Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 5 of 9

Teknik promosi klasik dan evergreen

Ini bukanlah teknik secret atau  wow. Takde yang istimewa pun dan nampak biasa je. Tapi ianya sangat berharga teknik ni. Siapa yang tak mampu buat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
2 days and 12 hours ago.

 

Live streaming West Ham United vs Chelsea 9.12.2017

Perlawanan yang akan berlangsung malam nanti. Mampukah skuad the blues meneruskan rentak kemenangan dalam kempen liga epl kali ini. Nampak macam sukar untuk mengejar yang teratas tuh. Apa yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 12 hours ago.

 

Tonton online drama dia episod 21,

Kenapa masih puan fatimah tidak boleh terima adit dan cucunya itu? Kenapa masih menebal dalam hatinya itu? Ego itu harus dilupuskan. Manakala aira masih lagi menulis novel lagi. Aik macam menulis di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 11 hours ago.

 

Masa Berkualiti Dalam Keluarga – Alasan atau Alternatif

"Kita perlu mengamalkan konsep masa berkualiti dengan ahli keluarga kita". Demikianlah saranan yang sering kita dengar hampir setiap hari. Ramai Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
2 days and 9 hours ago.

 

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA

Hari ini aku nak join Segmen Bloglist By Kaella pula. Tarikh tamat segmen ini adalah pada 20 Disember 2017. Kalau korang nak join segmen bloglist ini juga, bolehlah klik banner di atas ye, syarat nak join segmen ini juga mudah saja. Salam Perkenalan untuk semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 days and 8 hours ago.

 

My Logitech M590 multi-device silent and flow wireless mouse

One of my wireless mouse started to have the common mouse problem of single click becomes double click. Therefore, I have recently bought a new Logitech M590 multi-device silent and flow wireless mouse. Despite this Logitech M590 mouse has some advanced features that distinguish it from ordinary mouse,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
2 days and 7 hours ago.

 

17 Menu Baru Di Hui Lau Shan Masih Mengekalkan Health, Leisure Dan Style

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Masa untuk nikmati minuman yang segar dan sihat pastinya daripada Hui Lau Shan Dessert Healthy. Kali ini mereka memperkenalkan produk minuman baru yang lebih berinspirasi kepada dunia kehidupan yang mementingkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 days and an hour ago.

 

INI CARA ANDA MEMBANTU SAYA MENGUMPUL RM44K UNTUK MEMBELA DIRI KERANA DI SAMAN RM3JUTA

INI CARA ANDA MEMBANTU SAYA MENGUMPUL RM44K UNTUK MEMBELA DIRI KERANA DI SAMAN RM3JUTA. Assalammualaikum selamat hari minggu Uolls.. Mesti ramai yang tak melekat kat rumah hari ni.. Mak bapak time ni maybe sibuk nak sediakan keperluan sekolah anak anak tahun depan la kan. Hari Ahad la boleh bawa anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 22 hours ago.

 

Otak kecut

Istilah otak kecut ni memang sadis. Seeloknya biarlah otak kita ni berkembang. Jika tak kembang biar macam asal still lagi ok. Tapi kalau dah kecut

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 day and 21 hours ago.

 

Selepas kenyataannya di bidas Dira Abu Zahar, Fathia Latiff terima ugutan bunuh!

Selepas kenyataannya di bidas Dira Abu Zahar, Fathia Latiff terima ugutan bunuh! | Isu mengenai Fathia Latiff nampaknya belum reda. Terbaru, artis sensasi ini telah memuat naik status di laman twitternya yang memberitahu beliau telah menerima ugutan bunuh daripada seorang lelaki yang dikenalinya. Lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 day and 21 hours ago.

 

Keputusan penuh liga bpl/epl 9.12.2017

Keputusan penuh perlawanan liga epl malam tadi. Menyedihkan pasukan the blues tumpas 0-1 keatas wast ham united. Jom kita tengok keputusan perlawanan yang berlangsung malam tadi. West Ham United 1... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 21 hours ago.

 

Tonton live melodi 10.12.2017

Melodi dihoskan oleh Awal Ashaari dan Mira filzah pulak kali ini ganti ag sementara waktu.. Tahniah abam dan taukey yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan semoga kekal hingga ke jannah. Dah nak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 20 hours ago.

 

Live streaming gegar vaganza separuh akhir minggu ke 7 10.9.2017

Konsert gegar vaganza minggu ke 7 aka separuh malam ini ada dua persembahan untuk setiap peserta. 8 Peserta yang masih lagi bersaing dalam gegar vaganza kali ini iaitu liza hanim, aishah, Hazami,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 18 hours ago.

 

New Festive PizzArt by Anchor Food Professionals

New Festive PizzArt by Anchor Food ProfessionalsHey! do you still remember last month we were talking about the New Range of Mouthwatering Pizzas by Anchor Food Professionals are coming soon. Great! finally we got to savour all the 5 new gourmet artisanal pizzas which are the New Festive PizzArt by Anchor...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 day and 16 hours ago.

 

Live streaming EPL Southampton vs Arsenal 10.12.2017

Mampukah arsenal mengutip tiga mata dalam naik ranking top 4 dalam liga epl kali ini, mendapat 28 mata bersaing rapat dengan spur dan liverpool 29 mata , arsenal perlu menang sekejap lagi. Tunggu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 13 hours ago.

 

Siapa Donald Trump?!

Baru-baru ni si Donald Trump tiba-tiba meroyan. Tak pernah dalam sejarah Presieden U.S. seberani ini. Semua tahu betapa sensitifnya isu Palestin. Apalagi yang melibatkan Baitul

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 day and 10 hours ago.

 

Monorel Melaka kembali beroperasi

Bagi sesiapa yang singgah ke Melaka terutama di kawasan berhampiran Sungai Melaka mungkin tertanya-tanya satu struktur tiang yang kosong tiada fungsinya. Ia seakan landasan keretapi tetapi tiada pun perjalanan yang berlaku. Kini selepas hampir empat tahun tiada aktiviti di tiang rel itu, fungsinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
1 day and 10 hours ago.

 

Tmall World 12.12 “Double 12” 24-Hour Holiday Sale “Secret Santa Box” In Malaysia

Tmall World 12.12 “Double 12” 24-Hour Holiday Sale “Secret Santa Box” in MalaysiaHappy 12.12! don’t say I bojio come get your prizes here. There are hundreds of prizes, giveaways and fun-filled activities at Tmall World’s “Double 12 Secret Santa Box” 3-Day roadshow from 10th – 12th...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 day and 10 hours ago.

 

Live streaming liverpool vs everton 10.12.2017

Liverpool vs Everton malam ini. Skuad kendalian jurgen klopp mahu kutip tiga mata. Arsenal 1-1 Southampton. Oklah tuh dari kalah kan arsenal Haha. Dah jom layan live streaming perlawanan dibawah ini.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 10 hours ago.

 

Minda jutawan

Mungkin ada yang nak gelak pecah perut. Jutawan? Huh?!! Meroyan ka apa! Tak semua orang berani berangan-angan. Nanti malu dikata orang. Tak sedar diri! Duit

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 day and 9 hours ago.