Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 3 of 6

Ketahui 19 Kebaikan dan Khasiat Zinc Complex

Zinc complex telah kebali kepasaran Malaysia setelah hampir 3 tahun tak muncul muncul. Rata rata merindui kebaikan dan khasiat zin complex yang memang maveles ittew! . Zink adalah mineral surih [] The post Ketahui 19 Kebaikan dan Khasiat Zinc Complex appeared first on Info Kesihatan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadia5716 nadia5716 via Info Kesihatan
3 days and 8 hours ago.

 

Tips Penjagaan Persekitaran Komputer

Tips ini adalah untuk penjagaan persekitaraan komputer anda. Jika anda berjaya melakukan 4 tips ini, Insya�Allah komputer anda boleh bertahan Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
3 days and 2 hours ago.

 

Makan nasi bariani di Restoran Pak Anjang Bariani Johore, Shah Alam

Restoran Pak Anjang Bariani Johoredalam restoran Pak Anjang.....Misi jalan-jalancari makandi teuskan lagi. Kali ni tekak rasa macam nak makan nasi bariani. Kebetulan ada di Shah Alam, so aku nak terjah restoran nasi bariani di kawasan ni la...Daripada research yang aku dah buat, maka, restoran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 days ago.

 

makan malam di The BBQ Garage, Kamunting Taiping

The BBQ Garage, KamuntingRestoran The BBQ Garage yang terletak di Kamunting, Taiping dalam negeri Perak ni menyediakan menu utama yang berkonsepkan makanan barat ataupun kita panggil western food. Bila aku sampai sini, tetiba aku konpius sikit nama kedai ni...sebabnya kat signboard luar tepi jalan, tulis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 days and 23 hours ago.

 

Nando's, Union Square, Aberdeen

For Baby D's birthday celebration in Scotland, we checked out Nando's as per the birthday boy's request. In Aberdeen, there are two Nando's - located in The Academy in Belmont Street and Union Square. We visited the latter; the restaurant was absolutely heaving and we had to wait about 20 minutes for a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 days and 22 hours ago.

 

Pakej Rujukan Exam Separa Perubatan 2018

Separa Perubatan merupakan laluan kerjaya dalam perkhidmatan awam melibatkan sektor kesihatan. Ia ditawarkan oleh pihak Kementerian Kesihatan (KKM) di bawah pengambilan menerusi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) Malaysia dan melibatkan latihan khusus yang akan diberikan.Kerjaya Separa Perubatan menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
2 days and 20 hours ago.

 

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Terengganu N41

Pakej rujukan untuk peperiksaan online Pegawai Tadbir Terengganu gred N41 boleh didapati secara online mulai 16 September sehingga 11:59 malam 19 September 2018. Jika anda adalah calon yang akan menghadapi peperiksaan online ini, maka bolehlah buat tempahan dan muat-turun pakej rujukan ini.Pakej Rujukan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
2 days and 19 hours ago.

 

Iklan Terbaik Guna Kalender?

Pernah tak anda dapat kalender kat Econsave? Mungkin anda pernah dapat kalender dari kedai runcit? Takkan tak pernah..Kalender 2018Apa kata anda sendiri buat kalendar?Buat kalendar sendiri siap letak nama perniagaan anda sendiri. Cara buat kalendar senang je. Tengok je kalendar yang ada sekarang ni.Nak lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
2 days and 18 hours ago.

 

Pasific Asia Travel Association (PATA) Gold Awards 2018

MALAYSIA WINS FOUR PATA GOLD AWARDS 2018On the 14 September 2018, Malaysia bagged four PATA Gold Awards 2018 in praise of the branding and marketing efforts of the country as a premier tourist destination. The awards were presented during the PATA Travel Mart 2018 in Langkawi.2nd from left (Dato' Haji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com | Experience . Exclusive Event . Tech . News . Cuisine
2 days and 16 hours ago.

 

What The Heck Is Wrong With My Blog?

What the heck is wrong with my blog? Blog lama saya tojiali.com yang saya sudah lama abaikan sudah jadi macam ini bila saya buka. Saya sudah lama tak check, tahu-tahu dah jadi macam ni. Kononnya blog saya dilabel sebagai phishing site kerana cuba untuk ambil nombor kad kredit ataupun perlukan pengunjung log...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alidanial alidanial via SANAZI.MY
2 days and 13 hours ago.

 

Remote Astro Rosak, Beli Remote Baru

Remote Astro rosak. Kalau beli yang baru, terutamanya yang tak original / tiruan di supermarket dan pasar malam, will it work? Alat kawalan jauh ataupun remote Astro saya sudah rosak. Astro ni kalau tanpa remote memang susah nak tukar saluran ataupun nak check program guide. Selalunya kalau remote rosak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alidanial alidanial via SANAZI.MY
2 days and 13 hours ago.

 

BUAT DUIT ONLINE : EDISI BETA TESTER

Keputusan telah dibuat : Aku ingin aktif menulis blog semula. Aku mula berblogging secara serius sejak 2016 (blog ini blog baru. Jadi semua entri blog sebelum ini sudah ditransfer ke dalam blog ini).Bermula dengan idea untuk berkongsi pengalaman program ERASMUS+ di Kozminski University, Poland kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyazaRedzu SyazaRedzu via Syaza Redzuu | Lifestyle Blogger | Traveler
2 days and 11 hours ago.

 

Seronok Bila Berkumpul Ramai Waktu Kenduri

Bila ada cuti panjang, mesti akan ada yang buat kenduri-kendara. Waktu inilah sanak-saudara dari jauh dan dekat akan datang berkumpul. Ini juga peluang untuk yang dah lama tak berjumpa, bertemu dan bersua-muka. Seronok kan bila dapat berkumpul ramai-ramai time kenduri ni? Inilah hikmah yang ada dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 days and 7 hours ago.

 

Review Vanishing Time : A Boy Who Returned - Korean Movie

Review Filem Korea - Vanishing Time : A Boy Who ReturnedKali ni tibalah giliran Movie Vanishing Time : A Boy Who Returned untuk direviewkan, first time baca sinopsis Korean Movie ini memang dah tertarik untuk menontonnya. Sebab jalan ceritanya yang unik, misteri dan lain dari yang lain. Korean...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 days and 5 hours ago.

 

Makan western food di Raintown Brother Western, Kamunting Perak

Raintown Brother Western, KamuntingMasa aku lalu depan restoran ni, hati terus rasa macam nak singgah makan. Nama restoran ni yang rare, lain dari yang lain yang hati aku terdetik nak tahu apa yang special dengan restoran Raintown Brother Western ni. So far memang banyak menu disediakan dan rekaan dalaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 days and an hour ago.

 

Sate Kajang Haji Samuri di RnR Elmina

Restoran Sate Kajang RnR ElminaSate Kajang Haji Samuri dah memang terkenal di Malaysia ni. Tempat yang original restoran sate kajang ni semestinya lah di Kajang Selangor. Sate Kajang sekarang ni dah banyak cawangan dah. Diorang siap dah ada kilang untuk memproses sate ni, makulm la dah banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 days ago.

 

Warung roti canai, Kampung Batu 9 Kebun Baru, Telok Panglima Garang

warung roti canaiview dari dalam warungSesiapa yang nak bersarapan pagi di Telok Panglima Garang, Selangor, boleh la datang ke warung roti canai di Kampung Batu 9 Kebun Baru ni. Warung ni betul-betul dekat simpang jalan. Selain roti canai, diorang cakap nasi lemak di sini pun sedap gak. Boleh la nak cuba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 day and 23 hours ago.

 

6 Punca Utama Lelaki Menjadi Mandul @ Tidak Subur

sebab utama kemandulan dalam kalangan lelakiKemandulan atau ketidaksuburan pada lelaki akan menjadi penghalang bagi pasangan yang merancang untuk mendapat bayi.Apakah Kemandulan @ ketidak suburan Lelaki?Kemandulan berlaku apabila lelaki tidah mampu untuk membuatkan wanita mengandung.Bagaimana kemandulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 day and 22 hours ago.

 

What’s Cool? Youth Short Film Festival 2018 @ Ipoh Parade

What’s Cool? Youth Short Film Festival 2018 @ Ipoh ParadeWe are in the era where short films, and videos have taken over social media and are a huge part of our digital lifestyle. When was the last time you caught a short film online? Do I know how to make one? Probably not, but I do dabble in short...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 day and 20 hours ago.

 

Pick the right Ethernet LAN cable to suit your high speed fibre Internet access (Cat 6, 6a or 7)

With the fibre optic WAN infrastructure successfully laid in more and more areas nowadays, ISPs are making available to household and commercial Internet access with real high speed of hundreds of Mbps or even Gbps, which make possible streaming of VR gaming or watching of 8K videos through the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
1 day and 20 hours ago.