Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 3 of 11

Resepi Kek Buah Madu @ Honey Fruit Cake

resepi kek buah madu moist@ honey fruit cake recipehari nie kita belajar buat kek buah ye..resepi kek buah nie lain ckit sbb dia less sweet..so bg sesiapa yang x suka manis2..boleh try guna resepi nie..resepi nie kukus je tau..klau xde ove xpe...sbb uols boleh je kukus..dah sediakan pen dan kertas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 days and 20 hours ago.

 

Investment-Linked Insurance (Insurans Berkaitan Pelaburan)

investment-linked insuranceWhat is investment-linked insurance?An investment-linked insurance plan is alife insurancethat combines investment and protection. Your premiums provide not only a life insurance cover, but part of the premiums will also be invested in specific investment funds of your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
4 days and 20 hours ago.

 

BODY DREAM! INILAH MINUMAN HOT COKLAT YANG SEDAP MAMPU TURUNKAN BERAT BADAN

BODY DREAM! INILAH MINUMAN HOT COKLAT YANG SEDAP MAMPU TURUNKAN BERAT BADAN. Malaysia antara negara yang mempunyai bilangan manusia yang ada masalah obesiti. Tu tandanya orang Malaysia tak ramai yang tak cukup makan.. Kebanyakkan terlebih makan. Hehehehe. Obesiti atau dalam bahasa mudah untuk semua orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and 20 hours ago.

 

Sultan Muhammad Al-Fateh

sultan muhammad al-fateh dan kisah penaklukan kota Constantinoplesape kat cni knal dengan sultan al-fateh??angkat tangan..hihi..klau yang x kenal xpe..nnti boleh baca article yang yuk share nie..al-fateh nie hebat orangnya,,one of my idol..al-fateh merupakan icon belia yang hebat,,dia berjaya menakluk kota...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 days and 20 hours ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs Brunei u23 sukan sea 14.8.2017

Perlawanan pertama pasukan malaysia u23 hari ini bertemu dengan pasukan Burnei u23. Pasukan harimau muda kali ini akan diuji , setelah beberapa minggu sahaja persiapan pasukan bawah 23 ini dikumpul... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 18 hours ago.

 

SAMBAL GORENG KENTANG WAK AWI RANGUP, SEDAP DAN PEDAS

hai assalammualaikumSambal Goreng Kentang Wak Awi - Bila waktu-waktu mengandung macam ni, memang asyik nak makan je. Pagi makan, tengahari makan, petang makan, malam pun kena makan. Memang mulut asyik nak kunyah je. Tak dapat makanan berat, dapat makanan ringan untuk buat kudapan pun dah ok. Asalkan perut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 days and 16 hours ago.

 

RESEPI SPIRAL GORENG PEDAS CAMPAK STYLE PALING RINGKAS MUDAH

RESEPI SPIRAL GORENG PEDAS CAMPAK STYLE PALING RINGKAS MUDAH. Lama takde segment dapur lekat lekit ni kan.. Bukan la bermakna den tak memasak kat rumah. Cuma rasa tak ada resepi baru nak share jer.. Walaupun sedang hadapi kes saman takde la den kemurungan sampai dapur tak berasap.. Insya Allah, Masih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and 15 hours ago.

 

Resepi Teh Ais Dhaka yang confirm sedap dan memikat!

Sumber Google.Resepi Teh Ais Dhaka yang confirm sedap dan memikat! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dalam beberapa minggu ni, aku dah mula nampak menu ini di sekitar kawasan rumah aku. Kebanyakannya di kawasan pasar malam la. Pernah terbaca cerita viral mengenai Teh ais Bangladesh atau Teh Ais Dhaka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 days and 15 hours ago.

 

Tunku Tun Aminah Dan Dennis Muhammad Selamat Diijab Kabul

Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah dan Dennis Muhammad Abdullah, selamat diijab kabul di Istana Bukit Serene dengan penuh tradisi dan adat istiadat budaya Johor. Sebanyak 30 gambar istiadat nikah yang dimuat naik dalam laman Facebook Johor Southern Tigers dikongsi sehingga lebih 5,000 pengguna laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
4 days and 14 hours ago.

 

Live streaming myanmar vs singapore sea games 14.8.2017

Live streaming perlawanan sukan sea 14 ogos 2017. Mampukah skuad myanmar menyekat kemaraan pasukan singpapura petang ini. Pasukan myanmar sudah semakin meningkat naik sejak akhir-akhir ini. Kita pun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 13 hours ago.

 

Buat Duit Online Dengan Bitcoin

Hmmnak sembang kencang pasal bitcoin, saya sebenarnya bukan sifu pon. Cuma apa yang saya lihat sekarang potensi bitcoin sungguh mengkagumkan bagi mereka yang tercari-cari platform buat duit online ini. Saya start kumpul dalam unit yang kecil bitcoin @ btc ini pada harga btc sekitar $500 dan hari ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Buat Duit Online Disini!
4 days and 12 hours ago.

 

MASAM ITU SATU NIKMAT

hai assalammualaikumMangga Jeruk - Siapa tak suka makan mangga oii..tak kisahla mengandung ke tak mengandung ke..bila nampak mangga,, pergh konfirm meleleh air liur. Lagi kalau ada cicah kicap pedas..sedap oo. Nad ni pun mulut asyik nak masam je..tak da masa, tak boleh pulak.Haritu, beli mangga dekat kl...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 days and 11 hours ago.

 

'Prank Hantu' Hampir Gagal, Nasib Baik Tak Kena Tumbuk Dengan Redza Rosli Kalau Tak Berkicap Dah

Artis kena 'prank' sudah menjadi satu trend di negara ini. Sebelum ini pelawak terkenal Zizan Razak juga pernah kena 'prank' sehingga menjadi bualan netizen. Terbaru, pelakon lelaki yang semakin meningkat naik, Redza Rosli pula yang kena prank oleh satu radio swasta tempatan. Menerusi plan tersebut, Redza...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AbgZack AbgZack via Berita.Tanah.Melayu
4 days and 9 hours ago.

 

7 Gambar Comel Wany Hasrita Yang Sangat Cute Di Majlis Konvo Beliau!

Pada bulan ini banyak universiti awam dan tempatan telah pun selesai mengadakan Majlis Istiadat Konvokesyen mereka bagi meraikan para graduan yang telah tamat belajar dalam bidang yang di ceburi masing-masing.Tidak ketinggalan begitu juga dengan penyanyi, Wany Hasrita yang kini popular menerusi lagu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AbgZack AbgZack via Berita.Tanah.Melayu
4 days and 9 hours ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 9

Apa akan terjadi dalam episod 9 kali ini? Masalah apa agaknya ya? tengku zack watak antagonis yang akan menjadi pengacau untuk mendapatkan maya. Duit bukan segalanya. Apa yang tengku zack mahukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 9 hours ago.

 

Dari Penang ke Phuket Dengan Star Cruises

Dari Penang ke Phuket Dengan Star Cruises  Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda The post Dari Penang ke Phuket Dengan Star Cruises appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4 days and 7 hours ago.

 

Pelajar SK Darau Terperangkap Di Sekolah Akibat Banjir

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU Sekurang-kurangnya 22 murid Sekolah Kebangsaan Darau, di sini terperangkap selepas laluan masuk ke sekolah itu dinaiki air sejak petang ini. Kesemua murid itu berada di bawah pengawasan dua guru termasuk seorang guru penyelia petang di tingkat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 days and 7 hours ago.

 

Cara Jimat Elektrik Yang Terbaik Tetapi Kerap Diabaikan

Cara Jimat Elektrik Yang Kerap Diabaikan. Salah satu cabang pengurusan kewangan adalah berkenaan bagaimana cara untuk berjimat. Sebanyak mana pun pendapatan kita setiap bulan, tetapi jika tidak diikuti dengan perbelanjaan berhemah, pastinya duit sentiasa terasa tidak mencukupi.Berjimat cermat juga akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AbgZack AbgZack via Berita.Tanah.Melayu
4 days and 6 hours ago.

 

Buku DVD Panduan Beli Perabot Murah Di China

Buku dan DVD Panduan Untuk Beli Perabot Di China. Adakah mencari satu panduan yang dapat bantu anda membeli-belah kelengkapan perabot murah lagi mewah di China? Aha, saya ada baca sebuah buku panduan yang lengkap untuk bantu sesapa sahaja yang mahu ke China memborong perabot-perabot mewah ini dengan harga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRUL HASSAN
4 days and 5 hours ago.

 

Beli Motor Wang Muka RM2, Tanpa Penjamin Tak Perlu Lesen

Bercadang nak beli motorsikal baru tak? Aha .. baru-baru ni semasa saya dan keluarga pulang ke kampung halaman isteri di Parit dan kemudiannya keluar makan di area Seri Iskandar, Perak ... saya terjumpalah satu kedai menjual motor ni. Ia betul-betul terletak bersebelahan kedai RM2. Wow. Boleh beli motor...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRUL HASSAN
4 days and 5 hours ago.