Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 6 of 10

Baru bebas tetapi buat hal semula…

#JohorTimes Tindakan lelaki yang dipercayai mahu melarikan diri daripada ditahan polis mengundang padah apabila Perodua Myvi dipandu terbabas dan terbalik dalam kejadian di Taman Pendamar Jaya, Melaka pada Selasa. Dalam kejadian 1 tengah hari itu, lelaki berusia 31 tahun berkenaan berjaya ditahan sepasukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 19 hours ago.

 

Sinopsis Filem Fly By Night - Sebelum Pagi Berakhir

Sinopsis Filem Fly By Night - Sebelum Pagi BerakhirSelain filem Bu - Kasih Suci, satu lagi filem baru yang ditayangkan di pawagam bermula 11 April 2019 yang lalu adalah filem Fly By Night - Sebelum Pagi Berakhir. Antara pelakon filem Fly By Night ini adalah Bront Palarae, Jack Tan, Fabian Loo, Sunny Pang,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 days and 19 hours ago.

 

Sabah: Blok pembangkang umpama ada kekuatan

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 19 hours ago.

 

Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang

Assalamualaikum semua.Hari Isnin kelmarin, sempat menjejakkan kaki ke Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang. Dah lama rasa nak pergi jalan-jalan ke sini. Selalu juga tengok orang post gambar posing dengan bangunan-bangunan yang cantik di Colmar Tropicale tu. Jadi teringinlah juga nak pergi sini nak tengok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
2 days and 19 hours ago.

 

PINDA LAPORAN 1MDB – NAJIB RAZAK ARUL KANDA DIBICARA BERMULA 18 NOV

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 18 hours ago.

 

PENGKALAN CHEPA – LOKASI PROJEK PERINTIS BAGI MENANGANI MASALAH DADAH

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 18 hours ago.

 

Rangkuman hari pertama Suruhanjaya Siasatan Diraja

#JohorTimes Lapan terma rujukan digariskan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) mengenai kem penempatan sementara dan kubur di Wang Kelian, Perlis. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 18 hours ago.

 

Panduan Dapatkan Harga Murah Hotel Mewah

Tentu seronok jika sesekali dapat bercuti dan menginap di hotel mewah pada harga murah. Ia pasti akan menjadi pengalaman yang tidak dapat dilupakan, lebih-lebih lagi untuk anak-anak yang tak pernah merasa menginap di hotel mewah. Bukan semua orang berduit tetapi boleh dikatakan semua orang ingin bercuti di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 days and 17 hours ago.

 

Kesan cedera mirip ‘dummy’

#JohorTimes Bekas pakar forensik memberitahu Mahkamah Koroner bahawa kesan kecederaan pada dada kanan anggota bomba, Muhammad Adib Mohd Kassim adalah lebih mirip dengan patung model getah (dummy) yang digunakannya ketika dalam lakonan semula. Bekas Pakar Perunding Kanan Forensik dan Patologi Hospital...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 17 hours ago.

 

Pengasuh mengaku tidak bersalah aniaya bayi

#JohorTimes Seorang pengasuh wanita didakwa di Mahkamah Sesyen Ipoh pada Rabu atas pertuduhan menganiaya bayi di bawah jagaannya di Manjung, tahun lalu. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 17 hours ago.

 

[LIVE] Perkembangan terkini Sesi Pendengaran Awam Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) di Putrajaya

#JohorTimes [LIVE] #putrajaya Perkembangan terkini Sesi Pendengaran Awam Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) mengenai penemuan kem penempatan sementara dan kubur di Wang Kelian, Perlis yang dimulakan hari ini. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 17 hours ago.

 

INSIDEN TUMPAHAN MINYAK KOTA TINGGI – JABATAN LAUT BUAT SIASATAN

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 6 hours ago.

 

AKTIVIS LANTANG TUNTUT PENJELASAN BERKAITAN PRODUK DARI BLOGGER TERKENAL?

AKTIVIS LANTANG TUNTUT PENJELASAN BERKAITAN PRODUK DARI BLOGGER TERKENAL? Tu dia tajuk entri macam tajuk ruangan gosip kat surat khabar je kan? ternampak satu diskusi panas antara aktivis lantang seorang blogger/Instafamous juga sekarang dah jadi founder produk jus yang katanya boleh kuruskan badan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 days and 6 hours ago.

 

KES PENEMPATAN SEMENTARA DAN KUBUR DI WANG KELIAN

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 6 hours ago.

 

PEMBANGUNAN KELANTAN – USAHA LAKSANA 5 PROJEK UTAMA BERMULA

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 5 hours ago.

 

Withdraw HMG Menggunakan MPAY

Withdraw HMG Menggunakan MPAYDi dalam Harbour Malaysia Group (HMG) terdapat 2 pilihan untuk mengeluarkan profit atau bonus HMG ke akaun bank anda iaitu :1. Pengeluaran menggunakan akaun bank biasa.2. Pengeluaran menggunakan Mpay MastercardSejak awal 2019. pihak syarikat telah meminta para ahli untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via Harbour Malaysia Group HMG2U
2 days and 2 hours ago.

 

Japanese Village, Bukit Tinggi, Pahang

Assalamualaikum semua. Lepas keColmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang, aku masuk ke Japanese Village. Memandangkan dah ada tiket yang berharga RM16 untuk all acccess, gunakanlah dengan sebaiknya. Tapi aku hanya ke Japanese Village je sebab masa tu pun dah tengah hari. Cuaca dah mula panas dan perut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
2 days and an hour ago.

 

A Guide to Planning a Drug Addiction Recovery

With increased access to alcohol, medications, and controlled substances, addiction has grown to be a significant problem in the US. Over 20 million people aged 12 and above are believed to be suffering from one form of addiction or the other. Addictions are very treatable, with most people who go in for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 days ago.

 

Wonderful Mother’s Day Gift Ideas to Delight Your Mom

Mother’s Day is the best occasion to celebrate motherhood all around the corners. It is also time to salute a mother’s feelings and contributions which she shows for her family. A mother has some unique qualities and specialties. She gives her whole life to making her kids life happy and beautiful.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 days ago.

 

Abam Kie's Birthday Giveaway

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wah! nampaknya bulan kelahiran Abam Kie samalah pula dengan bulan kelahiran Mrs. A tapi tarikh dan tahun adalah berbeza ngeh! ngeh! ngeh! Rajin betul Abam Kie menganjurkan giveaway mahupun segmen berbeza betul dengan Mrs. A ni cuma rajin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 23 hours ago.