak pinak ada bantal busuk lagi. Walaupun namanya bantal busuk tak semestinya tak perlu cuci perlu kekalkan segala peta air liur basi, daki bau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
22 hours and 11 minutes ago.

 

Dreams are Brought To Life at Santa’s Toy Factory

Santa’s Toy Factory Gift Bank @ Sunway Putra Mall Hey! get ready to travel all the way to the North Pole as you step into Santa’s Toy Factory @ Sunway Putra Mall this festive season. Wow! this 23-foot Christmas Toy Rack with Santa on top at the main concourse. I am sure you will be transported to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
22 hours and 11 minutes ago.

 

MyIPO Lindungi Karya, Idea, Ciptaan Jenama Anda

Tahukah anda bahawa terdapat sebuah badan berkanun yang dapat melindungi harta intelek milik anda? Badan ini sebenarnya telah lama wujud, malah sejak sebelum tahun 1983 lagi. Ianya bertujuan untuk mendaftarkan dan melindungi harta intelek di Malaysia yang merangkumi jenis hasil dari idea atau minda seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
21 hours and 54 minutes ago.

 

Pentingnya penamaan harta! Ayah mertua rebut harta lepas anak terlibat dengan kemalangan maut.

Pentingnya penamaan harta! Ayah mertua rebut harta lepas anak terlibat dengan kemalangan maut | Urusan pampasan insurans kemalangan dia yang uruskan. Permohonan sijil faraid di mahkamah syariah pun dia yang uruskan itupun sebab syarikat insurans yang arahkan, kalau nak keluarkan pampasan insurans kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
21 hours and 40 minutes ago.

 

Tonton online drama dia episod 22

Owh minta maaf tertinggal pulak episod malam semalam. Ego puan fatimah masih terlalu tebal. Dia masih enggak menerima cucunya. Adit datang ke rumah ibu mertua, bagitahu kalau tak suka dia , tapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
21 hours and 2 minutes ago.

 

Stress! Buat kesilapan yang sama berulang kali

Stress! Buat kesilapan yang sama berulang kali | Assalamualaikum salam sejahtera. Lama dah tak menulis kat sini. Semuanya sebab fokus pada membangunkan blog baru. Yang tujuannya tak lain tak bukan, memberikan pendapatan sampingan dan mungkin 1 hari nanti, memberikan pendapatan utama kepada pemiliknya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
20 hours and 35 minutes ago.

 

Sparkling Holidays with The Coffee Bean Tea Leaf®

Sparkling Holidays with The Coffee Bean Tea Leaf®Let’s eat, drink and be merry this festive season with a special selection of treats at Sparkling Holidays with The Coffee Bean Tea Leaf® (CBTL). Omg… I can’t wait to dig in the comforting favourites like the Classic Holiday Log to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
20 hours and 28 minutes ago.

 

Caudalie 2017 Holiday Collection Preview

Caudalie 2017 Holiday Collection We had a Grappie time at Caudalie 2017 Holiday Collection Preview at Caudalies Boutique SPA in Bangsar Shopping Centre, Kuala Lumpur. For those who love natural products especially grape do check it out as there are many irresistible Caudalie’s bestsellersand special...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
19 hours and 5 minutes ago.

 

Zaman WhatsApp

Zaman WhatsAppZaman sekarang, penggunaan WhatsApp memang sangat meluas dan penting, tambah - tambah ianya free pula. Terpikir juga kalau nanti - nanti WhatsApp mengenakan bayaran untuk setiap mesej, agak - agak korang apa yang jadi nanti ye? hahaha teringat masa zaman - zaman SMS dulu hehe. Infografik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
18 hours and 28 minutes ago.