Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 5 of 11

Hati penuh riang, tapi..

Hati penuh riang, tapi.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberikan kesempatan untuk menulis di blog ini. Nampaknya, perkongsian mengenai Resepi Teh Tarik Dhaka mendapat perkongsian yang memberansangkan daripada pembaca blog mrejoy.com. InsyaAllah, aku akan cuba kongsikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 days and 21 hours ago.

 

Wordless Wednesday #107

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #107Di sebalik kekurangan tersembunyi kelebihan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 days and 20 hours ago.

 

Mr Dakgalbi @ Gurney Plaza, Penang

Korean food lovers now have another option to choose from with the arrival of Mr Dakgalbi at Gurney Plaza! Located on the 3rd floor (next to Kim Gary) the international franchise which has various branches in KL, has finally landed in Penang! We lucked out and got a table fairly quickly, because right after...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lingzie lingzie via Lingzie's Food Fashion
2 days and 19 hours ago.

 

Sam U Claypot Restaurant, PJ State

Sam U Claypot Restaurant in PJ State used to be one of my regular eating spots when I’m in the area as the claypot fish curry is pretty decent. It’s been a while since I went back until two weekends ago, when I met up with a friend for some wine shopping. They are known [] The post Sam U Claypot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
2 days and 19 hours ago.

 

Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam

Hairulafiz.com Hairulafiz.com - Bukan Sekadar Perkongsian Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam. Bercuti ke tempat-tempat peranginan di dalam negara atau pun di luar negara pastinya menjadi keinginan setiap orang. Namun masing-masing mempunyai cara yang tersendiri untuk menghabiskan masa cuti dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
2 days and 17 hours ago.

 

Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam

Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam. Bercuti ke tempat-tempat peranginan di dalam negara atau pun di luar negara pastinya menjadi keinginan setiap orang. Namun masing-masing mempunyai cara yang tersendiri untuk menghabiskan masa cuti dan berada jauh daripada kesibukan bekerja di tempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Baretta79
2 days and 17 hours ago.

 

Wordless Wednesday Pilihan 16 AUG 2017

Minggu sudah-sudah kasik shoot info pasal bitcoin. Mungkin xminat nak tau pasal buat duit online kot. 😛 Minggu nie kasik gambar2 santai jek laaback to basic org cakap. Layan wordless wednesday versi 16 aug 2017 nie yergambar2 takde laa mantap2 tapi bleh laa buat gelak2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Buat Duit Online Disini!
2 days and 14 hours ago.

 

SELAMAT DATANG KE HARI YANG PALING COOL DALAM HIDUP ANDA!

MEMPERKENALKAN.. TAHNIAH!! ANDA KINI MEMASUKI FASA PERTAMA UNTUK BERTUKAR MENJADI LEBIH COOL. TERUSKAN MEMBACA! Adakah anda tak segak dan tak cool? Jangan risau, kini anda boleh jadi tak segak TAPI cool dengan adanya CoolBlog! KENAPA COOLBLOG? Sebab jika Coolblog boleh bercakap, pasti ianya akan berkata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
2 days and 13 hours ago.

 

Charlie’s Café KL – The True Spirit of A Malaysian

Charlie’s Café channels the ‘muhibbah’ concept where there is harmony and the sense of togetherness for everyone to dine here regardless of their backgrounds. The menu doesn’t discriminate, offering amazing good tagged with a decent price range that is affordable for all age groups, making this the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kiplepay kiplepay via Kiple
2 days and 13 hours ago.

 

Pedas sangat ke Spicy Korean Burger Mcdonald's tu?

Pedas sangat ke Spicy Korean Burger Mcdonald's tu? | Ceritanya, wife aku dah terpikat dengan iklan Mcdonald’s ni. Biasalah, iklan yang terbaik adalah iklan yang mampu mengiurkan sesiapa sahaja yang melihatnya. Kalau sebelum ni, iklan ayam goreng mcd menjadi viral dek kerana terlalu ramai pelakon yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 days and 12 hours ago.

 

Tentera Cedera Trak Jatuh Gaung di Kota Belud

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah ANGGOTA tentera cedera selepas trak dinaiki bersama tujuh anggota lain terbabas dan terhumban ke dalam gaung sedalam 10 meter di Kem Paradise, Kota Belud, 6.45 pagi, hari ini. Ketua Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Daerah Kota Belud, Rozlan Osman berkata, sebaik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 12 hours ago.

 

Senarai Pungutan Pingat Malaysia Sukan SEA 2017 Kuala Lumpur

Sukan SEA ke-29 Kuala Lumpur 2017Tempat: Kuala Lumpur, Malaysia Tarikh: 19 - 30 Ogos 2017 Tema: "Rising Together"(Bangkit Bersama)Maskot: Harimau Malaya (Rimau) Stadium Utama: Kuala Lumpur Sports City Website: kualalumpur2017.com.my Facebook: https://www.facebook.com/kualalumpur2017... Baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
2 days and 12 hours ago.

 

Polis Sabah tahan empat lelaki, Rampas Syabu 7.2 Kg

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Polis sekali lagi berjaya menahan beberapa ahli sindiket dadah yang menyeludup masuk 7.2 kilogram dadah jenis syabu bernilai RM 500,000 ke negeri ini melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (LTAKK) pagi Ahad. Pesuruhjaya Polis Sabah Datuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 11 hours ago.

 

SPRM Tahan Dua Anggota Polis Di Penampang

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU Dua anggota polis ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) kerana disyaki menerima rasuah. Koperal dan Lans Koperal polis itu, masing-masing berumur 39 dan 32 tahun, ditahan di Ibu Pejabat Polis Daerah Penampang semalam antara jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 11 hours ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs singapura u23 sukan sea 16.8.2017

Perlawanan yang kedua dalam kumpulan A, cabaran sukan sea Kuala Lumpur 2017. Mampukah skuad ong kim swee (oks) mencari lagi tiga mata penuh dalam pertemuan dengan singapura , kota singa? Perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 10 hours ago.

 

Live streaming myanmar vs laos sea games 16.8.2017

Perlawanan yang serentak diantara pasukna malaysia u23 vs singapura u23 dan juga pasukan myanmar vs loas dalam kejohanan sukan sea kuala lumpur 2017. Mungkin ada kelebihan buat pasukan myanmar dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 9 hours ago.

 

Tonton online my darling inspektor episod 11

Sejak danish jadi manager maya, dia macam tak bagi chance untuk maya rileks siket. Kerja-kerja. Kata nak dekat dan hampiri cuba ambil hati dia. tapi bagi dia kerja macam-macam. Huhu. . More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 8 hours ago.

 

ShopBack Memanjangkan Hari Cashback 9.9 Tawaran Komprehensif E-Dagang di Malaysia

ShopBack Malaysia, peneraju platform pulangan tunai (Cashback) e-dagang hari ini mengumumkan sambutan kali ketiga Hari Cashback 9.9 akan diadakan dari 21 Ogos hingga 9 September, dipanjangkan dari satu minggu kepada tiga minggu melihatkan kepada perkembangan terbaru trend servis dalam talian dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
2 days and 7 hours ago.

 

Lelaki Mabuk Tikam Teman Wanita di Luyang

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Polis menahan seorang lelaki warga asing selepas memukul dan menikam teman wanitanya menggunakan pisau pemotong sayur di tepi Jalan Tun Fuad Stephen Luyang di sini pada Ahad. Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu Asisten Komisioner M Chandra berkata suspek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 7 hours ago.

 

Syabu: Dua Beranak Ditahan di Keningau

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KENINGAU: Dua beranak antara tiga lelaki tempatan disyaki terlibat dengan penyalahgunaan dadah ditahan oleh anggota Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) dalam ops Cegah yang dijalankan di sebuah kampung di daerah ini pada pagi Selasa. Lelaki berusia 50 tahun bersama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 7 hours ago.