Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 5 of 8

BERPISAH AKHIRNYA

#JohorTimes KUALA LUMPUR 16 Mei Penyanyi, Aliff Aziz menceraikan isterinya, Bella Astillah atau nama sebenarnya Dayang Nabellah Awang Astillah dengan talak satu di Mahkamah Rendah Syariah sebentar tadi. Berhenti MEROKOK, anda membahayakan diri sendiri dan diri orang sekeliling anda. Jangan bahayakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 5 hours ago.

 

AIR PENAMBAH TENAGA UNTUK IBU MENYUSU DI BULAN RAMADAN

hai assalammualaikumAir Penambah Tenaga Untuk Ibu Menyusu Di Bulan Ramadan - Bulan puasa ni, memang selalu risau, takut tak larat badan nak berpuasa. Mana taknya, nad masih lagi menyusukan anak. Farhanah ni, kuat betul la menyusu dia, lain sikit dari kakak dia. Jadi, setiap kali bulan puasa, nad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 3 hours ago.

 

KPKT BERHASRAT LUASKAN PROGRAM SAHABAT BOMBA KE SELURUH NEGARA

#JohorTimes Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan akan memperluaskan Program Sahabat Bomba ke seluruh negara dalam memberi pengetahuan ilmu kebombaan kepada komuniti setempat. Berhenti MEROKOK, anda membahayakan diri sendiri dan diri orang sekeliling anda. Jangan bahayakan kesihatan diri dan ahli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 21 hours ago.

 

Resepi Ikan Siakap Tiga Rasa

Resepi Ikan Siakap Tiga RasaDah bulan puasa ni, aku nak share pula resepi Ikan Siakap Tiga Rasa, memang sedap makan masa nak berbuka puasa tu kan hehe. Tulisan dalam gambar di atas tu agak kecil, jadi korang boleh besarkan lagi gambar di atas tu, kalau nak tengok resepi lebih jelas okey. Credit pada owner...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 days and 18 hours ago.

 

PTPTN PERLU BERI PENJELASAN SEMULA – MASZLEE

#JohorTimes Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN ) perlu beri penjelasan mengenai cadangan memperkenalkan sekatan perjalanan ke luar negara terhadap peminjam yang gagal membayar balik pinjaman. Berhenti MEROKOK, anda membahayakan diri sendiri dan diri orang sekeliling anda. Jangan bahayakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 16 hours ago.

 

KDNK CERMINKAN KADAR PENDAPATAN INDIVIDU DI MALAYSIA MENINGKAT

#JohorTimes Dr Barjoyai berpandangan, kadar pertumbuhan ekonomi tidak semestinya membayangkan jumlah cukai yang akan dikutip kerana ia dipengaruhi oleh beberapa faktor lain. Berhenti MEROKOK, anda membahayakan diri sendiri dan diri orang sekeliling anda. Jangan bahayakan kesihatan diri dan ahli keluarga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 16 hours ago.

 

Syukur Alhamdulillah.... Dapat Bantuan Khas Kewangan Bersempena Hari Raya Aidilfitri 2019

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Berita yang dinanti-nantikan oleh seluruh penjawat Awam akhirnya muncul juga pada hari ke sebelas Ramadhan bersamaan 16 Mei 2019..Bantuan Khas Kewangan Bersempena Hari Raya Aidilfitri 2019Kebetulan ketika tarikh bantuan khas ini diumumkan merupakan hari guru.. Jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
2 days and 16 hours ago.

 

@MARITIMMALAYSIA TEKAD BANTERAS ‘TARIK TEPI’

#JohorTimes PELABUHAN KLANG, 17 Mei – Dua bot nelayan tempatan berjaya ditahan Maritim Malaysia Negeri Selangor dalam jarak lebih kurang 2.8 batu nautika dari Sabak Bernam pada jam 2.30 pagi semalam. Pengarah Maritim Negeri Selangor, Kepten Maritim Mohammad Rosli bin Kassim berkata, kedua-dua bot nelayan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 days and 15 hours ago.

 

Resepi Karipap Pusing

Minta maaf kerana video kali ini tidak berapa menarik ,saya edit setakat mana yang terbaik sebab sibuk sebagai Last Year Student. Saya sekarang masih berada di asrama dan balik rumah raya nanti dan kalau sempat saya akan buat respi kuih yang lain. Mak saya banyak tau resepi dia simpan dan yang rahsia memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nikzhafran nikzhafran via BelajarBlogs
2 days and 8 hours ago.

 

Mencari Kurta Plus Size Untuk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Situasi yang orang bersaiz comel macam Maha ini adalah nak mencari baju bila beli belah. Tak kira kat mana-mana kedai semua tak ada saiz yang besar sehingga kadang-kadang rasa kecewa sebab kena tempah kat kedai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 days and 8 hours ago.

 

‘Limpahan Lautan’ Ramadan Buffet @ Kuala Lumpur International Hotel

‘Limpahan Lautan’ Ramadan Buffet @ Kuala Lumpur International HotelIt’s the fasting month, so where do you head to when it’s time to break fast? Iftar with family and friends over at Kuala Lumpur International Hotel this month. I was over there the other evening to savour their fares, and it was...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 days and 5 hours ago.

 

Syukur Alhamdulillah.... Dapat Bonus Tambahan sempena Hari Raya Aidilfitri 2019

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Syukur Alhamdulillah... Dengan izin Allah S.W.T dapat sedikit rezeki tambahan untuk keperluan menyambut hari Raya Aidilfitri nanti..Bonus Tambahan sempena Hari Raya Aidilfitri 2019Bonus PertamaRezeki pertama melaluiBantuan Khas Kewangan Bersempena Hari Raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
2 days and 5 hours ago.

 

Kannichikan Yakiniku, Desa Sri Hartamas

Every now and then, Jien and I will go for a date night to catch up with each other over a meal. Sometimes, I get it my way. Sometimes, he does. And when he does, we go for something new – like Kannichikan Yakiniku in Desa Sri Hartamas. This yakiniku spot has been around for [] The post Kannichikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
2 days and 5 hours ago.

 

ROUND 1: PURPLE MAKEUP TUTORIAL

Purple eye makeup is one of the versatile and universal looks that can easily go from day to night, from a wedding party to the dinner party. Match the color with glitter and dark color and you'll get a smoldering makeup look that will make you the queen of the night. This deep purple eye makeup tutorial...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aexxcha aexxcha via Ae Cha Beauty Diary
2 days and 3 hours ago.

 

Aplikasi Penghasil Paypal USD Legit Dan Membayar

Big Token adalah aplikasi yang boleh kita gunakan untuk buat duit dengan handphone dan menambah duit poket.Cara kerja di aplikasi ini cukup mudah iaitu:* Jawab Soalan* Survey Ringkas* Check In Lokasi* Invite KawanMenggunakan aplikasi Big Token ini kita sekurang kurang boleh menjana pendapatan sekitar $2 -...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duitpoket duitpoket via Duit Poket
2 days and 2 hours ago.

 

PENGASAS PRODUK DNARS MENINGGAL DUNIA DALAM KEMALANGAN?

PENGASAS PRODUK DNARS MENINGGAL DUNIA DALAM KEMALANGAN?Innalillahhiwainnalillahhirojiun.. Jika betul perkhabaran yang di terima salam takziah di ucapkan kepada seluruh ahli keluarga, sahabat saudara mara kepada pengasas produk kosmetik terkenal yang di khabarkan telah meninggal dunia dia hatyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 days and 2 hours ago.

 

Cara buat aiskrim cheese indulgence

Aiskrim cheese indulgence sedap!Ada yang pernah makan aiskrim ini? Mudah saja untuk membuatnya rupanya.Bahannya juga mudah didapati. Jom kita cuba mana tahu boleh berniaga pula.Cair dimulut, sejuk je masuk tekak!Bahan-bahan :1 cwn susu pekat manis1 cwn whipping cream2 cwn non dairy whipping...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rodongkoibelaka rodongkoibelaka via Moh santai di RodongKoiBelaka
2 days ago.

 

KINGSMAN GALAHAD TERBARU

Boring dengan design lama frame Kingsman?Nampak "otai" sangat?Ok no problem... #mhmhype open order untuk design baru macam kat atas tuhYang belah kiri design baru dan yang sebelah kanan ni design lamaNampak kan perbezaan bentuk frame dan size juga kecil sikit dari yang selalu tuhMana nak dapat?Boleh je ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 days ago.

 

Menu: Bubur Kacang Hijau

Assalamualaikum semua. Hari ni berbuka menu bubur kacang hijau sebagai pencuci mulut. Alhamdulillah. Sebelum2 ni ada lah 2,3 kali dah berbuka di luar dengan kawan. Iftar bersama. Selebihnya berbuka di rumah. Sekali buka di luar, mula lah perut ni cepat meragam. Ni baru nak mula baik sikit.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
1 day and 18 hours ago.

 

A Writer’s Notebook Somerset Maugham Quotes With Incisive Insights And Irresistible Ideas

A writers Notebook Somerset Maugham quotes are actually jottings of his thoughts, reflections, observations, autobiographical notes and also seed ideas of his many stories. Maugham wrote down anything or anyone who caught his fancy, during his days as a doctor, in his travels and his time as a writer...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Quotationize
1 day and 16 hours ago.