Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 4 of 6

MAKAN MALAM DI RESTAURANT CROW'S NEST AVILLION PORT DICKSON

hai assalammualaikumMakan Malam Di Restaurant Crow's Nest Avillion Port Dickson - Fuh, semangat cerita pasal percutian manis kitaorang dekat Avillion Port Dickson ni..ehehe. Dari bilik, kemudahan, sekarang nak cerita tempat makan pulak. Hah!, silalh tengok makanan yang akan dipaparkan, mesti korang terliur.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 day and 8 hours ago.

 

Business Opportunity Malaysia: JUICY Fresh Juice Bar Franchise

Do you want to open a juice store in Malaysia? If you do not want to start everything from scratch,[...] The post Business Opportunity Malaysia: JUICY Fresh Juice Bar Franchise appeared first on Skeneur.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simon0520 simon0520 via Skeneur
1 day and 6 hours ago.

 

Onexox Black tidak burn sekiranya tidak digunakan

Pakej B10 ini lebih kurang sama dengan pekej prepaid biasa atau pospaid telco yang lain. Pembayaran bil hanyalah rm10 sahaja. Dengan nilai RM10 anda akan mendapat 1gb high speed data dan 20 minit panggilan ke semua rangkaian. Kalau data tidak memcukupi,anda boleh tambah nilai , add on data...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zulblsb zulblsb via kakulators Blog
1 day and 3 hours ago.

 

Resepi Kerbau Guling (Kuba Guling)

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang  saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera. The post Resepi Kerbau Guling (Kuba Guling) appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 day and an hour ago.

 

Sinopsis Hari Terakhir Seorang Pengurus (Astro Citra)

Sinopsis Telemovie Hari Terakhir Seorang Pengurus (Astro Citra)Telemovie Hari Terakhir Seorang Pengurus telah pun disiarkan di Astro Citra dan Mustika HD pada 26 Mei yang lalu. Antara Pelakon Telemovie Hari Terakhir Seorang Pengurus ini adalahRemy Ishak, Susan Lankester, Amerul Affendi, Nadiya Nisaa,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 day ago.

 

Peniaga tak boleh naik harga barang lepas GST sifar

Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali memberi jaminan tidak akan ada kenaikkan harga barang sebaik sahaja cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) dikenakan pada kadar sifar berkuatkuasa 1 Jundepan.Azmin berkata pihaknya juga akan membuat pantauan melalui kementerian yang terlibat bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
18 hours and 43 minutes ago.

 

Rakyat buat air mata Nurul Izzah tiba-tiba mengalir

Jarang dapat melihat Nurul Izzah Anwar beremosi di khalayak ramai. Justeru semangat kentalnya selalu dikagumi, termasuk ketika bapanya Datuk Seri Anwar Ibrahim dituduh meliwat serta dipenjara.Rupa-rupanya hati anggota parlimen Permatang Pauh itu akhirnya boleh 'cair' juga, cuma ia bukan disebabkan oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
18 hours and 27 minutes ago.

 

PAS ulangi pendirian akta antiberita palsu, 1MDB

PAS mengulangi sokongan terhadap Akta Anti Berita Tidak Benar 2018 yang diperkenalkan pentadbiran BN sebelum ini dan kini dikaji semula oleh kerajaan Pakatan Harapan (HARAPAN).Presidennya, Datuk Seri Abdul Hadi Awang mengulangi sokongan terhadap akta itu melalui kenyataan di Facebook sebagai merujuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
12 hours and 11 minutes ago.

 

Kejayaan Dewan Bandaraya Kota Kinabalu (DBKK) Dapat Pujian Oleh Ketua Menteri Sabah 2018

Ketua Menteri, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal KOTA KINABALU, 27 Mei (Bernama) -- Ketua Menteri, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal memuji Dewan Bandaraya Kota Kinabalu (DBKK) atas kejayaannya memulihara kebersihan Pasar Besar Kota Kinabalu.Dalam kenyataan selepas membuat lawatan mengejut ke pasar itu di sini ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog permatahatiku7806 permatahatiku7806 via Inspirasiku
7 hours and 59 minutes ago.

 

The Brew House @ TTDI

The Brew House @ TTDIFancy chilling out with your friends, after a long hard day at work, or over the weekends, having good ol’ beer and nice warm food. Just recently I’ve had the chance to catch up with friends at The Brew House located in Taman Tun Dr Ismail. It was an invitation from Racheal, so many...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
7 hours and 27 minutes ago.

 

SANGAT PENTING ALAT PEMADAM API MUDAH ALIH

SANGAT PENTINGALAT PEMADAM API MUDAH ALIH. Bukan satu berita baru kebakaran yang berlaku di pusat pusat tahfiz, asrama rumah. Benda ni sering berlaku. Bak kata pepatah malang tak berbau.. Walaupun kesan terbakar boleh bau tapi kadang2 kita terbau bila api dah mula membesar. Kadang2 masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 hours and 8 minutes ago.

 

Resepi Kuetiau Th'ng senang

jom buat resepi kuetiau th'ng yang senang dan mudahkuetiau th'ng nie lebih kurang je ngan kuetiau sup...cuma kuetiau th'ng nie dia more kepada masakan cina.kuetiau th'ng nie dia x guna perkakas sup...tapi dia lebih kepada sengkuang dan fish ball...tapi rasa dia still sedap tau..kepada penggemar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 hours and 58 minutes ago.

 

Testimoni Set Tilam Bakul Baby (21)

KUALITI BAGUS....NEXT TIME TEMPAH NGAN SIS JELAH.."KUALITI BAGUS...NEXT TIME TEMPAH NGAN SIS JELAH..TQ..kpd cstmer..sbb sudi bg feedback positive..Hilang semua penat menjahit..bila cstmer puji cantik n kemasKembang hidung jap..eh..hihi..So..uols x kan tengok je...bila lg nak oder..Jgn tunggu lama2..klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 hours and 57 minutes ago.

 

Kenapa Badan Berangin?

badan banyak angin??cegah sekarangGas atau angin hadir dari dalam sistem penghadaman (perut, usus kecil dan usus besar) yang datangnya dari 2 sumber iaitu :-udara yang disedutbakteria yang terdapat di dalam usus besar akibat gangguan daripada sesetengah bahan makanan yang tidak dapat di hadam dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
5 hours and 56 minutes ago.

 

GST Sifar Peratus!!Peniaga Dikehendaki Turunkan Harga Barang

PUTRAJAYA, 27 Mei (Bernama) -- Peniaga di seluruh negara dikehendaki menyalurkan penjimatan daripada penetapan kadar Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) standard enam peratus kepada kadar sifar mulai 1 Jun ini dalam bentuk harga yang lebih rendah kepada pengguna.Ketua Pengarah Kastam Datuk Seri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog permatahatiku7806 permatahatiku7806 via Inspirasiku
4 hours and 33 minutes ago.

 

Selamat Bercuti Dan Selamat Menyambut Hari Wesak.

As Salam and greetings to dear readers. Selamat Bercuti Dan Selamat Menyambut Hari Wesak.Yeay! esok cuti lagi.... selamat bercuti buat readers dan selamat menyambut hari Wesak buat mereka yang beragama Buddha dan yang meraikannya. Tapi Mrs. A rasa ramai yang sedang dan masih bercuti lagi ni al-maklumlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 hour and 19 minutes ago.

 

“Juadah Warisan” Ramadhan Buffet 2018 @ Pacific Regency Hotel Suites KL

This year, Soi 23 Restaurant at Pacific Regency Hotel Suites is offering ‘Juadah Warisan’ Ramadhan Buffet from 19th May 2018 until 13th June 2018 serving authentic Malay food inspired by their... {{ Visit http://www.sinfully-delicious.net to continue reading this sinfully interesting entry! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Sinfully Delicious
5 days and 19 hours ago.

 

Buffet Ramadhan 2018 @ BGR Restaurant, Bangi Golf Resort

This Ramadhan, Bangi Golf Resort (BGR) Restaurant is set to charm guests with their signature Buffet Ramadhan from 19 May 2018 to 13 June 2018. BGR Restaurant is HALAL certified by JAKIM and is one... {{ Visit http://www.sinfully-delicious.net to continue reading this sinfully interesting entry! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Sinfully Delicious
5 days and 13 hours ago.

 

My very First Post Using Note

That's weird. I thought this has been saved. Now what do I do with an S pen? Can it do amazing stuff? We will see I guess. I believe with this mighty pen at my disposal I'll be able to do wondrous things... those little details that I couldn't do in the past. Can I be an even prolific writer... not that I...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
4 days and 7 hours ago.

 

Gambar Menteri Kabinet Pakatan Harapan Angkat Sumpah

Tahniah kepada semua ahli Parlimen yang telah sah mengangkat sumpah jawatan sebagai Menteri Kabinet Kerajaan Pakatan Harapan yang pertama 2018. Alhamdulillah, majlis mengangkat sumpah jawatan dan setia serta sumpah simpan rahsia kerajaan telah diadakan di hadapan Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
6 days and 12 hours ago.