Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 3 of 10

Robot Vacuum Cleaners for Carpets

Robot Vacuum Cleaners for CarpetsCarpets are amazing! They provide us with warmth during the cold seasons and create comfort for us even when we do not have slippers. How good and attractive a carpet is, depends on how clean it is. Cleaning a carpet is crucial and this is where the robot vacuum cleaner...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days ago.

 

De Bortoli Wines Chef Adam Mead at Graze, Hilton Kuala Lumpur

There's no better way to spend Friday evening, than sipping great wine paired with delicious food, in the company of your favorite person.Head Chef Adam Mead from Locale Restaurant at the renowned De Bortoli Winery is in town for a 3-day stint at GRAZE in Hilton Kuala Lumpur. Last night, we had a most...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 days and 22 hours ago.

 

Live streaming liverpool vs manchester united 14.10.2017

Perlawanan dalam liga epl pula , setelah berehat dalam dua minggu , kita beralih dalam liga perdana inggeris. Pertemuan epik malam ini diantara pasukan liverpool vs Manchester United. Jurgen Klop vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 21 hours ago.

 

Sejarah Sitcom Pi Mai Pi Mai Tang Tu yang tidak pernah anda tahu

Jalan cerita di dalam setiap episod sitkom Pi Mai Pi Mai Tang Tu adalah jalan cerita yang hampir dengan cerita kehidupan rakyat seharian. Kebanyakan penonton boleh mengaitkan dengan kisah-kisah lucu dibawakan oleh watak-watak sitkom tersebut. Memegang rekod sebagai satu-satunya sitkom yang paling lama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 days and 20 hours ago.

 

Harumi 23 @ Plaza Arkadia, Desa ParkCity

Harumi 23 Best Tokyo Cuisine @ Plaza Arkadia, Desa ParkCityHey! Weekend is our best time to explore new places and hunt for good food with family and friends right. Well recently we explored this newly opened Plaza Arkadia in Desa ParkCity and we had a scrumptious meal at Harumi 23 Tokyo Cuisine, Deserts...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 days and 19 hours ago.

 

Sinopsis penuh drama Dia tv3

Pergh cerita nih memang la sama jer macam cerita yang lain. Dia jadi lain, sebabnya drama ini panjang dah macam sinetron daaa. Tiga pengarah menggarap cerita ini combine menjadi satu cerita yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 18 hours ago.

 

PAMPERS PUFIES BABY ART + DRY BAGUS, ANAK PUN SELESA

hai assalammualaikumPampers Bagus, Anak Selesa- Penting ke, pemilihan diaper atau pampers untuk anak-anak dan bayi?? Bagi nad sangatla penting. Sejak dah jadi mommy ni, pampers merupakan suatu benda yang perlu diambil berat.Pemilihan pampers untuk anak-anak amatlah penting bagi keselesaan anak-anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 days and 18 hours ago.

 

Cara Buka Akaun Amanah Hartanah Bumiputera (AHB) Untuk Anak

Cara Buka Akaun Amanah Hartanah Bumiputera (AHB) Untuk AnakMesti dah biasa dengar kan tentang AHB atau Amanah Hartanah Bumiputera ni. Pernah tengok tak iklan terbaru Amanah Hartanah Bumiputera ( AHB ) yang paling latest kat tv tu? Tiga orang rakan sekerja yang berangan-angan nak buat apa dengan duit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via When Ummi Blogs ~
4 days and 18 hours ago.

 

Tonton online Dia tv3 episod 1

Dia episod yang pertama, Lakonan oleh Irwanshah , Izara Aishah dan Janna Nick. Best nih Jom kita tonton secara online dibawah ini. Kiranya yang permulaan diaorang masih dalam alam persekolahan gitu.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 16 hours ago.

 

Rancangan Versus 1001 Rasa Baba’s Bakal Ke Udara di TV3

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam The post Rancangan Versus 1001 Rasa Babas Bakal Ke Udara di TV3 appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4 days and 15 hours ago.

 

Live streaming anugerah planet muzik 2017

Anugerah Planet Muzik 2017 (APM). Live streaming malam ini ialah anugerah planet Muzik 2017. Jom kita saksikannya persembahan dan penyampaian anugerah berprestij ini. Anugerah planet muzik ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 15 hours ago.

 

Nak sewakan ikut bilik atau sebuah rumah?

Assalamualaikum apa khabar semua. 10 hari tanpa sebarang post, kali ni post berkaitan pendapat yang ingin aku kongsikan kepada tuan-tuan rumah yang hendak menyewakan rumah tetapi masih belum mampu untuk membuat keputusan samaada disewakan sebuah rumah kepada satu penyewa atau sewakan ikut bilik. The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 days and 14 hours ago.

 

Promosi ESP

Bulan Oktober Promo ESP memang Hot Produkpermintaan sememangnya sangat tinggi,semua peringkat umur boleh minum. Meh PM aida cepat...kita sembang sampai jadiYang belum tahu apa itu ESP?ESP ialah makanan tambahan protin yang berasakan kacang soya. Atau nama panjangnya Energizing Soy proteinESP ini diiktiraf...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aida84 aida84 via kesihatan
4 days and 13 hours ago.

 

My Prolink PWP107G wireless presenter with air mouse function

Did you buy anything online during the recent #MYCYBERSALE event? I have bought a Prolink PWP107G wireless presenter with air mouse function at the cost of less than RM100. This presenter is very straightforward and easy to use. Its wireless USB receiver is stored in a compartment at its bottom, which...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
4 days and 12 hours ago.

 

Senarai penuh pemenang-pemenang Anugerah Planet Muzik (APM) 2017

Semalam telah berlangsungnya anugerah planet muzik pada 14 oktober 2017. Tahniah kepada semua pemenang dan juga yang tercalon top 5 dalam anugerah Planet Muzik edisi 2017. Anugerah Planet Muzik 2017... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 12 hours ago.

 

Keputusan penuh liga epl 14.10.2017

Persaingan sengit dalam liga EPL . Macam biasa pasukan yang bantai jaringan banyak Manchester City selalu dapat bantai gol dengan jumlah defisit yang beza walaupun mata sama. Tetapi apabila keputusan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 11 hours ago.

 

Lentik Dara Dan Elly Mazlien

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. The post Lentik Dara Dan Elly Mazlien appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4 days ago.

 

Siaran Langsung Separuh Akhir Piala Malaysia 2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Siaran Langsung Separuh Akhir Piala Malaysia 2017. Hari 15 Oktober ini akan berlangsung saingan separuh pertama akhir TM Piala Malaysia. Empat pasukan akan berentap dalam memburu bekalan selesa menjelang aksi separuh akhir kedua. Perak akan melayan kunjungan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
3 days and 23 hours ago.

 

Live streaming felda united vs kedah piala malaysia separuh akhir1 2017

Perlawanan yang akan berlangsung di stadium Jengka Pahang hari ini diantara pasukan Felda United vs Kedah 15 oktober 2017. Mampukah pasukan kedah menyekat kemaraan pasukan felda united yang semakin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 22 hours ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog GengIndustry GengIndustry via 庚 Geng Industry
3 days and 21 hours ago.